Dávkování omlazujících zeleninových šťáv

28.10.2008 00:00
Zdravá výživa
Čerstvě vymačkané zeleninové šťávy jsou podstatným faktorem pro regeneraci a rovněž pro udržení zdraví a mládí tělesných a mozkových buněk. Používejte proto prosím pouze šťávy z ekologicky pěstované zeleniny.
Tyto zázračné elixíry můžeme užívat střídavě a podle pocitu denně jednu až dvě sklenice, a to pomalu, vědomě a s radosti.
Čerstvé zeleninové šťávy je nejlepší pít na lačný žaludek buď cca 20 až 30 minut před hlavním jídlem nebo jednoduše jako posilující elixír plný energie mezi dvěma hlavními jídly.
Trvalý omlazující a oživující účinek čerstvě vymačkaných zeleninových šťáv na tělesné, kožní a mozkové buňky vyžaduje často vyšší dávkování (minimálně 1 sklenice dopoledne a 1 odpoledne), zvláště při nebo po vážných onemocněních. Regenerační a léčivá síla čerstvě vymačkaných zeleninových šťáv je velmi výrazná.
Následující zeleninové šťávy jsou dostupné v dobré kvalitě také v obchodech se zdravou výživou:
Všechny ostatní šťávy uvedené v této kapitole je nejlepší si připravit doma čerstvé.
Zdroj: Christian W. Echter - Energie pro všechny buňky, nakladatelství Eminent
linkuj | google | vybrali SME komentovat | tisknout | doporučit
Související články
Švestky a slívy - zdravé pochoutky
21.8.2008 00:00
Skoro všechno o šťávách
22.8.2007 00:00
Jak užívat Šťávu z celých listů aloe vera při zdravotních potížích?
10.8.2006 00:00
Rajčatová šťáva prospívá krvi diabetiků
26.5.2006 00:00
Šťáva z celých listů aloe vera
21.6.2005 00:00
Citróny při léčbě revmatických onemocnění
30.3.2004 00:00
Báječné přírodní léky - Citróny
5.1.2004 00:00
Šťáva z vodního melounu pro regeneraci organismu
2.9.2003 00:00
Proti parazitům granátová jablka, česnek a cibule
11.3.2003 00:00
Mrkvová šťáva pro čistou pleť
19.2.2003 00:00
Šťáva z aloe je dobrý pomocník na kocovinu
20.6.2002 00:00
Šťáva z řepy pročišťuje žlučník
22.12.2000 00:00
Šťávy pro regeneraci (alkoholikova) organismu
6.6.2000 00:00