Reklama

Lindaxa

Jana (Pá, 4. 7. 2008 - 07:07)

Holky, kdy už nám pan anonym dá kontakt? Určitě je to někdo, kdo se živí prodejem potravinových doplňků a chce nám je nacpat, u těchto lidí je kšeft na prvním místě. Mně Lindaxu napsala doktorka po pečlivém uvážení a říkala, že doplňky jenom vytahují peníze z kapes. A ta by to mohla vědět.
A milý anonyme, jestli jsi aspoň trochu normální, tak ti už mohlo dojít, že Tě tady nechceme, běž opruzovat na jiné stránky a už nech Majunku na pokoji.
A jestli někdo nepíše správně česky? Ty myslím budeš i přemoudřelý učitel. Nám to nevadí, my se podporujeme v hubnutí a ne v českém jazyce.
Ty ses asi nikdy nedostal do situace, že jsi potřeboval podporu kohokoliv, protože jsi v tom zůstal sám. A od toho jsme tu my, abychom si vzájemně pomáhaly. Jestli chceš radit, tak běž do Loskutáka a Doktorce se vyhýbej. Kdybys totiž užíval Lindaxu tak bys věděl, že na svůj jídelníček si přijde každý sám, zjistí, po čem opravdu hubne a co mu nedělá dobře. Přeji ti, ať se do takové situace nikdy nedostaneš.
A holky, nebudeme mu odpovídat ani na něho nějak reagovat a on se odvalí někam jinam.
Všechny vás moc zdraví Jana

pro Božolé (Čt, 3. 7. 2008 - 21:07)

AnonYm, psychIatra, poTřeboval, anonYmita , to vše sahá výš než Tobě, děvče zlaté,nauč se česky :-) A nikdo nenapsal, že není možné shodit 3kg za týden, nauč se číst! Jen bylo napsáno, že to nejsou 3kg tuku, což 100% nejsou!!! Že proběhlo pouze odvodnění,což se zdravým hubnutím moc společného nemá. . . Ano, kila za každou cenu, ať se děje s vaším tělem cokoliv, že. A co bude po lindaxe?

Božolé (Čt, 3. 7. 2008 - 19:07)

Ahoj holky poprvé jsem otevřela tyto stránky a abych se přiznala také jsem začla užívat lék lindaxu a jsem spokojená.Tak jak tu uvádí myslím majunka,že zhodila 3kg za týden tak jsem se přesvědčila u mé kamarádky,která to bere taky,že je to možné. Já mám za týden co to beru 2kg dole a cítím se skvěle a také mě to motivuje a zvyšuje seběvědomí.A ten váš anonim by modle úsudku co tu převádí podřeboval psychyatra sám!!!Tak ať se místo blbej rad nad sebou zamyslí udělá lépe.O nikom z vás tu nic neví akorát blbě kecá a to že zůstává v anonimitě a ještě napíše, že by ste se posrali kdybyste ho viděli svědčí akorát o jeho charakteru.Takže nikomu z vás tu nesahá ani po kotníky!!!!!Takže vám přeji všem hodně úspěchu v hubnutí.........

Návštěvník (Čt, 3. 7. 2008 - 14:07)

Ano Mirko, prostě se občas žere a žere. Takže spíš se dát dopořádku psychicky, ne? Stále dokola jen výmluvy, proč se nedá správně jíst a když už je nějaký řešitelný(!) problém, tak se neřeší, je pohodlnější koupit lindaxu. Ano, je vás tady moc a bude.

jindra (Čt, 3. 7. 2008 - 12:07)

Holky bude lepší když tu krávu budem ignorovat,a ono jí to přestane bavit.Nepatří sem tak at sem neleze.Když jí berem na vědomí tak má s toho radost.Držte se a nenechte se vytočit!

