Reklama

Liposukce V.

niki (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Holky , byla nektera z vas u Foldyny a je prazanda? dekujii

Veruš (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Ahoj Mirko, byla jsem na břiše horním dolním a vytvarování pasu. Poprvé tento víkend mi přišlo jako by to snad bylo lepší...hlavně ať je to pravda!!!

Slim (Pá, 5. 8. 2005 - 15:08)

Proboha ať me Veruš nestraší, nebo se vážně zhroutím.Holky podpořtě me...Dnesj sem si koupila plavky a i Mka jsou mi těsné, je to k posrání...:)Slim

Mirka (Pá, 5. 8. 2005 - 15:08)

Ještě Veruš - připomeň sklerotikovi, dělali ti břicho nebo něco jinýho?

Mirka (Pá, 5. 8. 2005 - 14:08)

Věruš, ty nám tu zdeprimuješ Slim. Vždyť jsi teprve tři a půl měsíce! Počkej ještě dva a chlapi budou kolem tebe slintat.Danuš, měnilo se tvý bříško dál i po třech měsících? Ty jsi z nás nejdýl po a tudíž tě pasujem na královnu lipek. Takže, je pravda, že se to mění až do šesti měsíců, nebo jen tak dva až tři ????????????????

Veruš (Pá, 5. 8. 2005 - 12:08)

Ahoj tak já jsem už od dubna po vycucnutí a jsem stále tlustá a vlnkatá a děsná. Tak že chce to asi vydržet snad bude lépe. Prý je výsledek nejlepší za 6 měsíců :) Ale já osobně už nevěřím tomu, že se to zlepší. Ale jinak zdravím všechny a ti, kdož jsou nešťastný stejně jako já zdravím speciálně!

Slim (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

Cau holky,opet musim skuhrat...Myslela jsem ze si alespon pred dovolenou cvicenim polepsim, opak je pravdou. Budu si dnes muset jit koupit plavky velikost XXl, pac ty moje S-ka NEOBLECU !!!! Dale vubec netusim v cem tam jako budu chodit, protoze mi NIC ale NIC NENI. Asi zase zustanu u tech vdoveckych satu...To je fakt parada.Zjistuju ze bude lepsi asi ani se neprobouzet, ach jo.

Dana (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

no to by byla paráda!Ale Kamčo, chraň tě bůh, jestli budeš poloviční - jak v šířce tak věku, nacpu do tebe jelita a jitrnice!!!TO BUDE SRAZ!!!Navrhuji náměstí před radnicí, kde odhalíme břicha, stehna a zadečky, a techno party bude podle tohoto aktu jen bublinka v bystřině!!!Sraz pacientek foldynovic - to je bezva nápad!Moh by nám pak zatáhnout účet v baru, ne?Já zrovna kolem toho 16 září - teda nadiriguju si to radši po, půjdu k němu na pas a horní břicho, a snad opravu toho spodního.Slim, škoda, že nemůžeš přijet, my bychom tě zmasírovaly! Až bys viděla moji jizvu na levoboku v podbřišku zajásala bys, jakés měla štěstí, že jsi nešla k LUcákovi!A až bys vidělqa mé pneumatiky NAD pupíkem a kol dokola, tak by se ožrala radostí! ( cizí neštěstí poteší vždy ... prý)

Mirka (Pá, 5. 8. 2005 - 06:08)

Čauky Kamčo, při mé vrozené skromnosti ti musím napsat, že neletím v pondělí, ale až v sobotu 13. srpna (sakra, nešťastná třináctka), a né na Havaj, ale do Černé Hory. To víš, my tady na severní Moravě nejsme rozmlsaní ... hi,hi,hi,

Kamča (Čt, 4. 8. 2005 - 19:08)

Kdyby jsem se měla do Ostravy plazit po tom svém novém bříšku, tak se tam doplazím:-)) Ale doufám, že mě tam choť odveze, už jsem si zašktla 16.září!!!Já bych taky jela do Řecka. Katka si teď taky užívá sluníčka a opaluje své nové stehýnka. Slim, doufám, že nám pak napíšeš, jak bylo. Jak už jsem psala, jsem strašně zvědavá a manžel na příští rok hlasuje pro Řecko. Mě je celkem jedno, hlavně ať je tam teplo, jídlo, klid a nějaký ten bar poblíž:-))Mirko, teď mi napíšeš, že letíš v pátek na Havay a mě klepne. Máš od pondělka dovolenou, že?

