
Syrovátka je vedlejším produktem při výrobě sýra. Je bohatá na kyselinu mléčnou,enzymy, vysoce kvalitní bílkoviny, aminokyseliny, vitamíny B6, B12, B2, K, C, minerální látky jako je vápník, draslík, hořčík a fosfor a má nízký obsah kalorií.
Lidé dlouho používají syrovátku k povzbuzení chuti k jídlu a trávení. Moderní věda zjistila, že syrovátka brání hypertenzi, mrtvici a srdečnímu infarktu, reguluje hladinu cholesterolu, zvyšuje svalovou hmotu, zabraňuje osteoporóze, posiluje imunitu, snižuje stres a poskytuje dostatek energie.
Sušená syrovátka se získávaná při průmyslovém zpracování mléka a je odlišná od domácí syrovátky.
Vytvořte si vlastní domácí syrovátku
Přiveďte k varu litr syrového mléka a přidejte citrónovou šťávu, dokud je mléko ještě horké. Vymačkejte celý citron.
Nápoj dobře promíchejte a nechte ho odpočinout. Až uvidíte oddělující se nazelenalou průsvitnou tekutinu, tak to je vaše syrovátka. Přeceďte a nalijte ji do skleněné láhve. Dejte si jí do lednice.
Tento proces vám dá dva úžasné produkty - syrovátku a chutný, domácí tvaroh.
Pijte 0,5-1 litr syrovátky každý den.
Při použití sušené syrovátky rozmíchejte polévkovou lžíci sušené syrovátky ve sklenici vody a pijte alespoň třikrát denně.
Před použitím lidových léčebných prostředků se poraďte se svým lékařem!
Více na: http://www.healthandhealthyliving.com/here-is-how-to-cleanse-fatty-liver...
Komentáře (5)
- odpovědět
Čer 05, 2015- odpovědět
Čer 08, 2015- odpovědět
Črv 10, 2015- odpovědět
Led 24, 2020- odpovědět
Led 25, 2020Přidat komentář