Jak jsou fermentované potraviny prospěšné vašemu zdraví

20.2.2014 00:01
Zdravá výživa

Když začnete pravidelně konzumovat fermentované potraviny, můžete zásobit vaše tělo probiotiky, vitamíny a živými enzymy.

Kvašení (fermentace) potravin a nápojů je praxe, která může proměnit obyčejná jídla v živinami naplněné superpotraviny.

Konzumace fermentovaných potravin má několik výhod:

Pomáhají odstranit toxiny z těla.
Podporují čistou pleť.
Výrazně posilují imunitní systém.
Zlepšují trávení.
Pomáhají tělu vstřebávat a využívat živiny.
Pomáhají předcházet nemocem a bojovat proti zánětům.
Zvyšují energii.
Harmonizují hladiny hormonů.

Konzumace fermentovaných potravin přispěje k vytvoření prosperujícího ekosystému ve vašem těle, který vám přinese rovnováhu, pomůže předcházet nemocem a naplní vás energií!

Zdroj: Mindbodygreen

Přidat komentář

 
* *