Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

alt1 (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Cely text knihy je na vyse uvedene adrese, neni treba to nekde shanet. Kniha se zabyva i rakovinou.

alt1 (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Jedna kniha v cestine o tom, jak syrova strava pomuze pri prevenci a lecbe. Velice doporucuji precist
http://mujweb.atlas.cz/zdravi/zdrava-strava/celytext.htm

Daja (Ne, 29. 3. 2009 - 11:03)

Tohle téma mě z pochopitelných důvodů zajímá,
ale napadání a urážení se nechci účastnit. Tím se nikam neposuneme - promiňte.
Položím teď otázku a ráda si pak přečtu názory všech.
Jaký způsob léčby byste doporučili při event. další recidivě?
Původní diagnóza: karcinom vaječníku.
Díky všem.

Yossarian (Ne, 29. 3. 2009 - 10:03)

Kdo je Granvin??Zakomplexovaný nevzdělaný blbec, kterýho v reálu nikdo nebere vážně , tak poučuje na forech.

Kdybys byl duchovně na výši Granvine,jak tu předstíráš, tak bys nikdy nereagoval na lidi tak agresívně a urážlivě, jak tu předvádíš ...berou ti tvou image, kterou tu pracně vyrábíš , tak jsi agesivní ....
O antispychotikách víš hov**no, jako ostatně o všem ......já jsem i s léky dokázala dost , zatímco ty jsi trapná nula , jsi stejný zoufalec, jako byla Natura.

Granvin (So, 28. 3. 2009 - 23:03)

Daja
Kdo je Granvin? Doporučuje úpravu životosprávy, stravy, psychiky, náhledu na svět a když je to vhodné, tak i doplňky.

Rakovina prsu - jen pro info.
Známá známé má rakovinu prsu. Doporučil jsem jí, aby šla na operaci a ozářko (dle nejlepšího úsudku lékařů) a až následně se dostavila do mé péče na to, aby si srovnala organismus a udělala něco pro to, aby se jí nemoc nevrátila.
(názor na tohle doporučení ať si udělá každý sám)

Anonym 28. 3. 2009 18:57:27,
Jistěže, na určení léčby není potřeba znát konkrétního pacienta, proč taky. Že se nestydíš prezentovat takovou blbost...?

Yossarian
Kdyby ti antipsychotika zabírala, tak tu nejspíš nemáš tendenci každého označovat debilem.

Daja (So, 28. 3. 2009 - 21:03)

No, Brigitte Bardot to asi nebude.
:-)

Návštěvník (So, 28. 3. 2009 - 20:03)

BB je tuším chlap. :-))

Daja (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

Prosím tě, co tě tak vytočilo?? Nemusíš jim věřit, ale nemusíš je ani urážet.
Qui prodest?

Yossarian (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

Polib si zadek BB, já beru roky mini dávku, úplně nejmenší dávku, která je možná a chodím do práce a vychovala jsem sama dvě dcery .......tak že vystudovaly....chceš mě srovnávat s tím ubožákem Granvinem , který tu sází hrubky a machruje a nedokázal nic??? .... přitom ví úplný houby ...jen si tu hojí svý komplexy.......Já mám vyšší vzdělání než on..... A o Natuře už vůbec nemluv, to je neurotička a alkoholička a chodící komplex méněcennosti......to bys přála lidem pěkný věci, kdyby se podle ní měli řídit.....
Na tobě je taky dobře vidět, jak jsi blbá..... člověk, který má antipsychotika, může fungovat líp a psát líp, než nějaký debil Granvin , který tu plácá kraviny celý dny .......moje kámoška má bipolární poruchu a má tři práce .....taky učíš na vysoké škole ty zdravá moudrá ženo???hihi...pověz nám na jaké ??

