Reklama

Jedlé květiny obohatí vaše jídla

Čerstvé nebo sušené jedlé květiny můžete použít nejen na zdobení dortů, vánočního cukroví, sušenek, ale i do omelet, rýže, těstovin, koktejlů, salátů, kompotů a džemů. Fantazii se meze nekladou. Poupě růže můžete ochutnat třeba na Silvestra ve sklenici se šampaňským.

Francouzská firma Aromandise nabízí následující sušené BIO jedlé květiny:

Pikantní a ovocná chuť, křupavá textura, barva rubínů nebo pro tropický nádech vaší kuchyně.

Reklama

Špetka Provence, svěžest a uklidňující hebkost. Dopřejte své kuchyni vůni optimismu, okamžitě dodatečný zdravotní přínos proti stresu.

Impresionistický dotek originality zaručen. Díky své jasně modré barvě poskytuje skvělý dekorativní efekt na saláty, dezerty...

Vůně ráje, kulatá a smyslná chuť. Poskytuje uklidňující efekt, který dodá vaší kuchyni nádech luxusu a zázraku.

Výrazný hořkosladký pocit s nezaměnitelnou vůní. Oranžové jedlé květiny - pomerančový květ. Potěšení pro oko i chuťové buňky.

Všechny použité ingredience pocházejí z ekologického zemědělství a v přímé návaznosti na zemědělce:

  • Ingredience 100% evropského původu.
  • Žádné syntetické produkty.
  • Respekt k ekologickému přístupu.
  • Provozní podmínky a „čistá“ výroba nejdou na úkor mizení rostlinných a živočišných druhů.

MK

   

Reklama

Komentáře

Karolína (Út, 6. 12. 2022 - 20:12)
Já do jídel přidávám na jaře fialky. Dělám si i fialkový cukr. Miluju tu vůni.
Monika (St, 7. 12. 2022 - 17:12)
Já zase suším květy jabloně a šípku a dělám si z toho v zimě čaj :)
Reklama