Mirka (Čt, 4. 8. 2005 - 18:08)

Kamčo - konečněěěěěěě!!!!Já už se bála, že s námi nemluvíš. S tím srazem nevím nevím, abysme s Danou nepukly závistí. Ale jestli budeš v pátek 16. září odpoledne moct, tak tě zase moc ráda uvidím. Slim - ono se to lepší, ale děsně pomalu. Porovnej si dnešek se stavem před týdnem a vsadím boty, že je ten pokrok vidět. Jenom počkem, jak se Řekové budou olizovat až uvidí kočku s rovným bříškem. Hlavně se tam nezapomeň a vrať se, ať nám můžeš zase psát.

Kamča (Čt, 4. 8. 2005 - 18:08)

Čauky, čauky, já tu 2 dny nejsem a vy jedete jak vlak. Začnu srazem v Ostravě. Já chci taky na sraz!! To je diskriminace nás 30-ti letých plochodrážníků. Já byla taky u Foldyny a můžu ukázat výsledek. Já chci taky na sraz! Já chci taky na sraz! Mirko, nenechávej mě doma:-DDDSlim 3 týdny to bude AŽ v neděli, vydrž. Já tenkrát říkala, 2 týdny vůbec nekoukat, pak sem tam mrknout a za 4 týdny tam bude překvapení:-)))To bude na dovolené, bude to jakž-takž rovné a krásně opálené. Pořád máš ještě čas. Já přesně vím, jak jsi nervózní a nafouklá. Ještě se mi to někdy vybavuje. Zkusím se vrátit na lipo III. a najít, kdy u mě nastal den DDDDDDDD.

Slim (Čt, 4. 8. 2005 - 17:08)

Jako teď se musím vážně omluvit Všem Váženým čtenářkám této diskuze....Já si to po sobě nečtu, ale opravdu už yačnu. K té poslední zprávě by totiž člověk potřeboval vysvětlivky:)

Slim (Čt, 4. 8. 2005 - 17:08)

Mirko,v tom Brne to bylo zhruba takto : prisla jsem tam uplne nanervy a bylo to poprve takze jsem absolutne nevedela do ceho jdu. Ten doktor se ke me choval jako k nejakemu masu a absolutne mi nedal cas abych se nejak psychicky pripravila....Pak me napustit, coz trvalo asi 20 minut a hned odsaval coz dohromady trvalo presne 40 minut.v Tak ze to v podstate ani nemohlo zacit pusobit...Po mesici mi to relativne splasklo ale mela jsem stale jsem mela jako by umele udelanou ryhu v pase, a spekz byly stale....nad tou rzhou jksme mela takove prave drzaky se spekem, proste to vubec neudelal. Ted me doktor podle tveho popisu vzal i ty drzaky, v podstate jel to spodni bricho po celem obvodu trupu az k pateri, ale zadek (bohuzel nevzal). Je to napuchle vic, nebo mozna stejne-tezko rict, a navic je to i s tim predkem ktery to objemove taky meni.Ale co si myslim je to, ze mi to bricho fakt odsal, jen je skarede, a hlavne nejvic mi vadi to ze jsem cela takova nejaka napuchla.Kez bz se m ito press noc nejak smrklo a kez bych vydryea tak mesic jist je nsalatove okurkz, ale ja to proste nemuzu vydrzet.