Mirka (Čt, 3. 7. 2008 - 11:07)

Ahojte, promiňte, že se míchám do diskuse, ale je mi taky Majunky líto, že to schytává sama.
Teda co já vím, tak Lindaxa je lék k léčbě obezity, a kdyby každej obézní člověk jedl tak jak má, pohyboval se tak, jak má, tak by určitě zhubl i bez Lindaxy. Tak na co by lékaři Lindaxu předepisovali? Ale to přece není takhle černobílý, jsou za tím i jiné věci související s psychikou (jak píše Majunka) a někdo má prostě takhle mozek nastavený, že ve chvílích stresu či úzkosti žere jak protrženej, ačkoliv se jinak snaží dodržovat jídelníček. A Lindaxa působí na mozek a na psychiku, tak proč by nemohla lidem pomoct?
To je přece jasný každýmu, že má jíst zdravě a víc se hýbat, takové rady tu myslím nejsou potřeba!

Helena (Čt, 3. 7. 2008 - 10:07)

škoda,že tady není Věruška,nebo Elinka.Ty by našemu/naší rejpalovi/rejpalce daly co proto.Takový lidi mám opravdu nejradši.Nechápu,proč to schytává zrovna Majunka?Vždyt takových nás tady bylo a ještě je moc.Takže klídek náš/e neznámý/á.

Radek (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

Zvu Vás na prezentaci nového projektu Jak se bránit zákeřným nemocem dotazy 731316242 p.Jurník

Majunko (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

Kolo nebo aspoň plavání by určitě šlo, že jo :-)

Majunko (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

Kořínková? Špatně. Více pohybu namená více svalové hmoty=méně tuku=rychlejší metabolismus! Pravidelnost stravy, celkový kalorický příjem a vhodný poměr živin, to je důležitější než Lindaxa, tomu věř! by

Návštěvník (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

Nene vymluvy nehledam jen si myslim ze ty si myslis ze jsou vsichni zdechli a proto si radsi koupi prasky ;) vis ja vim co je to cviceni delala zavodne gymnastiku 8 let ale pak prisel a uraz a jine komplikace..... s tim jidelnickem zkousela jsem aj Lenku Korinkou jestli znas? a byla jsem docela zpokojena ale pak jsem zacla jist uplne nepravidelne proroze nebyl treba cas na jezeni a slo to do haje!! jednou jsem treba nejedla po druhem zas hodne protoze byl hlad a hned bylo dalsich 7 kilo nahore! jinak dik a zatim pa

Majunko (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

Já to jen neokecávám a píšu přímo,ničím Tě neurážím, jen Ty hledáš stále výmluvy. Nepíšu, že si nezhubla 3kg, ale že to není tuk! A to se vsaď,že není!!! Úraz je samozřejmě problem,ale nijak to nebrání vhodnému jídelníčku, o kterém evidentně nic nevíš. Skoro nic. Uznáváš, že mám pravdu. Pokud je v tom psychickej problem, je to spíš na psychologa. Konstatování, ne urážka. A žádný komplexy nemám, jen se v tom vyznám, mám chvíli čas a žasnu, co některé vyvádíte. Však se nevzdávej! Jen pokud se nenaučíš racionálně stravovat, vysadíš L a za chvíli jseš tam, kde si byla. Ty případy znám z praxe. Ale to nechce nikdo slyšet. Takže nejdřív za poradcem pro výživu a pak se uvidí! by

Majunka, 20 (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

A zase urazky co??? vidim ze to nema cenu!!! ty treba tedka radis a mas asi pravdu ze jsem udelal chybu ale nejde to bez toho abys sis nerypla co??? ;) NAPOSLED RIKAM NEZNAS ME TAK NEURAZEJ ;) proc si myslis ze sou vsichni jen zdechli cvicit nebo sem jim nechce???nenapadlo te ze treba je v tom neco jineho????Uraz,ztrata jednoho z rodicu,nemoc!!!proc kazdeho odsuzujes!!!a 3 kila jsem za tyden zhodila a to ze mi neveris mi vubec nevadi!A vis co?? todle mi da jeste vedsi silu abych to nevzdavala a ukazala takovymlidem jako si ty ze na to mam ;) jinak DEKUJU ZA RADY..... A vidis ze te to nebolelo ;);)

Majunko (Čt, 3. 7. 2008 - 08:07)

