Reklama

Herbalife je svinstvo

* (Út, 12. 1. 2010 - 07:01)

Jste všicni vedle, jak ta...Vše je jen honba za prachama, včetně toho Tvého Starlife. Mám známou, která u této společnosti byla a utekla, protože tam jsou údajně otřesné obchodní podmínky a žádný jejich produkt ji nepomohl.

Granvin (Ne, 10. 1. 2010 - 21:01)

Richard
A před čím konkrétně nás vlastně varujete?

Richard (Ne, 10. 1. 2010 - 19:01)

Amway - zní to jako zaklínadlo. Moje manželka tím byla posedlá. Když měla potíže, okamžitě sáhla po preparátech. Mezitím se zvětšoval zhoubný nádor, na který loni zemřela. Varuji vás!

Jindra (Ne, 10. 1. 2010 - 18:01)

Jste všicni vedle, jak ta...Álo, každý distributor chválí své, to je logické. Nicméně na ten Tvůj ekzém bych Ti doporučil používat od Amway prací prášky, nejlépe ten na dětské prádlo.

Ála (Ne, 10. 1. 2010 - 16:01)

Amway je bezkonkurenční a je...Jste všicni vedle, jak ta jedle. Každému vhovuje něco jiného. Kdo něco řeší, tak hledá, já jsem také hledala a dlouho, řešila jsem velký ekzém a našla. Prostředky na nádobí od Amway, ale vitamíny bych si vzhledem ke složení nekoupila.Herbalife mi nepomohl(a snad ani neublížil), ostatní Energy ,Diochy,Klas,Finclub, Greenways, Club 21,Vitalita-Profitnes, Calivita, Hemann,Akuna a také doplňky stravy z lékáren a zdravých výživ.Ty zajímá jen bussines. Mě vyhovuje Starlife [email protected] a hlavně i proto, že má výrobky- některé, které nemá nikdo a potom vzhledem k obsahu mg účinných látek a komplexnosti nemá konkurenci.Ála

Jindra (So, 9. 1. 2010 - 11:01)

Bezkonkurenční je zdravý...Myslel jsem bezkonkurenčí obchodní podmínky.

Mohu se zeptat, co to je ten zdravý životní styl , když je všude samá chemie.

Koudy (So, 9. 1. 2010 - 11:01)

Nemakat na chalupě?! Víš,jakej je to relax?

Jojo,bylo by to (So, 9. 1. 2010 - 09:01)

Bezkonkurenční je zdravý životní styl vedený po celou dobu vaší cestičky po matičce zemi.Na toto se můžete spolehnout dneska,zítra,a mohli i včera.Zázraky bez námahy se nedějí,ikdyž je lidstvo od nepaměti hledá.Takže makat na sobě,nepřežírat se,nechlastat,nekouřit,žít co nejvíc v klidu.Nemakat na chalupě,autech,kurvách a dalších zbytečnostech.Pak může být život fajn a pohoda.Že tomu tak ve většině případů není je vidět,co lidi volí.Ju?Papa

Jindra (So, 9. 1. 2010 - 09:01)

Ano, je možné, že u akuny to...Amway je bezkonkurenční a je to zde naprosto jednoduché. Každý se může zaregistrovat a má okamžitě nárok na 30% slevu.

Granvin (Pá, 8. 1. 2010 - 15:01)

Že jsi u žádné takové firmy...Ano, je možné, že u akuny to tak je, ale zase u Herbalife, kde mě kdysi chtěli získat by to byla moje věc, u Calivity, kde dělám je to moje věc, u Hemann je to moje věc a u Amway je to taky jen moje věc a u dalších 2firem jejichž ména už si nepamatuju by to taky byla moje věc.
Takže 1:6, kdo vede? A hlavně pokud to tak je u společnosti jako je Amway, tak to asi hloupost nebude.

Jindra (Pá, 8. 1. 2010 - 07:01)

Ano, ale zatím jsem nebyl u...Že jsi u žádné takové firmy nebyl, neznamená, že tomu tak není. Spolupracuji se společností Akuna, kde jsou slevy od 10% - 40%. V obchodních podmínkách je uvedeno, že nesmíš nikomu dát větší slevu, než na jakou má nárok, pod hrozbou zrušení registrace.

