Reklama

Herbalife je svinstvo

Lilly (Čt, 10. 12. 2009 - 22:12)

Miluško, my se tady nebavíme o kvalitě výrobků.

Je ti to jasné?

My se bavíme o omáčce okolo. To znamená etická stránka věci, marketing, cenová politika firmy a kvalita distribuční sítě.

Buněčnou výživu nejím, ráno vstanu, jsem plná energie, nic mě nebolí, jsem vitální a zdravá, váha taky dobrý a vizáž taky supr.

Používám jinou firmu.

Nemyslíš, že je to také skvělé? :-D

Takže co ti ještě mohu vysvětlit?

Miluška (St, 9. 12. 2009 - 18:12)

Říkejte si, co chcete o Herbalife, na výrobky nedáme celá naše rodina dopustit, jíme buněčnou výživu již přes 10 let a je to O.K. Když ráno vstanete, nic Vás nebolí, jste plní energie, vitality a zdraví, tak není co řešit.A o změně vizáže a váhy ani nemluvě!
Nemyslíte, že je to skvělé? Ha, I love Herbalife!!!!

Sima (St, 9. 12. 2009 - 13:12)

Dobry den,

porad nevim jestli je tento kolobeh jen podvod nebo jestli to funguje.
Vcera jsem se dozvedela o teto firme od kamarada z Ameriky, ze pro firmu pracuje. Aktivne jsem pozadal, aby me kontaktoval distributor a za 15min uz mi volal. Celkem jednoduche se zaregistrovat. Co, ale nechapu je, ze je to pouze o tomto prodeji a nahaneni lidi. Pan mi nabidl, ze me zaregistruje on, a ze me da kontakt na pana co bydli nedaleko meho mesta, ze bych tam mohla u nej pracovat.
Naucit se vse z materialu a DVD od firmy je trosku taky divny. Bude me ten dotycny za to platit, abych mohla pracovat u nej v poradne??? Kdo plati skoleni a cesty na ne? Pracuje se na ZL?
Proste nejak nechapu.
Muze mi to nekdo vysvetlit?

Diky Sima

ALVEO.PINKY@sez (Po, 7. 12. 2009 - 08:12)

@Lily: "Znám však X...Na výše uvedeném kontaktu Vám poskytnu informace o produktech společnosti Akuna.
Produkty společností, které využívají systému MLM se na internetu prodávat nesmí. Společnosti proti tomuto nekalému obchodování bojují, nepoctivým distributorům odebírají registrace.

agas (Ne, 6. 12. 2009 - 20:12)

Samozřejmě, že Herbalife...@Lily: "Znám však X konkurenčních firem, které nabízejí výrobky minimálně stejné jakosti za ceny daleko jiné."

Mohla byste, prosím, uvést některé odkazy na tyto firmy? Sám jsem byl docela spokojeným uživatelem Nutriline, ale ten, nevím proč, nějak zmizel z internetu...

Zdena (Út, 1. 12. 2009 - 13:12)

Na celém světě se najdou křiklouni a nadávači na všechno tak je to i u nás.Jestliže výrobky někomu nedělají dobře, atˇ je nebere a nenadává. Nejsem distributor, takže nejezdím ani na školení ale výrobky již cca 9 let užívám a mohu říci, že mi dělají velice dobře. Vzhledem k tomu, že se pohybuji mezi lidmi a občas se objeví i téma výrobky Hebbalife mohu říci, že je dost lidí, kteří mají dobré zkušenosti s těmito výrobky. Bohužel cena je vyšší a proto si někdo nemůže dovolit výr. Herbalife koupit.

Lilly (Út, 1. 12. 2009 - 00:12)

i 4 další lidé. Všichni jsme se zklamali nikoliv kvalitou výrobku (která je trošku nadsazená) ale hlavně lidmi i úrovní školení.

Školení mohu srovnat několik a brňáci dělají lepší. Asi tam maj schopnější lidi.

