Reklama

Liposukce V.

Dana (St, 28. 9. 2005 - 22:09)

Kamčo, hlavně, že jsi TY celá!!!!a kontrolní otázka: na jakou? lipošku si proboha ještě chtěla jít? Ušních lalůčků???Máš dokonalou postavu! to už ti vyšší mocnosti asi naznačily, tak ti zbouraly tvuj vuzek! :-)))Se to zaepí, a Mirka ti to pak natře - že Mirko, přes topení ses zaučila, na Kamčině autě se doučíš!!!! Doufám, že to topení je růžové - v debn stáního svtk české státnosti je třeba všechno lakovat na růžovo!Já si léčim chřipku a masíruju břicho a nejbližší okolí. Tvrdé to je jak beton, brzy přihjde na řadu šedý balvan na skalku...Ve čtvrtek - zítra - jdu na kontrolu. Ale tady se mnou nikod nemluví, a začnu trpět samomluvu - to není moc povzbuzující!aspioň větiškuuuu, prosím, búúúúúúúúúúúú

Kamča (St, 28. 9. 2005 - 19:09)

Ahoj Mirko, nejsi daleko od pravdy, ale to nové je naštěstí stále krásňoučké. Jedná se o to staré. Po půl roce to je překvapení. Písnu ti zítra ještě na mail. Potřebuji se vykecat:-)))

Mirka (St, 28. 9. 2005 - 12:09)

(kdybyste mě teď viděly !! V montérkách si ve své kanceláři natírám radiátory, syntetickou smradlavou barvou, kterou mám i ve vlasech - dnes !!! ve svátek !!!)

Mirka (St, 28. 9. 2005 - 12:09)

Ahojky všem v rychlosti.Nestíhám,ale čtu !Aleno,nalistuj Liposukci III, datum 15.dubna 2005, tam to popisuju úplně podrobně.Danuš, ještě že tě můžu číst, jsi mé jediné zpestření.Kamčátko - nevím co se stalo (snad jsi nepicla auto ?) ale hrozně moc ti držím palce !!!!!!!!!! Uvidíš, dobře to dopadne, myslím na tebe !!

Dana (Út, 27. 9. 2005 - 19:09)

jak tak koukám, prsty jsou rychlejší než schopnost klávesnice reagovat :-))) mně tam chybí písmenka!V práci mám asi lepčejší a rychlejší klávesnici. Musím podusit syna, ať mně pořídí výkonnější,.Ale vzal mně i repráčky do Prahy, a nemáma ni tiskárnu - asi začnu stávkovat!!Jo, jsem z Ostravy, a mooooc ráda bych se ještě viděla i s Mirkou, i s Kamčou, obě báječné a suprovní baby!!! a taky nádherné... Já musím dodat!!Ta moje kámoška, co spol od ledna blbnem co se naší vizáže týče, byla dneska na trvalé řas - tak samozřejmě, to chci taky. HA HA HA!!!Ještě chcu na kyseliny znovu v listopadu, tentokrát ale ke své kožní, která to dělá za 200 Kč jedno sezení,a ne za 6000, jak paní "doktrorka" Lucáková. Sakra. Si na to vzpomenu, tak pěním!Nevím, co my dvě ještě vymyslíme, na liposukci jsme se hecovaly, pak na permáč, na nehty - prsa jsme vynechaly po zralí úvaze :-), a už zbývá jen ta transplantace mozku...

Dana (Út, 27. 9. 2005 - 18:09)

Alí, tak to se musíme sejít!Nic nehradí osobní styk, a tvoje vlastní oko!!!Kdybych to tu měla popisovat, tak to je na dlouuuuhé pokračování!Ráa ti vše řeknu, do podrobna, a nejlepší je pak si tam osobně zajet, a kouknout, na fotky, popovídat si, ať tě dokto zkukne, a poradí ti.( ieální by bylo, kdyby dorazila i Mirka ... co????)KAMČOOO!!! Holka moje, ve větším finančním srabu než já určitě nejsi!!! Ani nemůžeš bejt!Hele, prachy budou, my nebudem. To je jen malinkatý průserek, v životě mne to ptkalo tolikrát, a vžycky jse se z toho nějak vyhrabala. Hele, měla jsem období, kdy jsem měla pětiletého syna, byla jsem s ním sama a na měsíc na jídlo měla 500 kč. To jsem kupovala pro něho plátek šunky - čuměli na mně v obchodě jak na debila.. já jsem měla chleba a trošinku másla - a přežia jsem.Pak byla doba, kdy jsem doslova nevěděla, co s prachama! Mohkla jsem si koupit úplně všechno...Hádej, kdy jsem byla šťastnější?A na co více vzpomínám???Pokud máš starosti JENOM s prachama, je to dobrý!!!! věř mně!!!!( ty já mám růběžně furt, a na humoru mně to neubírá!)

