Reklama

Herbalife je svinstvo

Eva (Čt, 27. 1. 2011 - 13:01)

Vadí mi, že odchytávají...protiví, pardon, překlep.

Eva (Čt, 27. 1. 2011 - 13:01)

Vadí mi, že odchytávají lidi venku, v supermarketech atd. Člověk neví, o co jde, nechtějí říct - všechno se dozvíte na schůzce. Nepovažuju to za fér. Do poslední chvíle neřeknou, že se jedná o Herbalife.Proč se za to stydí? Navíc se nejedná o levnou záležitost a asi ne každý z ulapených si ji může dovoli nebo mu to prostě nedovolí rozpočet. Navíc, když něco chci, tak si to najdu a nepotřebuju, aby na mne někdo pořádal kolový hon. Tím se mi to protivý. I kdyby to mělo pozitivní výsledky. Natlačí mě na nějakou váhu s kdovíjakým měřením a vyslechnu hrůzostrašnou story o tom, jak jsem na tom špatně a málůem na umření. Tak tedy ne!

* (Čt, 27. 1. 2011 - 13:01)

Herbalife je dle mého...To ti nepomohl HB,ale správné stravování.

Aťka (Čt, 27. 1. 2011 - 13:01)

A kolik jsi do toho investovala?
Rada zdarma: když už sis našla výživovou poradkyni, která s tebou každý týden kontroluje jídelníček, je kravina si kupovat tenhle humus.

Peťka (Čt, 27. 1. 2011 - 11:01)

Nedej se,je spoustu lidí co...Herbalife je dle mého názoru super věc, mě to hodně pomohlo s vracející se angínou a záněty močových cest. Shodila sem si 10 kg za 3 měsíce a váhu si držím 8 let. Takže nechápu proč je na internetu tolik negativního. To jsou přesně ti co to nikdy opravdu nezkusili a nebo si to koupili bůhvíkde , tudíž to neuměli používat. Já jsem si našla výživovou poradkyni,která se mnou každý týden kontrolovala jídelníček, naučila mě jak jíst a poradila mi jak správně výrobky brát.

hahaha (St, 26. 1. 2011 - 23:01)

co tisíci! Milióny!
Karin, pláčeš na špatném hrobě.

Karin (St, 26. 1. 2011 - 22:01)

Milá Jani,děkuji Ti za příspěvek k produktům Herbalife.Nesmyslné lži píšou jen,ti,co produkty NIKDY neužívali a tudíž neví a nemůžou vědět jak fungují !! To je přece jasné,že ? Je to firma 30let na trhu s desítky,ne -li stovky tisíci kladnými výsledky.Já bych ti mohla nabídnout,jakožto poradce pro výživu,který s produkty Herbalife pracuje,že Ti pomůžu s kily po porodu navíc.Pokud budeš mít zájem obrať se na můj mail [email protected].

Michal (Ne, 23. 1. 2011 - 03:01)

sice se to velice špatně...Maji ale 100% uspesnost. Clovek ale musi spolupracovat a verit tomu. Ja zacal a uvidime. Pripominam ale, ze me jen tak nedostanou a dam jim to sezrat. Uz takhle jsou vsichni na vetvi, kdyz rikam jak to ma hnusnou chut. Je to jeden z tech lzivych argumentu - vynikajici chut.

Milá nepodepsan (Pá, 21. 1. 2011 - 17:01)

Nedej se,je spoustu lidí co...sice se to velice špatně čte, ale snad jsem to přelouskala a pochopila dobře.
Děvče zlaté, po porodu, se podaří normálně zhubnout 94% žen. K tomu nepotřebují opuštět své dítě, jet do USA a poté brát nějaký sajrajt.
Abych použila tvůj slovník: když nebudeš žrát jako prase, určitě zhubneš i po druhém porodu, tím se upraví i tlak a bolesti kolen a zad.
A nemusíš opustit dítě...Čau Jana.

