Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Út, 7. 5. 2024 - 08:05)

Píšeš sem něco sám? ně se zdá, že suše kopíruješ a nedáš si říci, že se to nedělá na diskusi a fóru. 

 

Nečekej, že život ten bude ti příliš nakloněn, když sám nefáš, bude ti nasráno! 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 06:05)

Z čerstvé analýzy MAP 1985 bez dalšího komentáře vyjímám a v následujících příspěvcích přináším informace, z nichž značně mrazí.

Tohle nám oficiální, nechutně propaganistická  sdělovadla neřeknou a nenapíší.

O tomhle rozhodně nebude mluvit vykurvená, kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy, vedená fialovým blábolilem.

Jdeme na to:

 

1) Včera Rusko oznámilo, že poprvé v dějinách Ruska (od konce SSSR), bude v nejbližší době provedeno praktické cvičení zaměřené na přípravu a použití “nestrategických jaderných zbraní”. Cvičení proběhne v podřízenosti Jižního vojenského okruhu !!! (Krym, Luhansk, Doněck, atd.), námořnictva a letectva. Velitel Jižního vojenského okruhu s velitelstvím v Rostově na Donu je generál plukovník Sergej Kuzovlev, který je současně velitel hlavní skupiny ruských vojsk na Ukrajině (Jih). 

(2) Včera ruské ministerstvo zahraničí oficiálně varovalo USA, že americké stíhačky F-16 představují platformu dvojího použití, schopnou nést jaderné zbraně, takže bez ohledu na konfiguraci, ve které budou F-16 převedeny na Ukrajinu, je Rusko bude považovat za nosiče jaderných zbraní. Jakýkoli let F-16 na ukrajinském nebi bude považován za záměrnou provokaci ze strany Spojených států a NATO. Jakákoli stíhačka F-16, která se objeví nad Ukrajinou, bude považována za nosič jaderných zbraní. (Že Rusko bude na vyslání F-16 na Ukrajinu takto ostře reagovat jsme předpověděli už 1. května. Viz podrobně MAP 1979)

(3) Včera si ruské ministerstvo zahraničí povolalo na kobereček britského velvyslance v Moskvě a předalo mu varování, že pokud Británie dodá Ukrajině zbraně, a ty budou použity proti ruskému území, jak sliboval britský ministr zahraničí David Cameron, britské vojenské základny i vojáci se po celém světě mohou stát cílem odvetných ruských úderů."

https://1url.cz/x1to

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 06:05)

(4) Včera si ruské ministerstvo zahraničí také povolalo francouzského velvyslance, a na rozdíl od Britů, se mu nedostalo výhružek ruskými útoky, ale byl upozorněn, “že se ruským uším doneslo, že francouzská cizinecká legie už operuje na Ukrajině”, a “že jde o nepřijatelnou eskalaci”. Francie okamžitě po upozornění oznámila, že žádní francouzští vojáci ani legionáři na Ukrajině nejsou. Rozdíl v obou demarších Velké Británii i Francii je dramatický. Zatímco Británii se přímo sděluje, že Rusko si vyhrazuje právo na ni zaútočit, Francie se pouze varuje před eskalací. 

https://1url.cz/x1to

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 06:05)

