Ozařované potraviny

Ozařované potraviny

17.2.2000 00:00  |  Zdravá výživa

Ozařování bylo oslavováno jako vynikající nový způsob jak udržet potraviny delší dobu čerstvé.... celý článek

Komentářů: 2 | Poslední komentář: 17.5.2009 22:41

Komentáře

reagovat 18.10.2007 09:08 - lalala

Z vedeckeho hlediska nevim, ale mam nejak silne vyvinute citeni a z masla firmy Rajo vyrobene v nemecku(!)s trvanlivosti 6mesicu!!! se mi zvedl zaludek, kdyz jsem ho vzala do ruky. Vzhledem k dobe trvanlivosti predpokladam, ze je ozarovane. Svuj pocit neumim vysvetlit, v kazdem pripade jsem si jim jista.

reagovat 17.5.2009 22:41 - Tosha

V německu je takovéto ozařování zakázáno. Nebuďte paranoidní. :-)

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

Z vedeckeho hlediska nevim, ale mam nejak silne vyvinute citeni a z masla...
lalala  |  18.10.2007 09:08

V německu je takovéto ozařování zakázáno. Nebuďte paranoidní. :-)
Tosha  |  17.5.2009 22:41

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *