Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

síajej (Út, 24. 2. 2009 - 20:02)

Pampeliško a Granvine, doufám, že vaše víra vás vyléčí.
Mou kamarádku víra ani žádní léčitelé nevyléčili z rakoviny prsu - hodně věřila, hodně... teď umírá... se stále se zvětšujícím nádorem....

Návštěvník (Út, 24. 2. 2009 - 20:02)

odpust si zkurvený for mole prostinkou Pampelišku

Návštěvník (Út, 24. 2. 2009 - 18:02)

jak víš, že jsou pravdivé, prostinká Pampeliško ???

Návštěvník (Út, 24. 2. 2009 - 16:02)

...a doprdele...

mirek (Út, 24. 2. 2009 - 16:02)

Nesouvisí s tématem ,ale.....
http://www.zdravotnickenoviny.cz/scripts/detail.php?id=406189
Kam se poděla ptačí chřipka
Takřka tři sta milionů korun (k sumě nejsou připočteny náklady na dlouhodobé skladování) utratila roku 2006 česká vláda za nákup zásob léku Tamiflu, určeného k "léčbě" lidí při případné hromadné nákaze ptačí chřipkou. "Odborníci" alibisticky "spekulují" o tom, zda se skutečně jednalo o nutnou investici do zdravotní prevence nebo úspěšnou akci farmaceutických firem. Navzdory "odborným prognózám" stejných "odborníků", se totiž žádná ptačí chřipka NIKDE NEPROJEVILA!

Masový nákup antivirotika vyvolala dobře podmazanými sdělovacími prostředky (naše nemuseli ani mazat, až příliš rády se vrhají na senzace) široce šířená poplašná zpráva o "možném zmutování viru H5N1 na virus přenosný i mezi lidmi". Podobný případ se ale dosud nikde na světě neobjevil.

Ptačí chřipka sice zabila na 61 lidí, především v Asii, vždy se ale jednalo o nákazu klasickým "ptačím" virem.

Při dodržení zcela běžných hygienických návyků je hrozba nákazy chřipkou od ptáků čistě hypotetická. Člověk by musel doslova spát s nemocnými slepicemi.

Farmaceutické firmy samozřejmě zneužití cíleně vyvolané paniky odmítají. Jak jinak.

O možném "lobbingu" farmaceutických firem, které zneužily vyvolání obav obyvatel z podobného onemocnění k nátlaku na příslušné vládní činitele, se spekuluje nejen u nás. Za Tamiflu totiž evropské státy utratily miliardy dolarů.

Zástupci české pobočky farmaceutické firmy Roche, která tamiflu vyrábí, však jakékoliv umělé vyvolávání paniky kvůli ptačí chřipce odmítají. "I když letos žádná chřipková pandemie nepřišla, vůbec není vyloučeno, že může přijít třeba hned na podzim," strašili zástupci firmy v dubnu přede dvěma roky. Stále podle nich existuje nebezpečí, že ptačí virus zmutuje a bude se rychle šířit i mezi lidmi.

Česká vláda si pořádně naběhla (nebo to bylo jinak?) a nakoupila do zásoby stejné množství tamiflu jako nejvyspělejší státy světa a Evropy. Minimální trvanlivost tamiflu je pět let. Rychlé znehodnocení zásob tedy rozhodně nehrozí... :))
---------------------------
Máme tedy ještě asi tři roky záruku na lék, který nikdo nikdy nepotřeboval a ani nebude. Stálo to pouhých tři sta miliónů korun ZPRONEVĚŘENÝCH z nemocenského pojištění nás všech.
Na podzim 2008 v době hromadného očkování tvrdili z ministerstva,že právě tamiflu je shodou okolností ten pravý lék na chřipkový kmen,který prolétal republikou. Jak se zdá, snažili se udat aspoň nějak zásoby, nebo aspoň papírově zdůvodnit skladové zásoby tohoto prostředku. Po pár dnech nebylo už o tom ani slovo. Takže opravdu se jednalo o účelový alibismus pro nějakou výroční zprávu o stavu zásob.

