Reklama

Jednoduchý test přecitlivělosti na potraviny

Potravinové přecitlivělosti jsou základem mnoha chronických zdravotních problémů a proto existují elektronická zařízení, které vás komplexně během 15 minut vyšetří na stovky, ne-li tisíce různých potravin a dají vám seznam potravin, na které jste citliví. Dr. Lee Cowden - kardiolog a odborník na výživu doporučuje používat elektrodermální screening nebo testování galvanické reakce kůže. Eliminací senzibilizujících potravin, může dojít k výraznému zlepšení vašeho zdravotního stavu. Lze si však udělat i jednoduchý orientační test doma.

“Když máte co do činění s onemocněním souvisejícím s imunitou jako je např. rakovina,a přitom konzumujete hodně potravinových alergenů každý den, mnoho energie imunitního systému se bude zabývat rekakcí na potravinové alergeny místo toho, aby se zaměřila na boj s rakovinou. Šidíte sami sebe v boji proti rakovině, když máte tyto zbytečné potravinové alergické reakce, “říká Dr.Cowden.

Existuje velmi jednoduchý pulsní test. Stačí si změřit puls před jídlem. Uvolnit se během několika minut. V klidu sníst jídlo. Nevést během jídla žádné debaty. Nesledovat zprávy.
Asi 10 minut po jídle si znovu změřte puls. Pokud vaše tepová frekvence stoupá, víte, že jste měli alergickou reakci na jídlo. Nemusíme vědět, jaký typ alergické reakce; stačí vědět, že je problém v tom jídle. Pokud příští tři dny budete dělat celá jídla z jednotlivých potravinových komponent, můžete přijít na to, které složky jsou problematické.

Zdroj: mercola.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Reklama