Reklama

Lindaxa

Jana (St, 13. 8. 2008 - 14:08)

Ahoj holky hubnulky.
Všechny Vás moc zdravím.
Lindaxu jsem dobrala minulý týden, změna nenastala vůbec žádná.
Dáši, k moři se chystám až v září a říkám si, že all inclusive je pro mě zbytečné, jenomže hladovět na dovolené je taky blbost, takže nevím. Asi to rozhodne moje polovička, takže polopenze to asi nebude. Už se vidím, jak jdu doktorku prosit o nějaké zobání.
Příští týden jdu na endokrinologii a zkusím vyzvědět, jestli není ještě něco účinnějšího než Lindaxa, taky by se mi hodilo ještě několik (desítek) kilo odevzdat. Ale je pravda, že po 16 kilech se cítím mnohem líp.
Majunko, moc mě těší, jak podporuješ naše nováčky, moc to pomáhá.
Mějte se všechny sluníčkově a držte se!!!

Dáša (Út, 12. 8. 2008 - 21:08)

Ahojky holky :-)
Soni - určitě jdi do toho, myslím, že by ti Lindaxa měla pomoct, držím palečky :-)
Jindři - nic si z toho nedělej, však ona se ta váha zase pohne, uvidíš. Hlavně to nevzdávej. Já bych potřebovala sundat ještě tak deset kilo, minimálně. Ale pokud se mi to nepovede, budu ráda, když zůstanu na stávající váze, hlavně, aby to nelezlo zpátky nahoru :-)
Majunko - za vzor moc sloužit nemůžu, sundala jsem sice 21kg, ale teď jsem kilčo nabrala nazpátek. Lindaxu neberu už třetí týden, jím normálně, všechno to, co celá rodinka i sladké. Proto to kilčo nahoře :-). Denně cvičím, jinak by to bylo horší. V sobotu jedu zase na týden na dovču, tam bude plná penze, takže nemá smysl teď hubnout a za týden jíst normálně. Nicméně se chystám, až se vrátím, znovu začít brát prášky a vrhnout se na dietku, tak vám holky pak poreferuju, jaké to je naskočit do toho znova.
Teď jen pro ty, které mají obavy, co se bude dít, až prášky vysadí - u mně se nedělo a neděje nic. Žádné nežádoucí účinky, žádný absťák, žádná závislost na Lindaxe. Tak snad to jsou pro vás pozitivní informace. Jsem zvědavá, až na ni znova najedu, jestli mě budou otravovat stejné vedlejší účinky jako při prvním užívání. Heli jak to je? Už bereš zase Lindaxu?
Kdepak máme Květu, Alu, Janičku a ostatní stálice? Že vy jste holky všechny někde u moře :-)
Jsem strašně zvědavá, jestli se nám podaří svolat ten náš plánovaný babinec, doufám, že nás bude co nejvíc :-)
Tak se holky mějte krásně, Ahojky Dáša.

RK (Út, 12. 8. 2008 - 10:08)

Prodám Lindaxu 15mg za 700.-Kč, ale pouze 60tbl. Nemohu užívat pro nežádoucí účinky. Zašlu na dobírku.
Ketyna1979"seznam.cz

Majunka, 20 (Út, 12. 8. 2008 - 07:08)

jinak se chcu zeptat za kolik jste koupili lindaxu protoze sem cetla ze tak pres 1000kc a ja ji koupila na 3 mesice za 880kc

Majunka, 20 (Út, 12. 8. 2008 - 07:08)

Ahojte vsechny moc zdravim,Jinri neboj to se zas rozjede ja to mela taky tak;) proste jednu dobu sem se furt drzela na stejne vaze a za boha nesla dolu ale pak se to zpravilo hlavne nesmis nervyt a porad na to myslet vis protoze pry kdyz mas stresy tak nehubnes;) tak drzim palce at ti to de zas dolu ju?? a Dasi jak si na tom ty?? beres porad lindaxu nebo si prestala myslim ze si pro vsechny vzor jak si to krasne zvladla!!jinak vsechny co zacinate nebo chcete zaccit drzim vsechny palecky

cathy (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

Koupím Lindaxu za rozumnou cenu..napište prosím na neposlucha"centrum.cz

Renca (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

Pavlusa: no tak trochu i jeho blbost, kdyby si precetl letak kolik to ma nezadoucich ucinku, ze to muze zvysit tlak a zpusobit buseni srdce, asi by byl opatrenejsi s pitim. (alkohol tam nezakazuji, ale nedivim se tam ta reakce byla).