Mirka (Čt, 4. 8. 2005 - 15:08)

Slim, ty boky mě zajímají. Popiš, kterou oblast ti přesně dělali. Boky, předpokládám, jsou mezi pasem a stehnama. A to ti dělali jen z boku, nebo i zezadu? Protože vzadu mezi pasem a zadkem jsou držáky. Takže ti to dělali jen z boku? A co udělali blbě? Odsáli málo nebo to bylo hrbolaté? Jak to vypadalo? Také jsi po tom otékala? A jak dlouho? Ten průběh teď máš horší? A ještě napiš, jak se to napravovalo?Čauky

Slim (Čt, 4. 8. 2005 - 14:08)

Ahoj Mirko,ty predesle spory a dohady mi prisly opravdu uplne zcestne....Ja nevim, zijeme ve svobodne zemi a kazdy ma moznost vyberu, a taky na kazdym se to jinak povede..Ostatne ja mam taky blbou zkusenost s boky z Brna, kdy jsem si je musela nyni nechat predelat respektive udelat znova...je to jen o osobni zkusenosti.Ale nevim proc se nekdo z teto diskuze snazi odradit lidid

Mirka (Čt, 4. 8. 2005 - 13:08)

Jsem moc ráda, že na této diskuzi seš. Je vidět, že tvůj doktor má zhruba stejné výsledky jako můj doktor a spousta dalších. Nic víc, nic míň. Zbytečně se tu v minulosti holky hádaly, protože jedna neustále psala, že on je víc než ostatní, nejlepší, genius. To část holek proti němu zbytečně popudilo. Vidíme, že je normální smrtelník jako ostatní. Jeho pacientky mají stejné problémy jako pacientky ostatních doktorů. A tak to má být. Vše je O.K.

Slim (Čt, 4. 8. 2005 - 12:08)

Mirko,ano spravne si pamatujes, ze jsem byla u Linzera....Ja myslim, ze to neprovedl spatne, nerovnosti nezaznamenavam, obe strany i predni plocha bricha je natekla stejnomerne...Ale vadi mi vznik tech otoku i v jinych nezli operovanych partiich....Ono to skoro vypada, jako by nekdo vylozene stanovil, ze jedna lipka odstartuje druhou.....To znamena ze ve finale se musis nechat odsat cela....-coz by byl zajimava predstava ale vzsoce financne narocna.. Jo zapomnela jsem Ti rict, ze jiz nosim komrpes jen na cviceni a na spani, na nic jineho....Nevim je li to dobre, pac je fakt ze kdyz jdu (chuze), tak to cejtim...Opravdu verim, ze se mi to na Krete nejak vsechno nastartuje jinak...

Mirka (Čt, 4. 8. 2005 - 12:08)

Čauky všem!Slim, s Danou se sraz ještě nekonal, bude až v polovině září.A ty silnější stehna jsem měla taky. Jeansy jsem měla přes stehna příšerně obtažený, nikdo mi nevěřil a hromadně jsme řešili čím to je. Byly to otoky. Určitě máš ještě oteklé břicho, i dole, tu ... a určitě i stehna. Jsem přes tři měsíce po a stehna mám dávno stejný jako před lipkou. Ale taky jsem řešila stejný problém jako ty. Takové ty normální otisky od oblečení ti vždycky zmiznou, ale bacha na hluboké zářezy při dlouhotrvajícím sedění. Narovnávej, urovnávej. Seď rovná, jako bys měla na zádech pravítko a snaž se mít břuch rovný bez harmoniky. Při sednutí si vždycky narovnej kompres, aby nebyl shrnutý.Neboj, bude líp. Z Kréty přijedeš jako nový člověk.Pamatuji si dobře, žes byla na lipce u doktora Linzera? Nebo jsem to zblbla? Jestli jo, tak je vidět, že to je normální smrtelník a né žádnej genius. Tady se o něm psalo, že on dělá lipky tak, že za dva týdny je břicho úplně krásné, rovné a splasklé atd. Ale možná jsem to s tím jménem popletla. V každým případě ať jsi byla kdekoliv, bude líp. Ještě před týdnem jsi nedopla kalhoty v pase a už je dopneš. Jde to pomalu, ale jde to. A z vlastní zkušenosti vím, že jak břicho opálíš u moře, hned je o 72 % hezčí, to garantuje cech lipkařů.

Slim (Čt, 4. 8. 2005 - 11:08)

Danuš a to se Ti zdálo, nebo to tak bylo???Protoze u me to tak je!!!!Jakej byl sraz s Mirkou? Porovnalz jste se???

Reklama

Přidat komentář