Reklama

Liposukce V.

iva (St, 23. 11. 2005 - 15:11)

Ve svých 2 příspěvcích jsi jmenovala 2, které to teda dělají opačně - než doporučuješ a teda nevyzněly moc dobře. Teď píšeš ...."Me prijde uzasny, jak se snazi a nejen ona dodavat nadeji...ja na tohle nejsem, mam toho za sebou asi moc na to, abych mohla rict neco jineho nez to, ze na vysledek se musi pockat a bud se to povedlo napoprve nebo se musi na korekci. Nic vic s tim delat nejde. Prilisnou aktivitou se muze uskodit, ale vylepsit neni cim - jedine opravou:-). Je to surove, ale je to pravda. Hola sucha, ale skutecna:-)" ... takže, když to VÁLEČKUJI - nečekám každým tahem, že se to narovná. Taky s tím nástrojem pracuji jen občas - musím do práce, domácnost..... takže žádná přílišná aktivita. Pokud jsem to teda teď pochopila správně - OPĚT NECHÁPU o co jde. ... teda neděláme nic špatně. Tělo se maže i po koupeli, teda někdo ano, někdo nee. Existují masáže, při kterých se zmenšují obvody problematických partií ....Příspěvky naskakují, takže se těším na další holky a osobní prožitky. A trochu humoru - když jsem se nemohla smát, bylo tady veselo, teď jakési školení. Nic ve zlém.

Kamča (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Tísicovku na lipo V. jsem oslavila úsměvem. Jinak vás sleduji, je to zajímavé:-))

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Tak luxus poslednich dnu, kdy jsem mela cas se tu venovat psani je u konce - coz vas nemusi mrzet ze? :-)))) ja jsem v pohode Ivo, neni nic co by me melo trapit, zivot me tesi, jen me mrzi, ze je zima a cast mych konicku ted spinka v garazi...ale zase uz snezi na horach, takze budou jine. Ted me spis pohlcuji pracovni povinnosti, coz je ale taky pozivitni. Co jsem mela potrebu sdelit jsem sdelila a vic netreba. Hodne stesti vsem.

Mirka (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Hi, hi, hi, Ivo, já a sexbomba? Na to mi bohužel chybí větší prsa!

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Ivo, Kamca je nepritel? Me prijde uzasny, jak se snazi a nejen ona dodavat nadeji...ja na tohle nejsem, mam toho za sebou asi moc na to, abych mohla rict neco jineho nez to, ze na vysledek se musi pockat a bud se to povedlo napoprve nebo se musi na korekci. Nic vic s tim delat nejde. Prilisnou aktivitou se muze uskodit, ale vylepsit neni cim - jedine opravou:-). Je to surove, ale je to pravda. Hola sucha, ale skutecna:-)

iva (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Hezky dlouhé, dost vykřičníků - ale příjde mi to neosobní. Takové studené a prostě promiň,cítím v tom hořkost a zlobu. Píšeš - nemusíte se tím řídit -ale musíte.Pokud nee, možná budeš v příští produkci jmenovat i jiná jména. Raději si přečtu to - co jiná prožívá a mezi námi.... pokud je některá v malé depce, musím ji potěšit pokud to cítím stejně a pokud jsem zrovna v poho - můžu se trošku radovat, že já jsem zatím ( dočasně) v pohodě - protože stav ohrožení může zítra potkat mě a potom mi taková osůbka pošle pozitivní myšlení zpět. A nebudu se ptát na pocity člověka, který toto nepodstoupil. Ten si poklepe na čelo a řekne mi, že jsem blázen. ... když se vrátím k tomu, jak teda týrám své tělo - dle Tvého popisu - hledám dárce nové kůže, protože všeobecně známý fakt - že by mi odebrali tkáň sedací a zalepili břicho - asi by to nestačilo. Dupku moc velkou nemám a nemohla bych si sednout. Hej Zuzka, raduj se ze života.... !!!!

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Ivo, kdyz se podivas do vsech starsich diskuzi, najdes me tam i s email adresou - venovala jsem tomu tady asi vic jak rok zivota a taky z nedostatku casu jsem to prestala sledovat ( ale tech duvodu bylo vic) - bohuzel muj sverazny styl psani nekdo neudychal a tak se mi hromadily urazlive a napadajici emaily ( temer vsechny od jedne pisatelky) - chybou teto diskuze je nemoznost registrace a nezneuzivani prezdivky - uzila jsem si tu sve a nejen ja od nejakyho cvoka co se bavil psanim pod nasimi prezdivkami tak aby kazdy vypadal jako blazen. Blbne tak nekdo i na jinych chatech - tam kde je "uzavrena " spolecnost nekolika dopisujicich - kde je hodne prispevku, jako treba tady. To neni zbabelost, byla doba, kdy jsem se s vetsinou videla osobne, poradaly jsme sleziny a diskutovaly a ukazovaly si vzajemne co kdo ma...jedno od koho - slo o vymenu zkusenosti prave proto, aby to bylo co nejlepsi. Ja nemam zast vuci nikomu a jine nazory mi pripadaji normalni - svuj nenutim, to ze sem napisu co si myslim je muj nazor. Kazdy ma pravo na svuj. Cim vice informaci tim lepe.

