Čerstvé bylinky v kuchyni

Čerstvé bylinky v kuchyni

5.4.2018 00:01  |  Zdravá výživa

Zkuste si letos i vy ozvláštnit své tradiční oblíbená jídla čerstvými bylinkami nebo se inspirujte novými recepty. ... celý článek

Komentářů: 2 | Poslední komentář: 12.4.2018 15:22

Komentáře

reagovat 12.4.2018 15:17 - katerina15

Vyskoušejte přírodní obsah vitamínů, proteinů a minerálů činí z této rostliny úžasný antioxidant. Listy Moringy obsahují vitamíny: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, také vitaminy A, C, D, E a K, dále obsahuje přes 46 antioxidantů a 92 různých druhů živin jakož i 26 protizánětlivě působících látek a přes 20 aminokyselin.

reagovat 12.4.2018 15:22 - a

To je čerstvá bylinka do kuchyně? Dává se do polívky, nebo pod maso?

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

Vyskoušejte přírodní obsah vitamínů, proteinů a minerálů činí z...
katerina15  |  12.4.2018 15:17

To je čerstvá bylinka do kuchyně? Dává se do polívky, nebo pod maso?
a  |  12.4.2018 15:22

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *