Reklama

Jídlo jako jed, jídlo jako lék

Kniha vám kromě jiného poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Přes 400 barevných fotografií a tabulek; více než 400 abecedně řazených hesel

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO

Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy.

Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

andrea (Čt, 1. 11. 2001 - 18:11)
Myslim si,ze az se lidi nauci spravne stravovat a klast vetsi duraz na to co z toho telo ma a vyuziva,predejdeme vetsine nemocem a i obezite.Pritom muzem obcas nezdrave zamlsat,jsme na to vlastne zvykli.Ale jidlo nam ma dodavat vse potrebne a my si zvykli se tlaskat nehodnotnymi potravinamy,bilym chlebem pocinaje.Knihu si urcite objednam a budu dal pracovat na tom,aby me telo dostavalo to nejlepsi. S pozdravem Andrea
sdfg (Ne, 31. 12. 2017 - 13:12)
Smrt přichází ústy...
Zabijáci bílí sůl a cukr...
Některým lidem by se zasloužilo nechat soudně odebrat tělo,za to jak se k němu chovají-
Reklama