Samozřejmě je jedině fajn, pokud jsi normální distributor a ve firmě ti to vychází. Třeba Vás jednou bude víc (i když pochybuji :-)

Lilly (Út, 1. 12. 2009 - 00:12)

Barborko, u každé firmy jsou lidé dobří a špatní a všimni si, že tě nekritizuji, třeba děláš svou práci dobře. Za paní už nepůjdu a samozřejmě jsem neupadla, abych ti řekla jakékoliv detaily.

A ty nemusíš hájit čest firmy ani se tady snažit najít řešení na to co jsem výše popsala. Reakce jsou vskutku zajímavé a mnohdy úsměvné. Vy se Barborko nepotřebujete bránit ani tu pro mne vynalézat řešení.

Jestliže si firma není schopna ohlídat kvalitu svých distributorů, pak je na tom něco špatně, to se na mě nezlob.

Motivační prvky a spousty povídání o produktech? Barborko tak to si pod tím asi každá představujeme něco jiného. Stejně jako pod pojmem zákaznický servis.

Víte, když Vás v zahraničí něco trápí, tak zajdete za herbalistou, který má licenci, certifikaci a vzdělání a svou profesionální důstojnost. Pak se člověk vyhne spoustě trapnostem. Budu staromódní a přidržím se lidí, kteří se umí chovat slušně, ale zároveň umí také být dobří obchodníci.

Barborko a kdo za to může, že se mezi Vámi vyskytují tací nevycválanci? :-) Máte to v tej firmě na můj vkus krapet chaotické.

Dala jsem Herbalife šanci a nezávisle na mne

Barborka (Po, 30. 11. 2009 - 20:11)

Milá Lilly,
jak už jsem psala u firmy jsem rok, a za to že ty máš svou sponzorku krávu, která chce tahat z lidí jen prachy a hrabe si jen pro sebe mi nemůžeme. Já mám pod sebou také zaregistrované lidi, ale věř mi, že ti kteří svojí práci dělají špatně a jen pro prachy brzy v tomhle oboru skončí. Jasný nejde žít ze vzduchu, ale kdo se snaží pomoci, tak ten může být dobrým distributorem, za to že nějaká slepice je hold slepice tak za to mi dvě snad nemůžem. Doporučuji ti zajít za tou paní ještě jednou probrat jak její pracovní pravidla, tak i morální a pokavaď to nepomůže tak zajdi za jejím sponzorem. Ten už si ji srovná. Můžu se zeptat kde a kdy jsi byla na tom školení?? Proto že pokud je mi známo, tak na každém školení jsou motivační prvky, ale i zpousta povídání o produktech. Nevinechala jsem ani jedno tak by mě zajímalo kde to bylo. Děkuji

Lilly (Po, 30. 11. 2009 - 10:11)

Skoleni Herbalife je o tom...Samozřejmě, že Herbalife fiber beru a to víte, že mám pozitivní zkušenost. Ale zkušenosti z praxe, když o nich někdo říká, že jsou nejlepší školou, tak je velice nedůvěryhodný. Pokud firma nezodpovídá za nikoho, koho školí, pak je pro mne nedůvěryhodná jakožto obchodní partner.

Když chcete pomáhat lidem, musíte na to mít školu. Ať se Vám to líbí nebo ne, herbalistika a výživové poradenství jsou obory, které se studují a potom teprve jste kompetentní někomu pomoci.

Jediné, co firmě zachraňuje zadeček, je kvalitka produktu.

Znám však X konkurenčních firem, které nabízejí výrobky minimálně stejné jakosti za ceny daleko jiné.

Až budu chtít s něčím kšeftovat, tak se stanu obchodním zástupcem. Ale kšeftit se zdravím lidí...? Ať si každý zodpoví sám, zda chce či nikoliv.

herbalife distr (Ne, 29. 11. 2009 - 18:11)

Mé dotazy tedy jsou:
1) KDO...Skoleni Herbalife je o tom jak co nejlepe prodat a co nejvice prodat. Ostatne jako skoleni vsech obchodniku po celem svete. To ze tam hraje nejaka hudba je spis takova emocni technika jak nadchnout obchodniky k lepsim vykonum. Herbalife prodava produkty prostrednictvim nezavislych distributoru a ve svych pravidlech to i rika, ze negarantuje jejich kvalitu a nezodpovida za nikoho.
Kvalita skoleni je zalozena na zkusenostech z praxe coz je to nejlepsi skoleni jake muze byt. Kazdy sponzor je jiny, a ne kazdy ma stejne schopnosti. Jsou i distributori kteri berou svoji praci odpovedne a snazi se lidem opravdu pomahat. Nehazejte vsechny do jednoho pytle a zkuste radeji vyzkouset Herbalife Fiber, mozna zjistite, ze je Vam asi tak o 100% lepe za 100 korun za mesic.
vice na www.hubnuti-vyziva.cz

