10 nejvýživnějších a nejzdravějších semen - Meruňková jádra
Amygdalin (vitamin B17) je obsažen v mnoha stovkách potravin, ale ty, které jsou obzvláště bohaté na amygdalin, zmizely do značné míry z naší západní diety. Lidé po celém světě, kteří stále jedí tradiční stravu, zůstávají stále z velké části bez rakoviny. Tyto diety jsou bohaté na potraviny, které obsahují amygdalin. Kromě meruňkových jader jsou na amygdalin bohaté potraviny jako hořké mandle (amygdalin má hořkou chuť - sladká mandle ho neobsahují, avčak meruňková jádra, která nejsou hořká, ho neobsahují). Ostatní potraviny, které obsahují amygdalin jsou jablková jadérka , hroznová semínka, proso, fazole, většina bobulí, maniok a mnoho dalších semen, luštěnin a obilí - ale ne ty, které byly vysoce hybridizované.
Pro prevenci rakoviny však Dr. Ernst T Krebs Jr. ,biochemik, který jako první v roce 1950 produkoval laetril (koncentrovaný amygdalin), doporučoval, že kdyby člověk jedl deset až dvanáct meruňkových jader denně po celý život, zůstal by pravděpodobně bez rakoviny.
Komentáře
Dnes je mi 72 let. Palína
Prodám ampule vitamínu B17 (Amygdalin). Více na: http://1008.wz.cz/temp/amygdalin/
chtěla bych se jen ujistit, zda ty hořké jsou obsahující amyggladin nebo ta sladká...v článku je to trochu matoucí "amygdalin má hořkou chuť - sladká mandle ho neobsahují, avčak meruňková jádra, která nejsou hořká, ho neobsahují)."
Moc děkuji
- Odpovědět
Pošli odkaz