DOTAZ (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

Nedavno jsem cetla, ze je mozno castymi dietami zpusobit poruchu metabolismu, ktery pak prestane spalovat, jak ma. Myslite si, ze lze totez privodit uzivanim lindaxi? Myslim tim, ze mi treba ted zabere, ale v padesati uz mi nepomuze ani svecena??? :-)))

Pavluša (Po, 11. 8. 2008 - 19:08)

Ahojky zdravím všechny.Můj švára začal brát také tyto tabletky,vzal si první den jednu a šel slavit,napil se na ní a měl takový záchvat agrese,že bych to nikomu nepřála zažít,byl ůplně mimo.Nakonec skončil na JIPce.Bylo to fakt hrozný.Nikdo mu neřekl,že se na to nesmí pít.

Jindra (Po, 11. 8. 2008 - 18:08)

čau holky! Tak koukám jaké jste frajerky-moc vám přeju že vám to hubnutí tak krásně jde.Já mám dole 10 kg ale nejméně mesíc se váha moc nepohnula. tak jsem z toho docela na nervy.Možná to bude tím že to neberu pravidelně,nebo nevím.Ale je to na mě vidět,tak i to je u mě uspěch.Dášo-závidím ti-ale v tom dobrém-jsi fakt borec!Kolik chceš ještě shodit?Majunka je ještě mladá holka,té to jde skoro samo-že jo Maju?Mě bude 40.a po 3.dětech?No nechci si stěžovat.Tak holky pa...

Karla (Po, 11. 8. 2008 - 13:08)

Ja o ni mam take porad zajem...

verous.x"seznam (Po, 11. 8. 2008 - 10:08)

koupím lindaxu 15,balení na tři měsíce prosím ozvěte se děkuju veru.

Naome1 (Ne, 10. 8. 2008 - 16:08)

Koupím Lindaxu za rozumnou cenu..napište prosím na Nikollette"email.cz

Majunka, 20 (So, 9. 8. 2008 - 22:08)

Vsechny moc zdravim:) tak sem zas tady po 14 denni dovolene:) a vite co??? zas mam skoro 2 kila dole:)to se clovek citi fakt lepe!!! vleze se do obleceni mladsi sestry a tak celkove kdyz se chlap otoci tak to potesi!!! Jinak Soni myslim ze urcite pomuze lindaxa i tobe!!! samozrejme budes muset zmenit cely jidelnicek a taky cvicit ale neboj vsechno to zvladnes!!! az uvidis vysledky tak to pude uplne samo jen musis mit trpelivost;)preju ti moc stesticka a pak urcite napis jak to de ju??? jo a taky zdravim stare hubnulky Dasenku,Helenku,Alcu,Jindru....holky jste super!!!!

Sonča (Čt, 7. 8. 2008 - 14:08)

Ahoj holky, pročítám tady vaše příspěvky a vidím, že lindaxa je asi fakt dobrá. Je mi 22let, dnes jsem byla u doktorky, protože mi ruplo v zádech a nemohla jsem se narovnat a při tý příležitosti jsem si řekla, že jí konečně musim poprosit o pomoc, chci totiž zhubnout, ale bez její pomoci to asi nepůjde, už se o to snažím několik let, nijak se nepřejídám, ale při výšce 172cm vážím 103kg, takže s tím fakt musim něco udělat, protože si připadam jako litr v půllitru:))doktorka mi řekla, že až mě přestanou bolet ty záda, napíše mi lindaxu a jak tu tak čtu, jak to všem pomáhá, tak jsem úplně nadšená, že třeba taky budu patřit mezi ty šťastný, protože ta moje nadváha mi hrozně vadí, hlavně už nechci bejt takhle obrovská, myslíte, že mi lindaxa taky pomůže???mějte se fajn a ať jsme krásné:))pa sonča

Karla (St, 6. 8. 2008 - 21:08)

To je moc drahe. Koupim ji za pet set. Odkud jste?

lindaxa 15 (St, 6. 8. 2008 - 19:08)

Prodám lindaxu 15 měsíční balení za 600kč.adresa-Elisa.cat"atlas.cz

Petty (St, 6. 8. 2008 - 10:08)

Dobrý den všem hubňulkám,
taky užívám lindaxu 10 (na 3 měsíce), ale teprve 6 dní a už mám 3 kila dole. Jde to celkem rychle, protože jsem se přejídala. A taky držím tu 90-denní rozlišovací dietu. Ale chci se zeptat, když potom vysadím lindaxu po těch třech měsících, může se dostavit JOJO efekt? Máte s tím některá zkušenost? Tady je odkaz na tu dietu - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1011

Karla (Út, 5. 8. 2008 - 21:08)

Koupim lindaxu 15 prosim, specha. Kdo nabizi?

Verunka (Út, 5. 8. 2008 - 15:08)

Jj,dovolená mi taky dala na těle zabrat:-(ale už je to v pořádku...koupila jsem si meridii a nezhubla jsem nic,vyzkoušela jsem lindaxu a též nic:-(prostě moje tělo na takové věci nereaguje.Tak jsem se začala více hlídat a mám za týden 3kg dole i bez těch,,zázračných"pilulek.Mějte se a hodně štěstí

Reklama

Přidat komentář