Reklama

Liposukce V.

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 14:11)

Holky ahojky,dnes to balím brzo a frčím domů.Doma teď mám problém s připojením, jestli se to nepodaří vyřešit, tak sem juknu až v pondělí ráno.Pěkný víkend, moře optimismu, krásný bříška (stehna,zadky,držáky,kolena - nehodící se škrtněte), hodný děti a muže, málo žehlení.Special Kamče přeju dobrý vínko a hrozně moc tučnej sejr.Danušce aspoň trochu hladší bříško a Evě - aby z nás neměla depku.Čauky

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Danuš, na dvě věci je má, protože kulky nechal na sále už na jaře. Ještě jednou ho vystrčí a udělám z něho Arnoštku:-)))Zuzko, já myslím, že se tu vejdeme všichni, ale jestli si nevjedeme do vlasů, za to neručím:-))) Opět to co chci napsat, nemyslím ve zlém, ono psaním vyjádřit svůj názor je těžké, ale před lipkou jsme spolu byly dost v kontaktu, hodně jsi mi poradila a vysvětlila. Ale já nakonec měla v hlavě stejně guláš a k zákroku se postavila jak 10-leté tele. Chtělo by to trochu ženského vtipu a hantýrky. Odborně to opravdu někdy je k nepochopení. A to mám střední, ne základní vzdělání:-))

Dana (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Musím dodat:Včera jsem byla na x vyšetření, mám nějaké problémy (krev v moči, bílkoviny, leukocyty - no normálka :-))), a tři doktoři mně prohmatávali břicho!To byl záhul! Jeden měl podezření, že mám slepé střevo - bo jsem cukla, když mně zajel přečsně do místa, kde jsem měla tu PRVNÍ díru - narkózní! Baba chirurgiologická se divila, tak jsem jí to práskla, ale urologovi jsem neřekla nic. Co taky chlap může vědět o utrpení staré baby s pneumatikou kdysi, žejo

Zuza (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Jsou lekari a "lekari"....s tim se setkala uz asi kazda z nas - bohuzel pri procitani webovek ruznych lekaru se nekde docitam neuveritelne blbosti. Taky je jasne, ze ne kazdy lekar je schopen nebo ochoten dat maximum informaci - zazila jsem svou uplne prvni lipku tak, ze kdybych si nenacetla a neoddiskutovala vse tady a po emailech, tak nevim vubec nic. Co si pamatuji, zeptala jsem se na konzultaci doktora (Vrbicky) zda to jde ( vnitrni stehna), odpoved no- ano a do ruky mi strcil papir s info co nemam a mam brat pred lipkou a kolik mma zaplatit. Tim rozhovor skoncil, na co se mam ptat jsem nevedela, sestra mi rekla, ze nejaky pradlo pak pro me pripravi, nikdo me nemeril, nikdo mi nic nevysvetloval.Az behem napousteni, kdy se toho ujala sestricka a trochu se rozpovidala nebot me brala jako kolegyni a to je v jinem rezimu:-) - ale spis v tom smyslu, ze je zvedava jestli budu spokojena, protoze ty vnitrky byvaji na houby!...ze ma vicka, ale od jineho doktora!!!! - to uz jsem mela potrebu utikat. Behem odsavani na me taky nikdo nemluvil, jake kanyly kdy kam co....nic, zarouskovali me, abych nic nevidela, takze spis horor. nemluvili na me, ani kdyz me postavili a chteli obleci do pradla, netusila jsem co se bude dit, neznala jsem to, takze jsem se malem slozila, kdyz mi nektera ze sester podrazila nohy s tim, ze me navlekne nohavici odnekud z poza mych zad....mozna si mysleli ze uz pitvaji...:-))) a slov netreba.No zkratim to, ne vsude vas vybavi informacemi a tak vedle vasi diskuze si obcas povedu tu svou :-) - at si to kazdy prebere jak sam uzna za vhodne. Mozna to bude takhle uzitecnejsi a rozmanitejsi.

Dana (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

ahój! Nooo, Mirčo, přesně! Mám to jako ty! Teda tvar super, pas super, plochá su, jak za mlada - ale ten povrch je ještě takový hrbolatý. Já jem měla dost velkou oblast najednou, tak to asi doladění bude chtít. Takže hltám každé tvé slovo. Plánuju to na leden.Kamčo, ty hade! Ty zas o pindíkách, když já o břuchách! Co je takový pindík oprotivá panděru! Takové nic! :-) a na dvě věci... někdy... I když, a druhou stranu :-)Je mně líto, že ani nemůžu nikde ty fotky naskenovat - to by byl mazec! Ale až se sejdeme, tak vám je schválně přinesu! Neuvěřitelné, co jsem nosila na sobě! Nekecám, fkat těhotenství 7 měsíce!Zdá se mně, že jsou ty dolíčky menší a menší, a miznou i ty zatvrdlinky, ale jak píšeš Mirečko - raši nezakřiknu! Ale nakonec - i za todle zaplať pánbu!A volám, doširoka dodaleka!!!NARKOZU NE!!!Jsem zv+dava ještě na fotky od Foldny, to bude ten mezistupeň, před Foldynovic operací. Dneska mám bílé pletené šatečky, a oklí zírá, jak jsm zhubla - a šahaj na mne! Potvory!

