Reklama

Lindaxa

Hanka (St, 17. 9. 2008 - 20:09)

Ahoj já jsem již vyzkoušela vše jen né Lindaxu. Po Adipexu jsem za 2m shodila 20kg bylo mi asi 20let. Vydrželo mi to 3 roky než jsem po prvé otěhotněla nabrala jsem 33kg Váha u porodu 105kg.Hubnutí začalo tak když malému bylo 7m a váha před druhém otěhotnění byla na 79kg nikdy méně a to po Meridii. Dnes je dceři 8m před porodem 105kg teď 96kg jsem naprosto příšerná, Merídie už vůbec nepomáhá organismus jí už zná tak na ni nereaguje. Nemám žádnou vůlidieta mi vydrží tak 14dní a pak konec teď to zase zkouším je to dnes 3 den bez prášků stále si večer opakuji musíš to vydržet zatím to jde ale tohle bych tedy taky zkusila ale co moje tělo? Takové chemie co jsem už do sebe dostala co myslíte v budoucnu může se to někde projevit. Ps na mě žádné vedlejší negativ. účinky vůbec nepůsobili Hanka

Dáša (Po, 15. 9. 2008 - 20:09)

Ahoj holky,nějak nestíhám,tak jen v rychlosti - všechna kila, která se mi podařilo nabrat o prázdninách už jsou zase v tahu :-).Koupila jsem si další permanentku do posilky, k tomu jsem přidala třikrát týdně erobik, takže jsem utahaná jako kotě, ale ten pohyb prostě na špeky funguje. Potřebuju sundat ještě tak deset kilčo, tak mi držte palce, je to čím dál větší dřina :-). Jinak koukám, že asi nestíháme všechny, nějak nám ta diskuse usíná.Tak pište,jak válčíte. Mějte se moc fajn. Ahojky Dáša.

Jana (Po, 15. 9. 2008 - 11:09)

Ahoj, hubnulky moje!!
Zdravím vás po dovolené, takže plná elánu v pracovním procesu.
Moje dovolenkové hubnoucí zkušenosti jsou veskrze pozitivní. Za 2 týdny jsem nepřibrala, a to jsem jedla všechno - pečivo, máslo, zmrzlina, samé ,,nezdravé´´ věci, a váha stejná. Ale je taky pravda, že za 4 měsíce, co jsem Lindaxu brala jsem se vnitřně vycepovala a některá jídla jsem nejedla a kupodivu jsem na ně ani neměla chuť.
Přesto jsem se rozhodla, že požádám svoji doktorku ještě o Lindaxu na 3 měsíce, snad se s ní domluvím, teď už nebude tolik lákadel( ovoce, zmrzlina, grilování), tak snad ještě něco půjde dolů.
Všem přeji co největší úbytky a držím všem pěsti!!

marie (Út, 9. 9. 2008 - 21:09)

ahojky Sáro,zkušenosti s těhotenstvím a lindaxou nemám,ale spíš bych ti radila ji nebrat,stejně budeš muset,pokud chceš zdravé!!!dětátko jít vyváženě a pestře,lindaxa by ti to asi nabourala a být těhotná neznamená vždycky,že přibereš tunu,najet na lindaxu můžeš později přeci,tak si užij budoucí krásný stav a nezatěžuj své tělo a mimi,držím palečky ke správnému rozhodnutí.

kata (Út, 9. 9. 2008 - 19:09)

ahojky, tak mám poslední 4 tabletky ze 3 měsíců, mám fakt hrůzu,jak to půjde bez lindaxy, hrozně se bojím, musím říct, že fakt mi pomohla,shodila jsem 8kg, a jsem spokojená, ale ta představa,co bude, tak uplně vyšiluji.Ale taky musím říct, že týden před menses, jsem měla vždycky takový hlad, že ani ta lindaxa mi v tom nepomohla, normálně jsem měla šílený hlad, takže jsem jedla,jak jsem chtěla.Držím všem pěstičky,at se všem daří.Ahojky Kata

Sarca (Po, 8. 9. 2008 - 09:09)

Dobre ranko!
Jeeee, vy jste na me nazapomnely... :-)
Je pondeli a tak jako obvykle jsem si predsevzala se sebou neco udelat. Takze dneska je k obedu ryba a k veceri salat. Nevim, ale jak to ustojim se sladkym. Driv jsem sladky skoro vubec nemusela, byla jsem spis masova. Ted si den bez kolace nedokazu predstavit...ach jo. Zapsala jsem se do kurzu orientalniho tance, tak se moc tesim. Snad me to jeste trochu vic nakopne.
Holciny, vim, ze se opakuju, ale opravdu nemate nekdo zkusenosti s Lindaxou a tehotenstvim. Myslim to tak, ze kdyz budu brat Lindaxu a v prubehu uzivani otehotnim tak jestli tim nemuzu ublizit miminku.
Diky za odpovedi.