Daja (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

Díky za přání, i když nevím komu, podpis chybí. Sama cítím, že můj psychický stav hrál velkou roli, mám štěstí, že mám pozitivní myšlení a jsem optimista. Nikdy jsem si nepřipustila, že bych mohla umřít, a teprve teď s časovým odstupem vidím, jak naivně jsem se chovala a uvažovala. Možná, že platí to, co stojí v bibli: věř, a víra tvá tě uzdraví.

Daja (So, 28. 3. 2009 - 18:03)

Oskareto, můžeš mi napsat, kde tohle léčení pro psy poskytují? Mně umřel pes na rakovinu, obešla jsem s ním všechny psí kliniky, nikde mi to nenabídli. Možná bylo už pozdě, nevím, zkoušeli jsme všechno, včetně koloidního stříbra.

Návštěvník (So, 28. 3. 2009 - 18:03)

Granvin: je to stále stejné, nemáš dost znalostí o cukrovce, cholesterolu, teď ledvinách a dalších a dalších.
Pokaždé jen mlžíš nebo se stáhneš a neodpovíš, jako naposled!
V tomto případě na odpověď stačí znát problematiku, nemusíš na ni vidět žádného konkrétního člověka. Je to jedno důležité hledisko.:-) A je dost dobře možné, že kdybys odpověď znal a věděl, co je třeba hlídat, že bys na to nějakou bylinu měl. Ale ty to nevíš, jinak bys to zmínil!!!
Pokud by ses projevil jako znalý, neměla bych důvod tě kritizovat!!! Musíš být pěkný chudák, když z tebe vypadne, že by se po tobě někdo bezdůvodně vozil. Proč by to kdo dělal? Vždyť se pokaždé chytíš sám. Znovu a znovu na další problematiku ukazuješ, že nejsi vůbec erudovaný člověk. - to je z tvé strany velmi moudré = zrovna ty mě pouč o moudrosti.:-)))))

Ani lékař neví vše, ale z několika oborů má slušné znalosti. Kombinace potíží i možných léků (bylin) nejsou jednoduché, měl bys mít mnohem širší znalosti a rozhled na to, co tu o své odbornosti říkáš, abys mnohem víc neuškodil, když už člověku nepomůžeš.

Vím jen o několika lidech, co zkoušeli celostní medicínu, a žádné dobré zkušenosti, a to navštěvovali lidi, kteří měli vystudovanou medicínu. Nevěděla jsem, že tomuto oboru se věnují i laici. Pak je ještě méně důvěryhodná a medicínou bych jí osobně nenazývala.:-(

____________________
BB: musíš mít hodně zkušeností. Znáš víc lidí, co měli rakovinu a přežili bez léčení chemoterapií oproti léčeným?? Myslím, že tvé tvrzení není pravdivé.
Sice se umíš pěkně rozkřikovat, ale princip chemoterapie nechápeš. A podstupovat ji nikdo nemusí, nikoho nelze nutit. To ti asi taky nedochází. Lidi jsou prostě smrtelní, ať se to komu líbí nebo ne. Ať už s chemoterapií nebo bez ní. Jediný rozdíl je v délce života

___________________
Daja: gratuluju a přeju hodně dalších let ve zdraví. K úspěchu vyléčení z rakoviny je určitě třeba víc veličin. Měla jsi jistě i hodně štěstí. A je to i hodně o psychice, víře ve vyléčení, chuti bojovat a nevzdávat.

Oskareta (So, 28. 3. 2009 - 18:03)

Ale kdo přežije chemoterapii, přežil by i rakovinu. - No to snad nemyslíte vážně!!! Podle názoru některých lidí tady by si člověk mohl myslet, že si doktoři chemoterapii vymysleli jen proto, aby mučili pacienty. Proboha vzpamatujte se, vždyť vy vůbec nevíte, co tu píšete za koniny!

Jinak mně chemoterapie zachránila psa. Během cca 4 let všichni ostatní psi s jeho diagnózou postupně uhynuli, takže si myslím, že to léčení přece jen k něčemu bylo.

