Reklama

lichen planus

jela (Čt, 11. 2. 2010 - 15:02)

no a nič...

jela (St, 10. 2. 2010 - 21:02)

no hondzo skúsila som to cez facebok pozvala som ťa za priatela uvydíme čito nájdeš zatial sa maj

jela (St, 10. 2. 2010 - 21:02)

ked chodíš na facebook tak daj si ma do priatelou adresa všetko malím [email protected]

jela fidesova (St, 10. 2. 2010 - 21:02)

mne sa to nechce na počitači tá adresa otvoriť kdeto mám vyhladávať? skúšala som všelijak

jela fidesova (St, 10. 2. 2010 - 21:02)

ok odpísala som si adresu ja chodím aj na fejzbuk

Honza (St, 10. 2. 2010 - 15:02)

toto je na lichenku také...Jelo pojď pokecáme na adrese: [email protected]

Honza (St, 10. 2. 2010 - 15:02)

toto je na lichenku také...Protože zkouším také všechno možné, někde jsem tady četl doporučení na REGALEN, mělo by to čistit tělo zevnitř. Zatím nic moc..

jela fidesova (St, 10. 2. 2010 - 07:02)

toto je na lichenku také zákerné čo je pre jedného dobré pre druhého nemusí preto treba hladať to najlepšie pre seba a niekedy vyskúšať niečo stoho čo kto poradí ja tiež chodím na fotoliečbu je to dobrá vec trocha sa opálim a kožu mám jemnejšiu aspoň tie flaky niesu tak vydieť

Mirka (Út, 9. 2. 2010 - 21:02)

Diprophos je kortikosteroid,...Jr mi jasné,že každé tělo reaguje jinak.Chtěla jsem hlavně zjistit zkušenosti s Delagilem a k měnu ještě fototerapii? Nevím jaké máte ostatní zkušenosti s vodou,ale mě fleky po sprchování zčervenají,tak nevím jestli mají rády vodu. Taky mě ten výsev nesvědí a Disprophos jsem dostavala ze začátku po 3 týdnech.

Milada (Út, 9. 2. 2010 - 12:02)

Diprophos je kortikosteroid, který se v těle uvolňuje po dobu 2 měsíců, stačí 1 injekce. Potlačí projev, nic neléčí, je to silný protizánětlivý preperát.

jela fidesova (Út, 9. 2. 2010 - 11:02)

je zauímavé to že dostávaťe injekcie ja som dostala infúzie samé stereoidy a teraz mám tiež predpísané tablety medrol hormonálne a masť používam beloslic ale tú si dávam len raz na deň na miesta kdeje največí vísev ale strašne malé množstvo snažím sa stravovať zdravo nepijem ôbec kávu čaje len bez cukru jem vela mrkvy a vela sa kúpem nie sprchujem lichen nemá rád vodu a tak to riešim ja ale samozrejme čo platí premňa nemusí pre druhích ale skúšam všetko očom počujem a vyberám si čo mi vyhovuje

Honza (Út, 9. 2. 2010 - 08:02)

ja som s lichenom teraz na...Ta debata, co tu proběhla byla dost zajímavá.
Broblém ale spočívá, že každé tělo jinak reaguje..Většinou se nikdy nezjistí příčiny a co to vlastně v těle odstartuje.
Většinou to začíná Belosalic-Diprosalic-černá mast a injekce Diprophos....Vše mám za sebou a Lichen drží dál, během 14 dnů jdu na kontrolu, tak uvidíme. Je pravda, že se Lilchen stáhl na dlaně a plosky nohou. Na dlaním je charakterisitcké mžížkování. Jinak na těle žádný výsev...

Mirka (Po, 8. 2. 2010 - 22:02)

Ještě bych dodala, že není...Díky za informace.Inj.Diprophos jsem taky dostávala a efekt byl do 3 dnů,k tomu krém Diprosone,Dermovate,tek. pudr a míchané v lékárně.Až teď bez inj.,ale ten Delagil, připr.mast a odběr krve na jaterní test.Je pravda,že stres to vždy zhorší. Tak uvidím co udělá to užívá. Ještě jednou díky za rady!

Milada (Po, 8. 2. 2010 - 20:02)

Ještě bych dodala, že není třeba tělo nějak moc promazávat a zatěžovat. Výborný je sprcháč DOVE s mlékem, nebo mýdlo Dove, poradila mi to kožařka. Jinak je dobré mít v klidu nervy, pokud myslíte, že jste ve stresu, nebo máte úzkosti, nespavost, tak je dobré slabé antidepresivum.

Milada (Po, 8. 2. 2010 - 20:02)

Brala jsem ho asi 3 měsíce. Mazání: Belosalic a dehtová vezelína, chodila jsem na SUP, asi 15krát od půl minuty do 10min., nejvíc mi pomohl kortikoid Diprophos jediná injekce, ale ta léčba k tomu je nutná. Nezjistilo se, od čehoto je.

Mirka (Po, 8. 2. 2010 - 19:02)

Dovolím si odpovědět, protože...Díky za uklidnění a naději! Jak dlouho jste ho brala a jaké mazání na kůži?

Milada (Po, 8. 2. 2010 - 19:02)

Dovolím si odpovědět, protože mám s Delagilem zkušenosti. Je to lék, který kromě toho, k čemu je prvotně určený- antimalarikum, umí zasahovat do imunitních dějů. Nemusíte se ho bát. Brala jsem ráno a večer, nevím jestli zásadně pomohl, ale je to lék , při autoimunitních nemocech. Vyzkoušejte. Měla jsem několikrát lichen planus s velkým výsevem a najednou je pryč!!! Po posldní léčbě se už neobjevil.

Mirka (Po, 8. 2. 2010 - 19:02)

Dobrý den, připojuji se do...Dobrý den paní Marie.Pročítám "příspěvky" k Lichenu,se kterým taky bojuji skoro 2 roky. Podobně jako ostatní injekce,střídání různých mastiček od kožní,fototerapie, hydrocolon, čístící tablety Chloretabs od Finclubu, čistící čaje...U Vás jsem se dočetla,že jste užívala Delagil,který jsem taky teď dostala. Po přečtení "Inf.pro použítí" se mi do toho vůbec nechtělo.Od včerejška ho beru.ale je mi proti mysli. Můžeme mi prosím napsat Vaše zkušenosti,když píšete -snad nedojde na Delagil,který se přestává vyrábět??? Moc děkuji za odpověď.

jela fidesova (Po, 8. 2. 2010 - 13:02)

jej je ešte do dôchodku mám daleko ešte to nepočítam mám len alebo už 37 tak to ešte je v nedohladne prví krát som prišla o prácu tak si to užijem ale strašne dlho som robyla v jednej záložni bola to vaemi dobrá práca už takú nedostanem unás sa ťažko zamestnáš ale budem sa snažiť ak nie unás skúsim to v Rakúsku ale musím sa viliečiť alebo to aspoň zastavyť jeden známi mi má doniesť nejaké prospekty čo sa tíka mrtveho mora jeho kamoš je díler takého niečoho potom ti dám vedieť či aj na našu chorobu jetam niečo priaznivé má to byť dačo do kúpela ale otom potom ak budem niečo blišie vedieť zatial sa Honzík maj čo najlepšie zatím čauko

Honza (Po, 8. 2. 2010 - 11:02)

ja som s lichenom teraz na...Já ťahám práci i lichen, někdy je to k šílenství...myslím ten lichen, no ona někdy i ta práce...
Kolik Ti chybí do důchodu ??? Bez tý práce je to na draka...

Reklama

Přidat komentář