„V případě, že se letadla F-16 objeví na ukrajinském nebi, bude je Rusko považovat za jaderné nosiče, jak bylo Washingtonu sděleno. Let jaderného nosiče směrem k Rusku z Ukrajiny tak bude považován za pokus napadení Ruska jadernou zbraní. V tomto případě ruská doktrína povoluje použití jaderných zbraní, aby se takovýmto útokům zamezilo. Cíle těchto útoků budou ukrajinská letiště, na kterých budou F-16 rozmístěna. Útoky budou provedeny taktickými jadernými zbraněmi. Nedojde tedy k záměně takovéhoto útoku se strategickým jaderným útokem. Použití taktických jaderných zbraní proti ukrajinským letištím vyvolá úplnou demoralizaci ukrajinské armády i společnosti, protože všichni pochopí, že pokračování války jen hrůzy války prodlužuje. Že příprava na použití nestrategických jaderných zbraní probíhá pouze pod velením velitele skupiny JIH ruské armády, která bojuje na Ukrajině, je jasným signálem, proti komu Moskva zvažuje zbraně použít. Protože letadla F-16 budou umístěna na letištích u západních hranic Ukrajiny, nebude jejich zničení jadernými údery, mít vliv na “budoucí ruské území”, a “budoucí ruské obyvatelstvo”. Jaderný spad je při správném použití taktických jaderných zbraní zanedbatelný, a lokálně omezený. Politický dopad je nejistý. Nicméně Putin už v minulosti nařídil tuto záležitost důkladně prostudovat, a je možné, že se došlo k závěru, že provedení jednoho či několika taktických jaderných úderu proti čistě vojenským cílům velké mezinárodně politické zemětřesení nevyvolá, protože následky použití těchto zbraní budou oproti následkům v Hirošimě a v Nagasaki mizivé, a sám Washington tak nebude mít nejmenší zájem do záležitosti příliš vrtat. Tím spíš, že by mohla opět aktivovat evropské protijaderné a mírové hnutí jako v osmdesátých letech minulého století.“  

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 06:05)

"Ruské včerejší jaderné poselství NATO je zřejmé i v případě, že by NATO napochodovalo na Ukrajinu. Rusové by pravděpodobně vojska NATO na Ukrajině vystavili okamžitým jaderným sprchám Iskanderů-M a dalších střel. NATO by potom mělo pouze dvě volby – kapitulovat a odpochodovat, čímž by přiznalo naprostou porážku a neskutečnou imbecilitu svých generálů, kteří se nechali do ukrajinské jaderné pasti naivně vlákat. A nebo – zahájit s Ruskem jadernou válku. Protože ta by znamenala zničení USA, Washington ji nespustí, a na 100% zabrání Francii i Velké Británii, aby své jaderné zbraně proti Rusku použily. Ukazuje se tak, že Putin na Ukrajině tak Západu připravil dokonalou past. Když USA podporovaly afgánské mudžáhidy v boji proti SSSR, nikdy jim nedali žádnou zbraň, se kterou by mohli zaútočit na strategické cíle v SSSR, protože ve Washingtonu moc dobře věděli, že by to mohl být konec světa. Když Moskva podporovala Vietnamce v boji proti USA, nikdy jim nedal žádnou zbraň, s níž by mohli zaútočit na území USA, a nebo na jejich letadlové lodi rozmístěné v jihočínském moři. Protože v Kremlu moc dobře věděli. že by to mohl být konec světa. Bohužel dnes velká část evropských politiků, podle hesla : “Po nás potopa” hodlá Ukrajincům dodávat zbraně, se kterými by mohli zaútočit na Rusko. Že by to mohl být konec světa, je nezajímá, protože až Ukrajina válku prohraje, bude to stejně znamenat jejich politický konec. Je lepší se těchto politiků rychle ve volbách zbavit."

https://1url.cz/x1toE

 

Tolik z analýzy MAP 1985.

Není to moc povzbudivé čtení.

Ještě je čas...

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

"V případě, že by přišla informace o přímém ohrožení České republiky, jsme schopni reagovat, uvedl pro CNN Prima News premiér Petr Fiala (ODS). Reagoval tak na článek Financial Times, podle kterého tajné služby v různých evropských zemích varují vlády, že Rusko plánuje sabotážní akce napříč kontinentem včetně bombových a žhářských útoků. Kvůli kyberútokům v Česku si šéf české diplomacie Jan Lipavský (Piráti) nechal předvolat ruského velvyslance v Praze Alexandra Zmejevského.

„Jsme v neustálém kontaktu se zpravodajskými službami a s ohledem na chystané akce s větší koncentrací lidí v České republice zvyšujeme bezpečnostní opatření. Jsme připraveni rychle a adekvátně reagovat na jakoukoliv informaci o přímém ohrožení Česka,“ řekl předseda vlády Petr Fiala pro CNN Prima News, že jeho kabinet dělá maximum, aby na případné ruské kyberútoky bylo Česko připraveno.

