Reklama

Lindaxa

Evik (So, 4. 10. 2008 - 21:10)

Ahoj lidi,konecne sem sehnala lindaxu a zjistila sem ze mi nesedi,je mi po ni dost zle.Moc me to stve.Konecne sem chtela zhubnout. Cvicit uz me neba.Mejte se a drzim palecky v hubnuti.

Petra (So, 4. 10. 2008 - 09:10)

Nechápu proč by si tady měl někdo své nežádoucí ůčinky vymýšlet,aby tady strašil ostatní lidičky kteří mají problémy s váhou,to jste tedy na omylu,sama bych chtěla aby mi lindaxa seděla,vím jaké to je když člověk málo jí týrá se cvičí a výsledky jsou jen nepatrné,podle mě je každý organismus jiný a každý nemá jen nežádoucí ůčinky co jsou pozorovány u siBUTRAMINU,JE V TOM LÉKU OBSAŽENO I SPOUSTA JINÝCH LÁTEK,KTERÉ ZROVNA MOHOU NA URČITÉHO JEDINCE PŮSOBIT NEGATIVNĚ,JISTĚ SI TADY NIKDO NIC NEVYMÝŠLÍ.

lindaxabezrecep (Pá, 3. 10. 2008 - 15:10)

lindaxa.bezreceptu"seznam.cz je samozřejmně jen pro ty kteří ji užívali (či meridii). Vámi popsané nežádoucí účinky nebyly nikdy u sibutraminu (učinná látka lindaxy a meridie) pozorovány, dá se předpokládat, že jste si to vymyslela :), přečtěte si SPC (pokud víte co ta zkratka znamená)

Klára (Pá, 3. 10. 2008 - 12:10)

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli fakt ta Lindaxa pomáhá. Brala jsem Adipex, zhubla jsem 6 kilo, ale zachvíli jsem to nabrala zpátky. Díky za odpověď :-)

Petra (Pá, 3. 10. 2008 - 11:10)

Ten zázvorový čaj se dělá s čerstvého kořene zázvoru nastrohá se zhruba 1 až 2 malé lžičky do jednoho litru vařící vody,nechá se pár minut vyluhovat a přecedí se,podává se s citronem nebo medem,trochu čpí na jazyku je to taková štiplavá příchuť,ale je opravdu vyhlášený na hubnutí a celkově zdravý.Já užívala lindaxu jen 7 dnů,zhubla jsem 1 kg,ale bohužel mi zežloutlo bělmo a dost mi brněli konečky prstů na rukou i nohou,jak tady píšete ,že někomu zmodraly konce prstů,já měla taky dojem že mám na nohou namodralý odstín ale moc jsem nad tím nepřemýšlela.Asi to ůčinkuje,na někoho tak někoho jinak,rozhodně mně to nevyhovuje už jen kvůli těm játrům,po 7 dnech jsem to raději vysadila.

Andrea (Pá, 3. 10. 2008 - 08:10)

Petro, nečetla jsem vše, ale chtěla jsem se zeptat, zda se vám ty příznaky objevily během hubnutí. Já jsem na tom totiž úplně stejně.

Míla (Čt, 2. 10. 2008 - 08:10)

Lindaxa bez receptu- ani nááhodou. koupila si ji vloni moje známá od " někoho" v Praze- po týdnu braní jí otekly nohya začaly jí mopdrat prsty na rukou a nohou- skončila 14 dní v nemocnici- celkové selhání ledvin- dnes je ráda, že to přežila. takže BEZ RECEPTU- ani omylem!!!

saša (Út, 30. 9. 2008 - 22:09)

Ten zázvorový čaj startuje metabolismus? Z čerstvého zázvoru?

Petra (Út, 30. 9. 2008 - 21:09)

ahojky hubňulky tak bojuji i bez lindaxi na játra piju ostropestřec mariánský,ten můj zvýšený bilirubin může být vrozený nebo po mononukleoze,nevím zda jsem mononukleozu prodělala ale existují na to testy,bělmo už mám čistější,příští týden si raději zajdu na jaterní testy,jinak na hubnutí si dělám zázvorový čajík s citronem,výborná věc,nastartuje metabolismus a ještě je to přírodní antibiotikum,takže na rýmu a kašel supr.

Dana (Po, 29. 9. 2008 - 10:09)

Dobrý den, mám ohledně Lindaxy jeden dotaz. Brala jsem ji asi před rokem s dobrými výsledky, neměla jsem vůbec hlad ani chutě, prostě účinkovala velmi efektivně. Teď jsem se rozhodla vyzkoušet Meridii, což by mělo být vpodstatě totéž, ale mám pocit, že její účinky jsou o poznání slabší, hlad je sice menší, nicméně částečně stále zůstává, stejně jako chutě. Myslíte, že je opravdu možné, že má Meridia slabší účinek, když je to lék originální, zatímco Lindaxa "pouze" generický? Za odpovědi a názory děkuji.

marie (Ne, 28. 9. 2008 - 19:09)

ahojky holky, tak vás po delší době zdravím, tak jsem konečně pokořila hranici 10kg mám 86,5 /158cm a od května jsem najela na jiný stravovací režim, ted jsem v polovině druhého cyklu s lind.15,ale musím říci,že ta žízen je občas neutišitelná,ale jinak pohoda,klídek,tabáček:-)),mějte se krásně

Dáša (Čt, 25. 9. 2008 - 19:09)

