Reklama

Herbalife je svinstvo

Alena (Pá, 29. 8. 2008 - 19:08)

Zase slovíčkaření. Myslela jsem distributory nebo prostě ty lidi, co to prodávají konečným odběratelům-konzumentům. A když jsi tak za doplňky, jistě víš, že už jedna taková tableta, která obsahuje i vitamín A denně způsobuje osteoporózu! To je vědecky dokázáno. Ve vyváženém jídle je vitamínů a minerálů dost. Opak tvrdí jen prodejci podobných přípravků a lidé, co se cpou sladkostmi a bůčkem.

Jindra (Pá, 29. 8. 2008 - 15:08)

Já se bavím všeobecně o nutnosti užívat potravinové doplňky, protože ve stravě je vitamínů a minerálů nedostatek. Neužívám nic od Herbalife a nejsem ani jejich distributorem. Dealery Herbalife žádné nemá!

Alena (Pá, 29. 8. 2008 - 15:08)

Samí dealeři. To je děs. Ale tohle je diskuze, kde se vaše přípravky kritizují ne naopak, pánové. Tady neuspějete. Lidi tu totiž s těmito výrobky mají velmi zlé skušenosti.

Bohumil (Pá, 29. 8. 2008 - 15:08)

Před 10 roky, jsem poznal produkty jedné české firmy, které celou tu dobu beru a cítím se zdravotně dobře. Co je podstatné, jsou na třetinové ceně, oproti Herbalife s asi neméně stejnými účinky. ( Netroufám si pomlouvat, když jsem nezkusil. ) Koho by to zajímalo více, napište mi. Rád se o své zkušenosti podělím, pokud mi napíšete na adresu: B.Jaeger"seznam.cz

Jindra (Pá, 29. 8. 2008 - 07:08)

Aleno, nikdo netvrdí, že se mají vysadit léky a brát pouze potravinové doplňky. Nedovedu si představit, že by Ti něco takového nějaký dealer řekl. Lidé umírali ve 40 dřív, umírají i nyní. Dnes je skutečností, že stále mladší lidé mají nemoci, které dřív měli jen staří lidé. Docela by mě zajímalo, co podle Tebe znamená, že jí zdravě.

Granvin (Čt, 28. 8. 2008 - 22:08)

Alena
A proč by měla vysazovat léky? Není přeci blázen...
To, že někdo jí "velmi zdravě" (nehledě na to, že neznám moc lidí, kteří by věděli, co to znamená) ještě neznamená, že jí vhodně.
Vliv mikroživin na stav organismu, jeho vývin a další chod jsou bludy? Vy toho o výživě opravdu moc nevíte...
A než někoho začnete označovat za dealera, tak si o něm nejdříve něco zjistěte;)

www.salvare.cz

Alena (Čt, 28. 8. 2008 - 10:08)

Tak o problematice štítné žlázy toho vím až až. Sestra tím trpí od dětství. Taky vím, že pokud by vysadila léky, zdůrazňuji léky ne potravinové doplňky-její stav by se do měsíce rapidně zhoršil a to bez ohledu na to, co jí, protože jí velmi zdravě. Vyzkoušeno. Nemám rada, když různí dealeři sugerují lidem bludy... A nejvíc nesnáším větu:"kdysi se přírodou léčilo všechno" ale lidi umírali ve 40...

Granvin (Čt, 28. 8. 2008 - 07:08)

Alena
Co víte o léčbě obezity? Už jste někdy slyšela o tom, že právě porucha štítné žlázy je ve velkém procentu případů způsobena právě nestrávnou stravou - všimněte, že neříkám neužíváním HBL, ale nesprávnou stravou, i když věci typu HBL jí dokáží v určité míře suplovat.
V řadě případů stačí začít zdravě jíst a cvičit. V jiných musí přijít na řadu doplňky a bylinky, záleží v jakém je klient stavu. Každopádně já osobně nemám dostatek času a možností, jak do sebe dostat vše, co mé tělo potřebuje. A i když se o to relativně snažím, tak vím, že do sebe nikdy nedostanu vše, co je třeba k ideální funkci organismu a rád investuji 5Kč do toho, abych si vzal každý den tabletku a věděl, že je to ok.

www.salvare.cz

Jindra (Po, 25. 8. 2008 - 07:08)

Jitko, na ulici jsem každý den. Já se snažím udržovat přijatelnou váhu a kondici, denně ujedu na kole 30 km, pravidelně užívám přírodní vitamíny, ale pouze tekuté. Lékaři léčí již vzniklou nemoc, nikoliv příčinu jejího vzniku.

Marcela (Ne, 24. 8. 2008 - 11:08)

Jitko,vidím to stejně,ale lidé si nedají říct,až když je pozdě,tak hledají pomoc.Strava, pohyb a přírodní vitaminy a minerály jsou nutné, neboť ve stravě nejsou...atd...ne Herbalife,ale myšlení některých lidí je svinstvo.Důležitá je prevence.Lékaři léčí-příroda uzdravuje!
Nejsem distributor HBL,preferuji Nutrilite.

Jitka (Ne, 24. 8. 2008 - 10:08)

Aleno, já jsem totiž taky kráva, že tady vůbec mařím čas.

