Reklama

Liposukce V.

Věrča (Út, 20. 9. 2005 - 08:09)

Pro Mirku: Psala jsem to už několikrát, tak snad nebudu nudná. Byla jsem jen na kolenech, protože po konzultaci mi bylo řečeno, že nic víc nepotřebuji,nemám ty rajtky a podobně. Jen ta kolena mi hyzdila nohy, měla jsem tam takové ty vnitřní vaky a při chůzi jsem si s nima o sebe křesala. Teď je to v pohodě, netřu s nimi o sebe. Byla jsem 10.5.2005 ale ještě do nedávna ta místa na poklep byla citlivá.Při zákroku jsem tam málem zkolabovala a to pro mě bylo daleko horší než-li celý zákrok.Proto mám z dalšího takového pokusu strach a proto závidím každé z Vás, co jdete několikrát. Mám prý alergii na tu umrtvovací látku. Měla jsem pocit, že umírám, fakt divněj pocit, když zrtácíš vědomí.Jinak jsem moc ráda, že jsem tam šla a vše obstála, že můj midrák je pryč a že můžu nosit sukně nad kolena. škoda jen, že už není hezky, tak hurá zpátky do riflí.

Mirka (Po, 19. 9. 2005 - 16:09)

Veruš - Kamča s Danuš mě v tom utvrdily (díky jim za to). Dana taky říkala, že ještě nedávno to měla hrbolatý a teď jsem na vlastní oči viděla, že už nemá. Věrča - ty jsi kromě kolínek byla i na vnitřních stehnech? Ať už jo nebo ne, prosím tě napiš, jak dlouho jsi po, jak teď vypadají, jestli jsi spokojená a nelituješ atd. Já mám do 14. října možnost jít na vnitřní stehna a kolena za 5 + 5. Později by to bylo za 10 + 5. Takže tak, jako každá nová nechci číst staré příspěvky, ani tolik času nemám, tak prosím napiš svoje poznatky. Safra, mám už za sebou 4 oblasti (vnější stehna, H+S břicho, pas) a zase se cítím jak prvnička. A v té IKEI, to byl "fičák", co?

Veruš (Po, 19. 9. 2005 - 16:09)

holky můžu říct, že Vám zavidím, že se takhle můžete scházet. Kontrolovat stavy a drbat :) Tak že mít po sedmi měsících zatvrdlé místečka je normální, myslíš Mirko, že to opravdu pořád pracuje?

Kamča (Ne, 18. 9. 2005 - 19:09)

Čau holky, jsem zpět. Tak v Ostravě to byl "každopádně fičák"!!!Holky jsem moc ráda poznala a všechno probrala. Dana s Mirkou jsou fakt KUS a já vypadat za 20 let jak ony, tak si pískám. A mít jejich elán, to by jste koukaly. Na ochranku v Ikei nikdy nezapomenu. To byla bomba!!!! Zítra se ozvu:-)))Danuš kde jsi? Nenechali si tě tam?:-))) Zas takový rodeo jsme tam nedělaly, ikdyž se lidi otáčeli:-)))

Věrča (Ne, 18. 9. 2005 - 18:09)

Tak jsi Mirko holka šikovná, že jsi nezapomněla popsat Vaše setkání.Škoda, že fotečka žádná nebude, ách jó! Holky myslela jsem na Vás , jak se okukujete a debatíte. Já vím, že jste se hodně nasmály,když se Danuška dala do vyprávění. Stačí mi číst její příspěvky a zatraceně se bavím. Takových lidí je dnes málo. Jinak holky zdravím!

Mirka (So, 17. 9. 2005 - 19:09)

Ještě není 19.46 hod. Mají tu nějaké blbé hodiny, teď je 19.38 !!!