Lilly (Pá, 27. 11. 2009 - 22:11)

Mé dotazy tedy jsou:
1) KDO GARANTUJE KVALITU PROŠKOLOVÁNÍ?

2) KDO ZODPOVÍDÁ ZA KVALITU DISTRIBUTORŮ?

3) JAKTOŽE ŠKOLENÍ O HERBALIFU BYLA JEN ZMĚŤ BLÁBOLŮ, KRAPET ZKUŠENOSTÍ, ŘEV OHLUŠUJÍCÍ HUDBY, VÝČET VÝDĚLKŮ A DROBNÁ UKÁZKA MARKETINGOVÝCH STRATEGIÍ?

4) JAKTOŽE HERBALIFE NENÍ SCHOPEN KONTROLOVAT KVALITU SVÝCH LIDÍ?

5) PROČ MĚ MŮJ SPONZOR NENÍ SCHOPEN NIC NAUČIT? :-)

Těším se na odpovědi, jistě to bude zajímavé.

Lilly

Lilly (Pá, 27. 11. 2009 - 22:11)

Ahoj lidi,
nějaký čas jsem žila v Anglii, nějaký čas jsem žila v Americe a teď jsem zpátky doma. Proč to říkám? Protože nestíhám zírat, co se v Čechách děje.

Mám střední ekonomickou a teď si dodělávám FSS MU, poslední ročník bakalářského studia a do toho se živím tlumočením a překlady. Takže se hodně pohybuji v prostředí mezinárodního obchodu (tlumočila jsem u zakázky za 4 miliardy) a v prostředí lékařských konferencí (tolik Csc, Prof a MBA v mezinárodním zastoupení se podaří vidět málokomu), ale také doučuji normální české děti z normálních českých poměrů. Myslím, že mohu říci, že rozhled mám dobrý.

Moje skvělá kamarádka je certifikovaný výživový poradce a chce si založit vlastní živnost. Souhlasila jsem, že jí pomůžu a prozkoumám trh. Samozřejmě došlo i na Herbalife.
PROTI PRODUKTŮM NEMÁM NIC. Mám dost problémů se svým tělem a proto jsem jak v Anglii, tak v Americe navštěvovala herbalisty a výživové poradce. Pracovali s různými produkty a vždy mi pomohli tam, kde doktor selhává. Mají na to 3léta školy.Znám své rozhrkané tělo a nesmírně mi vyhovuje herbalajfí koktejl a bylinky na střeva. Ale teď začne ta sranda:

Zaregistrovala jsem se u Herbalifu a dostala 25% slevu. Moje sponzorka slíbila školení a pomoc. Nic z toho se nestalo. Jen by ode mě brala prachy a taky už jsem si podle ceníku zjistila, že mě zřejmě na první zakázce ošidila. Veškerý její zákaznický servis během jednoho a půl měsíce byly 2 maily.
Na herbalajfím školení jsem zažila hluboký šok. 40 paní v minisukni a v kozačkách vyhupla na podium a začala tam trsat jak cvaklá dvacítka. Nejenže mi neřekli nic o produktech, ale pouštěli mi do uší hlasitou hudbu a předvedli etidu na něco jako pseudo-marketingové strategie. Do toho tam plesala jedna Supervizorka nad tím, jak je to boží, že si může koupit drahé kozačky a že si našla mezi Herbalifisty i svého přítele.

Přátelé, kdybych se tak chovala ve společnosti, pro kterou tlumočím, tak neprodám ani hrnec.Z Herbalajfích lidí mám hluboký šok.

