Reklama

Lindaxa

Jíta (Po, 23. 2. 2009 - 23:02)

Dobrý den měla bych zájem o vaší lindaxu..nejde mi odepsatt na váš mail...alira7"seznam.cz

Jana (Po, 23. 2. 2009 - 18:02)

Agropo, je to blbý, že to píšu, ale závidím ti chutě na sladké. Mně to od narození nechutná, obrací se mi to v puse a přímo se mi to protiví. Jenom někdy sním kousek oříškové čokolády, někdy oplatek a mám ráda zmrzlinu. Já mám hodně kil navíc, ale sladkým to není. Trochu štítná žláza, trochu uzeniny, trochu pečivo. My jsme v rodině všichni tlustí, tak alespoň nikdo nemůže říct, že nepatřím do rodiny.:-))). My jsme i ty nejhubenější, kteří se k nám přiženili a přivdali, vykrmili podle do našich parametrů.
Mě by taky zajímalo, co s tebou dělá Meridie, hlavně výsledky.
Měj se krásně.

agropa (Po, 23. 2. 2009 - 17:02)

Vlasto Jana má pravdu.Opravdu to ani nezkoušej.Kombinace Lindaxa nebo Meridia + antidepresiva je škodlivá.Zacvičí Ti to s psychikou i zdravím.Za to to nestojí!Nechtěj si ublížit.

agropa (Po, 23. 2. 2009 - 16:02)

Jani ahoj,děkuji za přivítání , jsem ráda , že tu nejsem sama :),že je nás na ty kg víc :)

Zatím snáším vše dobře.Velmi se mi snížily chutě na sladké,za což jsem vděčná.Sladkosti jsou pro mne jediným problémem,který potřebuji mít pod kontrolou.Pohyb mám ráda a jídlo jim zdravé.Před 2roky jsem po operaci a nechodících sádrách přibrala 30kg během tří měsíců.Nervy jsem řešila pistáciovou deli (to je,co???? a pořád se mi nepřejedla :)a kolotoč s návykem na sladké začal.Pak jsem s vypětím všech sil zhubla všechna nabraná kg(30).Jen běháním,sportem a velmi omezeným jídelníčkem.A začla váhová houpačka.Já to holky nejsem schopná udržet.Přiberu,zhubnu,přiberu...Stojí to tolik úsilí,že mě to až samotnou štve.Vždy jde o sklouznutí ke sladkému a už kg jedou nahoru.Tak jsem teď sáhla po Meridii.Já se potřebuji naučit jíst a nesahat po sladkostech.Toť můj příběh :)

Jana (Po, 23. 2. 2009 - 16:02)

Vlasto, víme všechny -NESMÍŠ.

Vlasta (Po, 23. 2. 2009 - 13:02)

Ahoj, můžu brát Lindaxu, když beru antidepresiva ? S Meridíí a antidepresivy to nešlo, bylo mi zle. Nevíte někdo ?

Jana (Po, 23. 2. 2009 - 11:02)

Agropo, taky Tě vítám mezi nás, většinou jsme tu matadorky, ale nováčky mezi sebe moc rády přibíráme, všechny jsme jednou začínaly.
Kdybys potřebovala nějakou informaci o tom, jak jsme to snášely a hlavně podporu, tak jsi na správné adrese.

agropa (Po, 23. 2. 2009 - 11:02)

Dáši ahoj , díky za odpověď.Týden jsem brala s jídlem,abych si zvykla a žaludek neprotestoval,dnes jsem vzala na lačno a v pohodě.

Pročítala jsem diskuzi zpět a moc se mi líbilo,jak se tam žen podporovaly.Já chci takýýý :)Je tu někdo,kdo teď začal a má chuť si psát pravidelně? Beru Meridii 10mg od 15.2.(snad vám to všem s Lindaxou nevadí :) , ale mně se víc líbí příspěvky zde než na Meri :) a je to má první zkušenost s podporou prášků.
Tak držím všem palce a přeji pevnou vůli a dostatek chuti.

