Reklama

Herbalife je svinstvo

Ivo (Po, 3. 1. 2011 - 16:01)

To jste ještě nepochopili, že to všechno není na to, aby Vám to prospělo ale aby si někdo namastil kapsy ! Že všechny takové produkty jsou založeny na podvodu. Nikdo z kupujících není schopen jim dokázat, že podvádějí a státu je to jedno, hlavně že platějí daně ale co to lidem způsobí to již nikoho nezajímá.Jako doplňky stravy a podobné nesmysly nejsou kontrolovány jako léčiva a nikdo za nic neručí.Máte smůlu, že se necháte oblbnout a na jejich reklamu skočíte jako na špek, ale dobře vám tak. Každej si musí tu svoji hubu nabít sám !!

Alena (Po, 3. 1. 2011 - 08:01)

Dobrý den,chci se jen zeptat...Zdravím.Tyto produkty se musí používat pod dohledem výživového poradce.Když si člověk dávky naplánuje sám,né vždy se to podaří ukočírovat.Jsou tam určité souvislosti v dávkování.Zkuste poradce tel.720 68 67 66 Všem pěkný den.

Helena (Ne, 2. 1. 2011 - 17:01)

Můj muž nemusí být chválen. Je to zdravý a soběstačný člověk.Já jsem vychovana naštěstí stejně jako on, u nás v rodinách ženy neposluhovaly. To není kritika ! Jen konstatuji a věřím,že se to ted stává častějším zvykem. My vařili vždycky spolu, muž má rád na mně upravené ruce,takže jsem nikdy neškrábala brambory:-) Po delší době jsem zustali sami a na vaření rezignovali. A ono to jde, víc zábavy a času..Já bych nemohla mít běžného muže, co si doma myslí,ze mu žena bude kuchařkou, hospodynkou a co já vím, večerr neunavenou milenkou.Mně to připadne,jako náhradní matka..Fakt ale nekritizuji,jen vysvětluji a štve mne to, jak ženy jsou dřou na zdravého jedince.

Lucka (Ne, 2. 1. 2011 - 17:01)

Dobrý den,chci se jen zeptat - zda-li nemáte někdo zkušenost stím,když jste přestali brát produkty Herb. na hubnutí - koktejl atd,jestli jste neměli zažívací problémy???Já sem brát přestala - a tyto problém ymám....děkuji za odpověď...

taky Věra (Ne, 2. 1. 2011 - 11:01)

Tvůj muž by měl dostat...Můj manžel na moji prosbu mi ten HB koupil.Kdyby věděl,co mi to způsobilo.Doplatila jsem na svou blbost.

Heli, (Ne, 2. 1. 2011 - 10:01)

Věro, měla jsem poprvé...Tvůj muž by měl dostat metál, já to takhle zkusit doma, tak nejprve letí ten "zázrak výživy" a pak já, a to je můj muž velký kliďas.

Helena (Ne, 2. 1. 2011 - 10:01)

Věro, měla jsem poprvé tohle svinsto hned jak se objevilo a stálo mně to 150 dolarů..Smlouvu jsem měla ještě francouzkou, u nás to teprve rozjížděli. Tehdy distributor fakt zbohatnul. Dolar stál taky mnohem víc než ted:-)Přestala jsem doma vařit a jedla podle pokynů jen po poledni,jinak jsem pojídala to svinstvo. Za měsíc jsem zhubla 9kg a můj muž,ktery byl líný si sám dělat jídlo,zhubnul 10kilčo:-)) Má 183cm a vážil 85..po mé dietě vážil 75 a zadarmo.Bylo mi blbě a abych váhu udržela, nesměla jsem potom skoro jíst..takže jsem hubla dál,ovšem už zadarmo. Asi po roce jsem si to koupila znovu a po týdnu jsem doma zkolabovala, srdeční arytmii mám od té doby stále.Doktor ze záchranky říkal,ze na Bulovce mají takových lidí víc, ale neprokáží,že to je z toho svinstva.Metabolizmus jsem dávala dokupy léta a stále není v pořádku. Tak to je má zkušennost. At si říka kdo chce co chce, není to rozhodně zdravé..!Navíc když přestane člověk jíst-viz muj muž, zhubne samozřejmě taky

taky Věra (Ne, 2. 1. 2011 - 09:01)

Proč závist? Spíše...I můj zdr. stav se zhoršil!!!Rozhodilo mi to metabolizmus a stav kůže.Od té doby infekce podkoží a ne se toho zbavit!Nikdy bych to nechtěla užívat.Přiznávám - byla jsem husa.A stálo mi to 5000kč.

Herbalife není (So, 1. 1. 2011 - 11:01)

a kdo to tvrdí je hlupák, který o tom nic neví. Dnes je všechno kšeft a Herbalife je kšeft jako každý jiný! Bohužel národ je masírován miliardovými reklamními kampaněmi farmaceutických a potravinářských koncernů (hadejte kdo je platí)a nedokáže se v tom orientovat. Tak by se dalo pokračovat...