Helena (Ne, 7. 9. 2008 - 19:09)

Ahojky Dáši.Tak takovouhle krizi jsem tada opravdu neměla.Vyloženě krizi nepocituji žádnou,ale připadá mi,že mám větší chutě než na začátku.To jsem snědla kousek něčeho a už jsem nemohla.Ani jsem neměla hlad.Ted bych řekla,že mám chutě mnohem větší,ale zatím se tak nějak držím.Snad mi to vydrží.Nějakou dobu už zase stojím na váze.Snad se to zase pohne.Mám ještě opravdu co shazovat.Minimálně 10 kg.Jinak vás všechny zdravím a vítám nové hubnulky.Držte se.Pa,pa.

Ala (So, 6. 9. 2008 - 22:09)

Ahojík velké kámošky hubnulky, moc se omlouvám, ale je to pořád stejné, času je na vše málo, navíc jsem chytla příšernou angínu, která mě přešla v zánět m. měchýře a mykozu, jednoduše konec prázdnin + začátek školního roku...hrůza děs, jeden fofr, jeden stres....:-)
Váha stojí na 65kg což i tak jsem spokojená, občas se příležitostně na nějaké oslavě apod. přejím a kilčo přiberu, pak ho zase shazuju, ale ještě bych chtěla pomalu a jistě hubnout 5-10kg, že by povinně se začátkem školního roku, no uvidíme ;-).
Bohužel nemám čas čísti zatím zpětně, byla jsem jen na počátku plánovaného setkání, takže nemám tušení k čemu jste se dopracovaly, tak se těším na vaše noví informace.
Snad teď už budu mít více příležitostí k PC v dopledních hodinách.Já to mám tak akorát 100 km do Prahy.
Novým spolutrpitelkám, přeji výdrž při vedlejších účincích, které pomalu a jistě mizí, mne při motání hlavy pomáhalo snížit fyzickou zátěž, bohužel sucho v ústech přetrvává.
Zatím se víkendově loučím a těším na nové příspěvky.

Romana (So, 6. 9. 2008 - 19:09)

Ahoj příznivkyně Lindaxy, psala jsem před časem, kdy jsem začala s užíváním Lindaxy, je to cca necelý dva měsíce. Takže jak jsem na tom teď?Mám 68 kilo, původně 165/83 kg.Byla jsem na sebe hlavně ze začátku dost přísná, ale samozžejmě jsem postupem časz slevovala,?posledních 14 dnů si dávám, na co mám chuť(čoko,pizza,sušenky...),navíc jsem nemocná, tudíž se nehýbu a ani neberu Lindaxu(s těma tisícema dalšíma práškama se bojím) a neztloustla jsem, spíš zhubla. Až budu zase ok,najedu na normální režim(posilka a cvičení), ráda bych dala dolů ještě pět kilo. Tak na mě myslete, ja vám budu určo držet palce :-)

Dáša (So, 6. 9. 2008 - 16:09)

teda fuj, už mi asi hubne i mozek, napsat popřemýšlet s "i" , to se mi fakt snad v životě nepovedlo :-(

Dáša (So, 6. 9. 2008 - 16:09)

Ahojky hubnulky, tak mám za sebou největší krizi, za celou dobu hubnutí.Heli jak se ti povedlo do toho hubnoucího procesu zase naskočit?Já vím, píšeš, že máš jídelníček postavený jinak mež já, ale i tak, šlo ti to nebo jsi měla taky krizi?
Holky prostě minulý dny to byla hrůza hrůzoucí. Prostě jsem to nezvládala, celý den jsem se vždycky držela a večer následoval nájezd na ledničku, následná deprese z toho, že jsem zase selhala a další nájezd na ledničku.Děs. Bylo mi ze mě samotné zle. Při představě, že mám nádherně našlápnuto na jo- jo efekt a sundaná kila zase naberu, se mi fakt chtělo brečet.Trvalo to týden a půl, pak jsem to nějakým zázrakem překonala a už zas funguju normálně. V pondělí se budu vážit a měřit, tak vám písnu, jak to dopadlo. Takže holky, pokud se vám stane něco podobného, nepropadejte panice jako já, ono to přejde. Jinak ty vedlejší účinky byly jen asi první čtyři dny a mnohem mírnější než u prvního užívání Lindaxy.
Dasho - měla jsem podobné problémy, ale jen zkraje, později to přešlo.
Evi - pročti si starší příspěvky, je tam všechno o tom, jak jsme s holkama začínaly válčit a kolik která sundwalka kileček - já s 15 Lindaxou mám dole 21kg.Držím palečky, písni, jak ti to hubnutí jde :-)
Ahojky Sarco, kdepak jsi se nám toulala? Jak píše Helča, ty kilča zase sundáš :-)
Majunko a Maruško - vydržte, ty úlety a chutě jsou normálí.
Jani, Alo, Květo...kde se touláte?Co ta naše babská slezina, už by to chtělo popřemíšlet nad termínem a místem, kde ji spácháme. Mějte se zatím všechny fajn a držte se, ať jsou z nás kočky :-)
Ahoj Dáša.

eva (So, 6. 9. 2008 - 14:09)

ahoj,začala jsem brát lindaxa 15.Má s ní někdo zkušenosti a kolik tak zhubl za tři měsíce?

