Recepty Naturya - vaříme s mladým ječmenem

Fazolový hummus s mladým ječmenem - Hledáte nový způsob, jak připravit skvělý hummus? Přidáním prášku z mladého ječmene obohatíte hummus, nejen zajímavou barvou, ale i spoustou vitamínů a minerálů, které vám pomohou načerpat tolik potřebnou energii.

• Čas přípravy: 15 min

Ingredience

• 1 x 400 g máslových fazolí v konzervě

• 2 lžíce sezamové pasty (tahini)

• Šťáva z 1 citronu

• 5 lžic olivového oleje

• 2 lžičky sójové omáčky tamari

• 2 lžičky prášku z mladého ječmene Naturya

• 2 lžičky mletého římského kmínu

• Hrst nahrubo nasekaného koriandru

Postup

Jednoduše dejte všechny ingredience do kuchyňském robotu

Rozmixujte - dokud hmota nebude hladká a krémová.

Pokud je konzistence tužší, tak stačí doplnit trochu vody nebo olivového oleje.

Zdroj: Naturya.com

Příjde vám tento článek zajímavý? Pošlete ho dál!
Diskuze ke článku
Přidat komentář
Zařazení na fórum: 

Přidat komentář

Reklama

Reklama