Granvin (Ne, 21. 12. 2008 - 23:12)

Natura
Jistě že nečeli, tohle jsou jen hospodské kecy bez jakéhokoliv reálného základu. Jsou to prostě lidi který maj potřebu neustále něco kritizovat (těch je zde dost).
A tvrzení, že je předražený taky není úplně pravda. Stojí dost, ale ne neúměrně k obsahu. Svého času jsem porovnával různé all-in-one koktejly a zjistil, že pokud bych chtěl opravdu kvalitní koktejl, tak použiju formule 1 od HBL, případně modifast od Novartis. Modifast vyjde o něco málo levněji samotnou cenou a i tím, že se dá rozmíchat jen v čisté vodě a má chuť - Formule 1 tedy vyjde trochu dráž, protože je vhodné ji rozmíchat v mléku (sojové, rýžové, kozí) případně dochutit, ale má lepší obsah látek.
To je asi nejdůležitější z produktů HBL, ale i jiné jejich výrobky jsou dobré. Pak je tu ještě relativně nová česká obdoba HBL s názvem sunkins - ta má složení ještě lepší, ale těžko říct v jaké kvalitě, některý produkty bych si ale koupil spíš u ní než u HBL.

Jsem ale zastáncem spíš toho, doplnit potřebné látky pomocí jedné (k preventivním účelům) komplexní tablety denně (v hodnotě 5Kč) a zbytek řešit spíš úpravou životosprávy.
Hodnotu a užitek koktejlů (HBL a jiné) vidím především pro prvních pár měsíců úpravy životního stylu k překlenutí téhle změny.

Natura (Ne, 21. 12. 2008 - 17:12)

Herbalife jsem nezkoušela pro jeho cenu. Ale nevím, co nasvědčuje tomu, že je to svinstvo. Proč si to myslíte? Četli jste složení?

Můj názor je, že se dá stejný účinek pořídit mnohem levněji, ale že by to ubližovalo zdraví, to je fakt mimo.

Návštěvník (Ne, 21. 12. 2008 - 16:12)

Teda než začnete přispívat, přečtěte si prosím nadpis diskuze. Toto je diskuze, kde se na Herbalife nadává, ne chválí... A svinstvo to teda je a pořádné a ještě superdrahé. Nesnáším tyhle bludy, kdy jde pouze o oškubání co nejvíce hloupých lidí. Etika vám - distributorům nic neříká. To fakt ne...

Návštěvník (Ne, 21. 12. 2008 - 14:12)

No tys tomu dal.

Nalití čistého (Ne, 21. 12. 2008 - 09:12)

Zdraví se dostaví s takovou pravidelností,jako když den střídá noc tehhy,když budete dodržovat zásady zdravého životního stylu dennodenně po celou Vaší poutí životem na matičce zemi.Ti,kteří jsou geneticky zatíženi dárky od svých předků zjistí,že se stav aspon zlepšuje,když ne vyléčí.Co se týče zaneřádění životního prostředí činností neustále se množícího lidstva je fakt,na kterém ale nic nezmění to,že je to jediná cesta.Všelijaké zázraky typu herbaleif,atd za nás tuto věc-totiž disciplínu v dodržování zdravých zásad neudělají,jakkoliv by jsme si to přáli.

vendula (Ne, 21. 12. 2008 - 09:12)

At někomu pomůže či ne,rozhodně neublíží,což se o spoustě běžných věcí denně potřebných někdy nedá říct.kdo není spokojen sám se sebou nebude s ničím,ani s Herbalifem.

komat (Po, 24. 11. 2008 - 19:11)

Já bych tento problém přirovnal například k OVB nebo jiným společnostem založených na MLM. Pokud se vám věnuje profesionál, který se neorientuje pouze na svůj zisk, tak si myslím, že je nabízený produkt v dobrých rukou.

Kdyby byl Herbalife špatný produkt, tak by dlouho na trhu nevydržel. Souhlasím s tím, že správným užíváním a kvalitním poradenstvím je možné dosáhnout s organismem kýžené výsledky.

Jana (Po, 17. 11. 2008 - 18:11)

Můžu se taky podělit s vlastní zkušeností s produkty Herbalife. Před 5 lety jsem byla vážně nemocná, užívala jsem 26 léků denně, po kterých jsem přibírala na váze. Před rokem jsem potkala Herbalife. Ze začátku jsem byla hodně skeptická, ale vzala jsem to jako poslední příležitost, buď mi to pomůže nebo se za pár let neunesu. K dnešnímu dni jsem zhubla 16 kg a neužívám žádné léky. Jsem maximálně spokojená a nadšená!

Návštěvník (Pá, 14. 11. 2008 - 06:11)

Proč manipulativní jednání. Napsala názor podložený vlastními zkušenostmi. Není přece nic nenormálního, že někdo je spokojený a někdo ne.

Návštěvník (Čt, 13. 11. 2008 - 19:11)

Moniko,ach to manipulativní jednání...Viď?

Monika (Čt, 13. 11. 2008 - 17:11)

Dobrý den, nechápu, jak někdo může mluvit tak škaredě o něčem, čemu ani sám nerozumí. Já jsem distributorkou Herbalife a jsem na to taky pořádně pyšná. Před dvěma lety mi zkolabovaly játra. Jediné, co mi pomohlo, bylo to, že jsem se stala klientkou a užívala jsem pravidelně produkty. Díky této zkušenosti mě to vážně nadchlo. Proto si myslím, že pokud se výrobky užívají tak jak mají, dodržuje se pitný režim a případné dotazy se řeší s poradcem, tak to funguje na 100%!Pokud je někdo jiný opačného názoru, je mi ho líto, protože zřejmě neměl poradce, který by mu pomohl s jeho problémem nebo výrobky užíval špatně. Přeji hezký den :o)

Reklama

Přidat komentář