Alena (Út, 27. 9. 2005 - 18:09)

Ahoj Danuš, Mirko,jsem vděčna za slova podpory, už jsem se nemohla dočkat na nové informace. Z vašich slov vyvěrá síla a podpora, tak že i já se zřejmě stanu jednou z Vás. Ještě bych snad uvítala, kdyby Mirka napsala kolik cm pozbyla a v kterých lokalitách a jestli znovu přibírá a nebo jak se cítí celkově. No zkrátka hltám každou informaci. A co ty Danuš, jak probíhá tvoje dolečování? Jo a ještě jsem si vzpoměla a ráda bych se zeptala, jak vúbec tan samotný proces na klinice u MUDr. Foldyny probíhá.No zkrátka, jestli budete mít chuť a čas tak piště, no prostě všechno. Já již teď móóc děkuji.A ještě odpovím, jsem z Moravskoslezského kraje, asi 20km od Havířova. Pěkný večer Alena

Kamča (Út, 27. 9. 2005 - 13:09)

Jsi hodná děkuji, ale asi se mi i přes veškerou snahu scvrkne účet.A s čerty, ať nežeru:-))) Pá,pá, další liposukce. Ještě, že jsem si nic nenaplánovala.

Dana (Po, 26. 9. 2005 - 16:09)

sorry - překlepů jak sviňa!!! kamery doma pochopitelně nemám. Aspoň doufám.kamčo, jakýkooli problémek se dá vyřešit! Nepotřebuješ pomoct? Pokud nejde o život....hele, mám přebohaté zkušenosti v řešení malérů, držťkoopádů, průserů, nečkaných zvratů .... v ejhorším si ej štardlu - dvě až deset, a jdi spát. Vono se to nějak vystříbří!Nakonec - vše se vyřeší samo, věř tomu!

Dana (Po, 26. 9. 2005 - 15:09)

jasně, že kukám pod kompres, jak se to tam vyvíjí! jo, s kompresem jsem "hezčejší" :-)))Měřím. Ale švindluju, protože stahuju břišní svaly, a to mně hodí tak - 10 cm ( no nic, já ví, to budu musit cvičit - jenže já su lenora lenivná!)Modráky ai moc nemám, až se divím! Ani moc nateklá ne, protože mně je vidět TVAR!!!! a to jsem nadšená jak právě vypuštěná vana!Jsem doma, ale jen z rozmazlenosti. Klidně bych mohla do práce - ale já z minulé zkušenosti u Lucáka jsem si vzala 10 dní dovolené. A tak se doma válím, čtu, žeru :-)))), a obdivuju práci pana doktora.Mně to opravdu eboleklo vůbec! Furt jsem čekala na bolest, a ono nic! Líbila se mně naše "komunikace s persoálem", to byla bomba! Nejvíc mně bolela ta proti anti - sakra, prioi infekci, co mně píchli do prdelky. Jinak jen malinkaté štípání při apouštění, a potom lechtání při vyssávání. A nejvíc se mně líbiko ( hnusilo!), když jsem VIDĚLA na vlastní oko ty dva litry žklutého hustého sádla - marjá jozef, skoro jsem hodila mašlu - a to mně ještě pak doodsával pas, a říkal, že asi ještě 300 až 350 ml.To by v tom byl čert, aby celkový odsatek - to je dobrý slovo!, který společně s tí nezaručenm 950 ml z února činí 3 l nebyl znát! Holky, já si nahmatám žebra!!! Já furt hudlaka za rouškou - na kost, doktore, až na kost! A přidááát! Tak mně to mydlil a mydlil kolem celé mé osy!a jsem stejná, jako všechny!!! ( asi normální) Nemůžu se dočkat výsledku! I když ví, že minimálně 14 dní se nemá kukat, a výsledek tak za měsíc, furt se na sebe čumím, otáčím, natáčím, a říkám si - babo, škoda, že ti není o třicet míň, docela by jsi ušla :-)))))) ( bez ksichtu, ale ten nespraví ani pán bůh, s tím jsem se naučila žít :-)))svědí mně to. Zipy vadí - jasně, ale posunuju je, Už sem si to dvakrát zužovala (!) tak, aby ty zipy se také posunuly, ale zase se to líp oblíká. A ještě něco - sakriš, v tom kompresu mm bez podpry docela hezká prsa!!!! :-))))Vony jsou drženy tím tuhým vložkem :-))), tak drží jak luterská víra, a trčí dopředu, asi si pozvu nějakou pánskou návštěvu.( ale nesmí se mně dotknout! A když, tak jen lehce hladit. Jako se hladí furt já. Moje kočička teď závistivě čumí, protože místo, abych hladila ji, pořád hladkám sebe .... ještě, že mám doma skryté kamery, a nejsem vyvolená!!! .-)))