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

:-))

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Tak to čumím, to zní s kanylama jako horror.Hm, jak zareagovat na ty pindíky?? To by asi nebyly rozinky, ale švestičky:-)))

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Jo, jo, s Collinsem jsem na tebe myslela. Byli na něm naši dva kamarádi a říkali, že bomba. Já měla jenom hrůzu z počasí, aby v poho dojeli.Na to břicho jsem fakt zvědavá, zatím to teda vypadá dobře. Mám doma Kristýnu, tak do mě furt mele a já skáču sem a tam. S tou oblastí to zní logicky.Nějak zaspalo víc lidí, haló já vás pustím ke slovu!Danu registruji, škoda, že fotečky nejdou poslat.

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Ty kanyly fakt tak tlustý byly. Nevím, jestli se ještě takový někde používají. To víš, že jsem ostře sledovala našeho doktora, že má tenký (teda jako ty kanyly).No ale ty dreny byly tenký. Byly zasunutý do každýho stehna jeden a zpoza kompresu vylízaly, ani už nevím kudy. A chudák Arnoštek, to kdyby chytlo naše chlapy, co?

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Mirko, já ten tvůj sloh nedočtu:-)))Zaujaly mě kanyly 10-12cm. To byly teda tunely jak blázen:-))A ty dreny, to ti tam narvaly snad zamotaný obvaz:-)))Jdu to dočíst. Arnošt byl zase s pinďou. Zas mu vylízal, osychal, měl ho jak seschlou rozinku. Ach ti pindíci.Sovička Ivuška nevím kde lítá.

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Já si myslím stejně jako Kamča, že tohle téma (stejně jako další témata na doktorce) jsou pro tlachání o lipkách a věcech kolem nich. Jde ryze o subjektivní názory. Těžko si někdo pro "odborné" rady půjde právě sem. Od toho jsou lékaři.

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

O.K., to zní logicky. Přiznávám, že když jsem tu byla poprvé, taky jsem nevěděla která bije. Je to kolotoč, do kterého se blbě naskakuje. Přemýšlím:-)))

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Kamči, proč byl váš raťafák na další operaci?

Zuza (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Kamco, neverila bys kolik lidi si sem chodi pro informace a rady a ani treba nic nepise - nikdo neni schopen prelouskat vse tak aby chapal vsechny souvislosti - tak radeji sem tam hodim poznamku aby bylo jasno, vase jak sama pises "zenske tlachani" me nechava chladnou a do tehle casti diskuze se plest nechci, ale pro ty co jdou pro rady a zkusenosti radeji zminim veci jak jsou. Snazim se o vecnost, aby v tom zase nekdo nehledal vic, nez je mysleno:-)

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Nymyslím to zle, jsi chytrá ženská, která ví o čem mluví, jenom se někde vytratil vtip, který jsi ještě před rokem měla. Je to možná ale i tím, že spousta lidí se tu do tebe navážela a pak jde sranda stranou.Osobně mám někdy tvé příspěvky ráda a vzpomenu si na tebe, když z něčím nedokážeme přesně poradit:-)))

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Ty bájo, ani jsem netušila, jakej jsem spisovatel.

Mirka (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Ahojky všem!Evi - mně ty vnější stehna v CA před pěti lety moc bolely. Dělali mi to ve středu odpoledne. Noc byla hrozná, moc to bolelo (přiznávám, že jsem na bolest srágora). Ráno jsem zjistila, že mi v každém stehnu nechali dren, kterým vytékala tumeseč. tekutina do dvou půllitrových lahviček, které jsem měla přivázané špagátem kolem krku (jak malé děti rukavičky). A tak to bylo až do pátku, t. j. dva dny. Ve čtvrtek jsem v tomto stavu odešla z kliniky, poloplné flašky se houpaly pod kabátem, a za silné bolesti jela k dceři na koleje. V pátek jsem pořád v tomto stavu jela na kontrolu, vytáhli dreny, tím se mi psychicky ulevilo, ale bolelo to dost. V autě domů taky. Nicméně jsem šla v pondělí do práce (t.j. pátý den). Mám-li hodnotit (a to si troufám napsat, že díky zkušenostmi s oběma druhy liposukcí asi můžu), vzhledem k používání silnějších kanyl (zjisti si u doktora jestli má i tenké) to víc bolí a dýl se to hojí. Dříve byly kanyly 10 - 12 cm, dnes se větší vrstvy tuku dělají 6 mm a dolaďování kanylama asi 3 mm. Nicméně s konečným výsledkem stehen jsem byla spokojená. Ale když jsem se rozhodovala po pěti letech pro lipku břicha, už jsem kvůli tomu, co jsem ti popsala na narkózu jít nechtěla. Představ si, když jsem po 4 měsících spadla na lyžích na to stehno, tak jsem myslela, že se bolestí počurám. Ale na druhou stranu jsem 3 týdny po lipce už byla v aerobiku, kde to bolelo jen při lehu na boku. Kamčo, já jsem byla včera nešťastná, můj muž (s kamarádem, kterýmu jsem dala lístek) byl na Philu Collinsovi, mobilem mi pouštěl některý písničky a prý to byla bomba. No co se dá dělat.Danuš, mám z tebe radost a myslím, že to máš jako já před korekcí. Tvar super, povrch potřebuje doladit, že?Já jsem totiž teď při té lipce vnitřních stehen a držáků a opravě břicha a přišla na jádro pudla. Už asi vím, proč někteří doktoři dělají jen malé oblasti a malé odsávání. Vidím to na těch pátečních oblastech. Skoro žádné otoky, hladký povrch, žádné bolesti. Ale pokud někdo potřebuje toho špeku odsát hodně (např. já před 5 lety ty vnější stehnanebo v dubnu to břicho), tak to musí být razantnější zákrok a to možná všichni doktoři nedělají. Samozřejmě i potom jsou větší otoky, musí se dolaďovat. Ale vidíme, že Kamča je výjimka, tam měla velký zásah a napoprvé super. A ďolíky a propadliny fakt nemám (jsem týden po), doufám, že se ještě neukážou - to by mě šlehlo. Až na tu rýhu 5 cm pod pupíkem ho mám skoro tak hladké jako Kamča. Já doufám, že i ta rýha si dá říct, protože právě na její opravu jsem šla a nad ní mi doktor odsával, aby to šlo do ztracena. Takže možná to, co je nad ní zmizne. Fakt jsem trouba, jak to můžu po týdnu hodnotit !!!Jó Danuš a žádný nedostižní ideál - já bych chtěla větší prsa a menší zadek a to máš zase ty.Kamčo, cos v tu noc Ivě uděla, že už se neozvala?

