Reklama

Lindaxa

pet-ro-nela (Čt, 22. 1. 2009 - 17:01)

ahojte,nezbyla vám někomu prosím lindaxa 15...zkušenosti už mám...stačí měsíční balení..děkuji ozvat se mužete na pet-ro-nela"seznam.cz
děkuji

monca (Čt, 22. 1. 2009 - 16:01)

Ahoj všem hubnoucím!Ke konci roku jsem vložila pár příspěvků-negativních k lindaxe,tak chci jen dát vědět jak jsem dopadla.Po 3 měsících braní lindaxi+zdravá strava 5-6xdenně +cvičení jsem zhubla dohromady 2 kg.Takže počítám,že díky lindaxe 0kg.Poté jsem ze zoufalství našla na internetu starou známou dělenou stravu.Hop,mám za 3 týdny 4 kg dole.Bez cvičení,pro mě bez omezování,protože si můžu dát i tučnější sýr,med atd.Takže tady na mě holky vidíte,že opravdu na každýho zabírá něco jiného.Stejně mi to pořád nejde do hlavy,ale jsem teď strašně spokojená,že něco zafungovalo!!!A bez nervů.Takže všem přeju ať se daří.

Lhotská (St, 21. 1. 2009 - 11:01)

Dobrý den chtela jsem se zeptat jestli mate jeste lindaxu. Dekuji za odpoved Lhotska
Renatka85"seznam.cz

Jana (St, 21. 1. 2009 - 09:01)

Eli, rozpouštědlo ne, to určitě taky vysušuje!
Zase tu váhu berme pozitivně:
1. Když nás někdo potká tak učitš řekne, že dobře vypadáme ( a ať si myslí co chce).
2. Ušetříme za botox proti vráskám, já mám nejvíc mimických, protože spím na břichu a tak jsem pomačkaná od polštáře a ne od hubenosti.
3. Lepší být tlutá než blbá.
4. Když se lép obleču, učešu a trochu přikreslím tak se líbím, ale znám hodně tresek, které věnují hodiny tomu, aby se sebou něco udělaly a celý den se nervují tím, jestli vypadají furt stejně dobře a to já řešit nemusím.
5. atd... Začímá krize a to tlustí zhubnou a hubení ztuhnou.
Tak vo co de?
Mějte se, hubnulky, sluníčkově.

Elina (Út, 20. 1. 2009 - 14:01)

No teda, Jani, to jsou supervychytávky!
Já taky ještě na váze zhluboka vydechnu, nic se nesmí podceňovat!

Do toho časopisu s vámi jdu jen pod podmínkou, že budu pokladník - to je moje vysněná funkce!

Dášenko, pěny do koupele neeee! Pěnivé přísady přesušují pokožku. Já používám naopak koupelové olejíčky.
Ovšem, teď jsi mě přivedla na myšlenku, zda by nebylo přínosné, kdybych se vykoupala např. v nějakém organickém rozpouštědle. Sakra, to by se nějaké to kilečko mohlo rozpustit, že?

Jana (Út, 20. 1. 2009 - 06:01)

Ahoj hubnulky.
Dáši, tys mi spravila náladu na celý den, dietní šampaňské - tak by se mohl jmenovat ten náš časopis. Je to o hubnutí, ale o elegantním hubnutí, za to budeš šéfredaktorka.
S tím vážením jsem už vychytala místo, kde váha váží míň ( potvrzují to i jiní členové rodiny) a taky jsem zjistila, že když se vážím ne hned jak vstanu, ale až po delší chvíli, tak to taky ubírá. Když jdu na gyndu, tak tam je sestra, já jí říkám štumbanfýrer(foneticky) a ona se mě vždycky ptá, jestli se pravidelně vážím! Kdyby věděla ten obřad - ranní toaleta, pak posun váhy na správné místo ( i několikerý, až se trefím), pak ta noční košile a pak konečně přichází to hlavní. Pak vypustím několik sprostých slov, kopnu váhu na její místo a naštvaně odcházím do koupelny. Tam zuřím a svatosvatě si slibuju, že dneska budu jenom o vodě, a to mi vydrží do svačiny.
No, nemám to jednoduché, vážení je obřad, to nastartuje náladu na celý den:-))).
Mějte se krásně a pište, jinak s vážením mám i jiné vychytávky. I když jde jenom o deka, potěší.

viki (Po, 19. 1. 2009 - 15:01)

Holky, pozor na petra.rihova.pipa"seznam.cz. Místo meridie posílá ibalgin!!!