Kamča (Po, 26. 9. 2005 - 13:09)

Jo, jo, bříško mám fakt na jedničku. Hlavně po ránu, to je paráda. Ale náladička je dnes mizerná, vyskytl se malý osobní problémek, který teď řeším. Tak mě nic moc jiného nenapadá. Držte se:-)))

Mirka (Po, 26. 9. 2005 - 13:09)

Ahojky Danuš, já smekám, jak to dovedeš tak krásně popsat. Přímo mi píšeš z duše. Takže dnes jsi pátý den po, že? Jsi doma nebo v práci? Měla jsi sundaný kompres? (to je krása, pod ním, co?) Ještěže víme, že se tvar bude výrazně měnit až budou miznout otoky a ten povrch se vyhladí. Netlačí tě na boku zipy od kompresu?Máš v pohotovosti krejčovský metr? Jsou úbytky? Hrozně mě těší, že jsme tě s Kamčou tak připravily a že se všechno tak dobře vyvíjí. POPISUJ, POPISUJ, POPISUJ !!!. A určitě tě budu ještě chtít vidět, jaký to bude rozdíl proti tomu pátku, co jsme řádily v IKEI.Aleno - já jsem byla u stejného doktora a na stejné oblasti jako Dana před 5 měsíci a jsem zhruba stejná věková skupina. Nelituju (lituje můj muž, kterýmu jsem se prý víc líbila s bachorem).Z které části republiky jsi?Kamčo, přispěj Aleně svou troškou do mlýna, ty máš bříško nejpěknější, tak popiš jak ti stouplo sebevědomí ...

Dana (Po, 26. 9. 2005 - 12:09)

JO JO JO!!! Měla jsem takový vypoiuklý žaudek, od prsou taková boule, a pak to přecházelo do rovného válce, bez náznaku pasu, a ze "suché" rpdelky pak trčely dvě suché větévky coby nohy. No děs!!!Když jsem si sedla, vyvalily se tři pneu, jak jelita maxi velikosti, a přes pas jsem měla ... ehm... 92 cm. Měřím 170, vážím 62 kg. O dalším vývoji budu pravd&;239;vě informovat, ale už te?jsem optimista jak dělo - protože JE to už vidět, i přs to nateklé, že JSEM vytvarovaná, nejen odsátá - jak to dělá hodně doktorů. Tuto metodu do republiky "zavlekl" MUDr. Linzer, akle asi před pěti lty, od té doby už si každý lékař vylepšuje metodu podle svých zkušeností.VOlte v každé případě specialistu, kteý se spcializuje JEN na liposukce!!Já měla ještě to štěstí, že MUDr. FOldyna měl právě nové kanyly, a sám si liobal, jak je to jemná a perfektní práce. Na velikosti kanyl velmi záleží!Za stejnou operaci - jsem se koukala - bych v Praze myslím v Esté (?) zaplatila 60.000 Kč.

