Reklama

Herbalife je svinstvo

Jan Maryško (Ne, 23. 3. 2014 - 16:03)

Dobrý den, jmenuji se Jan Maryško a jsem instruktor fitness a výživový poradce. Za mě, Herbalife rozhodně ne! Pokud hledáte nejlepší doplňky výživy na trhu, tak navštivte mé stránky: http://zdravyzivotnistyl1.webnode.cz/doplnky-vyzivy/ nebo mě kontaktujte emailem: [email protected] nebo na mobilní číslo: 606 804 937 Děkuji

Burák (St, 19. 3. 2014 - 10:03)

Ať žije zabedněnost. :)

Jaruna (Út, 18. 3. 2014 - 22:03)

Už Vás nebudu...Dobrá, ale já sem také nebudu dávat svůj kontakt. V případě zájmu je možné založit nějakou alternativní email. adresu. Mohu zaslat na rozbor vzorek, poštovné uhradím a sloupnu etiketu z krabice. To samé u fiberu, ten mi také zbyl.

xMx (Út, 18. 3. 2014 - 22:03)

Je tu někdo, kdo ty produkty...já to beru, ale mám svýho prodejce - F1 za 800,-, čaj 100g - 880,-- a pod. Za plnou bych to nebral. Vitamíny získávám jinak a levněji, vlákninu taky. Ostatní produkty mě nezajímají.

zdl (Út, 18. 3. 2014 - 21:03)

Alergii na nic nemám,...Už Vás nebudu "trápit" dalšími otázkami na veřejném fóru. Až se vrátím příští týden, navrhuji abyste mi ten zbytek F1 v originální krabici poslala (zaplatím Vám poštovné) a ponechala si část. Já bych totiž ten zbytek docela rád dal na otestování jak do Herbalife, tak někomu nezávislému. Prostě chtěl bych najít příčinu ať je kdekoliv. Nedělám to nezištně :-), chci se vyvarovat případným problémům, tzn. chci vědět, komu to nemám nabízet, kdo je rizikový atd. Domluvíme se někdy v příštím týdnu. Jenom je potíž v tom, že sem nechci dávat svůj e-mail aby mě někdo nenařknul, že si dělám tady reklamu a lákám k sobě zákazníky :-)
Nevím jestli to k něčemu povede ale zkusit bych to chtěl.

Jaruna (Út, 18. 3. 2014 - 19:03)

Moc díky za info! .. asi to...Alergii na nic nemám, pročítala jsem i složení na obalech, ty složky jsou běžné, tohle je v běžných průmyslově zpracovaných potravinách, nebo lécích. Motání hlavy a otupělost atd. mi způsoboval čaj, co jsem vypozorovala. Plíseň a další potíže s tím spojené způsobovala F1 s fibrem. Bolesti v podžebří- F1. Zbytky tu ještě mám, zbyla mi polovina balení, ale na rozbor to dávat nebudu, další investice do toho nechci dávat. Raději zůstanu u ověřených doplňků stravy z lékárny a obchodů se zdravou výživou. Na Herbalife jsem zkrátka zanevřela, po těch zkušenostech a neochotě něco řešit. Vy jste možná světlá vyjímnka a děkuji vám za snahu, i když věřím tomu, že i vás to nadšení jednou pustí a poohlédnete se po něčem lepším. Já vím, te´d vám tato cesta připadá jako správná. Přeji vám, ať můžete mít čisté svědomí.

zdl (Út, 18. 3. 2014 - 19:03)

Již jsem to tady před...Moc díky za info! .. asi to není příjemné o tom pořád diskutovat!
Podle Vašeho popisu to vypadá na těžkou alergickou reakci na nějakou látku, která byla přítomna buď v produktech nebo jste s ní přišla náhodou shodou okolností do styku během kůry.
1) ty dávky jsou příšerně malé, takže z předávkování to nebylo
2) na Vaši váhu se mi zdá těch 2,5 l tekutin docela dost ale to samozřejmě nemohlo způsobit Vaše potíže.
3) to že Vás honila mlsná bylo způsobeno malým přísunem proteinu (ta půl lžička v F1 nemohla stačit)
4) předpokládám, že jste nedostala některý z produktů s výrazně prošlou dobou doporučené spotřeby
5) podle Vašich příznaků nějakou alergii máte ... ale je otázka na co ... když jste střídavě přestávala, nezkusila jste vysadit třeba jenom čaj, nebo jenom F1?

Podle těchto informací nejsem schopen důvod potíží určit. Pokud budete souhlasit, budu to konzultovat s firemním lékařem a dám Vám vědět (v každém případě). Bude to ale chvíli trvat.
Asi bych na Vašem místě tohle konzultoval s alergologem. Nevím, jestli máte zbytky produktů ale bylo by dobré poslat je potravinové inspekci aby zjistili, jestli v nich nebyla plíseň (i když pokud je to po delší době, tak by byl výsledek problematický ... ale stejně bych to udělal). Zatím děkuji za spolupráci a já zkusím něco zjistit u kolegů.

