Reklama

Herbalife je svinstvo

pan z (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

prodáváte ještě Herbalife?
jaké je přesné složení koktejlu F1? (jedno v jaké příchuti)

Pan x (So, 11. 11. 2006 - 23:11)

Milí návštěvníci těchto stránek,
předem říkám, že jsem jsem dealerem společnosti Herbalife. Všechny tyto věci, které se tady píšou mohu posoudit z obou stran, tak bych o tom něco rád napsal.

1) Rozumím, že některým lidem tyto programy nemusí vyhovovat. Nic přece není 100%. Jeden výrobek NEMUZE být pro všechny účinný. Dealer měl předem oznámit pro koho nejsou tyto programy vhodné. Jsou totiž určité skupiny lidí, pro které to není vhodné, to poté může vyvolat velice nežádoucí účinky, které jsem četl výše. Když se na to ale podívám ze svého osobního dealerského hlediska, tak mám klienty, kteří opravdu zhubli, váhu si udrželi a přitom neměli žádné komplikace. Některým se podařilo svou zdravotní stránku i zlepšit.

2)Dealeři se dají rozdělit do dvou skupin, na ty vysoko v MLM žebříčku a na ty "nováčky" Pokud se dostanete do rukou vysokého dealera, tak ten většinou všechno zná, umí opravdu profesionálně poradit, je to skoro něco jako dietolog na telefonu. Horší jsou ale zmínění nováčci. Ti Vám přečtou návod k použití a víc nic neví. Dle mého názoru se na herbalifu dá zhubnout, ale musíte narazit na někoho vysokého. Ale pokud narazíte na někoho vysokého, nemáte ještě vyhráno. Ještě ten "vysoký" musí být poctivý! Takových lidí je pomálu.

3) S tím, že by na dealery byl vyvíjen tlak nesouhlasím. Jde spíš jen o to, že na ně byl udělán podvod. Celkem museli v několika kolech zaplatit 10000 Kč, aby vůbec mohli prodávat. a dále si musí hradit reklamní náklady, účet za telefon (ten není VUBEC malý! jeden hovor s klientem trvá asi 20 minut! se sazbou 5 kč za minutu to je slušná částka. Připomínám, že začátečníkovi může trvat i 20 hovorů, než zákazník o to projeví zájem-to ještě neříkám, že si ho koupí)a jiné náklady. Většinou tedy "dealerů" skončí se stavem -20000 Kč. Pokud tedy opravdu není obchodně schopný.

4) Nátlak na školeních je opravdu velký. Celé školení je vytvořeno až do detailu "psychologicky", tak aby lidé z toho byli nadšení. Toto podivné nadšení mi osobně připadá jako nadšení vlků, kteří celí hladoví v kruté zimě zjistili, že ob údolí je potrava, ale nedošlo jim, že než tam dojdou tak všichni umřou hlady.

5) Pokud chcete užívat Herbalife, pamatujte si, že jsou tzv. rozpočtové programy, ketré začínají od 1340 Kč. Na nich se dá taky úspěšně hubnout. Nevyhazujte 3-6 tisíc za programy, které jsou strašně obsáhlé!

6) Pamatujte si, že do 30 dní máte možnost požádat o navrácení peněz (samozřejmě bez poštovného)

Z Vám jistě pochopitelných důvodů se podepisuji Pan x

Jana (So, 11. 11. 2006 - 07:11)

Taky jsem to musela vysadit. Já jsem po užívání dostala taky zácpu, hrozně se mi nafouklo břicho a pak už jsem i zvracela. Vydržela jsem to něco do měsíce. Nerada na to vzpomínám. Doktorka mi řekla, že můžu být ráda, že mi po tom nezůstala žádná alergie. Jaterní testy mi dělala taky a ty mi naštěstí vyšly, ale tak tak. Ještě chci mít děti, už bych takto hloupě neriskovala.

Dan je jistě další z dealerů. Slyšela jsem, že je na ně ze strany prodejce takový nátlak, že jsou to v podstatě oběti taky, stejně jako uživatelé.