Dana (Po, 26. 9. 2005 - 12:09)

jo, marjá, jak já to chápu!!!Taky jsem měla kmínky, že už jsem stará! je mně ještě o trochu víc, než tobě. Já si nejdřív myslela, že mně stačí spodní břicho, měla jsem ho hlavně vsedu vyboulené, a po 45 letech věku jsem si musela vsedě rozepínat sukni - tak ne to tlačilo!Pak jsem s hrůzou zjistila, že musím vyměnit šatník - a to mne dorazilo. Už nic do pasu nebo těsně pod pás, džíny šly do "někam", pavky - jedině vcelku, a začala jsem se sama sobě hnusit. Snažila jsem se cvičit, sauna atd . - nic. Pak jsem se koukla na svoji maminku, a bylo mně jasné, jak dopadnu. Proto říkám, spíše ŘVU!!! Na liposukci ano!!!! ale bacha na výběr doktora a metody! je fakt, že já jsem "chytrá" až po bitvě, až jsem skoro rok pátrala, četla, ptala se, telefonovala, debatovala - a teď mohu opravdu s klidným svědomím říci:l. v žádném případě nechoďte na "normální" v CA. I když tvrdí, že v CA to neboli ( HA HA HA), aže to JE tumescenční. Mně to taky tvrdili, a pravdu jsem zjistila až pozdě. Navíc - návleky jsem nosila jak debil 4 měsíce.2. Ultrazvuková byla jednou dobou hitem, než přišli na komplikace ( spáleniny atd - lze najít na netu). Po prvopiočátcích všem možných zkouškách se jeví jako nejolepší ( a já to tvrdím taky) tumescenční, bez narkozy. Není pravda, že se nemůže odsát více oblastí či více tuku, jak někteří lékaři tvrdí. Lze. Já jsem toho důkaz. Není pravda, že po 35 roku věku už je to riziko - zákeží na šikovnosti operatéra a také na kázni pacientky a následné péči. 3. Ceny jsou za stejné provedení!!! v republie tak různé, až jsem tomu nemohla uvěřit. konkrétě:já jsem platila při první - jen spodní břicho - 12500 + návleky, a byl to horor. Od probuzení z narkozy, pak měsíc děsný, další dva hrozné. Výsledek? Pneumatika zmizela, ale najednou celé břicho bylo neforemné a nesouměrné! Byla a jsem naštvaná, že mně ten doktor, kterého jsem si - pravda - dobrovolně zvolila neinformoval pravdivě. Prý mně odsál 950 ml tuku - nevěřím. Tak jsem začala znovu studovat, hledat a pátrat, a zjistila jsem, že jsem debil!!!V republice dělá jen pár lékařů opravdickou tumescenční liposukci, ktrrá je téměř bez rizik, a s maximáními výsledky. Teď jsem byla na ZNOVU spodí břicho - juj, tam toho ještě bylo!!!, horní břicho a pas, a pan doktor to vzal kompexně, až dozadu pod lopatky, abych měla celý ten "válec" rovnoměrný. Holky - znovu se mně objevil pas!!!!, nic mně nikde nevisí, a to jsem ještě oteklá, mám trochu modřiny, ale normálně existuju!První zákrok - klinika MUDr. Lucka v Ostravě- zákrok mně zcela nečekaně a až na místě bez předchozí informace prováděl dr. Zakout. Nedooručuji.Druhý zákrok - klinika v Havířově MUDr. Foldyna - najdi si na netu - a jsem nadšená! Za celé břicho 20000 Kč s tím, že deset jsem dala hned, a zbytek budu slácet po dva tisíce měsíčně. První doktor chtěl po mně závaznou zálohu, druhý nic, dokonce jsem musela sama o penězích začít mluvit až PO zákroku! Jakže a kdy to mám zaplatit. Celý zákrok opravdu super! Snad je to psychikou, já jsem to moc chtěla, ale ani jsem nekvikala bolestí, ani ni nekousala či nezatínala - podrobně už to tu někdo popsal.

