Reklama

Lindaxa

Jana (Po, 7. 7. 2008 - 19:07)

Ahoj spolutrpitelky!
Dáši, já tě obdivuju, 21 kg je něco úžasného!!!
Dneska jsem měla dumavou chvilku a tak jsem si říkala, že 14 kg bylo pro mne před skoro 3 měsíci něco nepředstavitelného. Taky se mi zdá, že jsem čím dál víc se svojí postavou nespokojená.
Taky mám tento týden dvojnásobnou radost z práce, protože kolega má dovolenou a tím mám dvojnásobně už tak dost vyčerpávajícího pohybu, a já vůl se na to ještě těším, snad to přinese výsledek.
Majunko, těším se na tvoje další výsledky, seš dobrá, nenech se odradit, společně to zvládneme.
Mějte se všechny krásně a hubnutí zdar!!!

Jana (Po, 7. 7. 2008 - 19:07)

Ahoj spolutrpitelky!
Dáši, já tě obdivuju, 21 kg je něco úžasného!!!
Dneska jsem měla dumavou chvilku a tak jsem si říkala, že 14 kg bylo pro mne před skoro 3 měsíci něco nepředstavitelného. Taky se mi zdá, že jsem čím dál víc se svojí postavou nespokojená.
Taky mám tento týden dvojnásobnou radost z práce, protože kolega má dovolenou a tím mám dvojnásobně už tak dost vyčerpávajícího pohybu, a já vůl se na to ještě těším, snad to přinese výsledek.
Majunko, těším se na tvoje další výsledky, seš dobrá, nenech se odradit, společně to zvládneme.
Mějte se všechny krásně a hubnutí zdar!!!

Dáša (Po, 7. 7. 2008 - 16:07)

ahojky hubnulky, tak jsem dneska byla u doktora, podle jeho váhy a měření mám dole 21kg, celkový úbytek centimetrů je 92, z toho šly nejvíc boky - 21cm a břicho - 18cm. Bohužel teda taky prsa - 14cm , no, co nadělám :-(
Takže jsem byla pochválená a napsal mi Lindaxu na další tři měsíce s tím, že by byl ideální úbytek 2 až 3 kg za měsíc. Pak už to prý stačí jen do konce života udržovat :-)
Majunko vydrž, každému se to sekne, mně se to nehnulo tři týdny a pak šla kila zase dolu. Navíc, pokud máš víc pohybu, může ti přibývat svalová hmota a ta váží víc než tuk. Je to spíš o centimetrech, měla by jsi se kromě vážení i měřit.Neboj, to dáš, taky jsem se sebou bojovala :-)
Holky i všem ostatním držím palce :-)
Ahoj Dáša.

Majunka, 20 (Po, 7. 7. 2008 - 09:07)

Dekuju za povzbuzeni:) ale jako asi uz 15 dnu mam porad stejne a to fakt min jim a taky zdrave a jezdim na rotopedu a chodim treba 3km pesky:( no snad se to zas rozjede:) jinak vsem preju hodny sily a jeste vic kilecek dolu;)

Dáša (Ne, 6. 7. 2008 - 21:07)

Ahoj Majunko, užívala jsem Lindaxu 15 tři měsíce. Je pravda, že jsem se do toho hodně obula, cvičila jsem i před tím, ale hodně jsem změnila jídelníček a přidala jsem ještě víc pohybu - no a povedlo se :-)
Čtyři kilča jsou na začátek fajn, nepřeháněj to, nemělo by to jít moc rychle, jinak hrozí jo-jo efekt. Držím ti palečky, ať to zvládneš. Měj se fajn. Ahoj Dáša.

Medvedice (So, 5. 7. 2008 - 18:07)

Tak začala jsem užívat Lindaxu a opravdu funguje ,trpěla jsem vlčím hladem a ted je to tak že vlk utekl a já konečně jím jen aby tělo dostávalo energii , během týdne ubytek na váze je 7 kilo ,vím zže ze začátku to jde rychle ale i tak je to konečně výsledek..

