Reklama

Liposukce V.

Mirka (Po, 28. 11. 2005 - 11:11)

Ahoj Markétko po delší době. Takže pochopila jsem to dobře, že ten zlomový bod přišel někdy kolem 6 týdnů? Mně se moje vnitřní stehna zdají stejný jako před lipkou, ale zatím jsem úplně klidná, desátý den jsou na stopro otoky. A kolikátý den jsi shodila kompres? Nebo ho ještě nosíš?Ivo, s těma zrcadlama jsem taky jako postižená. Jako úchyl. Nejhorší je to v koupelně, kde máme zrcadlo přes celou stěnu a při vyslíkání, sprchování, - to prostě nejde se nevidět. Pořád na sebe vejrám, zkoumám místečko po místečku, každou tečku na břichu(držáky a stehna ani ne).

iva (Po, 28. 11. 2005 - 10:11)

Jak by řekla babička - Kdo si počká, ten se dočká. Uf uf - budu teda čekat,ti mravenci jsou vlastně dobrý psychologický tah - nutí mě rychle vklouznout do prádla.Stejně je to pakárna, neustále jedním okem koukám do zrcadla,... aby to nevypadalo podezřele, neustále je leštím. Jsem vzorná hospodyňka. Jen aby mi to vydželo :)

markéta (Po, 28. 11. 2005 - 10:11)

Ahoj všichni, dlouho jsem nepsala, ale musím. Jsem 7 týdnů po vnitřních, vnějších stehnech a kousku pod zadkem a bocích. Je to super, konečně vidím jak se to zmenšilo. Takže je fakt potřeba čekat. A to mi Dr. řekl, že ještě není konec. To jsem zvědavá, jak to ještě bude pokračovat, protože už teď jsem spokojená. Mirko, ty vnitřní stehna mám oteklá a mravenčící a možná i trošku promodralá ještě teď, takže vyčkávej.Ivo, taky jsem nazačátku byla vpohodě, ale po měsíci se nic nedělo a tak jsem propadla depce. No ale ono se fakt děje. Je potřeba čekat. Dneska ráno pořád koukám do zrcadla, oblíkla jsem všechno co mám i to malé a nemůžu se na sebe vynadívat.

Mirka (Po, 28. 11. 2005 - 09:11)

Přesně! Mravenčení, to je ten správný výraz. A když se ti toho místa dotkne třeba oblečení, tak to mravenčí ještě víc. Jenže jak si pamatuju, bude to míň a míň, až do bude nejmíň ...Neboj, fakt tohle je typické a na 100 % to přestane.

iva (Po, 28. 11. 2005 - 09:11)

Mirko - když jsi sundala kompres - měla jsi taky občas takové mravenčení v odsátých oblastech ?

iva (Po, 28. 11. 2005 - 09:11)

Asi vezmu lopatu a půjdu si vyhrabat svůj optimismus,který je nejspíš zasypán sněhem.Blíží se konec roku a nastupují vánoční besídky spojené s ponocováním. Je zvláštní, že doma vydržím normálně v pohodě i po půlnoci,ale restaurační zařízení mě ubíjí.A to i s matoni :) Ale je to na dobré cestě - vlezu do další menší sukénky.Teď bude spíše problém - zůstat při zemi, kouknout do občanky a volit šatník - přiměřeně k číslu. ... třeba suknička, tričičko,... ještě culíčky a odvezou mě k chocholouškovi. Asi mi fakt hrabe

Mirka (Po, 28. 11. 2005 - 08:11)

Ivo, kde je tvůj předchozí optimismus?28 dní po břichu, to je fakt ještě moc brzo na hodnocení. Jediný případ, který byl úplně dobrý po měsíci je Kamča, ale to je třicítka. Tam jde hojení. V tom věku jde všecho - i hojení rychleji. Uvidíš, za měsíc to bude vypadat úplně jinak než dnes a konečný stav, kdy už se samo nic nespraví je po pěti měsících. A i potom máš nárok na záruční opravu. To už se potom jenom lehce dolaďuje povrch.Jinak v www.liposukcion.com jsem se dočetla, že liposukcí se dosáhne obrovského zlepšení stávajícího stavu, ale nikdy se nedosáhne 100 % dokonalosti. Tu jsem ze začátku čekala já. Kamčo neboj, zas to na mě přijde a budu zas skučet. Jo a z pupíku je zase čárka, ale jsem klidná. Už vím, že to je tím kompresem a až ho přestanu nosit, tak se to vytvaruje.Ty se máš, že už to máš všechno za sebou ....

iva (Po, 28. 11. 2005 - 08:11)

ahoj holky - měla jsem trošku jiné starosti, ale pozorně louskám jak se kdo vyvíjí.Mám za sebou 28 dní,zrovna peru svůj bezva obleček-ale připadám si bez něj jako tělo bez duše. Jak dlouho ještě bude trvat tento stav ? Jak čtu vaše proutky - dostávám se do blbé nálady.Mám pocit, že mé tělo nepracuje podle plánu, ach jo !