Jana (Po, 23. 2. 2009 - 09:02)

Ahoj hubnulky.
Holky, mám zajímavý poznatek. První Lindaxu jsem brala 4 měsíce, zhubla jsem 16 kg, ale jenom za asi 2,5 měsíce, pak už nic. Druhou jsem začala brát 3 měsíce po první a vůbec nic. Tak jsem si posledních 10 tablet schovala na období, kdy bude nejhůř. To nastalo teď, tak to dojídám a zjišťuji, že to zase začíná zabírat. Asi to chce větší odstup. Nemám sice žízeň, ale už jsem si musela vzít Guttalax, nepotřebuji tolik spát a nemám hlad. Spíš mám k jídlu odpor, mám plný žaludek a na nic chuť. Takže dneska jdu k doktorce pro jednu krabičku, víc by asi nemělo smysl a uvidím. Jím suchary a nízkotučný sýr, k obědu bude jogurt a oběd nějak ošidím. Trošku mě to povzbudilo, takže dneska si zase na zítra nachystám oblíbenou rýži a kuřecí prsa nebo salát z čínského zelí a uvidím.
Co mě ale hodně naštvalo je to, že jsem vloni zhubla a skoro nikdo si toho nevšimnul. Přibrala jsem 2 kila a už mi několik lidí řeklo, jestli nedržím dietu, že určitě hubnu, ať jim poradím. No není to na facku?
Mějte se všechny krásně a pište.

Dáša (Ne, 22. 2. 2009 - 13:02)

Ahoj holky :-)
Agropo - vyzkoušela jsem braní lindaxy jak před snídaní i po ní. Podle mých zkušeností je lepší si ji vzít tak půl hoďku před snídaní a zapít ji půl litrem vody. To už ti pak na snídani nezbude tolik místa :-)
Leni - blahopřeju k sundaným kilečkům, jen tak dál a i když už lindaxu brát nebudeš, stejně občas napiš, jak pokračuješ. Pro většinu z nás je to boj na celý život a je fajn vědět, že v tom nejsme samy :-)
Jani - už ta potvora lindaxí nezabírá co. Já mám při braní téhle várky dole 5kg, ale je to spíš o tom, že si můj mozek řekl - aha, beru prášky, tak nemůžu mít večer hlad. Je to vyloženě psychická berlička, ale hurá za ni. Jinak stále cvičím a cvičím. Jídlo jsem trošku nehlídala, měla jsem chřipku, ale teď už jedu zase s dietkou naplno. Mějte se všechny fajn a pište :-)

agropa (Pá, 20. 2. 2009 - 15:02)

Zdravím všechny přispívající i čtoucí hubnulky.

Potřebuji poradit,zda užíváte Lindaxu před snídaní nebo během snídaně.
Lékárnice mi sdělila,že je potřeba brát 20min před snídaní a ne až během jídla(aby se omezily chutě už u snídaně).Prosím o vaše zkušenosti.Díky a ať se Vám hubne s radostí.

Lenka (Čt, 19. 2. 2009 - 20:02)

Ahoj holky,tak jsem dneska dobaštila poslední tabletku. Za ten měsíc jsem sundala 6 kg,ale bez zdravého a netučného jídla by to nejspíš nebylo nic. Ale jak už jsem psala, je to můj životní úděl,tak pro mě byla Lindaxa taková příjemná psychická berle,jestli to zase zvládnu,bojuju od 17ti a pravda je,že to už nejde tak jako třeba ve dvaceti,je mi 33. Povedlo se mi dostat se na 70 kg,to jsem naposledy vážila v 7.třídě!!! Budu muset pokračovat snažit se jíst střídmě. Přeju Vám všem hodně sundaných kil a pevnou vůli. Mějte se hezky.

kuk (St, 18. 2. 2009 - 22:02)

776892709 nabizim lindaxu......