Dáša (Po, 19. 1. 2009 - 12:01)

nějak jsem se nepodepsala :-)

Návštěvník (Po, 19. 1. 2009 - 12:01)

Ahoj holky :-)
Jani naprosto s tebou souhlasím, košile váží strašně moc :-)Já se vážím zásadně ráno před snídaní, košili si na sobě sice nechávám, ale saténový župánek, který nemá snad ani dvacet deka, vždycky pro jistotu sundám, každý deko dobrý :-)
Jinak Eli i Jani, ty nervy nejsou ze cvičení, to mi spíš pomáhá se s nimi vyrovnávat, je to složitější a spíš na osobní debatu - tedy jestli se někdy konečně sejdeme. Takhle veřejně se mi to nechce ventilovat. Je fakt, že nepravidelné žravé úlety už mi zase přerostly v pravidelné záchvatovité přejídání, kterým jsem se loni touhle dobou doslova prožrala k těm 91kilům. Teď, díky posilce se udržuju na 71kg, ale je mi jasné, že mám problém. Pořád ještě doufám, že to nějak zvládnu sama, k doktorovi se mi nechce.
Jinak Jani tvůj pocukrovaný krajíc se sádlem mě dostal, to bych snad nesnědla ani já v té nejhorší depce :-)
Eli příště si dej do vany hodně pěny - to se neuvidíš a kolem pár svíček, je to super relaxace. Když k tomu máš ještě sklenku šampíčku (samo že suchého, jsme přece na dietě), tak to nemá chybu. No a hlavně, když si napustím hodně horkou vodu, zamlží se mi v koupelně zrcadlo, které je chytře přes celou stěnu, a já pak nemůžu mít z pohledu na sebe depku :-)
Mějte se fajn :-)

Jana (Ne, 18. 1. 2009 - 19:01)

Eli,já mám 175 cm a protože jsem nadcent, tak víš, co je to látky? A moje zimní košile je s dlouhým rukávem a dlouhá až na zem.Je ti určitě jasné,že je strašně erotická,ale já už ve svém věku dbám spíš na to, aby mně bylo teplo než na krásu. A s tím zrcadlem máš pravdu, k hubnutí a potažmo Lindaxe mně dovedlo to, že jsem po 20 letech vyhodila starý nábytek v ložnici a koupili jsme si skříň, která má zašupovací dveře,které jsou vlastně zdrcadla, takže to obnáší 3,5 metru hororu, před tím neutečeš.
Dáši, k tomu stresu ze cvičení se přidávám k Elince, to naštve se dřít a nic, to se pak člověk naštve a jak se tělu jinak chceš pomstít než ho nacpat?
Zatím se loučím,mějte se krásně.

Elina (Ne, 18. 1. 2009 - 18:01)

Cha cha, to jsem se pobavila, Jano, nepovídej, že Tvoje noční košile váží půl kila? To bys musela mít nějakou protipožární azbestovou!
Já se nahá vážit nemůžu, protože bych se náhodou mohla zahlédnout v zrcadle a mohlo by se mi udělat šoufl od žaludku.
I ve vaně radši ležím potmě a ještě se musím konejšit a říkat si : Je to tvoje, tak to musíš mít ráda!

Dášo, děkuji za pochvalu, ale musím, bohužel, opravit svůj zastaralý text : kilo jsem zase přes víkend přibrala, takže mám dole jen dvě kilínka. :-(
Já Ti vysekávám poklonu za tu sportovní dřinu!
Ale píšeš, že máš večerní stresy a já si myslím, že je máš z toho cvičení! :-)

Jana (Ne, 18. 1. 2009 - 10:01)