Podobně se vyjádřil také ministr vnitra Vít Rakušan (STAN): „Rusko používá teroristické metody a nebojí se ohrožovat ani nevinné občany. Preventivně zvyšujeme bezpečnostní opatření kvůli chystaným masovým akcím v České republice,“ napsal CNN Prima News Rakušan."

https://1url.cz/F1toH

 

Přímým ohrožením České republiky je přece pětislepená a kolaborantská vláda národní zkázy, vedená fialovým blábolilem, řízená rozkazy z říše běloptákovy.

Proč asi před několik týdny fialový blábolil s šéfy čučkařů napochodoval na ústředí CIA?

Že by snad podat hlášení a vyfasovat nové rozkazy?

Krátce poté vyrukovali čučkaři znovu s Vrběticemi, zcela nepřekvapivě bez důkazů, jen s obvyklými kecy...

Opravdu Rusko plánuje sabotážní akce napříč kontinentem včetně bombových a žhářských útoků? Nebo jde o snahu obelhávat obyvatelstvo, aby podporovalo, nebo se  alespoň nebránilo dalšímu válčení na Ukrajině?

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

Přituhuje.

Kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy, vedená fialovým blábolilem, se po nových rozkazech z říše běloptákovy snaží vyvolávat další obavy z Ruska, pravdou ovšem je, že obávat bychom se měli spíše toho, kam až je ochotna Evropská socialistická unie zajít v podpoře americké války s Ruskem na ukrajinském území.

Ta vykurvená pakáž je snad ochotna obětovat malou zemi v srdci Evropy ve prospěch především amerických zájmů.

„Co nám český tisk zamlčuje…“, zní titulek článku na Kosa Nostra, článek začíná takto:

"Pro dnešní příspěvek jsem si vypůjčil článek z Řecka – konkrétně z řeckého portálu PRONEWS, 30. největšího  v zemi. Ukazuje na něco, co nás čeká, pokud se nedokážeme zbavit Fialů, Černochových, Koudelků, Lipavských, Rakušanů. Článek se zabývá osudem francouzských vojáků – údajně z cizinecké legie – na Ukrajině."

Cituji:

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

Z Ukrajiny se vrací stovky rakví s těly vojáků NATO. Většina je Francouzů.

Stovky rakví obsahujících těla vojáků NATO jsou údajně převezeny zpět z Ukrajiny. Předminulý týden ruské ministerstvo obrany informovalo o četných přesných úderech na ukrajinská výcviková střediska pilotů UAV, dočasné základny ukrajinských sil, nacionalistické vojenské formace a zahraniční žoldáky.

Od 13. dubna do 19. dubna 2024 Rusko v reakci na pokusy kyjevského režimu zasáhnout ruská energetická a průmyslová zařízení provedlo 34 masivních úderů dalekonosnými a vysoce přesnými zbraněmi ze vzduchu a z moře, jakož i drony. Útoky zasáhly: energetická zařízení, podniky vojensko-průmyslového komplexu, železniční infrastrukturu Ukrajiny, pozice protivzdušné obrany, arzenály a palivové nádrže pro armádu,“ stojí v prohlášení ruského ministerstva obrany.

Vlny útoků na objekty sloužící k ubytování ukrajinských a zahraničních vojáků přišly po zprávách o rozmístění první skupiny francouzské armády poblíž ukrajinských front a zejména ve městě Slavjansk. Po sérii masivních ruských útoků na město různé zdroje uvedly, že cílem byla francouzská armáda. Podle západních vojenských kanálů nálety zabily asi 40 vojáků a zranily asi 300 dalších. Většina obětí byli údajně členové francouzské cizinecké legie. Nemocnice ve městě Slavjansk nemohly tolika obětem poskytnout potřebnou péči. Proto byli ukrajinští a zahraniční bojovníci urychleně evakuováni do Pavlogradu.“

https://1url.cz/C1to2 

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

19. dubna zahájily ruské vzdušné síly masivní nálety na město Dněpr. Mezi cíle patřil hotel poblíž místního vojenského letiště. Podle informací bylo v hotelu velitelství ukrajinské armády. Budova byla zcela zničena. V důsledku útoku bylo zabito a zraněno mnoho ukrajinských vojáků, důstojníků a zahraničních žoldáků.