Dan (So, 11. 11. 2006 - 03:11)

Co je to tu preboha za stranka ubohych kritikov a pesimistov? Zaujimave ze pomaha milionom ludi a vam vsetkym chudacikom iba poskodzuje! To ste tu asi nejake defekty ha!

Lenička (Pá, 10. 11. 2006 - 14:11)

Pěkný humus, s tím mohu jen souhlasit. Měla jsem zánět ledvin, jakýsi humus co je zakázaný v několika zemích, ale Češi asi můžou všechno!!!Nikdy víc! Jedna moje sousedka podnikala s Herbalifem, nahrabala si pěkné prachy, vykrmila svého(jak sama řekla"nevzdělavatelného muže"),zaplatila dceři drahé studium na soukromé hotel.škole a dneska přehodila výhybku na jiý předmět obchodu. Jinak pořádali bombastické semináře, na jednom z nich jsem byla pozvaná, byli tam roztleskávači, a všichni tam byli "úspěšní báječní a šťastní", tak jak nám to neustále tvrdí v různých debilních telenovelách a amerických seriálech (Báječní a bohatí) Takže po absolvování této bombastické show ve jménu Herbalife (přidali i reklamu na jejich kosmetiku, dost agresívní svinstvo)No měla jsem dost, když jsem to viděla na vlastní oči!Totální výmaz mozku, které dnes mj. praktikují i mnohé církve u nás! Naprosto ortodoxně založené náboženství - Herbalife!!!Mysteriozní podvod století!!!!!!!

Markéta (Pá, 10. 11. 2006 - 10:11)

Leone, mám potíže podobného rázu.
Jenom jsem dlouho nevěděla, po čem to je.

Leon (Pá, 10. 11. 2006 - 07:11)

Dali jsme si s přítelkyní závazek, že spolu pár kilo zhubneme, rozhodli jsme se pro Herbalife. Fungoval na oba dost podobně jen s rozdílnými zdravotními komplikacemi. Po prvním týdnu, kdy jsme oba hladověli (dodržovali jsme plán herbalifu a přesně pokyny našeho dealera - není pravda, že u toho není hlad, mohu potvrdit, že je to jako jiná dieta, hlad máte), tak jsem zhubnul cca 1/2 kg, přítelkyně 1,5 kg. Pak se ale vše změnilo. Přítelkyni nastaly komplikace už po prvním týdnu, já jsem bohužel, vydržel ještě další dva (nesnáším mléko, používal jsem sojové). Přítelkyni se objevila na obličeji opravdu těžká forma periorální dermatitidy, které se pak s obtížemi zbavovala několik dalších měsíců, nafouklo se jí břicho a dostala úplnou zácpu, musela s tím k lékaři, který jí potvrdil, že je to zapříčiněno právě herbalifem, vysvětlil proč a přikázal okamžité vysazení.
Měl jsem se tenkrát nechat varovat. Bohužel, já jsem v té době nic špatného nepociťoval, tak jsem vydržel ještě dva týdny. Uhnal jsem si tím problémy s játry, v nemocnici mi vysvětlili, proč to herbalife dělá, a že nejsem rozhoně jediný, kdo takto dopadl a koho z následků po herbalifu léčí, a že já jsem měl ještě štěstí a mám naději na úplně uzdravení. Je to už rok a jaterní testy pořád v pořádku nemám. Je pravda, že jsem zhubl, ale ne díky herbalifu, musím kvůli játrům držet přísnou dietu a musel jsem přestat sportovat, než se to upraví. Je mi 31 let a cítím se jako důchodce.
Snad tento můj příspěvek pomůže alespoň některým lidem, aby takto neblbli.

Laya (Čt, 9. 11. 2006 - 19:11)

s něma se vůbec nerozčilujte . . je to pro ně hodně peněz a co je drahé tak asi není dobré nebo neumí dodržovat programy no hold slabá vůle :-) my ostatní víme své s pozdravem konzultantka Herbalife

Martina (Čt, 9. 11. 2006 - 19:11)

dobrý večer mohli byste mi poslat nějaké prokazatelné výsledky že s tím máte špatné zkušenosti . . dělám průzkumy a chtěla bych zjistit jak je na tom Herbalife z té špatné stránky

katja (St, 8. 11. 2006 - 16:11)

Jo, a Ronje vás může psát neomezené množství. Pošle to všem. Je to jen další dealerka, která firmě naletěla a ten sajrajt dostává mezi lidi.

