Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Maja (Pá, 26. 5. 2006 - 19:05)

Individuální poradenství - doporučení přípravků pro řešení problémů s celulitidou.
Všimli jste si těch plakátů s "Korzety" na zastávkách autobusů - firma AVON COSMETICS,s.r.o. má pro vás řešení.

požadavky zadávejte na www.mariecutkova"seznam.cz

SUSA (Čt, 18. 5. 2006 - 12:05)

Tak jsem byla 1Odní na dovče-zahraničí-Slovensko.A koukám tady je klid a čistý vzduch.Ale Puzzo,představ si,ta moje pakrytecká sousedka,už má vycuclé kolena i pas.To byly keci,že chce jenom ke specialistovi na kolena.Nakonec se dala zblbnout tou Točíkovou,co sem psala šla tam,ted je polepená,zašitá a my bez provize,tak že příště.Susa.

Mili (Po, 8. 5. 2006 - 15:05)

Ahoj holky, koukam, ze tu resite hodne vnitrni stranu stehen - ja mam za sebou lipo bricha, boku, stehen - 3,5 l a asi 10 jizev. A nejvic jsou videt ty na vnitrni strane stehen, tak nevim nevim .. na sukynku to neni. Doufam, ze az nebudu bila jako reditelka vapenky, ze se ty jizvy malinko ztrati :-/ Tak vam, co si chcete udelat vnitrni stranu stehen, radim, aby jste si kolem tohoto zjistily co mozna nejvic. Sehnat fotky, jak to vypada a tak, aby jste videly, do ceho jdete. Treba jsem jenom ja takovy pripad, u ktereho je to videt docela dost.

Puzza (Po, 1. 5. 2006 - 18:05)

Čau Suso. To bylo pro tebe.
Jsem tak zahleděná do vlastního já že už vidím sebe v tobě. Ve vší počestnosti.
Se Zuzaniným pozdravem : " :-))))))) "

Puzza (Po, 1. 5. 2006 - 13:05)

Čau Puzzo, sousedce držím fleka ohledně toho kolena. Agitantka Zuzana zavirovala kde co nejenom jiné diskuze. Máš pravdu v jednom, kdyby Zuzana kandidovala za komunisty, tak mají v parlamentě absolutní většinu. Ještě že agituje jen za Linzera a Procházkovou. Ti dva bohudík národu neuškodí.

Mažu se ožrat do průvodu. Snad tam najdu další kandidáty na liposukci, prachy z provizí už docházejí.
Se Zuzaniným pozdravem : ":-))))))))))))" !

SUSA (Ne, 30. 4. 2006 - 18:04)

Ahoj Puzzo,ještě žiješ?Myslím na tebe,sousedce budou dávat tu dlahu z odsátého kolna dolů tak možná povolí a na tu lipku půjde.Víš tak je mi líto,že zrušili 1-májový průvod,víš kolik by tam pochodovalo zadků na liposukci,to bychom si zgustli.Škoda.Vidím,že nekteré agitantky tady zavirovali i jiné diskuse.Divím se,že svým talentem v takto předvolebně vypjaté době jen tak plýtvají,nekterá strana by to jistě ocenila.Myslým na tebe,jak to půjde něco dohodím-heslo specialista a bez kalhot.

Zuza (Pá, 28. 4. 2006 - 09:04)

Roberte, pletes si diskuze, psychicke problemy jsou jinde:-) a tvoje mindraky tu nikoho nezajimaji.

Robert (Pá, 28. 4. 2006 - 08:04)

Největší blb je Zůzu.
Za provize od Linzera a Procházkové kydá hnůj na ostatní doktory.
Asi jí ten žold vlezlého pojišťovacího agenta moc nenese :-)))))))))))))))

Zuza (Čt, 27. 4. 2006 - 21:04)

Pamatuji se na svou sestrenku po jeji liposce tak pred 10 rokama - byla v CA, po vykonu lezela na brise na zadnici a stehnech mela nekolik odkapavajicich drenu, pres zlute nasaklou bunicinu ... humus. Kdyby to melo byt takhle, tak na to nikdy nejdu...nastesti doba je uz jina, metody moderni a tak uz dnes neni problem napravit co se drive nepovedlo. Drzim palce Kamilo.