Bezprostředně po sérii hlášených úderů bylo na letišti Rzeszow v Polsku spatřeno neobvykle velké množství zahraničních letadel. Státy NATO se pokusily urychleně evakuovat těla mrtvých a zraněných. 20. dubna Flightradar24 ukázal let z Francie přistávající na letecké základně krátce poté, co vzlétl britský A330 MRTT. Francouzský letoun měl namířeno do francouzského města Chateauroux, kde je podle francouzských vojáků „místní letiště vybaveno obrovským hangárem, kde lze naložit a vyložit cokoli, daleko od zvědavých očí. Město má také moderní nemocniční centrum Chateauroux-Le Blanc, které může poskytnout ošetření zraněným, aniž by riskovalo pozornost tisku.“ Vojenské zařízení je na Ukrajině z velké části využíváno pro vojenské dodávky, ale zvýšená aktivita zahraničních letadel bezprostředně po ruských přesných úderech na pozice „vojenského cvičného personálu“ NATO vyvolala mnoho podezření, že nákladem letadla byly rakve a zranění spíše než munice a humanitární pomoc.“

https://1url.cz/C1to2 

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

"Víme dobře, kolikrát už kolektivní Západ vyhlašoval, že nedodá takové či onaké zbraňové systémy, které by mohli vyprovokovat Rusko k eskalaci konfliktu, a nakonec všechny tyto zbraně skončily na Ukrajině. Ať už to byly tanky, raketomety s dlouhým dostřelem, rakety středního a dlouhého doletu, letadla atd. O korupci na Ukrajině snad nemá smysl pochybovat. A tak řadou těchto zbraní dnes vraždí migrantské gangy ve Švédsku, Francii a dalších západních „demokraciích“. Řada těchto zbraní skončila na Blízkém východě či Africe, na co doplatil i Izrael, respektive jeho občané.

Já si myslím, že i takovým hlupcům typu Zdechovského či Hilšera, který v ČT blábolili, kterak Rusům ty rakety ani nelétají, by mohlo dojít, že přeci  jen létají. Létají a zabíjejí. I ISW (centrum pro výzkum války v US) bylo překvapeno pokrokem ruských zbrojních firem, které dokázaly neuvěřitelně zpřesnit raketové zbraně z rozptylu desítek až stovek na jednotky metrů od zaměřeného cíle. I proto se střídají američtí představitelé v Číně, kde po dobrém i po zlém se snaží Čínu odradit od dodávek polovodičů a dalšího materiálu pro ruský zbrojní průmysl.

Dva roky jsme pozorovali značnou zdrženlivost Ruska vůči civilnímu obyvatelstvu na Ukrajině. Bezesporu je to dáno ruským uvažováním o jednom národu Ruska a Ukrajiny. Protože však neuspěli, přestali si letos ukládat  zdrženlivost  a metodicky ničí infrastrukturu a na frontové linii už si neberou servítky vůbec, když jejich klouzavé bomby 500, 1000, 1500 a nejnověji 3000 kg zničí vše, co jim stojí v cestě. Stejně tak začali hromadně používat termobarické systémy TOS, které vyvolávají děs a hrůzu. A proto je na místě otázka, dokdy budou tolerovat de facto jednotky NATO bez odvety." 

https://1url.cz/C1to2 

 

Něco nejasného?

Dalšího komentáře netřeba.

Jdeme dál:

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

Když chcípá bestie a ví, že se blíží její konec, je absolutně nejnebezpečnější a naprosto odhodlaná ke všemu. Kolektivní Západ je v posledním tažení a je připraven naprosto ke všemu, včetně rozpoutání války s Ruskem na území celé Evropy. Není o tom naprosto žádných pochyb. Německý Bundeswehr i francouzská armáda začala důstojníkům hromadně rušit všechny dovolené plánované na toto léto.

Ruší se dokonce i plánovaná letní cvičení, což se děje obvykle pouze v případě, když se očekává ostré bojové nasazení. Přítomnost všech 3 ředitelů českých tajných služeb v Langley v centrále CIA spolu s Petrem Fialou [1], o týden později oznámení [2] o rezignaci Jana Berouna na funkci ředitele Vojenského zpravodajství. O další týden později stoické a dementní vystoupení [3] Fialy obviňujícího Rusko z hybridního válečného aktu proti ČR ve Vrběticích v roce 2014. Eskalace graduje.