Majunka, 20 (So, 5. 7. 2008 - 17:07)

Ahojik Jani presne na todle jsem se taky tady ptala ja jen mela pocit na zvraceni a strevni potoze.... holky mi tady rekli ze to casem prejde ale nevim jak u tebe s tim kaslem jestli by si radsi nemela zalit k lekari... jinak z toho si nic nedelej ja za prvni tyden zhubla 3 kila a ted jim lindaxu zhruba jak ty a taky se mi to nepohlo ;) ale jak sem tady dostala radu zdrave hubnuti je tech 2-3 kila za mesic takze neboj ono to prijde;) mej se moc krasne a nezdavej to:)

Majunka, 20 (So, 5. 7. 2008 - 16:07)

Ahojik Dasi tak to ti moc gratuluju a moc preju !! ja jsem zatim zhodila tak priblisne 3 a pul az 4 kila a dost lidi mi reklo ze i ty 4 kilca sou uz videt;) jsem moc rada ze se ti to povedlo!!!a vsem moc taky preju at zhudnout na vahu kterou chteji;) jen se chcu zeptat: Dasi jak dlouho si lindaxu uzivala?? mejte se moc krasne holky:)

Jana R. (So, 5. 7. 2008 - 16:07)

Ahoj,beru Lindaxu 3 týdy,mám dole jen 3,5 kila.Ale mám spíše dotaz na vedlejší účinky.Má někdo z Vás vedl.účinky jako dušnost,astmatický kašel? Díky J.

Dáša (So, 5. 7. 2008 - 16:07)

Ahojky hubnulky, hlásím se zhruba po týdnu a půl, byla jsem pryč a neměla možnost jít na net. Koukám, že za tu dobu se v naší diskusi hodně změnilo. Majunko nenech se odradit a ostatní holky taky ne, fakt to stojí za to :-)
A teď k tobě milký dietologu - dlouho jsi se mezi námi neukázal - co se stalo, že máš najednou opět potřebu urážet a srážet lidi o kterých absolutně nic nevíš, neznáš jejich diagnozu ani osud. Ano, jsme tu všechny obézní nebo se značnou nadváhou, ale kde bereš tu drzost nás soudit, když nevíš proč máme ta kila navíc. Takže ti zopakuji to, co jsem ti psala asi přede dvěma měsíci - jsi ve špatné diskusi, my všechny víme, že je nutné mít menší energetický příjem než výdej. Máme problém, o kterém víme a snažíme se s ním něco dělat. Znovu opakuji, založ si diskusi - "Jsme tlustí, chceme se jen válet a cpát a přesto zhubnot".Tam budou tvoje připomínky na místě, tady o ně opravdu nikdo nestojí. Tady se naopak snažíme jedna druhou podpořit a věř, že nám ta podpora druhých opravdu pomáhá. Ty nám nepomáháš, tak co tu děláš? Léčíš si nějaký svůj mindrák? Proč tady?
Tak kočičky a jak jsem na tom - Lindaxu 15 jsem dobrala před týdnem, za tu dobu (3 měsíce)jsem sundala 19kg. Po vysazení jsem za ten týden shodila další kilčo, takže celkem 20Kg. Žádné vedlejší účinky nebo stavy nervozity a absťák po Lindaxe nepociťuji. Dodržuji dál stejný jídelníček a denně cvičím. V pondělí jdu k doktorovi, tak uvidím, co mi řekne. Z 91 kg jsem se dostala na 71, při mé výšce 160 cm, by to podle mne chtělo ještě minimálně 10kg, ale nechám si poradit, jestli dál užívat nějaké léky nebo jestli to mám zkusit postupně zvládnout sama. Už teď se cítím výborně, takže to až tak neřeším. Dám si hodně pozor, abych ta sundaná kilča znovu nenabrala :-)
Takže holky - Heli, Alo, Jani, Jířo, Majunko a všechny ostatní - držím palečky, ať jdou kilča dolu, je to super pocit:-)Mějte se všechny krásně.Ahoj Dáša.