Ronja (St, 8. 11. 2006 - 09:11)

Pro Jenifer, která sháněla kontakt na prodejce herbalife. Dostala jsem jako dárek kůru na měsíc,ale za zdravotních důvodů ji nemůžu užívat. Jestli máš zájem nebo samozřejmě kdokoli jiný, prdám ji se slevou. Ozvěte se na Vanility"seznam.cz

SISI (Čt, 2. 11. 2006 - 22:11)

Jste totalne trapny!Sedite nekde v kanclu,zerete svaciny z domova a kdyz vam doma nejde vytah,tak jste totalne v pasti,nesvadejte nic na ruzny pripravky na hubnuti,priznejte si,ze jste liny jako vsi,nez,aby jste na sobe zacali poradne makat,jste jen pohodlni.cau vypracovana SISI

luja (St, 25. 10. 2006 - 21:10)

cauky, Ja jsem za diety utratila spoustu penez a nic. Ted udelam trosku reklamu jedne strance, ale fakt si to zaslouzi. Na www.doformy.cz je skvelej kurz a jen asi z 250 na 10 tydnu a konecne jsem snad zhubla na dyl. Zmenila jsem navyky a maji tam spoustu super rad. vedou to nejaci nadsenci , tak proto ta cena. Jinak je dobrej stob a mam rada i doktorku. tuta stranka je ale mene znama a hlidaji Te tam kazdy den+ tma mas jeste 2 podporujici osoby.. Nevim, tak sna Ti to nebo nekomu jinymu taky pomuze.cauky a drzim palce. A drzte mi je taky, at uz konecne neni jo-jo - uz je to rok a dobry... uvidime...

Džon (St, 25. 10. 2006 - 14:10)

Rozvedený muž na zábavě uvidí bývalku s novým milencem. Přijde k nim a
> pohrdavě se ptá: "Tak co, jak se jezdí na ojeté mašině?"
> Milenec s úsměvem: "V pohodě. Až na prvních 5 cm je netknutá."

Jenifer (St, 25. 10. 2006 - 10:10)

Dobrý den, jako asi většina z vás tady mám i já problémy s kilogrami, které bych potřebovala shodit. Zároveň se s vámi můžu podělit o své zkušenosti... V roce 1999 v létě jsem vážila 71 kg, které jsem nabrala díky nevhodné antikoncepci. V té době jsem měla (bohužel za drahé peníze) možnost vyzkoušet herbalife. Za měsíc jsem shodila 8 kg. Můžu říct, že až do letošního roku, tj.téměř 7 let, jsem nepřibrala ani kilo a to jsem opravdu JEDLA! Ale chtěla jsem shodit více. Bohužel na Herbalife jsem další 4 tisíce neměla. A tak jsme s kamarádkou zkusily Meridii, bohužel ani jedna z nás jsme neshodili za dva měsíce ani deko!!! Pak přišla řeč i na Adipex. Každý, kdo měl zkušenosti mi velice líčil, jak po něm shubnu a nebudu mít VŮBEC pocit hladu, a pod. ... JO jo... Shodila jsem pouze kilogram.
Takže shrnuto podtrženo peněz za Herbalife vůbec nelituji. Za Meridii a Adipex toho lituji velmi, jelikož konkrétně Meridia není taky levná záležitost!!! A teď k věci, proč tu píši tento příspěvek...
Prosím ozvěte se mi, kdo nabízí(prodává) produkty herbalife...s ceníkem samozřejmě. Nejspíš neodepíši všem, ale po 14.dnech se rozhodnu pro nejlevnější nabídku!!! Nabídky posílejte na jenifer25"seznam.cz

Petra (Út, 24. 10. 2006 - 00:10)

Souhlasim z Danou ,stejna zkusenost:-(

Danda H. (Po, 23. 10. 2006 - 15:10)

Jo, taky jsem se nechala nalákat na dobrý přivýdělek, ale jak jsem se dozvěděla, o co jde, šla jsem od toho, teď mi doma leží ta základní výživa, je to nechutná umělina a jídlo to opravdu nenahradí, měla jsem strašný hlad a i když jsem to 14 dní vydržela podle návodu, přibrala jsem 3 Kg a bylo mi mizerně od žaludku. Svědomí by mi nedovolilo takovýhle svinstvo vychvalovat dalším lidem, kteří se snaží zhubnout. Chce to jíst střídmě, všecko a mít pohyb! Tak do toho...