Jitka (Ne, 24. 8. 2008 - 10:08)

Promiň ty krávy, ty nejsi tlustá, tak se tě to netýká, ale znám ty tlustý holky, potkávám je každý den, jen se cpou a cpou, sračkama se supermarketů, jen aby nemusely vařit. Učí tomu i své děti a jak tedy bude vypadat populace za 20 let nechci ani domyslet. Ty co jsem se jich tak nešetrně dotkl budouv invalidním důchodu, protože budou trpět cukrovkou, vysokým tlakem, ulcerosní kolitidou a čím já vím ještě. Chlapi se mezi tím uchlastají a kdo tedy bude dělat ? Já vím vidím to černě, ale Jindro, jdi na ulici, teď je hezky tak jsou všichni venku a dívej se.

Jindra (Ne, 24. 8. 2008 - 07:08)

Vitamíny a stopové prvky jsou základem našeho zdraví. Bohužel, v současné stravě je víc chemie, jedů jak těch vitamínů, proto tolik civilizačních chorob u stále mladších lidí. Bez pohybu, nemá užívání přípravků na hubnutí žádný smysl. Je to jen dobrý kševt výrobců.

Alena (So, 23. 8. 2008 - 22:08)

Ale já tlustá nejsem. Haha a to jsem se vždy obešla bez podobných marketingových svinstev. Stačí zdravě jíst a cvičit. Takže co povíš teď... A obezita může být způsobena mnoha faktory-třeba poruchou štítné žlázy, zadržováním vody v těle, problémy hormonální-třeba s hypofízou. A ty je třeba léčit odborně-ne vitamíny.
A ty krávy si prosím odpusť. Taky Ti tu nikdo nenadává.

Jitka (So, 23. 8. 2008 - 16:08)

Krávy tlustý, pomlouváte něco o čem nic nevíte, protože na to nemáte. Běžte po ulici a dívejte se po lidech, vždyť je to hnus jak po tom žrádle vypadáme. Mladejm holkám visí pupky z kalhot a na odbyt jde Active, protože všichni máme zkažený žaludky a střeva. Když potkáte někoho kdo pěkně vypadá, tak ho zastavte a zeptejte se proč. Každý druhý je na proteinech, minerálech a vitaminech. Herbalife není nic jiného než proteiny, minerály a vitaminy v ideálním složení. Drahý je proto, protože to žere celý svět, a tu cenu si můžou dovolit. Tady je to dokonce lacinější než v západní EU, aby se to vůbec prodalo při našich výdělcích. Tak jsem Vám to řekla a teď si hlaďte pupky a můžete mi nadávat. Třeba se po tom zhubnete.

Alena (So, 23. 8. 2008 - 16:08)

TAk to jsi spíš vyjmečný případ. Buď rád/ráda.

Nic zadarmo nechceme. Ono když chce člověk normálně a hlavně zdravě zhubnout, tak se to prodraží mnohem víc, než nějaký "zázrak" v tabletkách. Jde o to, že zdravé, kvalitní potraviny jakož i ovoce a zelenina patří na našem trhu k těm dražším. A to ani nemluvím o nákupu pomůcek na cvičení, vstupném do fitness center, na bazén atd.

Nabízet někomu zázraky na hubnutí, které díky svému složení ani fungovat nemohou, je hyenismus.

Návštěvník (So, 23. 8. 2008 - 09:08)

Diskutující zde na tomto portálu jsou většinou IQ tykve,nejen ,že chtějí všechno zadarmo,ale kritizují,odsuzují a na konec jsou sprostí.chce-li někdo opravdu poradit,ze zkušeností, je napadán,proč,co jsme to za národ!HBL nedistribuji,ale kdysi mě ke snížení hmotnosti pomohl a metab. mi nerozhodil.

Návštěvník (So, 23. 8. 2008 - 07:08)

Dorian G. - problém je, že nevíš kdo je dealer. V Hypernově, nebo v lékárně to těžko koupíš, protože Herbalife používá obchodního systému MLM a prodej v obchodech je zakázaný. Proto také nemé žádné dealery. Společnosti, které využívají systému MLM mají distributory, což nemá s dealerem nic společného.

Dorian G. (Pá, 22. 8. 2008 - 20:08)

22. 8. 2008 16:42:43,
Iveto, jak jsi mohla dostat doporučení od dealera, když Harbalife žádné nemá. Na zhubnutí je nejlepší nežrat a pohyb.

Proč by Iveta nemohla dostat doporučení od dealera? HL se přece distribuuje jenom přes dealery (poradce, nebo jak si říkají).
V Hypernově to těžko koupíš!

Alena (Pá, 22. 8. 2008 - 20:08)

To Granwin: Neexistuje. Je to jedno z největších svinstev na našem trhu a milýma řečičkama se oblbnout a odrat o peníze nenechám.

BY mě zajímala nějaká vědecká studie o způsobu jejich účinku. JAké procesy při tom probíhají a jaké složení to má? Jestli nějakou máte, což byste měli snad i podel zákona mít, když to prodáváte, poskytněte ji jako důkaz na obhajobu zde. Jinak je totiž tvrzení o tom, že je to zmetek čirá pravda.

Reklama

Přidat komentář