Reklama

Petice proti komunismu

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Jo takhle. Nenávistný Nerik. Víš, V.H. měl něco, co má velkou moc a hodnotu v životě člověka. Měl obrovské charisma a přirozenou autoritu. Předpoklady pro demokratického vůdce, ze kterým jdou všichni naprosto dobrovolně. Byl to chlap s klukovským srdcem, takový ten týpek, se kterým ženský chtějí koketovat a muži se kamrádit. On byl ten, který ovlivňoval, proto si hoSorosz tak cenil.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Tvůj vkus a úsudek o osobnosti je velice originální. Tím pádem mám také šanci, ačkoli jsem nikdy nepracoval jako kulisák, nepsal neskutečné slátaniny, nejezdil jedničkovým Mercedesem, nechlastal nejdražší pitiva, a neměl zvláštní vztahy se ženami i muži. Taky neměli za co mne zavřít, aby ze mne udělali mučedníka.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 15:07)

Tak to já mám částečně, Návštěvníku. Mercedes ne, ale bavoráka nebo jak se tomu říká. Kulisák ne, ale něco kolem divadla jen letmo. Slátaniny píšu celý život, někdy ve verších, někdy prozu, ale drama neumím. Pitiva drahá, no nevím, co si pod tím mám myslet. A zvláštní vztahy, to je moje specialita. Z rodiny nám nezavřeli nikoho, ale táta chodil dlouho k výslechu na Barťák. Jsem na tom líp.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 15:07)

Musel jsem často k výslechům a při nich stříkala moje krev. Důvod k nenávisti vůči režimu jsem neměl, protože SNB, kteří se snažili ze mne vymlátit přiznání, byli obyčejní primitivové. Mlátili nevinného a když byl odhalen pachatel, tak se ani neomluvili. Nešlo o nic politického, tak proč bych měl dělat politické závěry? Táta měl ovšem potíže s STB, ale dobře s nimi vydrbával..

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 15:07)

A kolik ti prosím tě, bylo let?

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

Dvakrát mne zmlátili když jsem chodil na základku a půl roku mne vyslýchali, když jsem byl na střední. Tam pochopitelně věřili, že jsem kriminálník. takže snížené známky z chování byly přirozenou reakcí po celou dobu studií. Měl jsem hektické dětství.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

SNB to snad bylo někdy v padesátých, šedesátých letech, nevěděla jsem, že je tady někdo kromě Nerika a Aladina, kdo tu dobu zažil na střední :) tuhle dobu. Kdysi sem psal Mamut a ten tvrdil, že zažil pět režimů...pak po vplbách, kdy neuspělo KS%CM, zmizel. Zajímavý.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

No, no. Na "Národní" mlátil studenty pohotovostní pluk SNB. Přejmenování na PČR přišlo až poté.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

Škoda, že sem tam nebyl, kdyby šlo vrátit čas, měl bych vhodnou práci. V komnatách času po-otočit kormidlem zpět, sebe zaměsntnat s obuškem, a hadicí a už bych to točil a stříkal jim to do držtiček až by se zalykali a pak vyběhl s poctivým ani ne moc měkým, ani ne moc tvrdým obuškem a rozdával jim to zleva zprava po zadnicích hlava nehlava a pak bych byl spokojen dnes, že jsem jim to nedal zadarmo, že mněli na mne památku.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

A pak si v klidu rozbalil chleba se sádlem a okurkou, najedl se , nacpal si pěkně komanče a pak se dal zas do práce...to by byla z dnešníhopohledu pro mne zajímavá práce atyp, dnes již těžko seženu..

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

I když, kdybych si pod černé nebo hnědé policejní slipy dal ještě rudá tanga, nikdo to nebude vědět a můzu se tvářit že potlačuji revoluci, když budu konat práci a plnit úkoli paní Černochové, respektive Udženie, to je její zástupkyně v ODS na radnici Phy 2.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

Neváhej a jdi do toho, nebát se a krást, všichni mají takovéhle náhradní tajné motivace, si nemysli,že k policii měšťákům jde někdo normální, jen tak dělat policistu měšťáka.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

Jasně, to byl pohotovostní pluk, k tomu se nechodilo na výslechy. Nebo je to ve wiki špatně? SNB byl od roku 1965 tvořen dvěma oborově nezávislými složkami:

1) Státní bezpečnost (StB) vykonávající činnosti zpravodajské, zaměřené na boj proti „vnitřnímu“ a „vnějšímu“ nepříteli.[1]

2) Veřejná bezpečnost (VB) vykonávající obvyklé policejní činnosti včetně administrativy registru osob, vozidel, zbraní apod.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 17:07)

Nebudeme slovíčkařit. Pro mnohé dříve narozené jsou to "esenbáci" dodnes.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 18:07)

Akorát tatuáž je jakousi okamžitou momentalitou na a vyzvedaných a proteinovo cukrovými kokteily naběhlých pažích naplněných svalů glukózou a vodou.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 17:07)

Už jsem někde psal. Mění se forma (názvy). Obsah (to podstatné) zůstává.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

Jé to vidim na dlouho, v tom se nevyznáš, to bylo tehdy špička matfizu vymyšleno, jakoby měli vše na papíře, tehdy se studovalo to byli bychle a tihle měli tyhle orgaisace všechny v hlavě. To dnes nedáš vůbec dohromady jak to fungovalo.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 16:07)

Ok, a jdu do vody čau

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 18:07)

Máš kýbl na zahradě, tomu řikáš jít do vody, a v zahradním bazénku pro děti se jim poleješ? Neříkej tomu prosím tebe, že sis byla zaplavat, jestli se tam budeš chvíli klouzat po břiše a po zádech a házet sebou jakoby rybímy pohyby.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 18:07)

To víte sdfg, já jsem chudá, tak se musím polévat kýblem:)) Co vy, kde jste?

Reklama

Přidat komentář