Dávkování omlazujících zeleninových šťáv

28.10.2008 00:00
Zdravá výživa

Čerstvě vymačkané zeleninové šťávy jsou podstatným faktorem pro regeneraci a rovněž pro udržení zdraví a mládí tělesných a mozkových buněk. Používejte proto prosím pouze šťávy z ekologicky pěstované zeleniny.

Tyto zázračné elixíry můžeme užívat střídavě a podle pocitu denně jednu až dvě sklenice, a to pomalu, vědomě a s radosti.

Čerstvé zeleninové šťávy je nejlepší pít na lačný žaludek buď cca 20 až 30 minut před hlavním jídlem nebo jednoduše jako posilující elixír plný energie mezi dvěma hlavními jídly.

Trvalý omlazující a oživující účinek čerstvě vymačkaných zeleninových šťáv na tělesné, kožní a mozkové buňky vyžaduje často vyšší dávkování (minimálně 1 sklenice dopoledne a 1 odpoledne), zvláště při nebo po vážných onemocněních. Regenerační a léčivá síla čerstvě vymačkaných zeleninových šťáv je velmi výrazná.

Následující zeleninové šťávy jsou dostupné v dobré kvalitě také v obchodech se zdravou výživou:

  • šťáva z artyčoků
  • šťáva z brambor
  • šťáva z černé ředkve

    Všechny ostatní šťávy uvedené v této kapitole je nejlepší si připravit doma čerstvé.

    Zdroj: Christian W. Echter - Energie pro všechny buňky, nakladatelství Eminent

  • Přidat komentář

     
    * *