Daja (So, 28. 3. 2009 - 15:03)

Já myslím, že být mladá je při rakovině mínus. Bylo mi tehdy něco přes čtyřicet a po pěti letech jsem to prodělala všechno znova.
Teď už je to devět let po druhé chemo a pořád se bojím.
Ale myslím, že kdyby mě neodoperovali a neodléčili, tak bych nepřežila. Už jsem měla metastázy.
A kdo jsi ty? Jsi lékař?

BB (So, 28. 3. 2009 - 15:03)

Dajo,
gratuluji.
Jsi jedna z těch, co přežila.
Ale kdo přežije chemoterapii, přežil by i rakovinu.
Takové jsou mé zkušenosti.
Patrně jsi mladá nebo dostatečně silná , a Tvé tělo se s tím vypořádalo.

Daja (So, 28. 3. 2009 - 15:03)

To BB: No počkej, mě ale zachránila chemoterapie život! Pravděpodobně taky proto, že jsem měla štěstí a vydržela jsem ji i s těmi vedlejšími účinky. Když o tom ale přemýšlím, tak zvracení sice nebylo příjemné, ale možná nejhorší byla pro mě ztráta vlasů. Tvorbu krvinek mi nějak uhlídali, to jsem nechala na lékařích.
A kdo je Yossarian? Objevuje se i na jiných diskusích.
A kdo je Granvin? Dělá na mě dojem, že dodává něco z těch léků přírodně vyrobených. Vilcacora je myslím z nějakých lian, možná že ji taky distribuuje.
Taky potkávám Bohumila, který na všechno doporučuje bylinné preparáty. To mě dost odrazuje.

BB (So, 28. 3. 2009 - 14:03)

Yossarian, a co Ty tu děláš? Jak Natura, tak Granvin jsou stokrát méně ubožejší, než Ty, doživotně závislá na lécích.
To raději budu polykat ty bylinky, než tu chemoterapii, to ti můžu říct. Někteří neztratili ještě zdravý rozum a nemají ho vymytý antipsychotiky. Běž zpět na svou diskuzi, Ty královno antipsychotik. Tady je víc platný nakonec i ten "nevzdělaný", ale chytřejší Granvin, než Ty.
A Natura, tu nech na pokoji. Té umírá táta právě na vedlejší účinky té chemoterapie, kterou tu všude vychvalujete. Je to správný chlap, znám ho osobně, a medicíně věřil.
Kolik ještě mrtvých medicína bude potřebovat, než lidi pochopí, že je chemo na hovno?

Granvin (So, 28. 3. 2009 - 13:03)

Daja
Jj, Vilcacoru (mimo jiné) doporučujeme i my, ale neměla by se užívat současně s chemoterapií.

Daja (So, 28. 3. 2009 - 08:03)

Promiňte, jsem tu nová, ale zajímá mě to téma. Kdysi jsem prodělala rakovinu, léčila jsem se klasickým způsobem (chemo), ale pošilhávala jsem i po jiných, protože mě to jednak zajímalo, a taky jsem si říkala, co kdyby... Chci jen sdělit, že psychický stav považuju za mimořádně důležitý a myslím, že mě zachránilo hlavně to, že tu byl člověk, kterého jsem milovala a který moc stál o to, abych žila. Samozřejmě mě taky podporovala rodina, měla jsem dobré zázemí. Nevím, jestli se tu psalo o Vilcacoře (všechno jsem nečetla), ale kdyby bylo nejhůř, asi bych ji zkusila.
Jaký na to máte názor?

Yossarian (So, 28. 3. 2009 - 08:03)

Ty jsi k smíchu Granwine, protože se někam pořád cpeš a nemáš na to.......už jen to stačilo, jak jsi podporoval tu ubohou Naturu , každému bylo jasné, co je to za zoufalku.....jdi se dovzdělat a necpi se mezi chytrý lidi, komplexe.....

Reklama

Přidat komentář