Kamča (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Já myslím, že to Dana napsala jako vtip. Když půjdu na fórum vrásky a napíšu tam, že je dobré ksichtík válečkovat, aby se vyhladily vrásky, taky se tomu každý zasměje.Já chápu, alespoň si to myslím, o co ti jde. Když tu příjde nějaká nová, ať si nemyslí, že váleček zajistí hladké bříško. Ale tohle je diskuze, ne rady odborného lékaře. Tak je potřeba ji pročíst, zeptat se, zapojit se. Pak každá pozná, že jsme spolek ženských, které tu tlachají o věcech, o kterých se nedá mluvit v práci nebo s manželem.Lékařské doporučení si může každý přečíst na stránkách svého lékaře.

Zuza (Pá, 25. 11. 2005 - 09:11)

"Nerozpustene tukove pozustatky" nejdou rozvalcovat do stran :-)

Dana (Čt, 24. 11. 2005 - 21:11)

ahoj kočenky moje, musím se k vám jít stulit!to je něco!!!Právě jsem obdržela fotografie z února - tedy úplně na počátku mé anabáze od Lucáka, a nyní fotky 14 dní po té druhé od Foldyny,Už druhý den je mám rozložené na stole, a co jdu kolem, tak čumím.Nedá se to popsat.Nevěřím! Kdyby byly digitální, huuuž jsou tady, ale jsou to ty staromodní.Ta první fotka - těhotná mamina cca 7 - 8 měsíc. Břuch se klene od venušina pahorku až k podprsí, jaké oblouk, vééélmi prohnutý oblouk, bohužel vpřed,Pak jsem chtěla vyzískat tu prví fotku, a i když jsem měla teprvě 14 dní po té druho lipo, MUSELA jsem se nechat znovu vyfotit ( dost rozépačité to bylo), a teď mně to došlo poštou.Holky, to nejsem já! Jak jsem mohla chodit s takovým neuvěřitelným balonem!!!Přes pas jsem měla 92 v únoru. Pak se to střídalo a te'd mám 76, ale večer aji 80 - a ač nevím, kdy je úplněk, vždy si to s ním zdůvodním. Je to takové "uklidňující"Moc se těším na konečnou fotku, asi za dva měsíce, a jestli půjdu na opravu nevím. Mirko, tebe musím vidět! A jestli tam nemáš ani ty drobné proláklinky ( které jsou zas podle mého názoru - jsou-li tvrdé - nerozpuštěné tukové a jiné pozůstatky, které se časem vstřebají, rozpustí, a váleček jim pomže rozběhnout se dokola kol), tak tam du.Bolest téměř žádná, druhý den jsem byla OK, a ta změna!!!Kamči, tebe radši vidět nechcu! .-))) ty jsi krásná moc, a když vidím tebe, tak bych se polela kyselinou sírovou, protože ty máš dokonalé všechno. K Mirce sice také vzhlížím jako k nedostižnému ideálu, ale aspoň jedna dvě věci by se daly - trošku - zkorigovat - viz břichanec!Kdy se sejdem?Chcu vás zase prohmatat, prošúlať, a sebou se pochlubit!Zlaté ručičky Foldynovic! to jsem fakt nečekala!Ani ty jejich propagační fotky nedosahují mým změnám ani po nehty u malíčku na noze!!!!Pac a pusu!

Reklama

Přidat komentář