Mirka (So, 17. 9. 2005 - 19:09)

Ahojky všem!!Podávám první dílčí a kusé informace o slezině břuchařek. Sraz byl v restauraci, kde jsme napřed všechno pořádně odrbaly. Jen tak mimochodem, Kamču jsem znala z dřívějška, je to mladá krásná holka, a nově jsem poznala Danu, jejíž krásný a vtipný příspěvky všichni znáte. Čekala jsem dámu středního věku a byla jsem v šoku. Hezká štíhlá mladá ženská, která nemá žádný vrásky (že by ty kyseliny, který si nechávala patlat na obličej a psala nám tu o tom?). Největší chláma byla, že jsme si šly ukazovat bříška na záchod - držte se - pro invalidy (snad nám to postižení odpustí). Do dámských kabinek bysme se nevešly a tam bylo místa habaděj. Nevím, co si pomysleli chlapi a ženský, který procházeli chodbičkou ke svým záchodům a z dveří toalety pro invalidy slyšely záchvaty smíchu (co smíchu - řehotu !!!).A teď podrobnosti: Kamča - přesně podle očekávání - její bříško jsem viděla už před dvěma měsíci a nic se nezměnilo (k lepšímu už to ani nejde). Zkrátka a dobře - rovné a hladké, Kobzanová by se mohla jít zahrabat. Danuška - dělá dobře, že jde na spodní bříško a pas (příští týden a už teď držím palce). Podle toho, co tady líčila, jak to má hrozný - tak přehání - nemá ! Povrch má naprosto v poho, žádné hrbolky !! Jen hold trochu vylezlé a to Foldyna spraví levou zadní. Ale z toho hladkého povrchu jsem byla fakt v šoku. Jinak je Dana frajerka, štíhlá jak proutek.No a moje panděrko? Tvar dobrý, je rovné, s tím jsem spokojená. Ale ten povrch stále není dle mýho gusta. Pořád jsou vidět hrbolky. Ale podle toho, co mám vyčtený (a Kamča s Danuš mi to potvrdily), protože v některých místech pod kůží je to tvrdý, tak to ještě pořád není hotový a pracuje to. Jsou to hodný holky a vlily mi naději. Danuš říkala, že přesně takový hrbolky měla ještě před dvěma měsíci. Tak doufám.Do prčic, to jsem se rozepsala. Valím na zprávy a na VyVolený, čauky. Jsem zvědavá až se ozvou holky.Jo Věrčo - Kamča samozřejmě foťák zapomněla. Škoda, mohlas ses nasmát.

Věrča (Pá, 16. 9. 2005 - 11:09)

Pro Věruš: můj e-mail je beruska52"centrum.czTo je tak, když míchám práci se zábavou a zapomínám jednu věc pro druhou.

Věrča (Pá, 16. 9. 2005 - 10:09)

Pro Věruš: Tak to máme k sobě necelých 16 km.Na Vinařskou dnes nejdeme, jen snad dcera s holkama.Dojíždí na Mělník na gymnázium.Strašně prší a prý bude i zima.Jinak k té liposukci:byla jsem v Praze u Mudr.Jiřího Ferry.Fešák.Taky okukuji ženské, ne snad, že bych byla na ženský, ale na jejich špeky. Sama bych potřebovala břicho celé, ale všechny naše finance spolkne stavba rodinného domku a už jich máme zatraceně málo.Až dáme barák pod sřechu, tak budu mít více volného času, tak se určitě spolu sejdeme. Napiš mi když tak tvůj e-mail.Danuško:hezky se usmívej na foťáček.

Kamča (Pá, 16. 9. 2005 - 10:09)

Ou, ou, ou...Zas to s tou chválou nebudeme přehánět, nebo se mnou pak nikdo nevydrží:-)))))Tak, jdu si přežehlit bříško, namalovat nějaký ksichtík a vyrážím směr Ostrava. Nejžhavější "drby" dodám v neděli!

