Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 17:01)

Multivitaminky ja nemuzu, je tam B12 a po ni mam chute k jidlu uplne nezrizeny...nekde jsem cetla je kr.skupina O a B12 nejak nejdou dohromady:-)

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 17:01)

to cecko jsem si pak brala i sebou na vykon a cestu domu, do magnezie jsem lupla nekolik tablet cecka a aspon jednu calcia a to jsem popijela behem lipky...a hodne pak...aby mi nemodraly rty, nemela jsem klepavku a mohla odjet po vlastni ose:-) - doma pak pivko...hodne to odvodni a rychleji ledviny prefiltruji a vylouci tu tumesc. tekutinu, pivko jen jedno, namazana bych pak zase ztratila silu se s necim srovnavat:-). Po je dobre hodne pit, lepe se vse odplavi.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Cecko, silne, tisicovku aspon jednu denne a min. tyden pred...

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Mnohem vic pro telo udelame tim vit.C a taky je dobry nejaky zinek s calciem....dodat telu silu, aby si mohlo vse vyresit samo...jinak totez je vyborny, kdyz mate chripku, vyzkousejte si dat do velke sklenice vody sumivku cecka (tisicovka) s sumivkou calcia, za par minut se budete citit o dost lepe...

evka (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Jdu na bricho ale nevim,liposukce sama o sobe je veliky zasah a jeste si rozhazet hormony?E

lejla (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Céčko? a kdy se má začít brát? Já teď beru celkem multivitaminky jako prevenci ( přes tu zimu).

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Wobenzym - to je spousta penez a myslim, ze zbytecne vyhozenych...s nebo bez, mam to vyzkouseno, rozdil zadny. Hlavne ucinky jsou az pri vysokych davkach (min. 10 tablet 3xdenne) a po delsi dobe. Aescin Spofa je levnejsi a ucinky pro tento ucel mozna lepsi, ale ja mam vyzkouseno, ze nic je taky lepsi a levnejsi:-).

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Evko, asi je to problem, termin by nemel byt shodny - v te dobe je kazda zena hodne prekrvena a tedy hrozi vetsi krvaceni. Predem se bere cecko, prave pro snizeni krvacivosti a min. 14 dni se nemaji naopak brat leky podporujici krvacivost (aspyrin...). Taky je telo vysilovano mensturaci a vice zdrojem potencionalni infekce....tim spis, ze jdes-li treba na stehna, tak i s tamponem...no ja bych neco posunula...termin nebo pocatek menzes. Mozna bys to mela probrat s doktorem.

lejla (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Ahoj holky.Evko, o tom Wobenzymu jsem psala i já na liposukci V. Byla jsem na konzultaci, jdu na lipo 1.2. a sestřička mi říkala, ať začnu jíst ten Wobenzym týden před-že se to líp hojí.Kdy jdeš a na co?Lado, prosím tě, jak bylo první den v práci? Myslela jsem na tebe, jak jsi to zvládla, jestli někdo něco poznal, či ne! A kdy půjdeš na kontrolu????Myslela jsem, že se chodí po týdnu. Napiš, jo? Přemýšlím, jestli si mám napsat dovolenou na 14 dnů?

evka (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Ahoj damy,mela bych dotaz,pokud k tomu jeste tato diskuse je,mam termin na liposukci schodny s terminem menstruace je tam nejake riziko?a Jak to pripadne posunout,antikoncepci neberu a take jsem slysela,ze je dobre jist predem Wobenzym.Prosim o nazor a pripadne i radu.Diky E

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Jo a Dorotko, ja tu znam osobne jen Katku, jinak nikoho, nejsem z branze.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 16:01)

Bohuzel Dorotko, me to mrzi vic nez ostatni.....,myslim, ze moje kritika nekterych pracovist bude tim olejem do ohne....klidne bych si tipovala, ze nekdo od Simku ...ale jen hadam. Ty veci se skutecne staly, jak jsem popsala, pruser byl a asi by se to melo obecne vedet, ze i tohle hrozi. Ode mne to neni pomsta, ale varovani, at se proboha nekdo dalsi nenapali...me kamaradce bylo tehdy hodne ouvej a to, ze za nim jeste musela jet(jela vlakem, protoze ja jsem ji nemohla odvezt) v tech horeckach a bolestech...a ani pro ni neprijel, to me prislo jako vrchol arogance. Kdyz sla na dalsi k nemu (komu neni rady, tomu neni pomoci)...ani nedostala zadnou slevu, myslim, ze tohle se stat nekomu s lepsim svedomim, dela ji do smrti uz jen zdarma...aspon tak to byva v dobrych kruzich zvykem. Nevidim nic spatneho na tom napsat co vim, ceho jsem byla primym svedkem a neni to pomluva, ale skutecnost. A taky to doklada, ze nemam zapotrebi nekoho cpat k urcitym doktorum, kamoska tam chtela, tak jsme ji tam odvezla, byla tam s ni do druheho dne a zase ji privezla, po druhe liposce jsem ji vyndala stehy...opet zadny problem, ja nemam problem s jinym nazorem...a nechapu, ze tohle vubec nekoho napada, zadne signaly tu takove nemam ani v naznacich, nenadavam a jen pisu o cem mam nejakou zkusenost.

Dorotka (Po, 9. 1. 2006 - 15:01)

Tak to je teda masakr... Za tím nemůže být nic jiného než konkurenční boj. Tolik nenávisti mezi anonymními diskutujícími si neumím představit, musíte se znát a vědět, kdo kope za jakou kliniku. Tak si to užijte, já skusím hledat seriozní informace jinde.

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

Devce bez se lecit.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

Odesly kvuli vam...nikdo neni zvadavy na vase mindraky a sprostarny....tady si lidi chodi pro informace a ne pro takovy blbosti:-))))- vzdyt k liposukci nemate nic, zalozte si nejaky svy tema o mindrakach nebo ze me nemate radi....to je jedno, ale nechte to tu pro liposky:-)

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

Martino uz vis proc vsechny devcata odesly? Ono to bude pokracovat klasicky.Trochu to zmlkne a ona si pod nejaky jmenem napise dotaz nebo prispevek,aby si mohla sama sobe odpovedet.A zase to rozjede v Linzerovskym duchu a tak porad dokola.

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

Zuzano ses nejvetsi hovado na tomto svete.To se neda napsat slusnymi slovy.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

:-)

Martina (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

Jsi ubohá.pa koncim!!!!!!

Martina (Po, 9. 1. 2006 - 13:01)

Jájo mezí me co se ti v zivote stalo, drzim ti palce at liposukce splní tvé prání a neboj se není čeho :o)Taky jsem tady ted naposledy, nestoji mi to za to, dohadovat se tady.

Reklama

Přidat komentář