A hned poté informace [4] ukrajinského poslance o tom, že když se Ukrajině nepovede Rusy zastavit, že by EU a NATO měly na Ukrajinu poslat své vojáky. V konceptuální rovině je již rozhodnuto, že kolektivní Západ nedopustí svoji porážku bez pokusu o vojenskou porážku Ruska všemi prostředky. Pokud by byl kolektivní Západ poražen, byla by to katastrofa pro systém Pax Americana a pro americký petrodolar.“

https://1url.cz/M1toq 

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov si předvolal na kobereček do sídla ruského zamini v Moskvě velvyslance Velké Británie a předal mu vojenské ultimátum [6] Ministerstva obrany Ruské federace. V ultimátu Moskva již nic nepožaduje po Londýnu. V ultimátu je podle ruských médií pouze konstatování na hranici výhrůžky, že Moskva zaútočí na britské vojenské základny na Ukrajině i mimo Ukrajinu, pokud ukrajinská armáda použije britské rakety delšího a středního doletu proti cílům uvnitř Ruska.

Britský velvyslanec v Moskvě Nigel Casey obdržel varování kvůli výrokům ministra zahraničí Davida Camerona o úderech na ruském území, uvedlo ministerstvo zahraničí. “Casey byl varován, že odpovědí na ukrajinské údery s použitím britských zbraní na ruském území by mohly být jakékoli britské vojenské objekty a zařízení na ukrajinském území i mimo něj,” zdůraznil Lavrov. Cameronův výrok o tom, že Ukrajina má právo použít západem dodané zbraně i proti Rusku jako takovému, tedy nejen na na území původní Ukrajiny, nás přivedlo v Evropě opět doslova krok od přímé konfrontace mezi Ruskem a NATO.

Ministerstvo zahraničí RF uvedlo, že Cameronův nepřátelský výpad je v rozporu s ujištěním Londýna, že rakety dlouhého doletu předané Kyjevu nebudou použity k úderu na Rusko. Tím se Británie de facto uznala za stranu konfliktu na Ukrajině, dodalo ministerstvo. Velvyslanec byl také informován, že Cameronova slova naznačují vážnou eskalaci a potvrzují rostoucí účast Londýna na vojenských operacích na straně Kyjeva. Casey byl vyzván, aby přemýšlel o nevyhnutelných katastrofických důsledcích takových nepřátelských kroků.“

https://1url.cz/M1toq 

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 7. 5. 2024 - 03:05)

A také, aby „nejrozhodnějším a nejjednoznačnějším způsobem vyvrátil bojovná provokativní prohlášení“ britského ministra zahraničí. Dne 2. května zveřejnila agentura Reuters materiál o návštěvě Davida Camerona v Kyjevě, během kterého prohlásil, že Ukrajina má právo zasáhnout ruské území britskými zbraněmi. Lavrov si po britském velvyslanci předvolal i francouzského velvyslance v Rusku Pierra Levyho, aby ho varoval před vysláním francouzských vojáků na Ukrajinu. Casey i Levy opustili [7] palác ruského Ministerstva zahraničí bez jediného slova.

Není proto divu, že Kreml kromě ultimáta přitvrdil i na linii jaderného odstrašení, protože Vladimir Putin nařídil [9] zahájení jaderného cvičení vojskových raketových vojsk s taktickými a operačně-taktickými raketami na platformách Iskander-M. Rusko se rozhodlo uspořádat cvičení s taktickými jadernými zbraněmi v reakci na výroky některých zemí NATO o možném vyslání vojáků na Ukrajinu, uvedl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Již dříve v pondělí ruské ministerstvo obrany oznámilo, že plánuje otestovat schopnost nasazení těchto zbraní. Cvičení se uskuteční “v blízké budoucnosti” a nařídil jej prezident Vladimir Putin, uvedlo ministerstvo. Podle Peskova bylo rozhodnutí přijato v návaznosti na “nové” a “bezprecedentní” vyhrocení situace kolem ukrajinského konfliktu. Hovořili o připravenosti a dokonce o záměru vyslat na Ukrajinu ozbrojené kontingenty, tedy skutečně postavit vojáky NATO před ruskou armádu, řekl Peskov na pondělním tiskovém brífinku.“

https://1url.cz/M1toq 

 

Něco nejasného?