Ahoj Jani (Pá, 21. 1. 2011 - 10:01)

Dobrí den.Pripravki...Nedej se,je spoustu lidí co obchod ničí já nejsem žádný prodejce,brala jsem herbalife už před 17 lety po porodu mého syna a krádně pomaloučku jsem zhubla ne nedarmo se říká buněčná výživa,než jsem ho začla brát jela jsem do USA se s kamarádem přesvědčit zda je to tak jak on říká protože mi ho nabízel a měl tam cestu tenkrát na školení.Já jsem zhubla 20kg a v klidu a pomalu pak záleží na každem z nás zda začne žrát jak prase a nebo si bude udržovat postavu a bude třeba i cvičit já snědla dva produkty pek už byl v prodeji i čaj to bylo pozdvižení stelo se ne něj fronty když poprve do ČR přijel zakladatel fa a dovezl nový produkt.Bylo to fajn,no zpět k tomu mě se při používání zpravil i vysoký tlek,začla jsem chodit i do fitka,už mě neboleli ani kolena ani záda.Je to jen zdravá výživa a na každem znás je jak se k tomu postaví a né jak kdo jej prodává.Já mám po 17 letech další miminko a už hledám od koho di herbalife zase objednám protože mi po porodu zase zůstali kyli navíc tlek je taký vyšší a věř že už se těším a co se týká nové kosmetiky už se na ní taky těším protože pokud to funguje jak znám je tato fa skvělá.A to znovu opakuji jsem jen klient né prodejce na to nemám ani čas,pravdou je že před těmi 17 let jsem jej prodávala velmi ráda a pokud mě lidi poslouchali a brali jej tak jak jsem řekla byli spokojení,nespokojení byli jen ti co neměli pevnou vůli.

Ivo (Čt, 13. 1. 2011 - 19:01)

Já jsem ji šukal.Mrdá dobře.Opravdu klasa.

Milan (Čt, 13. 1. 2011 - 18:01)

Já jsem ji šukal.

? (Čt, 13. 1. 2011 - 18:01)

Paní Hřebejková je kurva!Ale copak, šuká s Herbalifem?

Pavel R. (Čt, 13. 1. 2011 - 18:01)

Jano, z jakého důvodu H....Paní Hřebejková je kurva!

Katka (St, 12. 1. 2011 - 15:01)

Jano, z jakého důvodu H. jíte? Na co vám pomáhá?

Jano, (St, 12. 1. 2011 - 08:01)

celkem poradce chápu, že si vybral za obětního beránka právě Vás.

Jana (St, 12. 1. 2011 - 08:01)

Dobrí den.Pripravki použivam pod dohledem poradce a mužu potvrdit pomahaj.Jsem tehotna ve čtvrtem měsici vubec nemam strach ze to ubliži mne a plodu.Spis bych upozornila davat si pozor kde a od koho nakupovat.Nejsme, tak zdravi abychom nakupovali levne a nepoznali kvalitu.hezkej den

Mery (Čt, 6. 1. 2011 - 23:01)

To je spolek - děs.Přepadávají lidi na ulici a otravují, že musí jít do jejich studia regenerace. Jinak by snad umřeli. Nejlepší je, když o úžasných účincích a zdravé výživě recituje baba-kuřačka, táhne z ní cibule z konzumace nějakého vlašáku a je osypaná nějakou alergickou vyrážkou. Dobrá reklama. :-)

pingu (Čt, 6. 1. 2011 - 22:01)

dobrý den, ztratil jsem dvd žij welness, které jsem dostal od člověka, který mě "lanařil do herbalife. dvd jsem však vyhodil i s přihláškou. člověk, který mi jej nabídl však po mě chce 50,- Kč za ono DVD. Samozřejmě mi nejde o částku, ale spíš o to zda je to možné vymáhat. Vždyť tato cd zástupci herbalifu určitě "fasují" zdarma. budu rád, když se k tomu někdo z herbalife vyjádří. děkuji moc za odpověď

Možnost výdělku (Po, 3. 1. 2011 - 17:01)

Vyzkoušejte si profesionální IQ test a následně se staňte i Vy součástí našeho týmu!
http://cz.iq-test.eu/#5594

Reklama

Přidat komentář