Reklama

Liposukce V.

Tereza (So, 10. 9. 2005 - 19:09)

Já jsem byla na tumescentní liposukci v narkóze (ta stará suchá metoda se už nepoužívá),protože jsem chtěla vše najednou.Také mi bylo řečeno,že v lokální anestezii se nedoporučuje dělat vše najednou,vzhledem ke vzniku komplikací.Narkózu jsem snášela kupodivu dobře a s výsledky jsem spokojená,žádné nerovnosti.Ono hlavně záleží na šikovnosti a zkušenostech chirurga,než jestli je to v narkóze nebo ne.Pochopitelně pokud už má někdo nějaké zdravotní potíže,že by narkózu nemusel dobře snášet,je lepší jít vícekrát v lokální anestezii.

jana (So, 10. 9. 2005 - 15:09)

Holky, nechodte na liposku v jakekoli narkoze!Musite ležet a v leže telo vypada jinak, mužou zustat nerovnosti. Při tum.lip. se na závěr postavíte a všechno se zkontroluje. Taky ta narkoza škodí organismu!Jsou pracoviště, kde Vam udělají všechno naráz a tum.metodou, ta je modernější. Ale nechci je tady propagovat, at me někdo nenapadne, že lobuji.

Kristy (So, 10. 9. 2005 - 11:09)

Ahojky, jen náhodou jsem objevila tyto stránky a všechny co jste byly na lipošce moc obdivuju. Já jsem se asi tak po dvou letech rozhoupala k tomu, že jdu na konzultačku do Esthé. Ráda bych šla na vnitřní stehna, okolí kolen a lýtka - pokud to půjde.Jen jsem hrozný srabík,jsem rozhodnutá tak na 80%, ale než na to půjdu tak asi zkolabuju. Mám hrozný strach z narkozy, z komplikací a těch bolestí po.Bohužel net v práci mi tyto stránky blokuje a jinde se na net moc nedostanu, proto prosím nějakou hodnou osůbku,která by si se mnou chtěla chvíli vyměňovat emílky ohledně lipošky. Přeji všem pěkný den Kristy

JanaK (So, 10. 9. 2005 - 00:09)

Ahoj, nevím asi nejsem ta pravá, kdo ti může poradit, ale na druhou stranu jsem případ jako ty. Když jsem byla u doktorky, tak mi řekla, že by mi doporučila CA nebo epidurální anestézii (když chci mít nad vším, co se se mnou děje kontrolu), taky právě kvuli tomu, že to jsou velké oblasti. Nicméně jsem chtěla lokálně, tak jsem tu lipku i podstoupila. Byla jsem, ale upozorněná, že budu muset jít minimálně 3x. No, když to shrnu, tak dneska toho docela lituju, že sem nešla epidurálně, protože bych to už měla dneska všechno za sebou a v pohodě.Na další lipku co pudu, tak se rozhoduju zda ji podstoupím v CA nebo EA. Ale rozhodnutí je jen na tobě.

markéta (Pá, 9. 9. 2005 - 19:09)

Ahoj holky, 19. 10 jdu na liposukci stehen do Brna k Dr. Franců. Byla jsem na konzultaci a Dr. mi řekla, že to bude tumescentní metodou, ale v CA, protože jsou to velké oblasti a pokud by to dělala v lokále muselo by se to dělat navíckrát a prádlo bych musela nosit o to dýl. Jak tady ale čtu, většinou se tumescentní liposukce dělá v lokále ne? Jsem z toho trošku nervozní, protože to nebudu moci při operaci kontrolovat. Ovšem ten argument s tím, že mi to všechno udělá najednou mě vcelku přesvědčil. Jak to teda je? Prosím poraďte. Díky

katka (Pá, 9. 9. 2005 - 09:09)

Můžete mi prosím holky hodit sem nějaký kontakt na ten Havířov? Nemají www stránky nebo tak něco? Jak u nich lipka probíhá? V celkové narkóze nebo jen lokální - tumescentní? Já byla na Lauree v Brne na tumescentu, ale byly to jen menší a lokální ložiska tuku.Tak nevím, jesli na větší rozsah mám jít znova tam nebo někam jinak.Díky moc Káťa

Veruš (Čt, 8. 9. 2005 - 11:09)

jéžiš to bylo hezký :) dík

Jiřka (Čt, 8. 9. 2005 - 10:09)

Verus co blbnes co ja bych za to dala kdybych mela boubelaty tvaricky. Ja mam hubu hubenou a propadly tvare a moc mi to vadi.