IM_cookie=true (Čt, 27. 4. 2006 - 19:04)

Ahoj holky,mám za sebou tři lipošky ta první byla před 14.lety nikdo mi nedal kompresní prádlo/asi ještě nebylo/takže moje nohy mají podobu měsíční krajiny druhé dvě lipošky,byly opravné,každá u jiného doktora/vím.chyba/,ale mám dost zkušeností,přesto zkusím ještě Liznera.Nechci to vzdát,protože jsem celkově štíhlá,ale ty hrboly na stehnech jsou děsný.Moc se trápím.Kamila

Robert (St, 26. 4. 2006 - 10:04)

Největší blb je Zůzu a ta bezejmenná nade mou :-))

Návštěvník (St, 26. 4. 2006 - 08:04)

TO JE UROVEN!!!!UBOZAKU

Robert (Út, 25. 4. 2006 - 16:04)

Největší blb je Zůzu.

Katka (Út, 25. 4. 2006 - 09:04)

A nejvetsi myslitel, jak uz bylo jednou napsano, je Robert :-)

Robert (Út, 25. 4. 2006 - 08:04)

Největší blb je Zůzu.

Zuza (Po, 24. 4. 2006 - 14:04)

Jarko, myslim, ze sama vis dobre, ze nikdo zadne dealery nema, to je pod uroven jakehokoliv slusneho doktora.Zadny to nema zapotrebi! Seznamila jsem se na liposukci u Vrbickeho s dalsima, vsechny to mame nepovedene - probehlo i setkani -LIPOBABINEC s ruznyma po i pred liposukci holkama od ruznych doktoru, tez i po CA...kdo byl od Vrbickeho, ten nadaval. Osobne je mi jedno kam kdo jde, ale pokud to tu ma slouzit jako varovani pred chybama- tak ja varuji, ale komu neni rady, tomu ani neni pomoci a kdo chce kam, pomozme mu tam. Vase tela i duse mi muzou byt ukradena, at si na nich nosite speky nebo tvrale nasledky....moje rada je jen rada a neni povinnost se tim ridit. A znovu podotykam, ze s Dr.Prochazkovou se ani neznam, jen vychazim z toho co se tu pise. precti si prispevky Katky a Dorotky...ja tam nebyla, takze osobni zkusenost nemam.
Jinak dojem na me Dr.Vrbicky udelal velky, hlavne kdyz na me za celou liposukci nepromluvil ani slovo!!!Taky dobre bylo to, ze jsem musela zustat do rana a zaplatit pobyt 1400 kc - uplne zbytecne, protoze to neni nutne - lepe by me bylo doma a to jak uvadel, ze o me sestry budou pecovat a prebalovat....to bylo vtipne, protoze jsem se stejne o vse musela starat sama a jeste jsme se starali o dalsi zenskou co byla po narkoze po plastice nosu...Kdyz uz tam tedy pujdes (no ja bych fakt uz nesla - vim jak vypada povedena lipky a jak nepovedena a rozdil bezpecne poznam), nevyhazuj penize za to ubytovani.

Jarka (Po, 24. 4. 2006 - 10:04)

Mišulko já jsem byla u MUDr. Vrbnického vloni v únoru na vnějších stehnech a jsem velmi spokojená. Moje kamarádka má s MUDr. Vrbickým také nejlepší zkušenosti, byla u něj již 2x, a také její sestra. Výsledky jsem viděla na vlastní oči. Vřele ho doporučuji, běž na konzultaci a uvidíš co dál. Hodně dej na dojem, který na tebe udělá.
Nenech se zviklat od dealerky která za provize dohazuje jen Linzera a Procházkovou.

Zuza (Po, 24. 4. 2006 - 08:04)

Ja u nej byla v r. 2004, byla to moje prvni liposka - muzu srovnavat a uz mam odstup. Spokojena jsem nebyla, delal mi vnitrni stehna, uz bych k nemu nesla. Misulko, ja jsem taky z Prahy a tak jsem vybirala puvodne, aby to bylo co nejblize domovu, to se ukazalo jako nepodstatne. Zkus i kouknout na jina mista - hodne si tu chvali Jihlavu a Dr.Prochazkovou.

Mišulka (Ne, 23. 4. 2006 - 11:04)

Ahoj děvčata,
prosím potřebovala bych poradit, chtěla bych jít na liposukci, jsem z Prahy a na internetu jsem si našla Mudr. Vrbického, nemáte s ním některá zkušenosti, nemám zrovna peníze na rozdávání a on má celkem dost přijatelné ceny.
Předem děkuju za jakoukoliv reakci!

Lenka (Čt, 20. 4. 2006 - 17:04)

Ahoj, nemá někdo zkušenosti s knikikou GHC v Praze?

Reklama

Přidat komentář