Píšeš, že si zhubla 3 kila za první týden. Nesmysl! Možná si vážila o 3kg míň,ale není možný znubnout 3kg tuku za týden!!! Lindaxa Tě jen odvodnila, velmi zdravý začátek :-) Že nemůžeš shodit víc než 4kg za měsíc? A co jsi čekala? To je skutečně maximum, ideální je 2-3. Pokud je to více, je to na úkor svalů nebo odvodnění,opět na úkor zdraví. Jeden rohlík za den? Nedělej si srandu, pravidelné stravování po 3 hodinách je základ! Hladovění opět pouze ničí tělo. Musíš pravidelně jíst malé porce. by by

Majunko (Čt, 3. 7. 2008 - 08:07)

Až budeš držet 3 měsíce rozumnou dietu doplněnou vhodným pohybem a nic se nestane, tak by ses možná pustit do lindaxy. Ono by to na 95% totiž šlo,ale nechce se,že jo! jinak bys to už dávno měla zmáknutý! Ta lindaxa a podobný věci jsou až na konci tohoto řetězce!!! Ok. Takže ji vysaď, nech si upravit a nastavit jídelníček,vhodný pohyb a pak možná přidej lindaxu. Opakuju, kdo jde do L už by tohle všechno měl znát!!! Tak se tady mějte.

Majunka, 20 (Čt, 3. 7. 2008 - 07:07)

Poradit???? a treba od tebe??? nechci se hadat myslim ze jsme dospeli lide ale kdyz sem se chtela poradit tak si me hned zacal/a urazet a posmivat tak todle je podle tebe rada???!! Ja treba nechapu to z toho mas ze tady lidi urazis?? Nic proti ale ted si potvrdil/a ze si akorad tak mozna zakomplexovany/a tak se snazis byt aspon vyrazny/a tim ze se posmivas a urazis !!promin ale jak muzes vedet jaka jsem nebo jsem si zjistila a co ne??!!A ty si asi uplny vseved ze???LIDE NEJSOU DOKONALI ALE Z CHYB SE UCI!!! Takze prosim te bud se zapoj do diskuze a konecne treba porad nebo bez pryc myslim ze je zbytecne abys jsme se tu hadali ;)Tak se rozhodni protoze myslim ze jsou tu fajm lide a urcite by sis tu dobre pokecal/a .....Jinak vsechny zdravim a holky od vcerejska mam dalsi kilecko dole!!!!!!! :D:D

Jana (Čt, 3. 7. 2008 - 04:07)

Holky, to je vůl,co?

Majunko (Čt, 3. 7. 2008 - 00:07)

Majunko, jen jsi potvrdila, že sem opravdu patříš. Místo toho, aby sis nechala od někoho poradit se stravováním a vhodným pohybem, necháš si nejdřív napsat lindaxu a pak teprv řešíš, co máš jíst. Připadá Ti to normální, jít na to od konce? Tady jo viď, tady je 80% takových.
P.S. A moje stránky sem dávat nebudu, posraly byste se závistí. čau

Majunka, 20 (St, 2. 7. 2008 - 13:07)

Dekuju moc za dalsi radu od Janci:)A stou samokontroulou si myslim ze mas pravdu od te doby co jim lindaxu a vim vysledky tak opravdu se snezim vyhybat tucnym jidlum a prejidani;)a dokonce jsem vylezla na zapraseny schovany rotoped;):D Mockrat dekuju za podporu myslim ze jste mmoc fajnove baby a jsem moc rada ze jsem toto stranku nasla! A vite co se rika",,chlap se za vychrtlou babou vzdycky ohledne ale doma chce tu za ktreou de neco chytit,baba bez prdele je jak tyden bez nedele;);)zatim se mejte moc krasne!

Jana (St, 2. 7. 2008 - 13:07)

Majunko, neomlouvej se, nemáš za co.
Moc ti držím pěsti a neboj se sníst i třeba něco ne zrovna lehkého, na to neumřeš a cos nezhubla dneska zhubneš zítra, přece si neodepřeš grilování a podobné radosti. Když se nenacpeš k prasknutí a nezajíš to kilem chleba, tak určitě nepřibereš, jenom prostě ten den budeš na stejné váze. Stejně člověk,který drží dietu má jakousi samokontrolu a podvědomě odmítá kalorické bomby.
A na toho anonyma už nemysli. Já se celý život držím zásady, že je lepší být tlustá než blbá.
Všechny zdraví Jana

Reklama

Přidat komentář