Alena (Po, 26. 9. 2005 - 10:09)

Ahoj Danuš,Jsem hrozně ráda, že jsem zrovna oslovila Tebe, myslím, že perfektně komunikující ženu. No nebu dlouho předstírat, že nemám konkrétní dotazy, ale určitě nečekám, že mně musí být odpovězeno. Opravdu začínám "hltat" všechny informace, dobře jsi mě odhadla, tak že......- Danuš prosím, kolik ti je let/ to proto ať mohu srovnávat/ mně je 51 let, moc ráda bych i věděla koli jsi měla v pase před liposukcí a jestli jsi měla i takový ten "velký žaludek"hned pod prsama. Já totiž mám stále obavy a stud jestli vůbec si mohu liposukci ještě dopřát. Pro tvou informaci měřím 164 cm a vážím 72 kg, v pase mám asi 87 cm. / to je zpověď co?/ Jinak já rovněž pracuji v kanceláři a někdy i momo ni, jsem v celku optimista ale liposukce ta mně dává zabrat!? "jít či nejít". Budu se těšit na každou informaci!!A ještě jeden dotaz, slyšel někdo něco i o liposukci ultrazvukové???

Edita (Po, 26. 9. 2005 - 09:09)

Danuš, kde jsi na tom byla?

Dana (Po, 26. 9. 2005 - 09:09)

Alenko, vidím, že tě musím podpořit!Já jsem se začala po prvé zajímat o iposukci asi v lednu,. Předtím jsem měla pocit, že je to pro hérečky, zpěvačky, a lidi, co se živí vizáží. Já jsem úřednice :-)))Ještě včera jsem znovu pročetla všechny diskuze, o roku 2001 o liposukcích, setkala se s pár lidma, co maj "PO", a moje nejbližší kamarádka taky byla - no prostě, asi není více v liských možnsoteh zjistit!Já sama mám po dvou - první v CA - spodí břicho ( hrůza a děs) a druhá - čtyři oblasti - úplná paráda!Jestli se něco nedozvíš tady z toho našeho kecání, nebo se ti nbude chtít hleat, zeptej se - nezištně zodpovím - jelikož usím vrátit to, co mně zase předaly jiné mmé předchůdkyně. Jsem jim vděčna zä každou radu a zkušenost. Pamtuji si, jak jsem to hltala.Tak si myslím, že bych mohla splatit dluh tím, že poradím zas dalším.

Alena (Ne, 25. 9. 2005 - 21:09)

Jsem tu poprvé, přečetla jsem toho zatím málo, ale přece jenom něco. Hlavně jestli můžu, oslavila bych Danu, jelikož padesátku mám již za sebou a rovněž bych ráda aspoň trošičku se vrátila k tomu dřívějšímu pasu a bříšku a tak bych ráda ještě nějakou tu podpůrnou radu pro mé rozhodnutí. Ještě jsem nikde na liposukci nebyla. Děkuji moc......Ani nevím kde a u koho se toto moje psaní objeví. Všechny zdraví Alena

Dana (Ne, 25. 9. 2005 - 18:09)

no teda, se mnou nikdo nemluví!Teď, když se v závěru své kariéry a po sexuální sezoně dopracuju k bezchybnému tělu, tak se mnou nebude mluvit ani špunt z lahve...Viléme, Hynku, Jarmilooooo!!!!

Dana (So, 24. 9. 2005 - 20:09)

já mám kompresy oba na zipsy, tak to de ... a dneska jsem už zužovaa!Já tom pořád nemůžu uvěřit! Mám pocit, že jsem nikde nebyla! Normálně chodím, žádné kruté bolesti! sPÍM, a jemně masíruju rukama přes návlek - čumím jak jelito!Dokonce se mně "zdá", že už to je viět.Posím upřímně, neblbnu?( jasně, že ZASE chodím 100 x se koukat do zrcadla, kde se obracím, vcucávám, natáčím - ještě, že jsem sama doma!!!)Nedá, NEDÁ se to srovnat s tím, co jsem zažila v únoru!!!A v mém věku - chcu povzbudit všechny padesátnice, ať to nevzdávají, j jsem důkaz, že to de! Nikde zatím? nic nevisí, cítím se OKja vim, ja vim... už hudláš Miruš - no počkej zajíci, až sundáš návlek... :-)))jÁ zase dneska proštudovala vše o liposukcích, a zase se rozčílila, jak tam ten jeden doktor zatracuje tumesčenční, a libuje si v CA. Já bych ho kopla do k...í!!!

Reklama

Přidat komentář