Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Jájinko, já se za hoďku vrátím a když se nikdo nenajde, budu psát, a se ze mě bude kouřit:-)))))))

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Tak budu nad tím přemýšlet. Zuzo, jak já bych ráda zakopala sekeru. Ježíši, to to bych zas vytáhla ty banány:-))) A že jsem napsala, že končím, to jsem Tehdy myslela fakt vážně. Celý den jsem tu, ale pak seděla jak na trní a sledovala ten nesmyslný boj. Táňa má určitý názor, na mě dost tvrdý, ale něco za tím musí být. Škoda, že nám nenapíše, co přesně v ní hlodá, nějaký důvod to má. Já mám doma jen ten obleček, na tvé doporučení od paní Přikrylové, za 750,-+ 80,-kč poštovné a ten stál za h...A že si někdy myslím, že mluvíš i o mě? Nediv se, každá čteme mezi řádky:-))Ale teď už fakt musím jít něco dělat!

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Ále, co mám mít z drogistických a lékárenských potřeb, pro vlastní potřebu doma až budu po lipo, co by mi mohlo být Vámi doporučeno. A pak jak pečovat o steri stripy nebo nějaké tipy...

Zuza (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Jaky dotaz Jajo?

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Ha, dnes už mi asi nikdo neodpoví? Tedy na můj dotaz.:o((

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Jájo - stehna už mám taky za sebou. Před 5 lety vnější (v narkóze), potom to bolelo jak čert, ale výsledek výborný a teď v listopadu vnitřní (společně s korekcí břicha a držákama). U těch vnitřních jsem trvala na tom, aby byly odsátý jen málo - ať mi netrčí ze zadku dvě hůlky a teď si myslím, že to mohlo být odsátý ještě o malinko víc. Ale už si do sebe nenechám šťourat.Jó a s tím břichem se pleteš. To vůbec není jako po operaci. To je jako po pětihodinovce aerobiku se silným posilováním.

Zuza (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Jinak kamco a ostatni, ja nikdy nenapsala, ze tu nemate psat, nebo jit jinam, ze vas tu nechci...to by me ani nenapadlo a s moji svobodomyslnou dusi by se to neslucovalo, ale od vas jsem tu cetla nekolikrat vyslovne prani, at nekdo odejde, ze si neprejete to ci ono....tak aspon stujte za svymi nazory, jinak to je peknej kocourkov....:-))))

Zuza (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Kamco:-)))))), proboha to odesly kvuli vam bylo prece na Tanu..a dalsi jmena co psaly jen sproste nadavky a nic k liposukci:-))))))))no to by me nenapadlo, ze se v tom najdes:-)))))))) - tedy pokud nejsi Tana, ale to snad ne:-)))))))))))) - ja si rikala, proc pises, ze se o tebe otiram:-)))) kdyz si nejsem vedoma, ze by me na tebe padla jedina myslenka. Hihihihi...to je neuveritelny:-)

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Všechny břichařky dopředu obdivuji...au,au,au do toho bych nešla, nejsem cimprdlich, ale rozřezané bříško po slepáku...auvajs...to vstávání z postele...jau jau jau...a bříško mi starosti nedělá, trošku ho mám, ale mě se líbí a ještě nemám děti, takže by to stejně byl zákrok na nic ( v mém případě ). Jdu na vnitřek stehen ( se mi to o sebe plácá ), mírně mám ze strany na vnějších stehnech, taky to chci pryč, když už tak už, no a nad páskem mám také drobný, no drobný, sádloidní výstupek... a jsem zvědavá kolik sádlíčka z toho půjde ven...jupí...těším se na své kalhoty, až je zase obléknu a nebudou mi tak těsné...

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Danuš, moc mi chybí tvý humorný příspěvky. Kdy jdeš na kontrolu?

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Ale Katka má pravdu, alespoň s tím doktorem. To jsem přehnala a já to uznávám. Mě to prostě v té chvíli nějak napadlo a šupla to tam. Je to nefér, jak proti doktorovi, tak i proti holkám, které se moc povedly. A protože to nemůžu vymazat, můžu se alespoň omluvit. Já přiznat chybu umím.

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Kamčo, nereaguj, nečti příspěvky, které tě nezajímají kdo umí číst, bude vědět co a jak...vím, že se chceš hájit, ale sypeš popel do ohně, házíš hrách na zeď, nosíš dříví do lesa...:o))) Zbytečná práce...já třeba vím co kdo jak psal a mám svůj obrázek na danou situaci a bylo by dobré se dále této situaci nevěnovat, je to bezesmyslu. Mám spoustu slov, ale je to veřejné nechám si je pro sebe...zároveň je mi zatěžko někoho opravdu urazit, nemám sílu ubližovat...Kašli na to, čti si to ale bez reakce, třeba na nás kouká někdo stejně jako jsem jen koukala já dříve a trošku jsem se necítila na to se ptát. Nakonec jsem přispěla svou troškou do mlýna, ale toho přemlouvání...Drž se

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Kamči, určité příspěvky nečti, přeskakuj, nereaguj (nebo odflákneš to umytí oken) hi,hi.

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Jájo, kdyby tě zajímalo, jak mi bylo odpoledne ten den, kdy mi dělali lipku břicha (horního+spodního+pasu) tak je to autenticky popsaný snad minutu po minutě na doktorce III.:http://www.doktorka.cz/run/chat/treplies.asp?message=8375&page=81a týden po tom 22. dubna totéž popisovala Kamča.

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Předmět: Liposukce VI. pro 2006 Autor: Zuza Datum: 9.1. 2006 13:44:50 Přidat odpověď na tento příspěvekOdesly kvuli vam...nikdo neni zvadavy na vase mindraky a sprostarny....tady si lidi chodi pro informace a ne pro takovy blbosti:-))))- vzdyt k liposukci nemate nic, zalozte si nejaky svy tema o mindrakach nebo ze me nemate radi....to je jedno, ale nechte to tu pro liposky:-)Já se ráda opět přesunu, když tam ona zas nepůjde za námi. My ji nepronásledujem. My ne!

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Tak jsem dostala mokrým hadrem:-((Já to od někoho obšlehla, omlouvám se. Pana doktora si určitě vážím, není to nic proto němu, sypu si popel na hlavu.A já přece nikoho vyhazovat nechci. Napsala jsem, že dveře jsou pro všechny otevřeny. Ale ona vyhazuje nás s tím, že kecáme jen o malichernostech. To je nespravedlivé.Ale to je život. Jdu vysávat, umýt okna, sundám banány, vrátím hasičáky na své místo.

Zuza (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Mirko, dobre delas...tak nejak to ma byt, ctu jen co me zajima, co nezajima, necham byt...kdyz se tim bude ridit kazdy, prestane vas to iritovat a snad se ta slepicarna stane zase diskuzi. O tom to je...

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Teda né zašijí, ale zalepí, prostě třeba vyspárují, steri-strip...

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Chce to první krok...Ještě malá vsuvka, ptala jsem se na ty zásoby na doma po lipo :o)A na koníky, kterýma zašijí řezy.Musím být připravena, fuj, já jsem detailistka, pracovní deformace...nemám toho tolik na práci, je taková zima, že stavba nestaví...v léťe bude hůř

katka (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

no, myslim, ze kvuli Mirce se nesnazi urcite :-))

Reklama

Přidat komentář