Granvin (Čt, 7. 1. 2010 - 16:01)

Distributor by měl dodržovat...Ano, ale zatím jsem nebyl u firmy, která by mi diktovala za kolik mam zboží prodávat koncovému zákazníkovi. doporučená maoobchodní cena je jen doporučená cena sloužící jako vodítko, ale pro firmu není podstatné za kolik produkty prodám.

* (Čt, 7. 1. 2010 - 13:01)

A odkdy firma obchodníkovi...Distributor by měl dodržovat podmínky společnosti. Potom by se nemuseli v HB divit, že jsou tam kde jsou. MLM funguje na určitém principu, proto se také produkty takových společností nesmí prodávat v lékárnách, u jiného zboží v obchodech.

Granvin (Čt, 7. 1. 2010 - 11:01)

A odkdy firma obchodníkovi diktuje, že nemůže dát slevu svýmu zákazníkovi? To, za kolik produkt prodám zákazníkovi, jestli mu dám třeba 10% slevu, je jen na mě.

* (Čt, 7. 1. 2010 - 08:01)

Vážení, nějak se mi nechce...Petruško, cena nezáleží na obchodníkovi, ta je daná společností. V systému MLM máš buď slevu okamžitě po zaregistrování (Amway, Avon...), nebo po odebrání určitého množství zboží získáváš slevu postupně. U HB je ten problém, že musíš koupit zboží za 120 tisíc Kč, abys maximální slevu dostala.

Lucko, když někdo přestane koktejly pít, tak zase znovu přibere. Proto než pít drahé koktejly je lepší méně papat a více se pohybovat.

Lucka (St, 6. 1. 2010 - 22:01)

Vážení, nějak se mi nechce...Když si ráno dám ovoce, večer zeleninový salát, tak nemusím pít žádné srakypaky za drahé peníze. Chce to upravit jídelníček, omezit tuky a cukry a kila jdou dolů také. Co radíte potom až dotyčný přestane pít ty koktejly? to už je potom na vás závislý celoživotně, nebo jak?

Petra (St, 6. 1. 2010 - 22:01)

Vážení, nějak se mi nechce věřit, že inteligentní dospělí lidé, se mouhou takto vyjadřovat. Ano, každý má svou zkušenost. Přemýšleli jste někdy o tom, proč je někdo úspěšný a někdo ne?! proč na někoho výrobky Herbalife fungují a ne jiného ne?! Proč, když se něčeho obáváte, tak se to nakonec stane? Asi nepřemýšleli, že ano?! Vše, co děje máme v hlavě. Naše myšlenky a čas jsou největšími dary, které jsme do života dostaly. Pokud budu věřit, že s Herbalifem zhubnu a budu se cítit dobře, tak to tak bude. Jelikož se otevřu, nebudu se zbytečně blokovat nějakými předsudky. Bárinko, vy dělejte svou práci dál, protože pokud ji děláte s přesvědčení, že lidem pomáháte, tak je to v pořádku. Nenechte se odradit! Kupte si knížku "Tajemství", napsala Londa Byrne a pochopíte tak jednoduchý zákon. A věřte, že dosáhnete všeho, co si přejete. Nekecám. A vy ostatní kritici si zkuste pozitivním přístupem dát šanci a nechte si poradit, pomoci a věřte tomu, co děláte a taky Vám bude líp. Výrobky Herbalife neprodávám, ani neberu. Ale věřím, že fungují, že jsou kvalitní a že cena záleží pouze na obchodníkovi, který Vám je prodává. Pokud je on Vám ochotný slevit a snížit tak svůj zisk, je to jen o něm. Mějte se hezky. Petra

introvert4 (Pá, 1. 1. 2010 - 16:01)

ocení to lidi co jim je jedno kam investujou peníze.

Bárinka (Pá, 1. 1. 2010 - 12:01)

ach jo, moc bych si přála potkat člověka, který by ocenil moji práci, ale jak vysdim tak je to tu bezesmyslé.

Pája (Pá, 12. 4. 2013 - 09:04)

Nedivím se že to ani jednomu z vás nepomohlo.. jestli si někdo myslí že ušetří tím že si koupí na netu prošlé výrobky a pak mu to ještě má zlepšit zdraví tak to nepochopil. A nikomu nepomohou samotné produkty pokud si dá k obědu řízek s hranolkama :)

Reklama

Přidat komentář