Top 5 potravin pro šišinku - epifýzu

7.9.2016 00:01
Zdravá výživa

Pokud hledáte osvícení prostřednictvím meditací nebo chcete získat dobrý noční odpočinek, budete potřebovat mít zdravou šišinku. Často je označována jako třetí oko. Tato malá žláza s vnitřní sekrecí se nachází v mozku a vylučuje a reguluje melatonin, což je hormon, který reguluje naše cirkadiánní rytmy (spánek-bdění) a některé pohlavní hormony.

Kalcifikace šišinky se objevuje u každého, ale ve zvýšené míře u lidí s nezdravou stravou. Problémem je, že dlouhodobé vystavení fluoridu a fosforu destabilizuje minerální rovnováhu vašeho těla. To způsobí, že vaše šišinka rychle vápenatí. Téměř polovina Američanů mají šišinku zvápenatěnou ve věku 18 let! To narušuje jejich přirozené rytmy a hormony.

Nejlepší odpovědí je odstranit nezdravé potraviny a omezit vaši expozici fluoridu. Musíte jíst dost syrové, zdravé stravy, která pomáhá odvápnit a podporovat šišinku. Zkuste těchto 5 potravin pro nejlepší zdraví epifýzy.


1. Chlorella
Chlorella, spirulina a listová zelenina jsou skvělé potraviny plné vitaminů, minerálů a antioxidantů. Tyto a další na chlorofyl bohaté superpotraviny odstraňují kovové toxiny, které se hromadí v orgánech, zvyšují hladinu kyslíku, opravují poškozené tkáně a povzbuzují imunitní systém.. Odstranění těžkých kovů, okysličení a  zvýšení imunity může pomoci vašemu tělu zvrátit kalcifikaci šišinky.

2. Jód
Fluorid z kohoutkové vody (v USA se voda fluorizuje) se usazuje do epifýzy. Jód je nezbytný pro každý orgán těla, ale dnešní nedostatek jódu ponechavá prostor pro fluorid.
Lidské tělo nemá žádné využití pro fluorid, takže tělo ho izoluje do vápenatých plaků. Zvýšením příjmu jódu, budete snižovat účinek fluoridu ve všech svých orgánech. Jód můžete  získat z organických potravinových zdrojů jako je špenát, brokolice, chaluhy a ryby. Také můžete doplnit jód potravinovými doplňky.

3. Oreganový olej
Výzkum podporuje oreganový olej jako účinný nástroj proti mikrobům a jiným škodlivým organismům. Díky podpoře funkce imunitního systému, vaše tělo bude úspěšněji odstraňovat škodlivé organismy před tím, než mohou napadnout tkáň jepifýzy. To snižuje riziko kalcifikace žlázy.

4. Jablečný ocet
Koupit syrový jablečný ocet, protože obsahuje kyselinu jablečnou. Tato chemická sloučenina dává octu jeho kyselou chuť a působí také jako odstraňovatč kovů. Kyselina jablečná je dobře známá pro svou schopnost odstraňovat hliník z lidského těla.  Mezi další zdravotní přínosy patří rozpuštění ledvinových kamenů, zmírňování dny, snížení krevního tlaku a vyrovnávání hladiny glukózy.
Nejjednodušší způsob, jak užívat syrový jablečný ocet je smíchání šálku vody s 1-2 polévkovými lžícemi octa a surovým medem.

5. Řepa nebo řepné šťávy
Řepa je charakterizovaná tmavě červenou barvou obsahující bor. Tento prvek umožňuje harmonizovat příjem vápníku a odstranění kovů a dalších sloučenin, jako fluoridu. Řepa je také bohatá na vitamíny skupiny B, pomáhá udržet energii a zdraví buněk.


Chcete-li obnovit šišinku, musíte nejprve odstranit zdroje fluoridu a vyhnout se nezdravým potravinám, zejména sodě, limonádám a dalším syceným nápojům. Pokud nechcete změnit tuto část svého jídelníčku, nezískáte žádný užitek konzumací těchto pěti potravin. Ostatní potraviny, jako je koriandr, česnek, citronová šťáva a kokosový olej mohou též pomoci detoxikaci. Můžete též zvážit celkový tělesný detox, abyste snížili kyselost vašeho těla a dále čistili kovy a toxiny.

Dr. Edward F. Group - http://wakeup-world.com

Přidat komentář

 
* *