Helena (Pá, 5. 9. 2008 - 12:09)

Jé,ahoj Sarco.No to je dost,že se taky ozveš.Už jsem si myslela,že jsi na nás zanevřela.Nic si z toho nedělej,to zase shodíš.Taky tě moc a moc zdravím,ostatní holčiny samozřejmě taky.At se brzy zadaří,hubnulky jen tak dál.Pa.

Sarca (Čt, 4. 9. 2008 - 12:09)

Tak jsem se prisla po dlouhe odmlce na vas podivat. Zdravim vse a predevsim nasi stalici Helenku.
Moje vaha po trech mesicich bez Lindaxi, grilovackach, ceskem pivu a italske zmrzline je opet prez 80 kg tj. 5kg +. Hruzaaaa. Chtela bych najet na Lindaxu znova, ale protoze jeste porad pracujeme na potomkovi, nechci nic riskovat. Nemate nekdo zkusenosti s Lindaxou a tehotenstvim?? Tak se mejte berusky a bojujte.

Helena (Ne, 31. 8. 2008 - 21:08)

Ahoj Dáši,já jsem nikdy u Lindaxy nedržela takovou dietu jak ty.Já jím prostě všechno.Samozřejmě se snažím víckrát a mín.Ne vždycky se zadaří.Proto taky nemám tak velký úbytek jako ty.Ale nato,že ani necvičím,tak si myslím,že to celkem jde.Dřív by se mi o tom ani nesnilo.Jinak vítám nové hubnulky a všem držím pěstičky,at se daří.Zatím všem pa,pa.

Dasha (Ne, 31. 8. 2008 - 11:08)

Ahoj, beru Lindaxu 10 něco přes měsíc. Všechno bylo ok, posledních pár dnů mám závratě, bolesti hlavy, silný tlukot srdce. Má někdo podobné zkušenosti? Dneska jsem vynechala dávku,tak uvidím.

marie (So, 30. 8. 2008 - 11:08)

Majunku, také mě občas přepadají chutě,ale u mě to souvisí s periodou,a není to tím,že ti zbývá už jen 10 tabletek a ty se obáváš přechodu na dny bez lindaxy? neboj,věř si a pokud mám na něco nepřekonatelnou chut,tak si třeba jen 1 kousnu a chutové bunky dostaly nažrat,ale koza:-))zůstala celá,hihi
Věř si ,neboj,dokážeš to!

marie (So, 30. 8. 2008 - 11:08)

krásný víkend všem,tak jsem tu opět se svým zpravodajstvím:-)),holky opět se to rozhýbalo a další kilečko je dole,cítím,že bych si pomalu mohla přibrat i rotoped,ted jej už určitě i udýchám,jinak mám najetu lindaxu 15,tak jsem v druhém kole a dole je za tři měsíce s 10mg 8kg. Moc vás zdravím a přeji mamčám s dětmi úspěšné vkročení do školního roku.Jinak přechod z 10 na 15 provázely asi dva dny mírné bolesti hlavy a trošku zvýšené pocení,ale TO BOHUMIL:určitě zůstanu u lindaxy,nic jiného nezabralo tak přirozeně a účelně, a přitom ne drasticky!!!!
Myslím,že je nás tu mnoho,kdo nebude měnit něco co funguje!!!! no nemám pravdu holky lindaxačky, ale jak říkám proti gustu žádný ...

Majunka,20 (So, 30. 8. 2008 - 08:08)

Ahojte holky td bych se potrebovala poradit stema co s lindaxou konci.Mam poslednich 10 prasku nevim cim to ale mam strasne chute a porad bych jen jedla:( nedelalo vam to taky???

Bohumil (Pá, 29. 8. 2008 - 16:08)

Tobolky Lindaxa mají bohužel vedlejší, nežádoucí účinky a kontraindikace. Existuje mnoho dalších upozornění a omezení. Užívání má být pod kontrolu lékaře. Vím však o produktu, bez výše uvedených negativ s neméně tak dobrým účinkem. Chcete-li vědět více, napište mi na: B.Jaeger"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář