Reklama

Lindaxa

Pro zloděje (Po, 3. 1. 2011 - 13:01)

Taky prodám Lindaxu,...Ahoj mám zájem o nabízenou lindaxu,mohli by jsme se na ni nějak dohodnout?můj email [email protected]

jasvela (Po, 3. 1. 2011 - 07:01)

nabízím vám zdarma...Dobry den rada bych od vas odkoupila lindaxu byla bych vam za ni velmi vdecna jana

dana (Ne, 2. 1. 2011 - 22:01)

Dobrý den, sháním lindaxu...nabízím vám zdarma lindaxu,ale s prošlým datem.Byla dobře skladovaná,sama ji nemohu ze zdravotních důvodů užívat a je mi líto tablety vyhodit.Mám 100tablet.

dana (Ne, 2. 1. 2011 - 22:01)

koupim prasky na hubnuti...mám lindaxu,která ale je s datem do 10měsíce 2010.Správně jsem ji skladovala,ale zapoměla jsem na ni.Máte-li zájem, ráda ji zadarmo nechám.

Monika (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

Zdravim!13 den uzivam lindaxu,ale dnes ma chytila strasna triaska.lekari sa radily,ci mi ju napisu nakolko uzivam antidepresiva seroxat 30mg a xanax.ma niekto skusenosti stouto kombinaciou?budem povdacna za kazdy odkaz.ja sa liecim na silne panicke zachvaty.monika

květa (Po, 29. 12. 2008 - 17:12)

a ozvěte se kdo tu ještě z letního hubnutí zbyl....a nezlobte u stromečku...zásadně se pod nekouří,nežvýká jehličí i kdyby vám někdo tvrdil,že je dobrý na kurděje Květa

květa (Po, 29. 12. 2008 - 17:12)

ahojky,zdravím všechny holky které braly Lindaxu...Před časem jsme probíraly jak se jednou sejdem z celých Čech a pokecáme.Prošvihla jsem to od léta,,omlouvám se všem a jsem tu zpět.Proč? vědomně s určitými vztahovými problémy jsem se vypořádávala ŇAMINKAMI...takže váha se opět blíží k 70 kilům...zítra se zvážím,změřím a s Novým rokem jdu do toho opět...S receptem od lékaře.Mějte se moc príma a od Nového roku ze svými parametry a snad i humorem /býval tu zvykem/ načtěnou tady....papapa Květa

Elina (Po, 29. 12. 2008 - 10:12)

Monča:

Musela jsem se moc smát, když jsem si přečetla, že jsi se zdála doktorovi málo tlustá na Lindaxu. To byl nějakej vypasenej spokojenej řízek, ne?

Jinak, závidět už není , bohužel, co! Proto sem do diskuse čumím, protože jsem se znovu vypapala do obludných rozměrů a nemám si co obléci a musím trčet doma!

Lindaxa 10 je pro dlouhodobější užívání opravdu slabá. Většinou se to praktikuje tak, že se dá L10 na měsíc na zkoušku, jestli bude člověku sedět a pak se dávka po měsíci zvyšuje na L15.
Existuje i ještě silnější varianta, ale tam už bych ososbně měla strach, že mě to hormonálně totálně rozháže.

monca (Ne, 28. 12. 2008 - 21:12)

Ahoj Eli,já u doktora byla,zdála jsem se mu málo tlustá na Lindaxu.Proto jsem volila internet.Každopádně ta co mi přišla je v orig. krabičce a jsou to i orig.léky,tak jak mají vypadat,jsou i zabalené v tom alobalovém obalu,nebo jak bych to nazvala.Taky barva a vůbec pilulka je totožná s pravou z lékárny.Má je doma kamarádka,tak jsme to řádně zkontrolovali.Jinak nebyly nad cenou.Platila jsem 1000 Kč za balení 3x30-10mg,což je cena za 3 měsíční balení naprosto standartní,ba dokonce nižší než u nás v lékárně.Vedlejší účinky jsem měla,ale jen týden,naštěstí,takže ty jsem asi neměla z placeba.Každopádně díky na názor a velmi ti závidím polehávání na gauči a hubnutí,protože to bych brala hned a to že tobě to jde a mě ne určitě není důvod ke zlobení.Jen jsem psala taky svou zkušenost,protože jsem původně byla natěšená,jako asi plno holek taky jak rychle zhubnu a prd.No nedá se nic dělat,musim s tím dál bojovat.Ještě mě napadá,jestli to není tím,že mám jen lindaxu 10 a třeba je to opravdu znát,že ta 15 je učinnější,těžko říct,zdravím!

Elina (Ne, 28. 12. 2008 - 13:12)

Mončo,
když si projedeš diskusi zpátky, dočteš se, jak jsme hubly s Lindaxou společně s Věrkou.
Ona měla pokoutně sehnanou L10 a dřela v posilovně jako kůň, já měla L15 z lékárny a vždy jsem si pro sebe vymyslela odůvodnění, proč nemůžu sportovat.
Věrka tehdy shodila asi 1,5 kg a měla zhuntované tělo, já jsem bezpracně zhubla asi 8 kg.
Tím vůbec nechci říct, že můj způsob hubnutí je správný a zdravý, jen si prostě myslím, že neregistrované léky neobsahují účinné látky. Pročpak by je na netu prodávali ještě pod cenou, když jsou lidé, kteří jsou ochotni zaplatit i dvojnásobek ceny?
Mončo, já jsem zdravotník, a pokud potřebuješ shodit 15 kg, to je opravdová nadváha, to by ti Lindaxu předepsal i Tvůj lékař a byla by jsi navíc pod dozorem.
Já, když jsem po roce chtěla úspěch s hubnutím zopakovat, byla jsem nemile překvapená náhlými vedlejšími účinky a musela jsem chtěj nechtěj zobání přerušit.
Prosím, neber můj názor zle, jsem poučená z jiných diskusí, že jakmile člověk s někým nesouhlasí, hned se na něj sesype sprška nadávek.
Tady byla vždycky velká sranda, popichovala jsem ty, kteří cvičili do bezvědomí a popisovala jim, jak ležím na gauči. Taky mi sice nadávali, ale to bylo pro mě docela milé, vždycky jsem se těšila, jak jim zvednu mandle.
A pokud si dobře vzpomínám, s Lindaxou z netu nezhubl nikdo.
Zkus raději opravdu navštívit gynekologa nebo praktika a uvidíš, že to nabere úplně jiné grády!

monca (So, 27. 12. 2008 - 16:12)

Ahoj Linno,já se objednala u Lindaxabezreceptu"seznam.cz a přišel mi balíček lindaxi bez nejmenšího problému v orig.balení a levněji než u nás v lékárně.

Ahoj Elino,nemůžu s tebou souhlasit,že zhubneš po lindaxe tak jako tak.Já beru Lindaxu10 2 měsíce,jezdím na cross trenažeru,posiluju probl.partie a dodržuji stravu.Nezhubla jsem nic mimo lehce zpevněných stehen.Nevím,zda je lindaxa 10 málo a neměla jsem zkusit lindaxu 15,nebo v čem je problém ale to je zhubneš tak jako tak není pravda jak vidíš.Po zdrav.stránce jsem ok,žádná štítná žláza,nic.Prostě to nějak nejde.Uvidíme co bude dál,zatím jsem jen znechucená a mám sto chutí to vzdát.Moje motivace je shodit přebytečných 15 kg.Holt věk a nevím co taky asi hraje roli,no nevim,nevim.každej jsme holt jinej.

Linna (So, 27. 12. 2008 - 12:12)

Ahoj holky,
objednávaly jste si některá Lindaxu z "lindaxa.bezreceptu"seznam.cz"? Pokud máte s touto dodavatelkou jakékoli zkušenosti, budu ráda, když se o ně se mnou podělíte. Děkuji, L.

