Reklama

Petice proti komunismu

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

A ještě dobrý postřeh.Kdo má víru, tak pootřebuje si ji udržet jako systém, než přejde na jinou verzi. Nejde, aby mu ji někdo vyrušil a on neměl krátkodobě žádnou víru, žádný systém, žádnou verzi. To je surovost a hyenismus, sprostota, vražednost.
NIKOMU DO VÍRY BYŤ KOMUNISTICKÉ NIC NENÍ. Jsem toho názoru, že fašisti by se měli skrývat úplně stejně se svou zvrácenou vírou a mít ji třeba si ji držet, ale doma a nelézt s ní na veřejnost, což se dnes opravdu podělalo, ale ne u nás, ale na Ukrajině, kde prostě hrozila vždy(podobně jako v Bělorusku, Rusku) ta vzpoura fašistů, kteří jsou schopni celé obyvatelstvo zvrátit na jednu stranu(obyvatelé tam nejsou příliš jasně filosoficky vymezení a silní a jde to tam silou a donucováním přes pudovčiky, naturščiky, urastelniky, atd.).PRŮSER BY BYL, KDYBY TOTO SE STALO V RUSKU, TÉ ATOMOVÉ VELMOCI a NĚJAKÝ idiot (pardon fašisti) se tam chopili těch atomových sil a začli s tím fakt harašit.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Nic proti víře, která přináší mravní přikázání a zásady, které nás polidšťují a činí lepšími ve vztahu k sobě i společnosti, ale současné směry různých sekt i světových zájmových skupin činí pravý opak. Věřící vzbuřte se, dokud je čas!!!

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

On tady snad ještě položí ten Věnec husovi, ty vole, doufám, že ne na komín krematoria. Ale dle mého už odjel nějakým kanálem ho vyvedli a odjel potrubní kanalizací s přestupy v čističkách až do své vybombardované pr.dele světa, kterou si takto vytvořil po nástupu, protože je sám pr.del řiť světa.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Za komunismu to mělo výhodu, že jsme jako Hus nemuseli projít experimenty filosofických fanatiků moderní nemecké filosofie hitlerjungendsmu a pracovat bez stravy, nebo projít komíny bez opalovacích krémů a přesto jsme byť v osekaně demokratickém systému(nebyla to totalita, ale omezený demokratický systém, tzn. Beta verze demokracie) žít byť za horších ekonomických podmínek než na západě(pravda někomu to mohlo vyhovovvat více, někomu méně pro vysokou rovnost v odměňování a naprostou anihilici vynuceného nedobrovolného bezdomnovectví a nedobrovolné nezaměstansti).

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Připomínám, že svátek je sice významný, ale není vysírání obyvatel, tím, že by byli zavřené krámy, nicméně vysírání trochu je na dráze, poněvadž teda rychlíky nejezdili včera večer a průvodčí nechodili, zajímavé, asi holt si chtěli užít svátky což chápu.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Mistr Jan Hus byl taková naše Johanka z Arku, také chudákovi dělali Jezuité experimenty a nuceně jej opalovali na tisíc stupňů bez opalovacího krému do hněda..

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Nicméně nechali jsme si tuším kázání v mateřském jazyce, takže vliv to mělo nesporný. Kněží nemohli kázat v němčině, nebo latině, jak by z toho Řezna chtěli , aby prostý lid byl vlastně úplně hloupnut a v nevědomosti a patrně by to využili ještě k podsouvání německého překladu Bible, jestli vůbec, mám dojem, že liturgie byla celá v latině, ty zpěvy snad byli v Němčině nebo co. Cyril a Metoděj, byť pravda jsme mezitím přetekli do svátku Husova, měli naprosto kardinální úlohu naší samostatnosti a nezávislosti na Řezunu.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Jasně, nezávislost na Řeznu. Ale musíme si, my socialisté, že sdfg:) uvědomit, proč sem Mojmírovci Cyrila a Metoděje pozvali. Do té doby byli pokřtěni pouze elity jak bychom dnes řekli. A Cyril s Metodějem zavedli Zakon sudnyj, tedy zákoník, který sankcemi nutil tehdy pohanské a duchovně svobodné poddanstvo, aby křesťanství přijali. Takže Cyril a Metoděj posílili moc Mojmírovců.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Mojímírovci se dělili ještě na Slovenskou a Moravskou část, takže proto jsme braťia.Estli se nepletu.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