iva (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Ha, nepřítel Kamča se určitě chechtá, copak asi dělá další žaludková sexbomba Mirka. Teda, měla bych makat !!! ale nějak nemohu. Přikláním se k rovnému sezení - až mě začalo bolet za krkem a levá klíční kost teda mrcha bolí :))

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Jinak trocha obecnych informaci: telo k hojeni potrebuje tekutiny, do zasazeneho mista putuji davy bilych krvinek vec resit, ty rychle odumiraji, produkuji toxiny a tento odpad je treba urychlene odklizet krevnim recistem a dodavat sem nove zasoby kysliku a tekutin a bilych krvinek (cervenych taky:-))...atd...Co se asi tak stane, kdyz obast hodne a dlouhodobe stahneme? drobne cevy se stlaci(ne-li zaskrti) a nemuzou tedy vec resit. Kysliku malo, nikdo neodvadi odpad ani vznikle tekutiny ty se hromadi, vznikaji zanetliva loziska a otoky - tedy hojeni se ztezuje, zhorsuje, otoky! Dlouhodobe otekla kuze se vytahne a priroste asi tak jako kdyz k sobe prisijete dve latky a jednu o kus vetsi...narasi se.Kdyz kuze nemuze resit sve potize krvi, snazi se pres pory - kdyz ji je ucpeme olejem, tezko neco vylepsime, kuze je zatizena odpady, ktere nema jak odklidit, otoky!!!Umucenou zmordovanou kuzi plnou odpadnich latek a tekutin zacneme jeste "vylesovat" valeckem - no uprimne ja byt ta kuze tak asi slezu z tela.Trochu prehanim, ale chci jen rict, ze nejlepe prospejete telu tim, ze mu nechate prirozenou schopnost regenerace a nebudete mu hazet klacky pod nohy.Je to rada, komu se nezda logicka, necht se ridi svym rozumem, me se tato logika v praxi ukazala jako jedina fungujici. Co se nesrovnalo samo bylo spatne odsate a na to nepomohlo nic jineho nez oprava. S tim valeckem, kdyby to fungovalo, tak by se dal tuk upravovat i bez liposukci ne? Tak si to nechte patentovat jako lek na celulitidu - nac se trapit, staci valeckovat:-)....ale funguje to asi tak stejne jako zarikavani:-)

Kamča (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

:-)))

iva (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Nerozumím tomu, proč se tady tak rozčiluješ a svým způsobem se dožaduješ potvrzení jen své pravdy. Nikdo nikoho nenutí k žádným praktikám, jen tady popisujou - co dělá ta či ona. Ano, byla jsem v Havířově, s jiným týmem - a co ?Každý někde přistane, pokud urazí kus republiky - každého věc.Taky je to třeba i o tom, že v místě bydliště - ne, třeba pro utajení, třeba to tam nedělají ... a určitě pomůže, když si přečteš, že místo, které si vybereš má výsledky. Přece jen - došla jsem do věku, kdy i místo dovolené si vyberu snáze - pokud mi někdo řekne, ano - tam jsem byl a je tam to a ono. Havířovská klinika je specializovaná na plastické zákroky, proč ne. Taky Ti leží některé holky moc v žaludku - a s Tvých řádků na mě kouká nespokojenost. Možná se pletu, ale tak to cítím. Navíc, asi jsi stejný zbabělec jako já - píšeš pouze pod značkou jména. Některé holky přiznávají i svoji " adresu. Tak daleko jsem ve své odvaze nedošla... ačkoli adresa je taky anonymní, ale přece jen je to o krok vpřed. Takže se nečil a pozorně naslouchej, pokud Tě to teda zajímá. Pokud je názor - že to co tady píšou i dělají - blbě, asi nemá význam to tady veltilovat. Jsi-li štíhlá a krásná bez pomoci zbytečných praktik, jásej - ostatní lékaři jsou asi pouze felčaři. Ale výsledky jsou. Pokud narážíš na korekce a opravy - nevím, jestli lze každé tělo vymodelovat hned poprvé.Taky záleží na představách majitelky a ty jsou asi někdy moc nadnesené. Já si pískám a ostatní určitě taky.