Majunka, 20 (So, 5. 7. 2008 - 16:07)

Ahojik no sem rada ze aspon vim ze ti nemam psat v zenskem rode ;):D ja jsem treba jsem drzela tu Korinkou a jo zhubla jsem ale pak vsechno znovu nabrala:( takze tedka kdyz mam lindaxu tak sice delenou stravu nedrzim ale snazim se aspon jist podle ni..jako ze dost veci nahrazovat zeleninou a ovocem vyhybat se ze sladkemu a jist celozne pecivo...a hlavne opravdu dodrzovat pravidelne jezeni!!! tak moc dekuju a myslim ze by si mohl psat a radit casteji ;) zatim se tu mejte moc pekne a vsem preju at jdou kila jen dolu!!!!:)

Majunko (So, 5. 7. 2008 - 14:07)

Asi o tom opravdu něco vím. Nemám potřebu na někom tady nic vydělávat a nikomu nic nenabízím,i když také prodávám potravní doplňky. Je to z velké části můj obor, s několikama uživatelkama lindaxy jsem přišel do styku a dělal jim jídelníčky. Bylo to přesně jako tady, nejdřív lindaxy, oháníte se tím, že doktor přeci ví,proč to předepisuje :-))) Ten vám to napíše bez problémů,aby se vás zbavil, co si budem povídat . . . Ale už i v návodu k lindaxe je psáno, že se může nasadit až po 3měsíční vhodné dietě, která nevedla k ůspěchu. To znamená vědět co, kolik a kdy mám jíst, celkový kalorický příjem, doplněno vhodně pohybem a potravními doplňky. Dopňky, ne léky. Promiň,ale Tvé připomínky jsou asi jako všech uživatelek, koupila jsem si lindaxu a jak mám k tomu jíst. Malé porce a často je základ, ale jen velmi hrubý! Až když je jídelníček a případný pohyb tak jak má být a nejsou výsledky, mohou se použít léky. A kolik z vás tohle pořádně zná? Byly jste u nějakého dietologa? Léky jsou vždy až poslední možnost. Nerad věci okecávám, toť vše. Píšu sem jen tak, za žádným účelem a jen žasnu nad tím přístupem. Až když je strava a případně pohyb 100%, přijde na řadu další. A kolik takových tady je? Připomínky ke zdravotním problémům. Beru,ale zdaleka ne všechny. Jinak k tomu zjednodušenému myšlení. Normální sš, školený poradce pro výživu s dlouholetou praxí ve sportu.
Tak Majunko, ubral jsem. Jen to nerad okecávám a to,co tu občas (opravdu nesystematicky) čtu, je do nebe volající pro toho, kdo tomu trochu rozumí. pa pa

Ala (So, 5. 7. 2008 - 10:07)

No koukám, že se to tu teda pěkně mele, holky hubnulky, doufám, že mi odpustíte, že nemám časík vše pročítat. Ale i tak vám všem držím pěstičky abyste sew nedaly odradit super přechytralými anonymi apod... budiž jim dopřáno, když ji to dělá dobře pro jejich zjednodušené myšlení. My víme své a rozhodně nás někdo takový neovlivní, jen se tomu můžeme kvalitně smát, jak ztrácí čas, možná by potřeboval dělat něco užitečného.
Holky, mé hubnutí jde už sakra pomalu, ale i tak jsem spokojená a dostala jsem se celkem s váhou dolů o 15 kg (letos = asi 10 kg).
Přeji hezký prázdninový víkend.

Majunka, 20 (So, 5. 7. 2008 - 09:07)

Ahojik anonyme :) domluvime se ju?? myslim ze je zbytecne aby jsem si tu delali naschvaly podle toho co pises tomu rozumis a vis jak na hubnutim vyzrat.... co kdyby jsme uz toho vsechny nechaly a proste i kdyz te to asi rozciluje jak si radime a povidame tak pomoz vsem myslim ze kazda z nas by uvitala radu od cloveka ktery vi o co de... a ty zas prosim zkus trosku upustit na nadavkach;)a treba uvidis ze kazdy zkusi tvoje rady vyzkouset..ale takhle kdyz si jen nadavame tak te kazdy ignoruje a mysli si svoje ...tak to jen zkus ju?, jinak vsem preju krasny den!!