Ahoj hubnulky.
Včera jsem opět začala zobat, měla jsem ještě necelou krabičku na horší časy. Od léta jsem přibrala asi 2 kg, které jdou nahoru nebo dolů. Ale při mé tělesné schránce to určitě není výhra a druhá L byla katastrofa. Když jsen teď začala tak mám pocit, že mám menší chuť na jídlo, asi jsem měla mít mezi druhou L větší odstup.
Začala jsem pravidelně večer chodit se psem, posilovna z časových důvodů nepřipadá v úvahu. Tak až to vyzobu dám hlášku, jak to vypadá.
Dáši, já tě obdivuju, jaký seš dříč, kde bereš tu vůli?
Eli, mně zelenina celkem nevadí, ale bílý jogurt ,to je jako zamávat rudým hadrem před býkem. Ale to mám z předcházejících hubnutí.
A co náš časopis? Eli, to máme hned téma, jak se dá nějaké jídlo zprotivit.
Abych ale nedělala jenom chytrou, včera jsem si namazala sice tenký, ale přece, krajíček chleba se sádlem a blbec jsem si ho místo soli ocukrovala, to asi ten nahoře nechtěl, abych to jedla. Ale já jsem se zapřela a byl tam ( v žaludku).
Jo, taky jsem se začala vážit nahá a ne v noční košili, protože dobrých půl kila:-))).
Mějte se sluníčkově a pište.

Dáša (Pá, 16. 1. 2009 - 17:01)

Ahojky holky, tak jsem na tom pořád stejně, možná i hůř. Sice cvičím, jako šílená, ale opět řeším stres jídlem a to hlavně večer. Špeky se mi opět začínají pěkně hromadit a na váhu se bojím stoupnout. Nechce se mi k doktorovi pro další lindaxu, připadala bych si, že jsem zase selhala. Hlavně to přece donekonečna nebudu řešit práškamA, ach jo, to je život.
Ale vám všem držím palečky.Eli jsi dobrá, tiše závidím. Jani, Alo, Květo, Heli, jak jste na tom?
Moni - vydrž, někomu zabírá později, záleží na tom,jak moc velkou máš nadváhu.
Mějte se fajn :-)

monique (Čt, 15. 1. 2009 - 16:01)

ahoj holky, teda ja beru original lindaxu 15 uz nekolikaty tyden a jsem dost nesva. Vaha dolu nic, jidelnicek mam upravenej, bastim pravidelne po 2-3hod, vecer uz nic a hlavne ani nemam zadne vedlejsi priznaky, dokonce ani to popularni sucho v ustech. Tak si rikam, jestli to na me vubec pusobi!! Ze bych byla imunni?! Pomoc...

monique (Čt, 15. 1. 2009 - 16:01)

ahoj holky, teda ja beru original lindaxu 15 uz nekolikaty tyden a jsem dost nesva. Vaha dolu nic, jidelnicek mam upravenej, bastim pravidelne po 2-3hod, vecer uz nic a hlavne ani nemam zadne vedlejsi priznaky, dokonce ani to popularni sucho v ustech. Tak si rikam, jestli to na me vubec pusobi!! Ze bych byla imunni?! Pomoc...

MIRKA (St, 14. 1. 2009 - 22:01)

KOUPÍM LINDAXU 15 NA 3 MĚSÍCE.

Elina (St, 14. 1. 2009 - 16:01)

Nazdárek!
Hlásím 3 kg na ústupu, ale mám to teda šeredně vydřený!
Zeleninu už nemůžu vidět ani nakreslenou, takže papám bílý jogurty a netučný tvarohy.
Dneska si v potravinách nějakej chlap přede mnou kupoval gothaj a slaninu - ježíšmajrá, já jsem mu to tak záviděla! Přitom normálně gothaj vůbec nedám do huby.
Taky jsem tam v obchodě vočumovala sněhové pusinky s čokoládou. Alespoň jsem si přes obal přičuchla, jak nádherně voní!

Helena (St, 14. 1. 2009 - 09:01)

Ahoj Mirko.Lindaxa 15 jsou takové válečky,jedna půlka je modrá a druhá žlutá. Obojí tmavě. Na žluté půlce je napsaná 15. Kdybys měla desítku,tak vypadá stejně,akorát místo modré je hnědá(jestli si dobře pamatuju). Na platíčku vzadu je napsáno červeně LINDAXA,jen x je černě 15.ZENTIVA.Pod tím jsou napsaný 3 slova v závorce. Není to česky.(zkráceně S-H-M).

Mirka (St, 14. 1. 2009 - 09:01)

Holky, jak vypadají originální tabletky Lindaxa 15?

Jana 2 (St, 14. 1. 2009 - 09:01)

Jani, tak to mas recht, sorry to jsem nedokoukla. nejlepsi je osobni prevzeti, at to clovek muze zkontrolovat, nebo dobirka, tam to muzes otevrit pred postackou, zkontrolovat a pokud obsah souhlasi, tak zaplatit.

Reklama

Přidat komentář