Reklama

Liposukce V.

markéta (Ne, 23. 10. 2005 - 19:10)

Ahoj Slim, ja byla před 14 dny. Dělali mi jak vnější stehna, tak vnitřní a i kousek pod zadkem. A ještě k tomu boky. Takže toho bylo celkem dost najednou. Teď po 14 dnech, mám pocit, že vnitřní stehna se hodně zmenšily, ale ta oblast pod zadkem a i vnější stehna jsou pořád stejný, jen je vidět to vytvarování. Myslím, že je to pořád oteklý a taky je ta kůže pořád vytažená. Takže vyčkávám. Ještě teď mi trošku dělá problémy delší sezení a WC. V kompresu jsem pořád, i když ho asi dneska na sprchování sundám. Už je to fakt nepříjemný. Taky mi začaly vystupovat modřiny a to teda stojí za to. Markéta

Mirka.Dusinova. (Ne, 23. 10. 2005 - 19:10)

Čauky všem!Vendy a Slim, a všichni, co vám dělali vnitřní stehna - popisujte !!!18.listopadu na ně jdu !!! A jestli je pravda, co píše Vendy, že je to horší než vnější - no tak potěš pánbu. Je fakt, že ty vnitřní stehna mám takový jakoby ochablejší proti vnějším, tak snad mi tam potom nebude klingat kůže! Danuš !!!!!!!!!!!!!Já na opravu rýhy pod pupíkem ještě nebyla, jdu toho 18. listopadu společně s těmi vnitřními stehny. A napiš nějakou podrobnost - co Lucák. Jak vysvětlil, že jeho výsledek byl tak katastrofální - respektive nijaký? A co se týká zatvrdlinek - ty ti samozřejmě budou miznout, ale ještě si dost počkáš. Slim, ty jsi tak statečná!!Nezapomenu, jak jsi tady bečela před Krétou, jak ti nemizne břicho a teď jdeš na takový netypický oblasti. Kolik dnů máš po těch vnitřních stehnech? Bolí to? Už jsi je viděla, jak vypadají?Jo a k tomu sprchování v kompresu. Já jsem to druhý den po lipce taky tak dělala, pak jsem si ho na sobě vysušila fénem. Ale mám pocit, že jsem se v něj sprchovala jen 2x, pak už jsem ho na chviličku vleže sundala. Mezitím než uschnul, tak jsem si navlíkla kompres, kterej jsem měla doma po vnějších stehnech (nebyl ideální, protože je do pasu a mně dělali celý břicho) ale asi za půl hodiny už byl suchej ten správnej.Kamčo, sem tam se ozvi, ať vím, že je všechno v poho. Auto dobrý? Břicho dobrý?

Dana (So, 22. 10. 2005 - 18:10)

já to po sobě nemůžu číst, kolik tam mám překlepů - ale my¨šlenka holt rychlejší než prstiky.Slim, tak to nevím. Tuto oblast mám vyhublou. Ale nerozumím té tvé vykouslině - já vím, ž se to blbě specifikuje, ale čurací ústrojí - já to teda nazvu přímo, jsme tu ženský ne? a vzdělaný!:-)))Ty myslíš na velkých pyscích? nebo vedle? to přece není možné! Tam ti přec nemohl nic vysávat! Není to jen okolo oteklina?My s Mirčou máme také brázdy - ale já doufám, že zmiznou, a Mirka to byla spravit. Takže vyčkej, když ti bral pod zadkem a stehna, tak ti nemohl ubrat tuk z "potěšulky/ ( jak říkal můj exmanžel čuracímu ústrojí .-(((((

Slim (So, 22. 10. 2005 - 18:10)

Byla jsem v HAVIROVE

Slim (So, 22. 10. 2005 - 17:10)

Danus a vsichni,jak jsem rano byla jeste takova oblbla, tak jsem to spatne napsala..Ptam se na oblast POD zadkem, ne NAD v oblasti PASU- bylo to tak, ze jsem chtela celej zadek ,a on mi rekl ze ho mam pekny, zemi vezme kus ze zadniho stehna a jeste vnitrni stehno..A jak rikam, vypada to ze me narostly 3 krat tak vetsi svaly nez jsem mela, blbe se mi sedi, hlavne na toalete a mam v oslati curaciho ustroji na jednom vnitrnim stehnu vykouslinu.JAk se tedy hoji tato oblast, kolem zadku ale spis na zadni casti stehen.S diky za podporu Slim.