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Ivo,prave protoze bych si prala, aby vsechny mely briska hladka a krasna, tak sem tu davala vsechny dostupny informace. Zpocatku bylo hodne nestastnych a treba uloha Kamci je tu chlacholit a dodavat nadeji tem co to maji za sebou( toho je taky treba), svuj prispevek jsem videla spise v tech informacich, aby nekdo nenaletel na packala. Kdybych nekomu prala neco spatne, tak se tu nedelim o zkusenosti :-)

iva (St, 23. 11. 2005 - 14:11)

Já, individualita a prý pohodář ... díky ... zužiji poprvé (mám zabrat tak 3 cm vzadu a 2cm po nohách )po 3 týdnech.Pro někoho to bude asi šok, že až po tak dlouhé době - pro mě paráda a zcela bezpředmětná informace.Normálně si kupuji trika a body velikosti L nebo M, záleží na velikosti v oblasti prsní :) a po odsátí mě nasoukali do velikosti S.Po včerejší kontrole - nohy naprosto fajn, spodní břicho rýsuje desku a to vrchní ... (ať to se Zuzkou nešlehne ) MÁM VÁLEČKOVAT. Chacha... a já teda budu, snad poctivě.

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 13:11)

Ivo, prave ze neprospiva, dej si tu praci a precti si vsechny posledni prispevky, ta zoufalost v tom, ze se to pokousi vyrovnat mazanim, valeckovanim....to svedci o tom, ze neco neni vporadku a cele to konci zpravou z korekce. T.J. - moje snaha neni se pochvalit:-), na to nepotrebuji tento chat, to se lepe prijima osobne a ja nemam zadne mindraky ( kdo me zna tak vi, ze to nemam zapotrebi:-)), naopak, moje snaha byla vzdy pouze jedina, informace a to objektivni o tom, co je mozne dostat a co uz je "mimo misu" - ne jako vynervovani tech co spatne vybraly, ale jako rada pro ty, ktere se chystaji. Me to tu pripada, ze Mirka je cela stastna z toho, ze lidi posila na to stejne misto kde byla ona snad z nejake zlomyslne radosti, aby si to uzily i ty ostatni. Ale ne pro spokojenost, ale aby nebyla sama kdo se trapi s balvany a skalkami. Mozna se tu nejak seberalizuje, ja nevim, ale vznika tu dojem, ze jinak to byt nemuze nez jak to prozila ona. Takze opakuji, jde to i jinak, jde to lepe a snadneji ( ale taky i hure:-)). Je to jen informace, nikoho nenutim ani nepresvedcuji ze ma jit tam nebo tam, at si kazdy dela co uzna za vhodne, je to jeho telo a me je po tom uplne houby, ale info je tu priliz jednostranne, takze ja jsem ten "jiny nazor" - zijeme-li v demokratickem svete, tak ten jiny nazor ma stejne pravo na zivot jako nazor kohokoliv jineho. Z teto diskuze jsem odesla hlavne pro to, ze Mirka nedokazala jiny nazor snest a tak pouzivala celou radu dalsich prezdivek na svou pomoc( zalozila mi jine tema, kam usilovne prispela 5 prispevky pokazde z jinym jmenem:-) a snazila se me odtud vystipat a umlcet, jen aby mela sve hlavni slovo. Jiny nazor nesnese.(Hodne ji lezim v zaludku). Ja naopak nepozaduji, aby nekdo z diskuze odesel, nesnazim se ho umlcet, kazdy ma pravo rict co si mysli, jen prezentuji nazory sve a jini maji pravo taky na sve. To je zivot. Zlou vuli vidim spis v tom, ze nekdo nerekne pravdu...nez v tom, ze se o tu pravdu snazi. Diskuze nemusi byt je pritakavani, ale take pohled z jine strany:-) - zkusenosti mam na rozdavani a nestojim za zadnym z doktoru, ale na strane klientu, kteri za sve penize chteji to nejlepsi co muzou pozadovat. Takze cemu nerozumis?