Káča (St, 18. 2. 2009 - 19:02)

Ahoj Jani,taky dojim těch pár tablet a končím.
Přeji všem aby kilička šly lechce dolů a těžce na horu :-)
Ahojky

Jana (St, 18. 2. 2009 - 17:02)

Ahoj hubnulky.
Kačko,já jsem si schovala necelou krabičku z druhé várky, protože to bylo k ničemu, na horší časy. Teď jsem snědla 3 tablety, tak velký hlad jsem snad nikdy neměla, spím jak medvěd brtník, žízeň nemám ani náhodou a kila jdou nahoru. Někdo tady psal, že je ještě nějaká silnější, ale už to asi nezabírá. Já jsem s první várkou zhubla 16 kilo za necelé 3 měsíce, poslední měsíc taky nic. Takže to dojím a budu hledat něco jiného.
Mějte se krásně.

Káča (Út, 17. 2. 2009 - 20:02)

Ahoj Jani,mne taky nezabrala lindaxa na podruhé.Beru ji 3 týden a jenom 1 kg dole.Když jsem ji loni brala, tak jsem měla poruchy spaní,záacpu,ale hubla jsem.Teť nemám žádne vedlejší účinky,ale nehubnu a to mne štve!Myslela jsem si jak půjdou dobře ilička dolů a tu nic!Neví jestli ji uživát dal, nebo to nemá cenu? Mějte se,ahojky.

iva (So, 14. 2. 2009 - 17:02)

Dobrý večer, dá sa v Čechách kúpiť LIndaxa bez receptu od lekára

gabi (So, 14. 2. 2009 - 12:02)

Ahoj, beru lidaxu 6 den. a už 3 dny mam opožděnou menstruaci. nevíte prosím někdo, zda to může být tema praškama?

Dáša (Čt, 12. 2. 2009 - 14:02)

Ahojky :-)
tak nejprve pro anonyma - nechystám se Atkinsona zkoušet, mám svoji metodu, jen jsem chtěla od Elinky vědět, co tahle dieta obnáší, protože jsem o ni ještě neslyšela. Kdyby sis pořádně přečetl můj dotaz, věděl bys to.
Eli - díky za vysvětlení, dělenou stravu už jsem taky kdysi zkoušela, i když ne až takhle šílenou. Kila mi šla samozřejmě dolu, ale jakmile jsem začala normálně jíst, okamžitě se samozřejmě dostavil jo-jo efekt. Ale chápu tě, pokud máš vyzkoušeno, že na tebe nic jiného nezabírá.....Je to boj, viď :-)Už jsi na tu dietu najela nebo se chystáš?
Jani, co ty? Ta moje první čtyři kila jsou jen začátek jako vždycky. Podezřívám se, že je to přesně hmotnost mého přežraného žaludku, když mám žrací období. Jakmile najedu na nějakou dietu, přestanu se přecpávat a mám hned čtyři nebo pět kilo dole. Samozřejmě se před dietou vážím večer, oblečená a nacpaná a po týdnu se převažuju ráno, nahá a hladová. Takže to s těmi kily nebude tak horký, ale je to motivace, každá máme nějaké svoje fígle :-)
Navíc u mě opravdu nehrozí, že bych se vytratila :-)
Vážit se budu zase až v neděli¨, ale nevím, možná ubývají nějaké cenťáky - zas hlavně přes prsa(ach jo), ale že bych nějak výrazně hubla se mi nezdá.
Nějak se nemůžu donutit jíst zeleninu, ale cvičím a cvičím.......
Mějte se krásně :-)

Jana (St, 11. 2. 2009 - 07:02)

Ahoj hubnulky.
Eli, čas od času se tady objeví nějaký strejda, který by moc rád vnucoval svoje potravinové doplňky a na nás vydělával a vždycky začne nějakým mentorováním. To si zvykneš. Kdyby rozumně uvažoval tak by ho napadlo, že obezita je mnohem větší problém, který se všechny snažíme dle svých sil řešit a tahle naše diskuze je, alespoň pro mě, něco, co nám pomáhá v našem úsilí. A že si děláme srandu samy ze sebe? To snad patří k věci. On to bude asi nějaký morous nebo vyschlá treska.
Dáši, není ti to blbý zhubnout za týden 4 kila? S takovou se za chvíli úplně vytratíš a tady nám budeš chybět.
Mějte se krásně, já jdu dietně snídat.

Reklama

Přidat komentář