Dana (So, 22. 10. 2005 - 13:10)

ještě mám zážitek - byla jsem v pátek u toho prvního lékaře, o mne tak zmordoval.Popisovat tu návštěvu - dvouhodiovou - by bylo na román.Když jsem ale viděla fotky, udělané před - tak jsem se upřímně vyděsila" Těhotná baba - šestý, sedmý měsíc!A on sám říkal, když mně viděl, že mně to teda udělali moc pěkně, a když konkurence uzná práci durhého, to už co říct.Já jsem nepráskla, kde jsem byla, zdálose mně to nefér, ale děvčata - to fakt stálo za to! Já jsem ani netušila, nebo spíš už jsem zapomněla, jak jsem vypadala před tím. Hrůza!!!!Taková koule! V8lec! Slíbil, že mně fotky pošle, a budu-li to umět, určitě vám j ukážu - ty přd, a po. Protože to je úkaz!!!!

Dana (So, 22. 10. 2005 - 13:10)

Milá Slim! Tak to tu ještě asi nebylo!Honem jsem sekoukala na oblast kolem paží, a nad zadek. Pak jsem si uvědomila, že mně vlastně při poslední liposukci břicha a pasu bral i tu oblast nad zadkem - pro vytvarování pasu. A hnd tě musím uklidnit. Zatím co na břichu, a za chvilku i v pase to bylo poznat hnen(ne moc,) tak nad tím zadkem to mám ořád ještě nateklé a tvrdé, a nezdá se mi žádný úbytek. Asi to bue tou oblastí.Kde jsi byla?A ohledně nošení kompresu - hele, týden, deet dní to vydrž, v životě jsou horší věci (přestav si, že bys třeba byla v sádrovém lůžku!), já jsem používala intim voňavé vložky, a napuštěné hygienické kapesníčky, kterými jsem si inkrim&;239;nované části otírala dvakrát denně. Tj. jak pod paží, tak i oblast dole. Dá se to vyržet. Do sprchy jsem s kompresem nelezla. Já jsem jednou měla kožní problém, a zakázali se mně koupat měsíc! Nesměla jsem do vody. Jen jsem se otírala jarischovým roztokem. Neuhnila jsem! :-)Sama určítě poznáš, že když za týden, deset dní sundáš kompres, osprchuješ se, ta ráda do něho vlezeš. Je to taková jistota. Já mám kompresy dva, tak to bylo lepší, protože po týdnu jsem je mohla měnit - jeden na noc, jeden na den, a mezitím jsem ten druhý vyprala. Převlíkala jsem se vleže, mezitím jsem se jakoby omyla - no teda otřela, a opatrně zase zpátky do dalšího krunýře. Víš, pokazit to všechno ( peníze, bolest, duševní muka!?) kvli jnomu dvěma týdnům - to já zas takový hazardér nejsem.Hodně štěstí, a popisuj, jak to pokračuje!

Slim (So, 22. 10. 2005 - 10:10)

Ahoj holky,vcera jsem podstoupila nejbolestivejsi liposukci ve svem zivote-dealli mi oblast kolem podpazi ap rdu, kde jsem mela hrby atd. A taky oblast kolem zadku(zadek samotny ne)-takze takove ty oblasti pod a zevnitr stehna. KDyz jsem se rano na to divala, zjistila jsem ze ty pkolempazni oblasti jsou fakt pryc, ikdyz tam budou zrejme modriny jak prase, ovsem co se tyce tech nohou-nic nevidim, zadnou zmenu, jen me to boli a v oblasti kolem curaciho ustroji mam takocouykouslinu...ktera jde videt. Chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s oblasti kolem zadku-videli jste tu zmenu hned? A jaky mate nazor a zkusenosti na noseni kompresu nonstop porad, i ve sprse, je to takove nehygienicke...ale pokud by mel byt vysledek lepsi nez kdybych ho denne sundavala, tak to podstoupim...NApiste.Slim

Vendy (Pá, 21. 10. 2005 - 13:10)

Taky už jsem sem nechtěla psát,přesto všechny zdravím a hlavně Katku.Už jsi se rozhodla pro vnitřní stehna?Já už je mám za sebou.Oproti vnějším stehnům jsou citlivější,kompres nosím poctivě tři týdny,ale už ho můžu odložit.Na sprchování v kompresu jsem se ptala doktorky a řekla mi,že to nedoporučuje z hygienických důvodů.