Jaruna (Út, 18. 3. 2014 - 15:03)

Pro Veroniku: s tím...Již jsem to tady před časem rozebírala. A nejen na tomto fóru- samozřejmě, že jsem se napřed obrátila na tzv. wellnes studio, ze kterého se ovšem vyklubal Herbalife.
Takž naposledy:
- formuli jsem koupila u certif. poradce
- na moje potíže neodpověděl, vždy uhnul od tématu
- sestava: F1, termočaj, fiber, aloe, multivitamín
- užívání: 1x denně (a to vše
, měla jsem i strach dávky zvětšovat, když jsem měla takové problémy)
- dávka- jelikož jsem takový hubený pišišvor (47 kg, 168 cm), brala jsem malé dávky, 1/2 tablety fiberu ((samozřejmě já vím, že se hodně zapíjí, vlákninu občas užívám, takže vím, pitný režim 2,5 l vody za den), 1/3 víčka aloe, thermočaj špetičku prášku do hrnku, F1 1/2 čajové lžičky do vody.
- alergie nemám
- jídlo- co jsem v té době přesně jedla za jídla si už samozřejmě nevybavím. Obecně ale, snažím se dodržovat správnou životosprávu. Jím zeleninu, ovoce, luštěniny, rýži. Z jídelníčku jsem úplně vyloučila uzeniny, mléko si dám jen velmi zřídka (a to spíš jen do omáček), smažené jen velmi, velmi zřídka (tak 1x do měsíce), sladké- občas si samozřejmě něco dám a ráda. Ale jen občas a s mírou.
Hubnout jsem nepotřebovala spíš šlo o to vyřešit moje zdrav. problémy a doplnit vitamíny.
- délka užívání: několik měsíců, ale střídavě jsem produkty užívala a střídavě ne, protože mi nedělaly dobře.
- potíže: oplesnivělý jazyk, oplesnivělý krk- potaženo bílými chlupy (plísní), necitlivost jazyka, neschopnost rozpoznávat chutě, silné bolesti v levém podžebří, po thermočaji motání hlavy, ospalost, únava, výpadky (jakobych byla otupělá), dále- pořád mě honila mlsná, padání vlasů, třepení nehtů. To je jen to, na co si zrovna vzpomínám.

zdl (Út, 18. 3. 2014 - 15:03)

Verčo, tady dealer zdl...Pro Veroniku: s tím vrácením jsem to popsal v emailu. Důležité je to realizovat do 30 dnů od nákupu!
Pro Jarunu: moc by mě Váš problém zajímal (myslím to opravdu vážně)
Pokud nemáte problém s uveřejňováním konkrétních detailů, můžete popsat přesněji co bylo za problém a jak jste se to s poradcem pokoušeli řešit?
A teď alespoň základní dotazy:
1) bylo to koupeno od certifikovaného poradce, jakými radami on reagoval na Vaše problémy?
2) co jste měla za sestavu (F1+?)?
3) jak často jste jí brala (kolikrát denně)?
4) jak velká (přesně) byla jedna dávka?
5) v čem jste to míchala (mléko, sojové mléko, voda, džus, jogurt)?
6) nejste alergická na lepek nebo na něco jiného?
7) jaké klasické potraviny jste jedla
během toho pokus s hubnutím s Herbalife
8) jak dlouho jste Herbalife brala?
Budu reagovat až příští týden (jedu podnikat na hory :-) )

Jaruna (Út, 18. 3. 2014 - 09:03)

Je tu někdo, kdo ty produkty...Verčo, tady dealer zdl nedávno rail, že můžeš ty sráče vrátit. Před časem jsem si taky naběhla, bylo mi zle jako nikdy. Když jsem vysadila, stav se srovnal. Když jsem ty šmejdy zase začala brát, opět potíže. Nikdo z těch slavných výživových poradců mi dodnes nevysvětlil, proč jsem měla při užívání herbáče vždycky úplně oplesnivělý jazyk a krk uvnitř a nesnesitelné bolesti v podžebří.Myslím, že kladné recenze si píší jen dealeři.

Sylvia (Út, 18. 3. 2014 - 01:03)

Proč když je to takový...Tak pozor, to jsou nějaké lživé informace, já třeba žiju v USA a tady je Herbalife neznámý pojem. Když to zmíním, skoro nikdo neví, každý se ptá, co to je? Že by to brali nejlepší sportovci, o tom silně pochybuji. Tady totiž těch vitamínových doplňků a výživových koktejlů habaděj a prodávaj se normálně v lékárnách a ne od nějakých pochybných "poradců". Také se musí uvést plné složení produktu, jinak jsou za to sankce. MLM už je v USA dávno v autu, nikdo už nic od "poradců" nekupuje, třeba Avon už normálně prodává svoje výrobky v obchodních centrech a na Internetu, žádný podomní prodej a podvodný nábor pracovníků.