Mirka (St, 23. 11. 2005 - 13:11)

Ivo, ještě že tu jsi .... asi seš správná pohodářka.Prosím tě, po jaké době jsi poprvé zúžovala kompres? (Já před šesti měsíci po týdnu - to přímo sestřička na klinice).

iva (St, 23. 11. 2005 - 12:11)

nechápu po větě ... jestliže.... nemám čas a je mi líto všech, které zbytečně mažou, válečkují a naříkají ......já bych asi se svou povahou jen zírala a nepsala něco, co ostatním třeba jen bere iluze. Ale o tom to je, každý je jiný - a někomu dělá radost ostatní vytáčet a kazit jim náladu, iluze. Ale ...znáte to všechny a uáž brzy zazní z televizní obrazovka - Když se kouknu na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, ....... Hlavu vzhůru. Pokud někomu prospívá mast, váleček, stahující prádlo - klidně do toho. Tím nic nepokazíme. Vždyť přece obyčejné stahovací kalhotky dokáží zamaskovat tak dokonale a to bez zákroku. Hurá, jdu si zúžit prádlo a klidně si některá praskni, je mi to jedno - já jsem v pohodě.Pokud nesdílím stejný názor - i to je v normě. Ale spousta holek a babizen mi pomáhá v mém občasném rozpoložení. Cholki - přeji krásný den a nenechat se zdeptat.

Zuza (St, 23. 11. 2005 - 10:11)

Mirko, to je zbytecny:-) a prostoduchy:-), nemam cas na malicherne dohadovani, jen mi je obcas lito vsech, kterym tu bulikujes ty svy nesmysly o balvanech, skalkach a nutnosti nosit kompres 3 mesice jako o nezbytne nutnosti. Sama vis, ze je to kravina a ze kdyz se to doktorovi povede, je to proste dobry, kdyz se to nepovede, musis stejne na korekci, akorat si mezi tim otravis zivot stahovanim do kompresu. Nema cenu tady lhat a vymyslet si jak vyresit nepovedenou praci kompresem. Co se neodsalo rovne narovna jen korekce, nic jineho. Je proste cela rada lidi co maji liposukci a dobre vysledky a stacilo jim tech 14 dni v kompresu pak cela rada nespokojenych, ktere noseni kompresu prodluzovaly v nadeji, ze se to narovna az nakonec dospely ke oprave. Zajimave je, ze skalky a balvany se objevuji pouze u tech z Havirova:-))) - ale protoze tu ted pise pouze fanklub Havirova, vypada to, ze tak to byt musi, ze je to normalni. Tak neni.Na vyber ma kazdy, tak mam jen jedine doporuceni pro kazdeho, chtejte za sve penize kvalitu. Tento chat vznikl pro vymenu zkusenosti a take jako urcite varovani,kam treba i nejit a to z naprosto dobreho umyslu (podobny je o silikonovych implantatech) - taky aby uz nikdo dalsi nenaletel, aby informovanost byla co nejvetsi a nemohli nas doktori oblbovat. Jeste ted se doctete na ruznych serverech o tom, ze v CA je liposukce lepsi, protoze je to pak rovnejsi!!! nebo ze ultrazvukova je ta nejmodernejsi!!! - vibracni- ze jedine ta da dokonalou hladkost!!!Vsechno jsou to spis dezinformace a kdo nema dostatek informaci, snadno naleti. Asi to taky myslite dobre, ale nekdy je to sluzba medvedi:-)

Mirka (St, 23. 11. 2005 - 08:11)

Jo a můj muž je taky proti lipkám, jenže v tom kompresu to nešlo utajit.Takže ho pokaždý po lipce musím udobřovat - hi,hi,hi.

Mirka (St, 23. 11. 2005 - 08:11)

Marťo, teď po poslední lipce nejsem těžší než předtím. Já jsem si nechala na vnitřních stehnech a držákách vzít jen malo. Jen jsem si je nechala tak vytvarovat. A dělali mi korekci břicha. Takže celkem ze mě vycucli jen 4 dlc špeku.Když mi před 6 měsíci dělali horní a spodní břicho a pas, tak mi toho vycucli docela hodně a otoky jsem měla veliký. A úbytky na váze žádné, ale v pase šlo dost centimetrů dolů.Takže já myslím, že to, že teď neotíkám je tím, že mi toho špíčku brali málo. Mám totiž trochu zadek, tak jsem nechtěla, aby mi z něho lezly tenký brka, tak jsem ty vnitřní stehna nechala jen doladit.

mart (St, 23. 11. 2005 - 07:11)

dobre ranko,dnes uz je lepe,po noci jsem odsranila cca1,2kg vody-otoku a je mi uz lepe po tele i po dusi.Muz zatim nic nepoznal,jelikoz me ten den vecer po vysati vysadil v noci doma a pokraco val dal,vrati se az v patek a do te doby bude uz lepe a pak mu to povim,je zasadne proti tomu abych si nekde vedome zpusobovala bolest,ale uvidi ze jsem v pohode tak to snad lepe kousne.jinak taky poctive mazu a ockem pokukuju,zda neni neco poznat,ale neni stale delam reklamu na Michelin.tak Mirco dej vedet zda u tebe se neco rysuje a zda si po odsati tezsi nez pred a kolik ti toho vzali?pa pa Martina

Reklama

Přidat komentář