Dana (Čt, 20. 10. 2005 - 22:10)

Mirko, je! Toje fakt zajímavé s tím úplňkem . normálně bych tomu nevěřila.Jsem spokojena, fakt jo! A doufám, že až ty zatvrdlinky zmiznou, tak se to i vyrovná. Neboj, já tu po 18. budu, a zas tě budu utěšovat já!Fakt je, že je fajn, když si o tom můžeme popovídat - když jsme na jedný lodi, vi´d?

markéta (Čt, 20. 10. 2005 - 19:10)

Ahoj Katko, myslím, že to je věc názoru, ty jsi kompres sundavala tak jak popisuješ, mě na klinice řekli, že ho sundávat nemám, ani na sprchování, jen na mazání a zužování. Diskuzi jsem před liposukcí zas moc podrobně nepročítala, řídím se tím, co mi řekl doktor. On je operatér a troufám si tvrdit, že tomu asi rozumí nejlíp. Takže i když je to nepříjemné, dělám to tak, jak mi řekli. Nehodlám mít potom nějaký nerovnosti a tak. Markéta

Mirka (Čt, 20. 10. 2005 - 17:10)

Ahojky všem!Nějak jsem v posledních dnech nestíhala, ale čtu poctivě. Markétko, taky jsem zažila ten super pocit, když mi po létech komplexů najednou velký stehna nepřekážely. A jak se zvedl ten pocit sebevědomí. Jó - to bylo před pěti lety. Teď jsem 6 měsíců po břichu a Dana má pravdu, že břicho se se stehny nedá srovnávat. Je to náročnější. Já jdu 18. listopadu na opravu nerovnosti pod pupíkem a hlavně na vnitřní stehna. Už se těším. Samozřejmě né na kompres, ale pokud vím, že to je pro dobro věci, tak v něm klidně budu déle. A ty, nedej na rady jiných, ale jen na svého lékaře. Toho si platíš, ten se ti případně bude zodpovídat a eventuálně opravovat. Tady si můžeme pokecat o různých názorech na kompres, ale dej na vlastní pocity, na to, jak se budeš cítit. A hlavně na to, co ti řekne doktor. Když sundáš kompres moc brzo a něco se nevyvede, tak si to potom budeš vyčítat. U mladých holek dejme tomu do třiceti, stačí nosit kompres asi 4 týdny (viz Kamča, Peťa a další), později pak na sport, námahu a vůbec, když budeš mít pocit, že ti pomáhá. U starších dejme tomu od čtyřiceti (to se všechno přihojuje dýl) bych si nošení protáhla. Ale všechno záleží na tobě, na tvým rozumu, na tvý schopnosti riskovat atd. atp.Danuš, už jsem se vykecala ....Já teď vlastně ani nemám k sobě co psát. Čekám, co bude toho 18.listopadu. Jé, to zase budu skučet!! A volat o pomoc a radu - já zkušená liposukcařka !!!!!!!!!!!!!Danuš - lepší se to po úplňku?

Dana (Čt, 20. 10. 2005 - 15:10)

ještě musím dodat - vnější stehna a břicho, to je asi taky rozdíl. Stehna nejsou tak namáhaná jako celé břicho. Navíc je břich dost velký prostor k nějaké proláklině.Já jsem ale opravdu moc a m oc spokojená" Jak jsem kvičela v březnu a dubnu, tak teď nemohu uvěřit - já tam prostě ty špeky, faldy, panděro nemám!I když sedím! je to nepopsatelný pocit! A když ještě zhlídnu, jak se mně rýsuje pas - furt jsem jak v Jiříkově vidění! Já jsem byla po té první lipce přesvěčena, že to byly zbytečně vyhozené peníze za kupu bolesti.Zítra jdu na "pokec" k tomu prvnímu, co se mně snažil vycucnout břicho. Bohužel - opravdu bohužel - neumím se hádat ani řvát, ani být hnusná, ale TAK MOC jsem na něho naštvaná, že něco mu učitě řeknu. Asi velmi elegantně a mírně, ale pochvala to nebude.

Dana (Čt, 20. 10. 2005 - 14:10)

Katko, ono to je asi spíše o psychice. Já jsem byla už po druhé, a stejně jsem se bála "vylézt" z kompresu, že mně něco praskne či poolí - i když to je teoreticky jistě blbost. Cítila jsem se ale jistější, že TO drží pěkně dohromady, a nějakým neopatrným pohybem, nebo nedej bože pádem si něco (?) urvu. Ono těch 14 dní - nebo týden, jak u koh, se to přežít dá. Máme různé hybienické pomůcky, vlké kapesníčky, atd., takže to bych moc neřešila.Spíše jsem měla problém, kdy ho sundat napoořád! A dneska vím - ažb se prostě na to budu cítit. Už spím bez, ale ráno do něho vklouznu ráda, přece jen trošku cítím oporu. Mám to ještě tvrdé a hrbolaté, takže úplně OK to ještě není ( taky to je teprve 4 týden).Po prvé vím, že jsem najednou měla pocit, že už nic nehrozí, a bez obav jsem začala chodit bezKadžý jsme jiný, a někdo potřebuje třeba i takovou psychickou berličku, že když to bude nosit pořád, bude to lepší.Proč to někomu brát?Já sama jsem strach měla to sundat. A vím, že jiné sundaly po týdnu, a taky se nic nedělo.Takže znovu říkám- řiďte se radami svého lékaře, a taky svými pocity. Nic víc, nic míň.