Radek (Po, 17. 3. 2014 - 23:03)

Proč když je to takový svinstvo tak to berou nejlepší sportovci jak v Čr tak i na světě?

Veronika (Ne, 16. 3. 2014 - 19:03)

Je tu někdo, kdo ty produkty opravdu kupuje ? Pokud ano napište do emailu, já se chci toho zbavit a podle recenzí jsem zděšená. Samozřejmě, že vidím spoustu kladných recenzí, ale bojím se, že jsem naletěla. Prodám 4 základní produkty - Formule 1, multivitaminy, vlákniny s bylinkami a čajík. za 3000 Kč. Původní cena 3700 Kč, kupováno přímo od distributora. Zapomněla jsem dodat můj email: [email protected]

Veronika (Ne, 16. 3. 2014 - 19:03)

Je tu někdo, kdo ty produkty opravdu kupuje ? Pokud ano napište do emailu, já se chci toho zbavit a podle recenzí jsem zděšená. Samozřejmě, že vidím spoustu kladných recenzí, ale bojím se, že jsem naletěla. Prodám 4 základní produkty - Formule 1, multivitaminy, vlákniny s bylinkami a čajík. za 3000 Kč. Původní cena 3700 Kč, kupováno přímo od distributora.

socan (So, 15. 3. 2014 - 18:03)

kupujte blbci kupujte, ať...Dealere, já bych kupoval, ale nemám za co. Dáš mi ten zázračný Herbalife na dluh? Když jsou ty výdělky u vás tak vysoké, tak ti to jistě brzo vrátím :-)

zdl (So, 15. 3. 2014 - 18:03)

kupujte blbci kupujte, ať...Je výborné, že jsou zde i příspěvky tohoto typu ... rozumně uvažující člověk si alespoň může udělat správný obrázek. :-)

zdl (So, 15. 3. 2014 - 17:03)

Děkuji vám za zprávu. Za...Poslal jsem dotaz kolegům, kteří se kosmetikou zabývají. Dám vědět.

Ich (So, 15. 3. 2014 - 14:03)

:-) ... když on se mi ten...Děkuji vám za zprávu. Za složení bych byla vděčná, nicméně pokud by to měl být problém, tak vás nechci obtěžovat.

herbalife deale (So, 15. 3. 2014 - 13:03)

kupujte blbci kupujte, ať mám velkou provizi!!!

zdl (Pá, 14. 3. 2014 - 13:03)

Dobrý den, děkuji vám za...:-) ... když on se mi ten Váš příspěvek docela hodil k tomu abych vysvětlil, k jakým nedorozuměním může dojít. Ale jinak se omlouvám za moji reakci :-)
No a teď k tomu krému: Mám před sebou krabičku s nočním krémem ale přímo na krabičce je pouze ta informace, že se jedná o noční krém na všechny typy pletí, obohacený vitamíny A, C, E.
Papírovou krabičku už nemám ale patrně tam také nebude více informací.
Mám ověřeno, že tato firma velice úzkostlivě používá pouze přírodní produkty, takže si nemyslím, že by kosmetická řada obsahovala nějakou škodlivou "chemii". Vzhledem k tomu, že se kosmetice nevěnuji, tak toto opravdu v tuto chvíli nevím. Zavolám kolegům, kteří se kosmetikou zabývají a dám vědět (pokud něco zjistím).
Další, možná dobrou informací pro Vás, by mohlo být i to, že pokud si jakýkoliv produkt koupíte od oficiálního poradce firmy, máte garanci na vrácení peněz. Firma tento bod zdůrazňuje téměř na každém školení. Musíte tak učinit do 30 dnů. Já sám jsem zrovna včera řešil reklamaci, kdy paní vrátila F1 s příchutí skořice a jablek, že se jí zdá být chuť příliš výrazná. Tak jsem jí nabídl buď vrácení peněz nebo výměnu za jinou příchuť. Vzala si vanilkovou příchuť. Dovedete si představit, že třeba půjdete do supermarketu vrátit otevřenou mouku a budete ji chtít vyměnit za jinou od jiného výrobce s tím, že Vám ta mouka nechutná? :-) Takže pro Vás: klidně bych si ten krém od Vašeho poradce koupil a předem se ho zeptal, jestli souhlasí s tím, že pokud by Vám krém nevyhovoval, že mu ho vrátíte.

Reklama

Přidat komentář