Lenka (Út, 24. 11. 2009 - 22:11)

Naprosto souhlasím s Barborkou...ostatně je známo že naše populace je natolik stupidní, že co dostanou do ruk to zneužijí..hlavně že si ničí život antibiotikama, plastikama, paralenama, kávou, kouřením, alkoholem....a doktorům naletí na jakýkoliv blaf...fuj ...je nechutné co těm ubohým pacientům ti doktoři kteří mají mimochodem taky nehorázné sumy za prodej léků nakecají....

Barborka (Út, 24. 11. 2009 - 21:11)

Milí lidé, kteří nesnášíte Herbalife.

Jmenuji se Barbora a u společnosti už pracuji rok, chápu to, že naše společnost né vždy byla čestná ke svým klientům a ano je pravda že před několika lety tuto práci dělal každý druhý a málo kdo z těch lidí byl dostatečně proškolen. O to víc mi však mrzí když ke mě přijde klient se svým problémem, který mu já jako dostatečně kvalifikovaný pracovník můžu pomoci vyřešit a uvidí nápi Herbalife tak kvůli takovým jako jste vy odejde i když mnoho jeho přátel už naše společnost pomohla. Mám maminku která trpí rakovinou, neříkám že jí herbalife pomohl se jí zbavit, ale zdravá strava s doplňky jí hrozně pomohla, můj dědeček je nemocný na srdíčko doktoři mu nedávali moc velké naděje a teď už se spátky a těší ze života. Já jsem měla problém z nadváhou a už rok si držím stejnou váhu o které jsem ani nesnila. Přítele a sestru trápilo akné a mají problém s pletí vyřešený. Neříkám nejsme čaroději a na všechno nestačíme, ale pokavaď vy sami chcete a moc tak je v možnosti dobrého poradce Vám pomoct, ale o pomoc si musíte jít k poradci, který tu práci dělá srdcem a ne pro peníze, protože i takový se najdou. Pořádný poradce by měl klientovy doporučit program na míru a hlavně aby klient začal s nejdůležitějšími věcmi a opravdu to nevijde na pět tisíc na měsíc. Mám kolem stovky stálých klientů a moc bych si přála aby i vy jste potkali toho svého správného poradce, který by se pro Vás rozkrájel. Chodíme na kafe i na dovolené jsem byla s klientkou a všechno je jen o srdíčku přeji hodně štěstí do života a co nejméně špatných zkušeností.

Renta (Út, 24. 11. 2009 - 16:11)

Mili odpurci,mne je uplne...A hele, nahodou ti nedoporucili svicit, zredukovat stravu nebude spis duvod ze se citis lepe v tom. To mas to same jak PLACEBO stokrat dokazano. .... Je to svinstvo a jestli ti je po nem lip tak je o tazka na jak dlouho ..... = dalsi uktraceny penize .....

Novák (Út, 24. 11. 2009 - 16:11)

Nevínjestli kladné hodnocení nepíší jen prodejci Herbalife!!!

Jarka (St, 18. 11. 2009 - 19:11)

já nevím co si mám o tom všem myslet, začala jsem to užívat a zatím se cítím dobře,ale po projití těchto stránek nevím nevím, Zarazilo mě, že stejný produkt může mít tak rozdílnou cenu. Nechce se mi věřit, že všichni distributoři jsou opravdu profesionálové na zdravou výživu. Spíš bych se přikláněla k názoru, že někdo něco dělat musí. 5.000,- za měsíc pro svou vlastní potřebu je opravdu hodně. Docela by mě zajímalo kolik bere ten človíček co to sem napsal. Nemám podřadnou práci a jsem docela dobře platově ohodnocena, přesto bych 5.000,- pro svou potřebu nikdy nedala. Připadala bych si jako neskutečný sobec.Raději budu šetřit na dovolenou :-)

* (St, 18. 11. 2009 - 08:11)

moje máma to bere asi...A není to náhodou tím, že jí už nezbydou peníze na jídlo?

Helena (St, 18. 11. 2009 - 07:11)

Mne před 10 lety přesvědčoval dealer Krákora, že budou u nás jezdit auta Herabalife, po kterých bude uživatel hubnout. Marně se po nich rozhlížím, ani jedno jsem neviděla....

Reklama

Přidat komentář