Martina (Pá, 26. 12. 2008 - 21:12)

Ahoj, já jsem brala Lindaxu cca před rokem. Nemohla jse shodit po porodu. Váha mi šla dolu okamžitě. Ale jak jsem byla na svých 50 kg už to šlo pomalinku skoro vůbec. Stačilo mi balení na 3 měsíce. Je pravda že má určité vedlejší účinky, motání hlavy /při prudkém pohybu/, mě dokonce tak divně brněl jazyk. ale to bylo spíš že jsem měla utlumené chuťové buňky. Byla jsem ale plná energie. a Ještě ta nejhorší věc. Ztratila se mi skoro prsa.... Je to přes rok co jsem ji brala. te´d jsem přibrala zase 3 kg / ach to sladký/ a jdu do ní znova.. ale jen na měsíc. a mě osobně stačí ji brát třeba 1x za 3 až 4 dny. ne každý den. jen aby mi to ty buňky na sladký zkrotilo. Píše mi to gynekoložka ale kamarádka. Tak se mějte a přeji krásný rok 2009 a napiště mi. Martina

petra (Pá, 26. 12. 2008 - 20:12)

Zdravim.Rada bych koupila lindaxu (3 měs). Jen osobni odber - Praha. Dekuji. Kontakt sms: 607 910 456

Elina (Út, 23. 12. 2008 - 22:12)

Za zeptání nic nedáš. Ale pročti si diskusi kus dozadu a dozvíš se, jaké tady měly holky šílené problémy, i když jejich hmotnost byla nadprůměrná.
Ale třeba budeš vyjímka.
Hlavně si nic nekupuj pokoutně po netu, nebo budeš brečet nad balíčkem čaje za patnáct stovek.

Gabriela (Út, 23. 12. 2008 - 20:12)

Eli jsi hodná,že jsi napsala..alespon nekdo..ja jsem brala Adipex a to je sakra dlouho,jeste na zakladni skole(docela sila).A vim,ze jsem byla trochu nervozni,ale hlavne co se mi delo s pleti..tyyy jo...a myslis,ze nebude blby,kdyz se zeptat gynekolozky jestli mi ji predepise?

Elina (Út, 23. 12. 2008 - 14:12)

Gabrielko, asi takhle :
co člověk - to jinej přístup. Jsou zde lidi, co dřou na cvičících strojích do úmoru a jsou zde lidi (např. já ), co mají z fyzického pohybu osypky.
Ale po Lindaxe zhubneš tak jako tak.
Napsat Ti ji může kdokoliv, i obvodní lékař, ale pokud se mu nebudeš zdát na hubnutí jako správný adept, tak Ti ji nenapíše, protože k Lindaxe se vážou určité negativní vedlejší účinky.

Elina (Út, 23. 12. 2008 - 14:12)

Bych si tipla, že po Vánocích bude tahle diskuse našlapaná k prasknutí!
Já už taky praskám ve švech, ale hraju zatím mrtvého brouka, ještě se teda párkrát pořádně nažeru a pak na to ostře vlítnu!
Počkejte v lednu, to tady skuhrat a fňukat o sto šest!

Helena (Út, 23. 12. 2008 - 13:12)

Jéééé,ahoj Elííí.To jsem ráda,že se taky ozveš.Připadá mi,že už tady z tý naší drbárny moc hubnulek nezůstalo,že jsou tu většinou nové.Taky je mi Věrušky moc líto,je to nespravedlivý.Lindaxu už taky neberu a je to znát.Kurna,ty chutě jsou někdy děsný.Takže Elinko a Věruško,moc vás zdravím,přeju krásné prožití svátků,at se vám splní vše,co si přejete.Totéž samozřejmě i ostatním hubnulkám.Zatím pa,pa,někdy se holky ozvěte.

Gabriela (Pá, 19. 12. 2008 - 23:12)

Ahojky, dozvedela jsem se dneska o Lindaxe...Nemam zas takove problemy jako nekteri tady,ale prece jenom na svou vysku nadvahu mam a rozhodne se necitim dobre.a ted k veci? cvicite k temto praskum hodne?a drzite i nejakou dietu? A slysela jsem o tom,ze mi ji predepise i gynekolozka,je to pravda?Dekujuuu

Reklama

Přidat komentář