Kamča (Po, 28. 11. 2005 - 08:11)

Ahoj Mirko!! Čte se to moc hezky, už jsem na tebe zvědavá:-)))

Mirka (Po, 28. 11. 2005 - 08:11)

Ahojky všem po víkendu.To je gól, osmý den po lipce (vlastně třech oblastí) a já byla v sobotu na běžkách. A absolutně bez problémů, bez bolesti, bez únavy. Ale kecala bych, problém byl, když jsem se zpotila, tak v tom kompresu nic moc, to známe. To mě bude čekat za týden v aerobiku. Ale bez něho bych si ještě cvičit netroufla. Takže dnes jsem desátý den po a hlásím stav. Držáky - tvar a povrch super, jen jsou žluté. Vnitřní stehna - skoro lituju, že jsem řvala, že chcu vzít jen málo, protože ten rozdíl zatím nevidím (je možný, že je to oteklý ? protože mě tam ten špek fakt vycucával !!!). Břicho. Holky, už takhle, kdyby to zůstalo, tak jsem spokojená. Kdyby to bylo ještě lepší, tak jsem nadšená. Drobné nerovnosti jsou pryč a ta rýha je daleko méně zřetelnější (kolem ní doktor ubral do ztracena). Zatím jsem jen lehce masírovala rukou (spíš hladila), myslím že ode dneška už začnu válečkovat.Při dlouhém sedění se mi udělá na břichu jedno horizontální jelítko, které jde potom při narovnání rukou rozmasírovat (Kamčo pamatuješ o čem mluvím?).Ke kompresu - ten dřívější na háčky mezi nohama jako bodyčko - výhody: snadno se šlo na záchod, nevypadal nejhůř, nevýhody: hrozně se mi zařezával do zadku (mám vysoký sed) a skučela jsem při soukání a vysoukávání.Teď mám od prsou po kolena. Výhody: snadnou se obléká. Nevýhody: na velkou se musím vyslíct. Né že by ta díra byla malá, ale tak ten kompres stahuje půlky k sobě, že by to ani nešlo. Jo a vpředu přes pánevní kosti mě tlačí zipy. Nicméně, ty doporučené týdny vydržím. Jestli to bude pořád dobrý a něco se nezhorší, tak ho budu mít čtyři týdny jako Kamča, pokud by nastal nějaký problém, tak šest, jak doporučil doktor.Danuš a Kamčo, už se hrozně těším, až vám ty výsledky ukážu, já to vidím tak na leden nebo únor, co myslíte?Danuš, já myslím, že v lednu je to ještě na opravu brzo, já myslím, že to vypadá tak na únor, však uvidíš, co řekne doktor. A do té doby uvidíš snad i výsledky na mě. Kamčo, vašeho Raťafáčka je mi fakt líto. Vem si, že my trpíme z vlastního rozhodnutí, ale on chudák za to nemůže, sám si o tom nerozhodl a do smrti už si s psíma ženskejma neužije. Nášemu Dagovi ženský nechybí, ale tloustne a je shnilej.Lenčo, dobrých doktorů je asi dost, já taky nechcu nikoho doporučovat i když bych mohla. Zvažuj ale důkladně, abys nenarazila na takovou hrůzu jako Dana poprvé. Ta by ti o tom mohla vyprávět. Jo a rýhy se neboj. Když už by se stalo a udělá se ti, jde to korigovat tím, že se malinko do ztracena odsaje okolí. S tím mám teď nejčerstvější zkušenosti.Mějte se všichni fajn.Já jsem zapadená sněhem.

Zuza (Ne, 27. 11. 2005 - 21:11)

Jo, co udela bricho v tehotenstvi? Nebo kdyz se pribere...no proste to stejne co bricho ktere nikdo neodsaval. Tam se totiz ubere jen trochu tuku, nic vic.