Ahoj holky :-)
Luci chtěla bych sundat ještě tak sedm až deset kg, měřím 160cm, takže mám stále ještě nadváhu. Na horní hranici normální váhy bych podle BMI měla být při 61kg. Tak uvidíme, když se to nepovede, budu šťastná, když si udržím těch 67, proti začátku je to paráda :-). Se stehnama a pozadím taky bojuju, já tedy v posilce, tak jsem přemýšlela, co bys mohla dělat doma - dobrá je chůze do schodů, dají se použít jako stepper, kolo nebo rotoped a běh. Jinak když si na netu zadáš do vyhledávače CVIKY NA NOHY A BOKY, vyskočí ti spousta podrobných návodů :-)
Heli břicho je taky mrcha, mně se osvědčily sklapovačky, v hodně rychlém tempu, po 16kusech, alespoň 5 sérií.Stejně to ještě není zdaleka ono, i když se dřu skoro denně :-)
Petro taky je mi líto, že ti to s Lindaxou nevyšlo, držím palečky, ať přijdeš na jiný způsob :-)
Lindaxa bez receptu - to tady zase nějakej dobrák chce vydělávat na problémech druhých. Holky fakt to není žádná sranda, jen doktor může posoudit, jestli vaše tělo zátěž kterou mu přinese Lindaxa zvládne. Má to spoustu nežádoucích účinků a pokud tyhle pilule budete zobat v kombinaci s jinými léky, můžete skončit i na ARU - nebyly by jste první. Navíc fakt nevíte, jestli vám ten dobrák prodá opravdu Lindaxu. Já osobně bych do toho tímhle způsobem nešla :-(
Jinak všem hubnulkám držím palečky, pište, jak pokračujete. Ahojky Dáša

bubu (Čt, 25. 9. 2008 - 18:09)

to:24. 9. 2008 22:08:08, lindaxa bez receptu
no a to máš po zdravotní sestře? asi načerno,co jinak bys to neměla tak předražený, s tím se běž vycpat, my tu víme, že si zajdeme k lékaři a je jich čím dál víc,kteří ti to napíšou a nemusíme pokoutně kupovat předražené věci,takže myslím,že tady neuspěješ. A pokud to lékař někomu nenapíše,tak asi k tomu má důvod, viz. výše zdr. obtíže, takže tot můj názor.

Helena (Čt, 25. 9. 2008 - 08:09)

Holky neblázněte a skočte si raději k doktorovi.Není to žádná sranda.Je to vaše zdraví...

Návštěvník (Čt, 25. 9. 2008 - 07:09)

Holky máte tu někdo zkušenosti s odběrem lidaxi od lindaxa.bezreceptu"seznam.cz?

lindaxa bez rec (St, 24. 9. 2008 - 22:09)

Dobrý den,mám po sestře pár balení.

Pokud by některá(ý) z Vás měla zájem o farmakoléčbu antiobezitikem LINDAXA (naprosto totéž co meridia), prosím napište na

lindaxa.bezreceptu"seznam.cz

Lindaxa 10mg a 90tablet (3 měsíční kúra) za 1000,-
Lindaxa 15mg a 90tablet (3 měsíční kúra) za 1300,-

Na žádost pošlu komplet dokumentaci v powerpointu (jak se užívá a jaký je mechanismus účinku) a lze objednat.Bez receptu.množství dle potřeby.
pozor, nelze brát současně s antidepresivy !

s pozdravem

Lucie (St, 24. 9. 2008 - 10:09)

Ahoj Dáši, to ti teda opravdu ale opravdu závidím, je to super výsledek. Jen jsem se tě chtěla ještě zeptat kolik máš v plánu zhubnout?

Dáša (Út, 23. 9. 2008 - 21:09)

Ahojky hubnoucí kolegyňky :-)
Nějak nestíhám, takže dnes jen v rychlosti, ale slubuju, že se příště polepším.
Moje včerejší vážení - HURRÁÁ- mám další dvě kilča dole, takže rekapitulace - od dubna ,s letní nabírací přestávkou,jsem se dostala z 91kg na 67kg. Holky kdo to nezažil, neví, co je to za pocit. Držím vám všem palečky a mějte se sluníčkově :-)

Marcela (Út, 23. 9. 2008 - 18:09)

Ahojky milé dámy.Já jsem brala LINDAXU 15 a během 1.měsíce jsem zhubla 7kg.Vedlejší účinky byly,ale časem odezněly.Nejhorší,ale pro mě bylo,že jsem nemohla vůbec spát i když už jsem byla úplně unavená,tak jsem se budila tak každých 10 minut,proto jsem ji vysadila po 3 měsících,protože už se to nedalo vydržet.První 3 dny jsem měla závratě,bolesti hlavy,ale to pak vše odeznělo až na to sucho v puse.Ale kdo chce opravdu zhubnout a vše tohle překoná,tak výsledek určitě stojí za to.Tak všem držím palce ať máte větší výdrž než já.

Helena (Út, 23. 9. 2008 - 14:09)

Ahoj holky,tohle je přesně ten důvod,proč upřednostnuju brát léky jen pod dozorem lékaře.Petro,je mi to líto,ale zdraví je přednější.Lucie,nic si z toho nedělej,já jsem začala na 93 kg,při 169 cm.Jistě uznáš,že na tom nejsi zas tak špatně.Uvidíš,to půjde.Jinak hubnulky,držte se,jsme přece holky šikovný.

Reklama

Přidat komentář