Brník (Út, 24. 2. 2009 - 16:02)

Netuším, jak se k otázce postaví Bedrník, ale toto je téma o alternativní léčbě. Sám o sobě se domnívám, že existuje spousta lidových postupů a mnoho za staletí či tisíciletí nasbíraných empirických pozorování, která třeba nejsou všem po chuti, ale fungují. V mnoha zemích světa neměli a dodnes nemají lidé přístup k dobré lékařské péči, dodnes se najdou lékaři - viz Formol - kteří již od počátku své pacienty takřka nenávidí a urážejí je. No a to je moment, kdy se pacient obrátí k postupům, které zde existují tisíce let. A Bedrník má v tomto pravdu. Pakliže doktor něco naordinuje, měl by si to vyzkoušet sám na sobě. Jak praví dnes už klasik - Jeď do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš.

Pampeliška (Út, 24. 2. 2009 - 16:02)

A i kdyby nebyly pravdivé ty informace na tom webu, jak by na tom vydělali ti, co tu dají odkaz?
Helena, Mirek...
Zkus si představit, že jsou lidé, kteří chtějí druhým dát informaci, bez nároku na odměnu. Je to pro Tebe, Bedrníku, hodně nepředstavitelné?

pro ?? (Út, 24. 2. 2009 - 15:02)

...... a teĎ tu o Jeho umělé prdelce prosím.

Granvin (Út, 24. 2. 2009 - 14:02)

A jak ty víš, že nejsou pravdivé?

Návštěvník (Út, 24. 2. 2009 - 14:02)

Svatá prostoto, jak víš, že jsou pravdivé ?

Pampeliška (Út, 24. 2. 2009 - 13:02)

A jak oni vydělávají? Tím, že podávají pravdivé informace, které lékaři obvykle neříkají?

Bedrník (Út, 24. 2. 2009 - 12:02)

A proč by to mělo být hnusný? Když se někteří lidé, třeba helenomirek, nestydí vydělávat na lidském strachu a zoufalství, pak by bylo jistě spravedlivé, kdyby i oni zažili na vlastní kůži takový strach...

Pampeliška (Út, 24. 2. 2009 - 12:02)

Tak ten poslední příspěvek byl pěkně hnusný. To bys jim opravdu přál?
A víš jak to chodí s takovými myšlenkami? Většinou se nakonec obracejí proti nám. Takže bacha.
Tohle jsou moc křehké věci.
A tohle bych nikomu nepřála ani kdybych sama nemocná byla. :-(
Fakt hustý...

pro transsexuál (Út, 24. 2. 2009 - 11:02)

Jen se neboj, i na tebe jednou dojde rakovina....

mirek (Út, 24. 2. 2009 - 09:02)

Jen doplním....
http://www.glukany.info/rakovina/

Helena (Po, 23. 2. 2009 - 22:02)

Je to jednoduché a funguje to - www.glukany.info

Návštěvník (Čt, 19. 2. 2009 - 12:02)

Formole, možná to byl intenzivní kurz, ovšem jen časově, nikoli objemem znalostí.:o)

11:08:53, přesně tak. Kdyby aspoň ty jeho bláboly nebyly tak průhledné. Že si nedá práci, aby jeho rady zněly trošku věrohodně a neodporovaly zdravému rozumu a logickému úsudku.

Granvine, tebe nikdo překrucovat nemusí, na ztrapňování si vystačíš sám.:o)))
Sám děláš příliš rychlé závěry o lidech, tvrdíš, že podle kousku textu poznáš jejich vlastnosti, i nemoci, i jací jsou. Vůbec ti to nejde. Ale o sobě tu slepičíš tak, že si jiní udělají slušný závěr raz dva. Mlíko ti teče po bradě, ještě jsi vůbec nic nedokázal a kážeš jiným?? - ty sám se nad sebou zamysli a řiď se svými hesly!

?? (Čt, 19. 2. 2009 - 12:02)

Čau Formolíku-trotlíku, už jsem se dlouho neozval.
Co kdybych zveřejnil další povídku.
Co třeba o tvojí umělé prdelce ... ?
:-DDD

Granvin (Čt, 19. 2. 2009 - 11:02)

Formol
Opravdu? Nějak nevidím důvod proč bych měl sám překrucovat informace o sobě (vy to zvládáte za mě), ty snad ano?

Formol (Čt, 19. 2. 2009 - 11:02)

G-pointe, to všechno jsi tu o sobě napsal, takže se nediv, že jsou lidé (třeba 11:08), kteří mají na rozdíl od tebe i paměť...

Reklama

Přidat komentář