
Když začnete pravidelně konzumovat fermentované potraviny, můžete zásobit vaše tělo probiotiky, vitamíny a živými enzymy.
Kvašení (fermentace) potravin a nápojů je praxe, která může proměnit obyčejná jídla v živinami naplněné superpotraviny.
Konzumace fermentovaných potravin má několik výhod:
Pomáhají odstranit toxiny z těla.
Podporují čistou pleť.
Výrazně posilují imunitní systém.
Zlepšují trávení.
Pomáhají tělu vstřebávat a využívat živiny.
Pomáhají předcházet nemocem a bojovat proti zánětům.
Zvyšují energii.
Harmonizují hladiny hormonů.
Konzumace fermentovaných potravin přispěje k vytvoření prosperujícího ekosystému ve vašem těle, který vám přinese rovnováhu, pomůže předcházet nemocem a naplní vás energií!
Zdroj: Mindbodygreen
Příjde vám tento článek zajímavý? Pošlete ho dál!
Diskuze ke článku
Přidat komentář
Související články:
Komentáře (8)
- odpovědět
Črv 21, 2021- odpovědět
Črv 24, 2021- odpovědět
Črv 25, 2021- odpovědět
Črv 26, 2021- odpovědět
Dub 20, 2022- odpovědět
Dub 21, 2022- odpovědět
Dub 22, 2022- odpovědět
Dub 24, 2022Přidat komentář