Veruš (Pá, 16. 9. 2005 - 09:09)

Oprava pro Věrču- já bydlím v malé vísce vedle Mělníka. Je mi 30let a sejít bychom se mohli určitě :) A u koho ty jsi byla na výkonu a přemýšlíš, že bys do toho ještě šla? Dneska se chystám s dítkem na Vinařskou na Mělník, ale jelikož chčije a chčije a chčije tak se mi tam vůbec nechce, nehledě na to, že takovéto akce nemusím :( Ale třeba se trochu odreaguji, nějaké lipařky tady psali, že pozorují ženy okolo sebe a říkají si - tady ta by potřebovala odsát nohy a tady ta zadek. Tak to asi taky takto udělám ať mám aspoň nějakou zábavu :)

Veruš (Pá, 16. 9. 2005 - 09:09)

A pro Ostravandy - Holky jen nás pěkně "podrbejte" ale taky nám potom napiště nějaké zajímavosti a rady, o.k.?

Veruš (Pá, 16. 9. 2005 - 09:09)

Ahoj Věruš, já bydlím v malé vísce vedle Mělníka. Je mi 30let a sejít bychom se mohli určitě :) A u koho ty jsi byla na výkonu a přemýšlíš, že bys do toho ještě šla? Dneska se chystám s dítkem na Vinařskou na Mělník, ale jelikož chčije a chčije a chčije tak se mi tam vůbec nechce, nehledě na to, že takovéto akce nemusím :( Ale třeba se trochu odreaguji, nějaké lipařky tady psali, že pozorují ženy okolo sebe a říkají si - tady ta by potřebovala odsát nohy a tady ta zadek. Tak to asi taky takto udělám ať mám aspoň nějakou zábavu :)

Věrča (Pá, 16. 9. 2005 - 09:09)

Danuš neboj se vlka nic. Kamča ví, jak fotit, aby jste byly krásné. Kamču znám z foto a je to moc krásná žena.Pro Věruš: Od kud jsi? Já jsem z města papíru a něříkej mi, že Ty taky, to by byla bomba, co?Jinak jestli jsi nedaleko, tak bychom se mohly sejít.Je mi 38 let a Tobě?

Kamča (Pá, 16. 9. 2005 - 08:09)

Ten pytel bych prosila 3x:-))) Ať s toho Věrča něco má:-)))

Dana (Pá, 16. 9. 2005 - 08:09)

FOTIT????Marjá.... jedině zezadu, když je tma, a objektiv posunout směr obloha....Nebo chcete naše úplně holá těžce zkoušená těla?Už letím shánět masku, brnění, paruku, a radši vůbec pytel...Nebude stačit slovní popis? :-))))

Kamča (Čt, 15. 9. 2005 - 17:09)

Věrčo čáááu! Myslím na tebe, už jsem Mirce psala, že nesmím zapomenout foťák:-))) Zítra vás všechny pěkně "prodrbkáme":-)))

Veruš (Čt, 15. 9. 2005 - 16:09)

Ahoj Dano, nevím čím si to mám vysvětlit, že se to panu doktorovi nepovedlo. Třeba jsem udělala někde v léčení chybu já!Jo a pro Věruš. Nezoufej já bych se taky s holkama z Ostravy ráda sešla a stejně jako ty usuzuje dle vykráčení na Horu Říp bydlím nedaleko Řípu, tak bychom se třeba mohli sejít my dvě. I když jsi byla na úplně jiných oblastech než já, ale co to neva, že?Holky držte se všicí :)

Věrča (Čt, 15. 9. 2005 - 14:09)

Holky, Dano, Mirko a Kamčo, nezapomeňte, že jste mi slíbily vaše společné foto ze setkání. Taky bych se moc ráda zůčastnila, ale jsem moooooc daleko. Ani kdybych si vylezla tady na horu Říp, tak k vám nedohlédnu:-)Užijte si to i za mě a moje vycuclý kolena.

Dana (St, 14. 9. 2005 - 16:09)

Holky!!!!Dyk už nejsme ani na halvní stránce v nabídce!Kde jste!Věruš, škoda, že to nemáš blíž do Ostravy. V pátek máme scuka - lipařky břuchařky, budeme drbat, porovnávat, skučet a možná i výskat.Jak je možné, že jsi byla u tak vyhlášeného doktora, jak říkáš, a výsledky nula?Čím si to vysvětluješ?

Reklama

Přidat komentář