No, oni pak nějak Pribinu vyhnali aobsáhli obrovské území. jen jim to dlouho nevydrželo. Jinak my, jako budoucí a i pak Bořivojské Čechy, jsme byli vlastně jejich podaní.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Nelze opomenout, že přinesli také kulturu, ovlivnili jazyk, písmo (cyrilice) a vzdělanost.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Cyril a Metoděj !!!NEBYLI!!! kupodivu vojáci. Nepřijeli na dělech a s meči a oštěpy s družinou ožralů a válečných vrahounů.Ale dalo by se říci ajťáci a konstruktéři v oblasti jazyka a dobré filosofie, za to jim patří dík.A psychologie, že i laik potřebuje víru a potřebuje ji ve vlastním jazyce od vlastních místní farářů, kteří se budou strarat o matriky a blaho obce.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

A stejně tak setkat se s náboženským fanatikem je setkat se s horlivým kapitalistou fanaticky filosofiii kapitalismu následující, může být i nebezperčný, kapitalismus nemá morální zásady viz. desetaero.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Kapitalisté tvrdí, že nemají žádného jakoby boha než volný zákon trhu. Jde tedy o filosofii nábožensky horlivě pojatou. Mají víru v kapitalismus.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Uvadám změnu zákona v r. 2017, který umožňuje majiteli chtít po nájemníkovi drobné opravy, ale pozor "nad rámec opotřebení" až ve výši 500Kč/m2 za rok, což je zvednutí z 300Kč/M2 a dost markantní. Hlavně dřív mám dojem, že se to moc neřešilo.Majetek byl z Ikei tedy vybavení bytu inventář nijak se neřešil.Pak se koupil nový s novým dlouhodobým nájemníkem, z toho co vyzískal majitel z nájmu.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Dobré je se orientovat v zákonech,protože podnikatelé se rozhodili jich docela sprostě využívat jakoby nad rámec zákona skoro a to pro člověka v nouzi závislém na fairovosti majitele bytu třeba může být naprostý podraz.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

"Fotky z Vatikánu: Zelenskyj přivezl papežovi dar na neprůstřelné vestě"
I papež Fratišek musel toto diplomatické kolečko podstoupit a papež to je něco jako , když Želnský přijede na katolický nebo křesťanský svýtek. I když Cyril a Metoděj byli spíš pravoslavní, nebo se pletu?Východního ritu řekl bych.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Zelenskij se trefil do státního svátku úcty ke katolickému mučedníkovi. Zda to byla náhoda, záměr, či neúcta, se můžeme jen dohadovat. Jen aby to nevyvolalo zlá znamení.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Nějak se tam Vedral, tak samozřejmě, je za tím jasný kalkul. Podobně, jako den nebo dva před tím, kdy prasident (není můj prezident aparátčík cizích vojsk a absolvent vysoké university pozemních vojsk) šel na film jen dle názvu...BOD OBNOVY, což je jen omen nomen, podobnost dle názvu zcela náhodná a rozdílná, ale PUBLICITU TO UDĚLÁ,jakoby P.R.-lidé si zapamatují "PREZIDENT BODU OBNOVY" to je opravdu primitivní programování palicí lidí viz. na Ukajině. Tam zas psali. PRASIDENT NAVŠTÍVIL NA PRAVOSLAVNÝ SVÁTEK...CZECHII a SETKAL se s PRASIDENTEM co byl NA FESTIVALU NA FILMU BOD OBNOVY...

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 09:07)

Nepleteš se. Věrozvěsti byli pravoslavní. Jan hus byl katolík a renegát.

Reklama

Přidat komentář