Petra (Po, 23. 10. 2006 - 15:10)

Milá Kačenko, četla jse, že uvažujete o pořízení si výrobků herbalife, pokud by jste měla zájem o poradenství ozvěte se. simope1"seznam.cz

Jitka (Po, 16. 10. 2006 - 14:10)

Jo a ještě něco. když někdo ví o výživě hodně, tak nemusí zkoušet Herbalife, že jo. Jinou zdravou cestou se to nedá.To vám může potvrdit každý, kdo chce zhubnout a má nějaké zdravotní problémy.Pro někoho, kdo je opravdu nemocný je nemožné zhubnout tzn:přměnit tuk na svaly a zformovat postavu. měla jsem tak zpomalený metabolismus, že když i když jsem nic nejedla, nehubla jsem. a když jsem pár deka zhubla, cítila jsem se na rakev, a Nikdy
to nemělo trvalý účinek.Takže můj návod:ze začátku to docela dře, než si zvyknete na nový režim, ale mě koktejly nedělaly problém, takže jimi klidně nahradtě 2 denní jídla a připravujte si je o něco větší a hustější a hodně hodně pijte. pak to sami poznáte ,co si tělo řekne začněte brát nějaký i ty jejich vitamíny a hodně pít čaj a aloe. Jezte JEN výživná jídla těstovniny,bílé maso,saláty hodně ovoce.Zpočátku málé porce. U každého to bude samozřejmě časově jinak rozvržené.No a pak už jen koukejte na výsledky, časem můžete zůstat jen na koktejlu +bilkovinna do koktejlu navíc+ normální denní jídlo. ale chce to uplně vyloučit:Raf cukr a tuky z vepřového masa a podobné věci!!!! Jinak já jsem se ted dopracovala tam, že jím kromě raf
cukru a vepř tuků, vše a to v porcích o kterých se mi nesnilo. Smetanu, máslo nevyjímaje, dle chuti. nehýbu se vůbec celé 3 roky sedím v kanceláři a nepřibírám ani deko, spíš musím hlídat dostatek jídla abych nehubla!!!!! takže kdo se chce změnit od základu jděte do toho. Tak komplexní systém neexistuje. Navíc kulturistické doplňky jsou plné steroidů a když necvičíte jsou pro vás moc silné... .(samozřejmě jsou i kvalitní ale kdo má čas si je dávat na rozbor...

Jitka (Po, 16. 10. 2006 - 14:10)

Samozřejmě, že Herbalife je velmi dobrá věc. Ale člověk by si měl nejprvě ujasnit, co chce. Pokud se přípravky berou správně a nědělá se z toho Jen hubnoucí metoda, fungují dokonale a dlouhodobě. Ovšem to si někdo nesmí myslet, že bude se sáčkem chipsů sedět každej den u TV, všechno jen kritizovat, v neposlední řadě,jak je to drahý atd. .Pokud se dodržuje zdravá a bohatá strava, dostatek tekutin ,tak se u tohoto způsobu nemusíte ani hnout.měla jsem velké zdravotní potíže počínaje úplnou ztátou vlasů, vaječníky, štítnou žlazu(s tim ani dieta držet nejde) a v neposlední řadě migrénu a únavový syndrom, alergii. beru to asi 3 roky ,změnila jsem i myšlení a styl života a funguje to na výbornou moje zdravotí problémy všechny jak je vidíte výš téměř vymizely.řeším už jen dozvuky... takže být zdravý není tak těžké. Chce to jen blbě nežvanit o něčem, čemu nerozumim!!!!!!!!!!Milí přispěvatelé.

Reklama

Přidat komentář