Reklama

Liposukce V.

renča (Út, 1. 11. 2005 - 18:11)

Ty podvazky asi zkusím jestli to půjde.Děkuji za radu

Mirka (Út, 1. 11. 2005 - 14:11)

Renčo, co si vzít nahoře podvazky a dole gumičky pod chodidla ?(to nemyslím jako vtip)

Věrča (Út, 1. 11. 2005 - 14:11)

Tak to se nedivím, že ti to leze dolů. Já při zákroku ležela celou dobu na břiše a stálo mě to 10 500 kč.Z kolen mi vysáli 150ml.Jak je vidět, že každý doktor má jinou taktiku.

renča (Út, 1. 11. 2005 - 10:11)

Verčo,tak punčochy mám ty od stehen až dolu,ale vůbec to na stehnech nedrží a leze to,je to děs.

renča (Út, 1. 11. 2005 - 10:11)

Mirko,tak do ordinace jsem šla ve 14h a v 15.45h jsem už vycházela,takže vše (focení,malování,napouštění a odsávání) trvalo necelé 2hodiny. Ležela jsem na zádech a bylo to fakt v pohodě. Jo a stálo mě to 8000Kč. Ty punčochy jsou ale fakt DĚSNÝ!!! To mi nejvíc vadí na celém zákroku.

Věrča (Út, 1. 11. 2005 - 10:11)

Renčo, jaké máš punčochy? Já nosila kompres od pasu dolů až do půli lýtek. Škoda, že jsi na kolínkách nebyla dříve, mohly jsme se navzájem utěšovat s hojením. Já na nich byla 10.5.2005 a teď jsem už v pohodě. Tak zdárné hojení.

Mirka (Út, 1. 11. 2005 - 08:11)

Ahoj Danuš, já si vzpomínám, že jsem první tři měsíce po břichu seděla rovně, jak s pravítkem za zády. To aby se mi kompres nekrabatil v pase. Taky např. u žehlení jsem s radostí u prkna stála (jinak většinou sedím). Dost jsem si na to tehdy zvykla, což bylo O.K. Teď už zase sedávám hrbatá.Ale co se týká těch vnitřních stehen, ty budu mít pořád při sedění rozpláclé, tak snad to tak nezůstane. Ale u vnějších jsem taky hodně seděla a dopadly dobře.To je hrůza. Jak se to blíží, už na to musím pořád myslet. Jak to bylo s tím vitamínem C před lipkou, úplně jsem zapomněla. Brát nebo nebrat? Menší polovinu podložek mám ještě od břucha, musím dokoupit. Já jsem fakt prdlá, doufám, že už je to naposled.

Dana (Út, 1. 11. 2005 - 07:11)

Mirko, předpokládám, že tvá kolena i stehna s tebou nebudou po dlouhém sezení mluvit, jako moje břucho. Anebo budou nadávat, a mluvit s tebou až moc! Mé břicho se se mnou hádá každý večer! Chtělo by pokohu ve stoje, nebo vleže, a já ho krabatím sezením.Musíte se holt nějak domluvit!

Mirka (Po, 31. 10. 2005 - 19:10)

Renčo, jak dlouho ten zákrok trval a v jaké jsi byla poloze? Jestli to není tajemství, tak koliks za ty kolínka platila?

Mirka (Po, 31. 10. 2005 - 19:10)

Vendy, já u vnitřních stehen neměla taky žádný hrbolky, zatvrdlinky a podobně. To mám teď u břicha. Tak těžko říct, co mě čeká u vnitřních stehen (možná i kolínek).Holky mám nápad. Aby se to u kolen nevyhrnovalo nahoru, tak zespodu našijte pásek pod patu !!! (hi,hi,)- to tak měly před sto lety kamaše.No a Vendy, jak se budou tvářit ty vnitřní stehna a kolena na mé deseti až dvanáctihodinové sedění?

Vendy (Po, 31. 10. 2005 - 19:10)

Ne Verčo,ale Renčo.Promiň.

Vendy (Po, 31. 10. 2005 - 19:10)

Verčo,ty máš na ta kolena jenom punčochy? Já k nim měla dělaná i stehna,tak jsem byla nacpaná v kompresu.Právě jsem si říkala,že musí být hrozné mít jenom kvůli kolenům celý kompres.

Dana (Po, 31. 10. 2005 - 19:10)

Renčo, co ti mohu stoprocentně slíbit,, TODLE určitě přežiješ! .-)))))

renča (Po, 31. 10. 2005 - 18:10)

Vendy,díky za útěchu s těmi punčochami. Nevím jak to přežiju.