Zuza (Ne, 27. 11. 2005 - 21:11)

Lenco, ja bych ti doporucila doktora, kteremu bezmezne verim a ktery mi vymodeloval super figurku a jeste poopravil vsechny ty skody co napachali ti dva druzi co se na me podepsali, ale bojim se to udelat a to pisu uplne verejne. Puvodne to tu sice bylo jako diskuze o tom kde to bylo dobre a kdo jak se s kym spokojeny, jenze se to tu taky zvrhlo jako na vsech jinych diskuzich na Doktorce a z rad obycejnych zenskych se stal boj ordinaci...co boj, uplnej souboj.Bohuzel je to problem hlavne v nemoznosti registrace a tim ochrany sveho nicku, ale taky se tim asi neodhali, kdo tu pise protoze si dela reklamu na svou ordinaci - nebo to skutecne zazil. Libi se mi, jak se udrzela diskuze o plasticke chirurgii a silikonech. Tam se porad da docist, tam a tam jsem byla spokojena, doporucuji...nebo nespokojena, mela jsem problemy ...a vyber si a kazdy udela sam podle sveho.Jinak ry dve ryhy co mam - jsou nastesti schovane v pradle, jsou hodne nizko na podbrisku a prestoze je to jen lehce znat, myslim, ze jsou zbytecne a presne vim proc tam jsou. pani doktorka Francu nema kanyly s moznosti zastaveni odsavani - je to n a rukojeti dirka navic, ktera se ucpe palcem nebo neucpe a tim se to da regulovat. Tak trochu pysne mi rekla, ze ona to nepotrebuje ( je fakt, ze stejny efekt udela zaskrceni slauchu od kanyly) - ale evidentne potrebuje, protoze mi ve snaze dostat se do vzalenejsiho mista projela se zapnutym odsavani jedno misto vickrat. A to cele na druhou:-)

Lenca (Ne, 27. 11. 2005 - 18:11)

Dobry vecer.Mam tluste bricho od pupiku dolu a uz dlouho se ho chci zbavit.Trochu se bojim na liposukci.Pred nedavnem tu nekdo psal,ze nekteri doktori delaji jinou metodu kdy to pruzne pradlo neni nutne nosit dlouhou dobu a vysledky jsou urcite zajistene.Muzete mi dat prosim adresu takovych doktoru? Jsem z vychodnich Cech a mohu dojet kamkoliv.Chtela bych co nejlepsiho doktora, nechci zadnou ryhu, jak o ni pise Zuzka.Zuzko jsou ty ryhy hodne videt, jak jsou hluboke a siroke a mas je nahore nebo dole. Jdou zakryt kalhotkama? Jeste nemam deti, co udela bricho po liposukci po tehotenstvi?

Zuza (Ne, 27. 11. 2005 - 10:11)

Ta kuze na brichu se chova uplne jinak nez na jiych mistech a i po pul roce se na ni snadneji a ochotneji udela obtisk zapinani kalhot nebo sukne a preci jen to o neco dele trva, nez se narovna nez to bylo pred lipkou.

Zuza (Ne, 27. 11. 2005 - 10:11)

Dano, omlouvam se za pozdni odpoved, ale chystali jsme jako banda motorkaru velkou celodenni akci v aquaparku pro deti z jednoho DD - zabralo to nejaky cas, ale stalo to za to, a vcera jsem lehla, padla.Z toho to vim muzu usoudit, jedine co v dobe hojeni muze delat nejake boulicky jsou otoky - pokud je jinak vse vporadku. Otazka je asi jak moc tvrde jsou, co si pod tim mam predstavit, nemela jsem hned bricho hladke - pokud si dobre vzpominam, tak nejdriv bylo plne zbytku tekutiny, kdyz se vstrebala, tak zase nastoupily otoky, ale vice mene to byly otoky v celku - vetrelci se vytvarely jedine kdyz se mi podarilo nekde neco zaskrtit, nejhorsi to bylo v kompresu, ten se v sede zariznul a oteklo to uzasne pod i nad tim zariznutim. Po odlozeni pradla to zase vytvarely pasky, zipy, guma na cemkoliv....jedine co me vytrvale pretrvavalo byly dve ryhy odsate moc - to se nesrovnalo nikdy, neni jak, tam proste tuk chybi a naopak na jedne strane mi zustalo neco neodsate a to bylo taky znat docela rychle, po mesici me bylo jasny, ze musim na opravu. Tu mam za sebou nekdy na jare a po te se mi zadne boule nedelaly, hojilo se to mnohem rychleji, jen opet ty nerovnosti diky obtiskum pradla, ale to se vzdy nejpozdeji za hodinu dve vyrovnalo. Oprava vubec nebolela.Premyslela jsem o tom vsem.Bricho je problematicke, tuk se v leze propadne a na kazdem miste jinak - takze casto i pri nejlepsi snaze se musi delat nejaka ta korekce. Odsava se crosove, tedy cik cak proti sobe a misty se zavesy nechavaji. Kuze zespoda podrazdena se ma tendenci smrstovat ( tkan se zajizvi a tedy smrsti)- kuze je urcite volnejsi, protoze ji ubyl tuk, ktery ji drzel v napeti a vsechny tyhle okolnosti se musi behem casu vzajemne srovnat k sobe ( treba ve vane musi voda tuk a volnou kuzi nadnaset, neco zustava prirostle, tak to asi nebude koukatelny ty prvni mesice). Proto se nekteri doktori nechteji poustet do velkych brich - je jim jasne, ze rovinka a hladke brisko 18 lete holky neudela ani kdyby se zblaznil.Na to existuje abdominoplastika - tedy liposukce spojena s odstranenim prebytecne kuze a nekdy je to opravdu lepsi, jizva je schovana ve spodnim pradle a bricho je pak rovne a vypnute. Jinak se musi pocitat s tim, ze to hladky nebude. Zase podle toho co jsem vysledovala, tak do 3/4 l tuku se jeste bricho srazi a vypne docela slusne. Takze rozhodne je lepsi vetsi bricho vzit na dvakrat a ne najednou hodne.Videla jsem dost pokazeny bricho - bylo v CA - hodne ubraneho tuk a pod tim ruzne tuhe boule - ale to se jednalo o zjizvenou tkan, moc ji tam poskodili podkozi, takze vznikaly srusty a s tim nejde nic delat, tohle se tedy musi masirovat, protoze to je jizva jako kazda jina i kdyz je z vnitrni strany kuze a ne navenek - je to jediny jak to zmirnit - ale tohle asi Dano nemas na mysli ze?Rekla bych, ze neni dulezity ten odsaty tuk, ale naopak dulezity je tuk co zustal - aby mel ten spravny tvar.A pasovalo to taky k te kuzi nad nim:-)Liposukce neni hubnuti, ale tvarovani a kdo to bere jinak, byva hodne zklamany.