Veruš (Čt, 8. 9. 2005 - 08:09)

Ahoj holky tak jak je? U mě stále nic moc, břicho stále divné a do toho všeho jsem začala brát nějaký léky na předčasný přechod což ve 30letech je super!!! Jsou to hormony po kterých se přibírá neskutečným způsobem a které zadržují v těle vodu tak že si trochu připadám jako reklamní panáček Michelin :( Ale co mi chutná je papáníčko a hlavně sladký, poraďte jak se dokopat k tomu začít cvičit a hlavně "nežrat" potřebuji to jako sůl! Na kontrolu půjdu tak za měsíc tak jsem opravdu zvědavá jak to dopadne!!! Holky piště ať se zase dovím něco nového!!!Jo a ještě už je to tady jednou tam vlezeš a jdeš tam znovu a znovu, přemýšlela jsem nad vysátím mejch tvářiček abych tam měla takové ty ďolíčky, máte s tím někdo zkušenost?

Mirka (Út, 6. 9. 2005 - 14:09)

Danuš, šíleně nestíhám, ale tady aspoň nakukuju !!!!Od pátku za týden to určitě platí, už se móóóóc těším.Příští týden upřesníme čas a místo děje ...

Dana (Út, 6. 9. 2005 - 07:09)

Já už se nemůžu dočkat Mirky a Kamči - aby mně dodaly sil!Slim, já du znovu!Sice mně kolegyně říká, že ten velký špek pod pupkem mám pryč, já mám ale dojem, že jsem furt stejná.Úbytek cm - O!Tak to zkusím ještě jednou, tentokrát bez narkozy, budu trvat na tom, že to chcu AŽ NA KOST!!! :-), a kpak už to budou fakt jen povolené saly a budu je must vycvičit.Nechávám si najednou horní, pravu spodního i pas, a něco říkal, že zajede i dozadu v pase - asi ty držáky ne?Když TO nepomůže nasadím rádiovku, důchodky, tepláky, a kašlu na svět vůkol kolem...

Slim (Po, 5. 9. 2005 - 21:09)

Cauky holky, tady ta diskuze nejak zaostava..nezda se Vam ? Polozim Vam dotaz tykajici se oblasti bricha, aby jste se trochu rozepsaly....Takze nejdrivpopis situace: po ranu bricho hlasi zhruba 2 cm ubytku, coz neni zase az tak slava, kdyz si vezmeme ze jsem k tomu mela vzane i boky... Po cviceni, solariu ci masazi mi bricho roste do puvodnich tvaru. Za ta rana jsem vdecna.......Chci se tedy zeptat : kdy mohu zaznamenat ubytky, ty opravdove, stale, poradne???? Nechce se mi listovat v tehle diskuzi i kdyz vim, ze bych Vas prubeh jiste nasla..... Tak me nektera pomozte a odpovezte, prosim prosim. Zdravi Vas SLIM....:)

Mirka (Ne, 4. 9. 2005 - 19:09)