Vendy (Po, 31. 10. 2005 - 17:10)

Renčo počkej,až začneš chodit,to se to bude teprve hrnout.Mirko,je mi čtyřicet pryč,takže žádná mladice,ale jsem sama překvapená,že se hojím tak dobře.

renča (Po, 31. 10. 2005 - 17:10)

Ahoj holky,tak jsem aasi hodinu po lipce kolen a v pohodě. Bylo to lepší než boky na kterých jsem byla v březnu. Co mě akorát štve jsou ty punčochy,pořád mi to nějak leze,jsem z toho na nervi už teď a to je mám hodinu. no budu to muset nějak vydržet. Mějute se....

Dana (Po, 31. 10. 2005 - 07:10)

hmmm, já po SVÝCH zkušenstech bych jela světa kraj, protože to, co jsem zažila v únoru, a to, co teď se prostě srovnat nedá!!!Miruš, díky za povzbuzení, dneska jsem v práci první den bez kompresu a zdá se mi, že mám na vrchním břuchu špek!Doufám, že je to oteklina, i když po ránu???Víš, co je sranda? Já kdybych teď šla po třetí, tak mám úplně stejné otázky, i obavy, i když už jsem stará harcovnice!Já vůbec neřeším, jstli jít znovu případně na opravu - to bylo tak málo zatěžující celá ta akce č. II, že to bylo lehčí, jak vytrhnout zub. O mnoho! Jen - jestli by to pomohlo.Dneska ráno se mně to hrbolaté teda nelíbilo. Ale tvar zůstává, panděro je fuč. Na to si pořád nemůžu zvyknout! Je to tak zvláštní! Neskutečné! Skoro deset let jsem nosila to sádlo, a teď je pryč. A jak to říkáš - už nemám co dodat - jeden den jsem napsala mail, za dva dny mně volala paní Foldynová, a jelikož jsem z blízka, tak jsem tam tentýž týden jela na konzultaci, a termín jsem si určila sama ( úplněk, práce, atd...), do měsíce.Přeji všem hodně zdaru! Já opravdu nelituji!!!

Mirka (Po, 31. 10. 2005 - 06:10)

Danuš, ono to zas není tak katastrofický s tím břichem, jen jsem ho hold měla hladší. Prostě tvar super, povrch trošičku vlnkatý. Ale v té horní části je to fakt málo (ráno vůbec). Ve spodní části mám tu rýhu, která se dá zakrýt vyššími kalhotkami. U nizkých bikin je to vidět (ale né zas tak, že by si toho každej všiml). Nosila jsem dvojdílné plavky, spodní díl takovej ten vysokej, hodně hodně vykrojenej kolem stehen. V tom to bylo O.K. Na všechno se při opravě zeptám, ale ty Danuš jsi teprve měsíc a půl po, takže ty ještě vůbec nemůžeš hodnotit. To se ti bude ještě hodně měnit. A ty hrbolky budou vidět po půl roce mnohem míň, to mi věř !!!!JanoK - já teda nevím, jestli bych jela tak daleko na lipku (já to mám 140 km), ale pokud se tak rozhodneš, a bude to nutné, tak tě nechají na klinice přespat. S tou konzultací - já, abych nemusela často jezdit tu dálku, tak jsem popsala do telefonu, na co chci jít a objednala si termín lipky. Přijela jsem dřív, napřed proběhla konzultace (pan doktor vyslechl, které oblasti chci, řekl svůj názor a společně jsme dospěli ke kompromisu - dala jsem na něj). No a šlo se na věc. Asi to není až tak typický, dělat konzultaci i zákrok v jeden den, ale při velkých vzdálenostech to jde. Objednací lhůty nejsou dlouhé, já na vnitřní stehna (spolu o opravou břicha) jdu od zatelefonování do měsíce.

JanaK (Ne, 30. 10. 2005 - 19:10)

Ahoj Danuš, myslím, že si psala, že si byla na břichu v Havířově, co? Tak bych se chtěla zeptat, jak dlouho si čekala na konzultaci a potom na samotný zákrok. 25. 11. mám jít na další lipku (na 1. jesm byla v dubnu), ale tak nějak jsem z toho rozpačitá. A když čtu jak tady jásáš, tak si říkám, že bych to tam taky prubla. Mám to sice cca 350 km, ale kvuli dobrému výsledku bych i ty cesty podstoupila.

Dana (Ne, 30. 10. 2005 - 19:10)

sakriš drát...tak jo, plavky budu mít vcelku, už, no jo, ale co ty ostatní "akce"? Jak to zakamuflovat? To se budu furt hlídat, jestli se mně nehrbolatí břicho?A já naiva myslela, že to časem zmizne ... válečkuju jak blbá v naději, že to vyhladím!Až mně je špatně od žaludku, jak furt tím válečkem šmidlám po břichu.Tak teď nevím...Mirko, zeptej se pana doktora, zda se daj nějak odstranit! Ty zatvrdliny - jestli bych měla jít na opravu i já?klidně bych šla, jen jestli to má smysl, a jestli to vůbec jde?

Reklama

Přidat komentář