Katka (So, 26. 11. 2005 - 18:11)

Ahoj holky,ja byla v pondeli na boky, takze jeste mam trochu otoky a modrinky uz mizi. Muzete mi nektera poradit kdy zacit a cim mazat a co dal delat? Me toho doktor moc nerekl, pry uz to znam, kdysi jsme byla na stehna...ale ja uz si to teda fakt nepamatuju.... diky moc za rady a vubec za tuhle diskuzi

Dana (So, 26. 11. 2005 - 13:11)

Zuzo, tak jsem moc přemýšlela, a chtěla jsem se zeptat, podle tvého názoru, ty zatvrdlinky a dolíčky, z čeho se dělají? Ty jsi nikdy žádné neměla?Vlnkovaté břicho mám stále, i když už míň. Nevím, jestli se to vcucne úplně a kdy.Já jsem si myslela, že to jsou pozůstatky tukové tkáně nebo té tekutiny která se ještě nevstřebala či co, ale nějak se mně to nezdá ...

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 22:11)

Danuš dík, nesu to hůře než ten pes:-))Tys ji naložila, ale víkend před námi....

Dana (Pá, 25. 11. 2005 - 19:11)

Kamčo, neboj, bude to dobrý! Ten můj miláček chlupatý byl na sále jako doma, mně musei křísit! Ale přežil, a bez následků ( tedy kroměznačně pokleského rezervního fondu).Zuzo, mně vrtá v hlavě jedna věc, jak si vysvětluješ na břichách ty zatvrliky, nerovný povrch, který se časem vcucne, někdy úplně, někdy méně? Ty jsi měla bříško hlaďounké hned, bez jakýkoliv nerovností, proláklinek, hrbolků? Myslím břicho, od prsou až po venušin pahrbek. Pas pření i zadní. Celkem odsáto tuku 2 l - hustého, žltého, hnusného - jak to člověk může v sobě nosit a smát se, nechápu!Čím to tam vzniká, a kam a kdy a jak to mizí? ty nerovnosti, vlnky, d?olíčky ...Chápala bych třeba nadbytek kůže - ten nemám. Nebo napravo víc, nalevo míň vysáto - mám to ale rovnoměrné. V plavkách vcelku ani v upnutých šatičkách není vidět nic, jen když lezu do vany, tak radši zavřu oka.Jsem dva měsíce po - takže v poloklidu budu ještě tři, čtyři mesiace, a pak, pokud to nebude dokonalé, vtěrnu se na opravu. Co?

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 15:11)

Já bych taky chtěla popřát víkend bez depky. Arnoštovi praskly stehy, tak dopoledne prodělal další narkozu( Evi, byl to pěkný hnus, řvala jsem tam jak mimino, ještěže jsou kluci kamarádi, ale i tak trapas jak šráky), takže šití na novo, jsme úplně v pštrosovi. Chudáček můj malý. Narkozu ne!Sranda na bodu mrazu. Pa holky, hezký víkend.

Reklama

Přidat komentář