Katka (Čt, 20. 10. 2005 - 13:10)

Rikala jsem si, ze uz sem nebudu psat, jen cist, ale neda mi to....Takove nesmysly!!!!! V kompresu neni treba se sprchovat, sundavatse muze po 24 hodinach, samozrejme jen na nejnutnejsi chvilku!!Neni duvod se v nem sprchovat!Nedovedu si predstavit, ze bych tyto stranky navstivila poprvea hledala bych informace o lipce.Doufam, ze ty¨, co sem zabloudi, zalistuji trochu zpet, aby videly, zetoto neni jedina cesta a je to uplne zbytecny!!!Moje vnejsi stehna jsou toho dukazem!!!

markéta (Čt, 20. 10. 2005 - 11:10)

Ahoj Moniko, byla jsem u Dr. Foldyny. Jsem spokojená, dnes je to přesně týden po. Už to bolí jen, když se rychleji pohnu nebo při sedání a vstávání. Kompres jsem už jednou zužovala, otok se pomalu zmenšuje. Nejhorší po tom zákroku je asi to nošení kompresu, protože ho nesmíš vůbec sundávat, jen v leže rozepnout, namazat a zase zapnout. Večer se v něm sprchuji, jenom na to zúžení jsem ho na chvilku sundala a musím říct, že jsem se do něj zase ráda navlíkla. Dost to bolelo. Moje stehna před zákrokem, to bylo něco. A nic s nima nehlo. Cvičila jsem 3x-4x týdně, zhubla jsem, ale stehna jsem měla pořád. Vypadala jsem přesně jako moje mamka a babička, takže jsem byla rozhodnutá už dlouho, jen jsem chtěla počkat, až budu mít po dětech. No a malýmu je teď rok a půl, tak jsem se konečně dočkala. Jak se otok zmenšuje, začíná být vidět ten správný tvar a je to bezva. Za ty nepříjemnosti s kompresem to fakt stojí. Měj se. Markétax

Monika (Čt, 20. 10. 2005 - 08:10)

Ahoj Market, tak to je bezva, že jsi spokojená! Můžu se zeptat u koho si na zákroku byla? Já jsem přesně za týden objednaná na konzultaci u Dr. Foldyny, tak už se docela těším co a jak. Cvičení ti na nožky nepomohlo? A co v práci? jak to zvládáš? já mám totiž sedavé zaměstnání, tak mám obavy že to tu nezvládnu po zákroku. Děkuji za jakékoliv info.

Dana (Út, 18. 10. 2005 - 21:10)

ahoj!V kompresu jsem jak modelka! super - ale kdyz ho sundam, jsem hrbolata jak vlnity plech!Ja uz zas nevim - zmizne to? Po prve si to nepamatuju! Takove tvrde hrbolky... ja je nechcuuuuu

markéta (Út, 18. 10. 2005 - 17:10)

Ahoj Moniko, já mám po liposukci stehen a boků 5 dní. Takže je to nateklé, pobolívá, mažu Liotonem a čekám jak se to začne vybarvovat. Zatím je to tak oteklé, že mám pocit, že jsem snad tlustší, ale to je myslím normální. Na vnějších stehnech je ale vidět to vytvarování. Už tam nejsou ty hrby. Jsem ráda, že jsem do toho šla. Na ty moje stehna nic nezabíralo. Takže jestli se sebou nejsi spokojená, určitě do toho běž. Zdravím Markéta

Dana (Po, 17. 10. 2005 - 15:10)

Hurá! Tak úplněk za to může!Safra, ještě že...Kamčo, kdes ses flákala?Mirko, tvůj muž je tak náročný, nebo tak tvrdohlavý? :-)Mně dneska zkoumala nečekaně kolegyně, rýsuje se mně pod roláčkem zip - a ján jí namluvila, že to mám kvůli páteři - něco jako kosmodisk ... no nevím, jeslti je tak blbá, a sežrala mně to.Musím přehodint na pytlové šaty, než zakopu ten kompres. On mne nevadí, jen že mám omezený výběr oblečení. Už mně přestal tlačit, asi jsem fakt odpuchla. Měřit se ještě nemám odvahu, já chci!!! a chci!!! mít v pase aspoň 75, ale bojim bojim.... před tím jsem měla 92 - hrůza, co? Při prvním zkušebním měření asi tři dny po jsem měla v pase 82.Ach jo - kdyby to viděla moje babička! V hrobě se obrací! Místo, abych šetřila na stará kolena! ?-)

Reklama

Přidat komentář