Ahóóóóóój!!!!!!!!!!!Přijela jsem v noci,v úterý 850 km k Bodamskému jezeru,středa,čtvrtek a pátek - jsme ho skoro celé objeli na kole (180 km) a v sobotu 850 km zpět.Danuš,16.9. určitě platí!!! Kamča taky říkala, že to zkusí tam přijet. Ale při pohledu na její břicho bychom měly komplexy. Ale stejně bych moc chtěla aby přijela. Všechno tam rozeberem,řeknu ti podrobnosti z mé lipky u dr. Foldyny a prostě všechno co tomu předcházelo a následovalo. Kamčo, napíšu ti mailika za chvíli.Někdo tu psal,že nejde zvládnout v jeden den konzultace i odsátí. Já jsem toho příklad,že to jde. U obvoďáka jsem si nechala udělat tu krev (nakecala jsem mu, že si jdu nechat odstranit mateřský znamínko,jinak by to vědělo celé naše město).Přijela jsem v jedenáct,do dvanácti taky pokec s paní Foldynovou, konzultace, malování na tělo atd., od dvanácti nafukování asi do tři čtvrti na jednu, potom kafčo a asi od jedný do dvou vyfukování. Jak když u vody nafukuješ a potom vyfukuješ lehátko.(teda skoro)

Kamča (Čt, 1. 9. 2005 - 08:09)

Nesmutni! Mirka jela v úterý na výlet, snad se brzo vrátí a já opravdu dnes prožívala 1. září. Dej mi ještě chvilku, než si zorganizuji domácnost a můžeme plkat o Foldynovi:-)))

Dana (Čt, 1. 9. 2005 - 07:09)

tuž nevim. Jste šly všechny do první třídy, či co?Tady už nebude nikdy nikdo, jenom já se svým mega problémem?A já si chtěla popovídat ZAS o rakytníkovi, savých plenách, válečkování -- to jsem při první lipce nezažila, a teď to budu absolvovat.Je mně to líto...

Dana (St, 31. 8. 2005 - 13:08)

Mirkooooo, Kamčoooooo!!!!Doufám, že ten pátek platí?Já vám MUSÍM ukázat svůj objemnej panděrr!!!i když - když jsem šla po chodníku,a p. Foldynová mně jela naproti, pravila - že nechápe CO chcu odsát. Jsemť vychtrlina ... HALE!!! když som sa svlíkla, pochopila... :-))))

Dana (St, 31. 8. 2005 - 13:08)

ha ha!!! prý to je dobrej datum, poněvádž de měsíc dolů, a to prý se má ubírat ... když jde nahoru, tak se má přidávat - tu hnojivo, tu silikona :-)))))

Věrča (St, 31. 8. 2005 - 11:08)

Dano, klobouk dolů a držím Ti pěstičky ať jsi spokojená. Když kvete dušička, tak ostatní už jde samo:-))))

Dana (St, 31. 8. 2005 - 08:08)

ešče perlička!jsem známý blouditel, netrefím nikam, tak i v Havířově jsem zabloudila, a byla bezradná!Tak jsem volala p. foldynové telefonem, kde jsem, a že je nemůžu najít, a ona pro mne přijela autem...Jo, a operace dělá výhradně ON!Za asistence své ženy, která je fakt bezvadná!, a ještě nějaké sestřičky. Myslím, že tím, že se specializují výhradně na liposukce, jim to jde jako na drátku!Jdu 21. září ( to jsem si vybrala sama to datum), a určítě poreferuju!!!!

Dana (St, 31. 8. 2005 - 08:08)

... pak přišel dr. Foldyna, a prozkoumal mně. Jsem nešťastná ze svého břucha - protože i když mám to spodní už odsáté, není úplně OK. Měla jsem strach, že už to vzheldem k mému věku nepude, přes pas mám 92, a to jsem měla ještě ve třiceti 65!Tak pravil:Ideální pro odsátí ( jsem celkově hubená). Ale musíme to vzít komplet, jinam by mohly vzniknout nesouměrnosti. Tedy spodní, vrchní i pas. Koukal dozadu, a brblal si, tady to vezmu taky, ať to je pěkně vytvarované. Začala jsem doufat, že před smrtí budu moct ještě obléct kraťasy a bikiny!Domluvili jsme si termín, a musím si ssebou vzít tři věci:rozbor krve ( ale ten mám, tak ho jen zfotím - jedná se o krevní srážlivost, či nějaký skrytý zánět)návlek, a tabletky na tlak, které užívám - kdyby se mně zvedl ze strachu. Ale já se fakt nebojím!

Reklama

Přidat komentář