Návštěvník (So, 5. 7. 2008 - 02:07)

ťu ťu ňu ňu a jedna blbá radí druhé. Kristepane to dá selskej rozum, že kalorickej příjem je základní věc! Jak to říkal Štrossmayer, vy byste všechny mohli lítat :-)))

Majunka, 20 (Pá, 4. 7. 2008 - 10:07)

Janicko dekuju! ja prave taky slysela o tom pocitani kalorii tak si to zkusim nekde zplasit a zacnu i stimdle ;) jinak ti preju moc stesticka se zlazou a neboj ty se nedas!! a vyhrrajes!!! zatim papa :)

Jana (Pá, 4. 7. 2008 - 09:07)

Heli, moc Tě zdravím, co bývalý žlučník? Snad je to dobré. Přemýšlela jsem, co bych Ti ještě o něm poradila - asi za dva roky jsem začala mít na jaře a na podzim tlak na té operované staně. Byla jsem na sonu a na hadici u takové hodně dobré doktorky. Měla jsem trochu podrážděný dvanácterník, trošku se mi taky vracela žluč do žaludku, ale hlavně jsem měla překyselený žaludek a od toho ty bolesti. Napsala mi Helicid ( dá se koupit i bez receptu) a po 14 dnech se to upravilo. Můj bývalý šéf byl na tom přesně stejně, takže kdyby něco, tak to zkus, na podzim možná i preventivně.
Majunko, vedlejší příznaky přejdou - žízeň, zácpa, nespavost. Hlavně jez pravidelně po troškách asi po 3- 4 hodinách, stačí třeba rajče, bílý jogurt.., ono se ti psychicky zdá, že nemáš hlad, ale pro tělo je velká zátěž, když přestaneš jíst a ono musí vydat svoje zásoby, možná, že je ti špatně, protože ti klesne hladina cukru z toho, že jíš moc málo, Lindaxa ten pocit hladu tlumí.
Když budeš jíst moc málo, tělo si zvykne z mála žít a hubnutí půjde moc těžko, protože si zastavíš metabolizmus. Někdo nesmí zeleninu, proto musí vyzkoušet jiná nekalorická jídla. Když ti bude v noci špatně hladem, nejez rohlík, ale kousek zeleniny nebo plátek Racia, prostě něco míň kalorického. Při mé úplně první dietě jsem zhubla 20 kg tím, že jsem jedla tak, abych nepřesáhla 5 000 KJ za den, naučila jsem se kalorickou tabulku, podívala jsem se druhým na svačinu a hlásila, kolik KJ mají na talíři - nikdo se mnou nechtěl jíst, protože jsem pořád vedla učené řeči. Byla jsem za blbce, ale účinkovalo to. Váhu jsem si držela 12 let, ale pak přišla operace žlučníku a hlavně začaly problémy se štítnou žlázou a kila byla zpátky a k tomu ještě něco navrch. Teď jsem zhubla 14 kg, ale poslední 2 kila za 6 týdnů, žláza se brání, ale já se nedám.
Všem budoucím hubeňourkám přeji krásný víkend a ať se máme krásně!!!

Majunka, 20 (Pá, 4. 7. 2008 - 08:07)

Vsechny mocinky zdravim :) Holky chci se zeptat pozorute nektera z vas nezadouci ucinky??? Ja nevim mozna je to horkem nebo unavou ale asi uz 3 noci se mi stalo ze jsem se vecer produfila a bylo mi na zvraceni a pak naraz strasne kruceni bricha a dokud jsem nesnedla treba pulku rohlika tak se to nezlepsilo.... mozna je to blbost ale radsi ze zeptat:)zatim se mejte moc krasne!!:)

Mirka (Pá, 4. 7. 2008 - 07:07)

Jo dobře, tak já se budu chtít dát do pořádku psychicky, půjdu k psychiatrovi a jak mi ten pomůže? Napíše mi prášky na hlavu. Jaký je rozdíl mezi Lindaxou a jinými drijáky?
Už mlčím :-)

Helena (Pá, 4. 7. 2008 - 07:07)

Jani,plně souhlasím.Holky,vůbec si ho nevšímejte.Však on dá pokoj.Nereagujte na jeho rejpání a ponižování.Je to chudák.Třeba za to ani nemůže.

Reklama

Přidat komentář