Jen naprostý blb volí tlupy pětislepence.

Co vy na výše předložené informace, naprostí blbové?

Co vy na to, příslušníci stáda dutých hlav?

Chcete chcípnout pro říši běloptákovu?

Anonym (Út, 7. 5. 2024 - 00:05)

Izraelská válka v Gaze v přímém přenosu: Izrael zasáhne Rafah poté, co Hamás přijme dohodu o příměří.

HMM.. ne že bych to nečekal...to je něco neuvěřitelného, takže ...jako příměří a pak bum bum bum tady to máte...

Anonym (Út, 7. 5. 2024 - 00:05)

Egypt toto zdvojnásobil své úsilí, aby pondělíl úplnému vykolení vyjednávání o příměří mezi Izraelem Hamásem a pokusil se omezit zhoršování situace způsobené prvními příkazy k nucenému vystěhování vydanými izraelskou armádou obyvatel Rafahu. , nejjižnější město Gazy.

 

TAKŽE HEZKY V TICHOSTI, ABY SE NA NĚ NEVYDĚLO V STÍNU VÁLKY NA UKRAJINĚ, vystěhovává občany z jejich vlastní země...

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 23:05)

Oni z toho chtějí udělat asi II. světovou ta také neskončila příměřím, ale bezpodmínečnou kapitulací. Ale na Německo se šlo ze dvou stran, to není případ Ruska, navíc ve vší úctě k napadeným Ukrajincům, nevím proč, ale je to asi brané jako regionální válka jedné země za nezávislost na větší zemi, nevim, nepřijde mi to jako full scale válka mezi dvěma stranami, nedejbože celosvětová válka..

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 23:05)

Zásobování Ukrajiny zbraněmi, kupodivu povede ke konci války?! To těžko. Jejich mentalita je podobná té Ruské a pokud by nabrali takovou sílu, že by Rusy vytlačili z Ukrajiny, pochybuji, že by se tam zastavili a že by jim třeba pár raket nepslali na Moskvu, to by ovšem bylo děsivé a zas by to vyprovokovalo Ruskou mstu a tak dokola.

Je tu psychologický aspekt, tyhle země, tam prostě lidský život nemá takovou cenu.

Kde nic nejni, ani smrt nebere.

A rusové jsou zvyklí moc nejíst, minimálně chtít po státu, samohonku si sami vypálit, ovoce, zeleninu zavařit do kompotů a konzerv na zimu z vlastní zahrádky, dříví na otop v kamnech tam mají dost.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 6. 5. 2024 - 20:05)

Ano, to velmi vítám - ruSSké ztráty jsou to jediné, co vede k míru na Ukrajině: "Podle ruského letectva v sousedství milbloggeru Fighterbomber se dnes dříve zřítil ruský Su-34 RF-95002 „Red 21“. Ani jeden pilot nepřežil." https://twitter.com/Osinttechnical/status/1787508707401560370

 

A mimořádně je důležité to, aby byli elminováni piloti - zkušené piloty nenajdete na každém rohu.

 

Kapišto, chcimíraci a shnilá, tlustá a hloupá Jahodo z oblasti Kojetína?

 

 

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 19:05)

Místo civilního populisty by řada lidí tu nezaregistrovala skluz k vojenskému populistovi. Trda od Babiše k Petr Pavlově obdobě premiérem. 

 

Čas na Babiše. 

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 18:05)

Co udělala GB, oni najeli na válečnou ekononiku, zvýšili daně a začnou vyrábět ve velkém zbraně. 

Takže oni jdou ve válce s Ruskem prostřednictvím Ukrajiny a jejích mužů. 

Takže fakt neleží existence ukrajinců jim na srdci. Ukrajinky si najdou na udělání a zaopatření někoho v zemích azylu. Muži jsou tam do vybití tupými bombami ze studené války a novými zbraněmi Ruska. Různé prasácké způsoby vedení války ještě jistě nebyly využity. 

Ostatně divné, že jaksi touha se odtrhnout a vůle občanů v Donbasu, byla zcela ignorována... 

Reklama

Přidat komentář